Duizenden “migranten” keren vanuit Griekenland naar hun vaderland terug

Screenshot_214

(Vertaling: E.J. Bron)

Sinds het begin van het jaar zijn er duizenden “migranten” vanuit Griekenland teruggekeerd naar hun geboorteland. Volgens de Griekse politie zouden 11.083 “asielzoekers” het Zuidoost-Europese land met ondersteuning van de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM) weer hebben verlaten. De meesten van hen  zouden afkomstig zijn uit Albanië, Pakistan, Bangladesh, Afghanistan en Noord-Afrikaanse landen.

“Het zijn mensen die geen asiel in Griekenland krijgen en inzien dat er voor hen geen legale kans bestaat om in Europa te blijven”, zei een officier van de politie. De IOM biedt de “migranten” een terugreis aan onder bescherming van de veiligheidsautoriteiten. Voordat ze in het vliegtuig stappen, krijgen ze elk tussen de € 500,- en € 1500,- starthulp voor het leven in hun geboorteland. Op dit moment staan er in Griekenland meer dan 62.000 “migranten” geregistreerd. Ze wonen meestal in vluchtelingenkampen.

Bron:
http://info-direkt.eu

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Europa, Griekenland, Illegalen, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Duizenden “migranten” keren vanuit Griekenland naar hun vaderland terug

  1. Waarom geld meekrijgen en geen boete? De Griekse staatsschuld is extreem groot.

    Like

  2. Golden Girl zegt:

    Mooi, en nu de rest ook hoogste tijd om naar huis te gaan, als dit artikel waar is
    Als iedereen nu eens in zijn geboorteland zou blijven zou de wereld er iets beter uitzien, op die paar % echte vluchtelingen na

    Like

  3. Henk der Niederlànder zegt:

    Zo lezen dus.
    Er zijn nog 62000 wachtenden na u en om het een goed nieuws show te laaten zijn lullen we voor het gemak ook maar niet over Italie en Spanje.

    Like

  4. guusvelraeds zegt:

    Beter eenmalig een financiële startup dan levenslang in de Noord Europese sociale hangmatten. Maar kijk uit! Voor je weet staan ze weer aan de achterdeur te rammelen om nogmaals een startup in de wacht te slepen.

    Like

  5. Cathja zegt:

    “Voordat ze in het vliegtuig stappen krijgen ze elk tussen de € 500,- en € 1.500,- starthulp voor het leven in hun geboorteland”.
    Zijn die Grieken wel goed wijs? We hebben het hier toch niet over oorlogsslachtoffers? Het zijn gewoon gelukszoekers.

    Ach….., de Grieken hebben aan geld geen gebrek! Toch….?

    Like

  6. Jean zegt:

    Zorg ervoor dat ze niet op Europees grondgebied geraken dan moeten ze ook niet teruggestuurd worden en besparen wij zo miljarden die nu verknoeid worden aan die misdaadorganisatie artsen zonder grenzen en…..leg die bende ook droog.

    Like

  7. BertG. zegt:

    Dus terug ergens heen, nieuw paspoort ophalen, dat verliezen.
    En dezelfde truc nog een keer uithalen.

    Geliked door 1 persoon

  8. Renske zegt:

    Ik heb liever dat ze helemaal de kans niet krijgen voet op europese bodem te zetten. Vanuit het zuiden zit een heel continent met schuine verlekkerde ogen naar dit continent te kijken. Moeten we die ook allemaal geld geven, om weer terug te gaan en dit de volgende decennia gewoon door laten gaan? Volgens Lucassen moeten ze enkel een werkvergunning en dan komt het allemaal goed. Maar Lucassen is wereldvreemd. Dat kun je bij hem al aan zn gezicht zien. Hij kijkt alsof ja alsof wat. Kan er niet opkomen. Alsof het een baby is. Zoiets.

    Like

  9. ron zegt:

    als je ze met geweld moet uitzetten slopen ze halve politiewagen en trappen alles in elkaar wat ze tegen komen , want van een kale kip valt nix te plukken , maar dan kost het meer als 1500 euro

    Like

    • Cathja zegt:

      @ ron

      Een paar ‘armbandjes’ en een paar beenklemmen doen wonderen hoor! Ik denk niet dat er nog veel te vernielen valt als je aan handen en voeten gebonden bent.
      En als ze gaan spugen, dan zijn er altijd nog van die handige mondkapjes….. 🙂

      Like

  10. Pietersen zegt:

    Druppel op de gloeiende plaat. Het schiet niet op. Is dit soms een EU-bericht om ons om de tuin te leiden en zoet te houden ?

    Like

  11. Gerrit Tienkamp zegt:

    Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogden reageerde:
    No een finacieel cadeautje toe / En wij maar blijven betalen

    Like

  12. Marian zegt:

    Dat gebeurde hier ook met sommige Turken, die kregen ook een oprot premie.

    Like

  13. Louis zegt:

    Tot voor kort kregen ze in Nederland een oprotpremie van € 5.000,00 mee naar Marokko!!

    Like

  14. Jan zegt:

    Het uitschot in Athene

    Like

  15. Jan zegt:

    Hoererij in Griekenland: Sex, Drugs & Refugees: Syrian boys resort to prostitution

    Like

Plaats een reactie