Italië verbiedt NGO-schip “Prudence” van “Artsen zonder Grenzen” aan te meren in Sicilië

Screenshot_191

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De Italiaanse autoriteiten hebben het schip “Prudence” van de hulporganisatie “Artsen zonder Grenzen” (MSF) verboden om na het “redden” van “vluchtelingen” op zee deze naar Sicilië te brengen, bericht de “Neue Zürcher Zeitung”.

politikstube

127 “vluchtelingen”, die zaterdag door de “Prudence” waren “gered”, werden aan boord genomen van twee schepen van de Italiaanse kustwacht. Deze brachten de “vluchtelingen” naar Lampedusa. MSF behoort tot de NGO´s die de door de Italiaanse regering opgestelde gedragscode niet hebben ondertekend.

De Italiaanse krant “Corriere della Sera” had bericht dat ook leden van “Artsen zonder Grenzen” in het vizier van het openbaar ministerie terecht zouden zijn gekomen wegens vermeende begunstiging van illegale immigratie. “We hopen dat zo snel mogelijk alle twijfel uit de weg geruimd wordt om een einde te maken aan deze druppelende beschuldigingen, dat het klimaat vergiftigt in een steeds donker wordende situatie”, verklaarde de organisatie.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Multiculti, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Italië verbiedt NGO-schip “Prudence” van “Artsen zonder Grenzen” aan te meren in Sicilië

 1. Ron zegt:

  Eindelijk komt er helderheid in de zogenaamde zielige asielzoekers . Het is gewoon big buisiness van mensensmokkelaars die kansloze gelukszoekers laag opgeleid en amper iq en te lui om te werken naar de EU haalt met de belofte op gratis geld .gratis huis en gratis med. Zorg. En slap Brussel staat erbij en kijkt erna hoe de hele bevolkingssamenstelling naar de tyfus gaat !

  Geliked door 1 persoon

 2. Renske zegt:

  Heb artsen zonder grenzen mail gezonden dat ik probeer zoveel mensen op de hoogte te stellen van hun “werkzaamheden” aan de Libische kust. Verder dat ze gvd in oorlogsgebieden behoren te zijn om mensen te opereren. Dat ik hoop dat niemand geen cent meer stort. Artsen zonder grenzen, daar gaf ik toch al nooit geen cent aan Ben zelf sinds een paar jaar gestopt met Amnesty te spekken.Sinds ik weet wat voor een volk het is. Hopelijk mailen nog meer mensen om ze even flink onder de neus te wrijven.Dat men weet waar ze mee bezig zijn.

  Geliked door 6 people

 3. Wachteres zegt:

  Ach, ze vinden vast wel een ander plekje waar ze aan land kunnen gaan.

  Like

 4. Robby E. zegt:

  Dat hadden ze gvd 5 jaar eerder moet doen

  Geliked door 2 people

 5. Mirjam zegt:

  Fantastisch!! Goed zo!! Ze moeten ze blijven weigeren, want ze kunnen nu wel mooi weer spelen, maar ze zijn gewoon fout tot op het bot. En leugenaars op de koop toe.

  Geliked door 1 persoon

 6. tippelaar zegt:

  Italie had de boot van artsen zonder grenzen moeten weigeren met alle gelukszoekers nog aan boord. Dan was het met Artsen zonder grenzen snel gedaan. Dan zouden als de vliegende hollander nog eindeloos over zee kunne n dobberen. Ik gun het ze van harte.

  Geliked door 1 persoon

 7. tippelaar zegt:

  Artsen zonder grenzen is geen hulporganisatie maar een verdienmodel met aandeelhouders. Het doel ,is alleen het maken van winst.

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  Verklaarde de organisatie.
  Val dood met je slap gelul, de woordvoerder heeft bepaald niet begrepen dat heel Europa ziek is van het betalen van hun hobby’s.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Er zijn al tegenkrachten aan ’t werk……
  * * * * *

  Persbericht geschreven door het Noord-Afrikaans Collectief tegen het racistische schip “C-Star”.

  Het schip “C-Star” dat gehuurd is door de Europese Extreem Rechtse Organisatie “Defend Europe”, heeft op 7 Juli j.l. Djibouti verlaten voor een “KRUISTOCHT” op de Middellandse Zee.

  Wat zijn de doelen van deze fascistische organisaties?
  Om migranten terug te brengen naar de Libische kust, waar veel van hen al in onmenselijke omstandigheden vast worden gehouden en om de aktiviteiten van de NGO’s en hulporganisaties dwars te zitten.
  Zodoende brengen zij de levens van deze “reizigers” in gevaar en alles gaat gepaard met een luidruchtige campagne.

  Hun toespraken zijn vergeven van een racistische ideologie en een paranoïde delirium.
  Achter ’n humanitaire “scherm” van doen-alsof het verdrinken van migranten tegen te gaan, is hun ware reden dat volgens hen Europa beschermt moet worden van de INVASIE.
  De stormvloed van de massa imigratie moet worden tegen gegaan door Europa achter muren op te sluiten, de toegang te beperken door Visas en hierdoor slechts een klein aantal vluchtelingen toe te laten op hun territorium door allerlei moeilike processen.
  Zij proberen allen tegen te houden die niet dezelfde vrijheid en middelen hebben als zij, door hun spandoeken; “Stay at Home

  Daarom sturen we hen terug met hun slogan “Defend Europe, go Home”.
  Je bent hier niet welkom !
  Wij roepen op tot een totale mobilisatie om hen te beletten aan te meren, territoriale wateren binnen te varen, te onderhandelen of te communiceren met de bemanning:
  burgermaatschappij, zeelui, kustwacht, zeilschepen een ieder die met Noord Afrika te maken heeft.

  Het schip nadert gevaarlijk e Libische en Tunesische kusten.
  In Griekenland,Cyprus, Sicilië of Egypte hebben Anti-Racistische groeperingen en burgers hen al belet aan te meren.
  Laten wij allemaal hetzelfde doen.

  DEFEND EUROPE, GO HOME

  BRON:
  https://www.infolibertaire.net/defend-europe-communique-du-collectif-dafrique-du-nord-contre-le-c-star/

  .

  Like

  • Anna zegt:

   Hebben ze al ” geschut” aan boord??

   Geliked door 1 persoon

  • Angie1968 zegt:

   Ik begrijp geen moer van je verdedigingsrede. Ben je nou voor of tegen Defend Europe? Je leutert de MSM na met je racisme/fascisme-beschuldigingen, die nergens op slaan, en die wel uit de Linkse Kerk schijnen te zijn overgenomen. De Identitaire Beweging sponsort boten als deze om de NGO-boten tegen te houden en Europa te bewaren van nog meer nutteloze asielzeikerds. En jij komt met volstrekt tegenstrijdige kwalificaties. Laat ik helder zijn: ik ben VOOR tegenhouden vd NGO-boten en VOOR terugbrengen van alle Afrikanen/Moslims naar hun vertrekpunt. Opvang uitsluitend in de regio. Doen ze met Christenen en Jezidis ook.

   Geliked door 1 persoon

  • Mirjam zegt:

   Weer zo’n NGO opdondertje dat bemerkt dat ze niet meer kunnen wat ze willen doen op de Internationale wateren met hun zogenaamd ‘redden’ van talloze zogenaamde ‘vluchtelingen’ en ze eigenlijk gewoon illegaal vervrachten om Europa kapot te maken, vandaar hun agressief commentaar. Ze zijn erbij, iedereen heeft kunnen zien wat voor een smerig werk dat ze doen onder het mom van naastenliefde. Defend Europe doen prachtig werk en mogen ze er nog lang mee doorgaan!
   DEFEND EUROPE GO ON!

   Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  Ik zou zeggen laat al deze schepen niet meer aanmeren de enige manier om het probleem te stoppen voor Italie en als de rest van de landen aan de kust dat ook consequent weigeren wordt het toch wel heel moeilijk voor nazi Merkel ze Europa binnen te krijgen. Artsen zonder grenzen, eh ja en het heeft niets met geneeskunde te maken precies de reden dat ik al heel lang al dat soort zogenaamde “liefdadigheidsinstellingen” geen euro geef, of het nu het Wereld Kanker Fonds is die pure leugens koopt van het grootste anti rook lobby instituut te Parijs, het bij de hartstichting in de portemonnee van de ander verdwijnt etc.etc. ze hebben allemaal een ding gemeen en wel u wordt belazerd, mooi dat dat ook weer boven tafel komt bij artsen zonder grenzen die o.a. ook gesponsord wordt door de postcodeloterij (die meerdere linkse clubjes sponseren) waardoor een enorme hoop mensen hun deelname daaraan al een paar jaar geleden hebben opgezegd.

  Geliked door 1 persoon

 11. aquarius4422 zegt:

  Artsen zonder grenzen heeft haar naam gewijzigd in “artsen zonder morele grenzen”.

  Like

 12. rony stokart zegt:

  Waarom neemt Italie die toeristen aangebracht door Artsen zonder Grenzen over?

  Like

 13. Sabeltant zegt:

  Mooi, als ze de parasieten niet kunnen lossen kunnen ze ook geen nieuwe lading halen.

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  En vervolgens zijn de 127 “vluchtelingen” naar Lampedusa gebracht. Het zijn dus weer praatjes voor de vaak.
  Oh, wat erg, Prudence van AZG mag niet naar de haven van Sicilië! Maar dat hoeft ook niet, want de Italiaanse kustwacht neemt het werk over.
  Wie neemt nou wie in de maling?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 15. Claudia M. zegt:

  De situatie hier, wordt ook steeds donkerder…, letterlijk! Dus stop met het vergiftigen van ons klimaat!

  Like

 16. Jack Smits zegt:

  Indien ik zonder paspoort van Nederland naar Libie reis wordt ik stande pede teruggevlogen. Zonder een asieladvocaat in mijn nek. Wat is het verschil? Oja ik ga niet zonder paspoort door 6 landen.

  Like

 17. Trucker zegt:

  dikke lelijke multikulle islamofiele babes zijn maar wat blij met ladingen knappe chirurgen en advocaten die vermomd als neger het land binnenkomen.
  Dolle pret gegarandeerd

  Like

 18. roy zegt:

  de supplyboat ” Vos Prudence “” wordt beheerd door een Nederlandsche rederij zie bijgaande link
  http://www.vroon.nl/Fleet
  Deze rederij heeft financiele problemen dus elke cent verdient van Artsen zonder Grenzen is meegenomen.
  Het schip voert een Italiaanse vlag. , dus Vroon zal wel zeggen dat ze slechts de managers zijn

  Like

 19. Marian zegt:

  Gewoon een torpedo op afvuren “BOEM”.

  Like

 20. Kamervragen aan Bert Koenders over de NGO-mensensmokkelschepen onder Nederlandse vlag.
  https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-stelt-vragen-mensensmokkel-ngos-middellandse-zee

  Like

 21. Jan zegt:

  Artsen Zonder Gêne werken ook voor Hamas, gedode ‘arts’ blijkt ook terrorist te zijn. AZG niet bereikbaar voor commentaar

  Israel Says Gaza Border Gunman Was Doctors Without Borders Nurse

  Israel said on Thursday that a Palestinian gunman killed by its forces on the Gaza Strip border this week was a nurse working for Medecins Sans Frontieres (Doctors Without Borders) and that it was seeking an explanation from the international aid group.

  Israel‘s liaison office for Gaza, COGAT, named the Palestinian as Hani Majdalawi and said he was shot dead on Monday after shooting and throwing a grenade at soldiers.

  https://www.algemeiner.com/2018/08/23/israel-says-gaza-border-gunman-was-doctors-without-borders-nurse/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s