Keulen: cultuur-sensibel kakken

Screenshot_265

(Door: Markus Wiener – Vertaling: E.J. Bron)

Dit onderwerp stinkt vreselijk: het links besmette burgercentrum “Alte Feuerwache” (“Oude Brandweer”) in Keulen nodigt in het vervolg ook uit tot de “cultuur-sensibele” stoelgang. Echter zonder stoel en alleen met een rond gat in de vloer, opdat de geïmmigreerde clientèle uit de Derde Wereld en Islamistan zich ook “helemaal thuis kan voelen”, zoals de verantwoordelijken tegenover de “Kölner Express” openhartig toegeven.

PI News (2)

Geen sleutel, geen wc-bril, maar een in de bodem verzonken gat waarboven de man/vrouw hurkt: “Zo´n toilet komt meer overeen met hetgeen in islamitische landen gebruikelijk is”, zegt Konrad Müller van het bestuur van het burgercentrum. “En we willen de mensen uit deze landen hiermee graag het gevoel geven dat ze hier thuis zijn.” Daartoe zou ook de mogelijkheid behoren om af te zien van toiletpapier – in islamitische landen zou men zich na de grote boodschap met water reinigen, weet het bestuur. “Dus moet er een waterslang geïnstalleerd worden of in ieder geval een waterreservoir beschikbaar gesteld worden”, aldus Müller.

Ook zou het duidelijk zijn dat dit toilet niet in oost-west, maar in noord-zuid richting zou moeten worden gebouwd. “Richting Mekka kakken kan helemaal niet”, legt Konrad Müller nogal lomp uit.

Ook Hans-Georg Lützenkirchen, eveneens bestuurslid van de “Alte Feuerwache”, is blij. “Daar is niets verkeerds aan en het heeft niets te maken met goedmenschendom, want onze vereniging heeft zich ook volledig gewijd aan intercultureel leren. En hier kan de inheemse bevolking iets over andere culturen leren.”

Screenshot_266

Zo´n toilet wordt er in het burgercentrum “Alte Feuerwache” in Keulen geplaatst – om intercultureel te leren.

Zover de “Kölner Express” over de stand van zaken betreffende de interculturele doorontwikkeling en de vooruitgang van de beschaving in Keulen, die overigens bijna mislukt zou zijn aan de onvergeeflijke ignorantie van de stedelijke gebouwenafdeling: heel ongevoelig had men daar toch daadwerkelijk verzuimd om bij de renovatie van het stedelijke gebouw te denken aan het cultuur-sensibele schijtgat in de vloer van de wc! Maar er bestaat gewoon niets wat men uit multiculturele waanzin en walgelijke onderdanigheid niet nog beter zou kunnen doen. Zelfs niet wanneer daarbij het laatste erfgoed van het Verlichte Avondland door de wc wordt gespoeld . . .

Bron:
www.pi-news.net
Door: Markus Wiener

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Keulen: cultuur-sensibel kakken

 1. ieznogoedh zegt:

  En hier kan de inheemse bevolking iets over andere culturen leren.”
  Als de inhemse bevolking het nodig heeft iets van andere culturen te leren, dan is die inheemse bevolking best in staat naar de landen van die andere culturen te reizen.
  Het is niet nodig, maar dan ook echt absoluut niet nodig om dat volk deze kant op te halen.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Voor dit soort leeghoofden is geen oplossing meer. Slechts het vuur peloton kan hier nog redding brengen. Of dit satire is moet elke lezer voor zichzelf uitmaken.

  Geliked door 1 persoon

 3. rony stokart zegt:

  Toch niet te hoog van de toren blazen hier: de midden- en noord Europese wijze om zich van stoelgang te reinigen is alles behalve “zuiver”. Met papier de faeces een beetje zitten rond- en droogwrijven lijkt mij barbaarser dan met stromend water en je hand je te wassen . Zuid Europa (Italia alleszins) heeft in elke badkamer een bidet. In Nederland en Belgie denken ze nog dat dit bidet dient om je voeten te wassen. Van een bidet WC-bril hebben ze nooit gehoord. Gelukkig dragen de meesten ondergoed en wassen ze zich wel voor ze orale sex hebben. Hoewel…

  Like

  • tjonge zegt:

   “Nederland en Belgie denken ze nog dat dit bidet dient om je voeten te wassen.”
   .
   tuurlijk joh, we komen allemaal onder een steen vandaan……mafklapper.
   .
   ennuh, uw anus schoonmaken met de hand met stromen water prefereren boven geen direct contact en schoonvegen met wc papier en daarna hygiënisch de handen wassen ? bah, bah, viespeuk…

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Ik slurp er weleens uit.
   Lekker joh, nadorst.

   Like

   • Republikein zegt:

    Ik ben niet zo voor poep-en/of plassex, maar soms kan je er niks aandoen, dat je met je vingertje door het papier gaat.
    Alleen wanneer ik me niet meer beneveld voel, kan ook een schijnbeweging van de cellen zijn,en me niet kan herinneren wat ik de vorige dag heb gegeten ruik ik er wel eens aan, meestal bruine bonen trouwens.
    Altijd Pitt 50 cl, de arremoe slaat toe, en dat werkt prima de luxe.
    Nooit geen glas want mensen doen soms de meest idiote dingen wanneer ze hebben gedronken. Niet gek dus dat alleen al een glas bier vasthouden je minder intelligent laat lijken volgens de universiteiten van Michigan en Pennsylvania.

    “Mensen die een alcoholisch drankje vasthouden worden als minder intelligent gezien dan degene die dat niet doen, een term die wij de imbibing idiot bias noemen”, schrijven Scott Rick en Maurice Schweitzer.

    In één van de vijf experimenten die de onderzoekers uitvoerden, kregen driehonderd managers een script te lezen over een hypothetisch diner. De managers zagen de kandidaten die wijn bestelden in plaats van een glas fris als significant minder intelligent.

    Dat laatste is geplakt hoor, zo slim ben ik nie.

    En dat verhaal ging zo:

    Twee mannen mochten van de stichting een uurtje wandelen en ze babbelden heel wat af, echter bemerkte de ene na een tijdje dat de andere niet meer meeliep en toen hij achterom keek zag hij hem starend naar de grond staan.
    Toen hij terug liep om te vragen wat er loos was zei de andere wijzend naar de grond, joh, moet je kijken, dat lijkt wel stront.
    De andere wreef er met zijn vinger over en proefde het, want de waarheid moest nu boven bier, uh sorry, water komen.
    Het lijkt niet op stront, het is stront zei ie, en wat een mazzel dat we er niet ingetrapt zijn.

    Geliked door 1 persoon

  • Witte raaf zegt:

   Kan mij nog goed herinneren dat ik als kind in Frankrijk op de camping ook boven zo een “poepgat” moest hangen maar wel met toiletpapier,dat dan weer wel!!

   Like

   • Blaffertje zegt:

    Ze zijn er nog altijd in la douce France op van die groezelige gemeentecampings of op de parkeerplaatsen aan de route national.
    Het zijn vieze gore stinkhokken.

    Like

  • Elisah zegt:

   Een washandje is veel eenvoudiger om jezelf schoon te maken, daar heb je geen bidet voor nodig, washandjes zie je buiten Nederland niet.

   Like

   • rony stokart zegt:

    Hoeveel washandjes gebruik jij dan wel per dag, beste Elisah? En wat doe je ermee, ná gebruik? Apart wassen (handwas?) of in de machine met de restwas aan 90 graden? Een (goede en komfortabele – regelbare warmwater sproeier, geurafzuiger, enz.- bidet WC-brillen koop je al voor 180 euro, hygiene inbegrepen !).

    Like

 4. Mirjam zegt:

  Totale achterlijkheid, zo gaan ze terug in te tijd en laten ze de nieuwelingen niet integreren, maar integreren zijzelf aan een andere cultuur in hun eigen land. Wéér een nieuwe vorm van onderwerping. Idioten!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Waarom bouwen ze niet een zandbak bij die mensen thuis.
  Dan voelen ze zich nog meer thuis, en je kan net zo schijten als mo ook deed.

  Like

 6. fleckie zegt:

  Ajasses, men moet er echt niet aan denken, als men bij fruitstalletjes in supermarkten e.d. men ziet dat ‘gekleurden’ ‘ HEEL veel fruit,soort na soort! , staan te bevoelen, ( daarom , met heet water, voor consumptie allies afspoelen, om te desinfecteren)

  Like

  • rony stokart zegt:

   Het groezelige hoog gesubsidieerde gespuis “bevoelt” dat fruit om ONS te laten genieten van HUN genen. Hun handen worden proper en wij bruiner… een win win situatie dus.

   Like

 7. Geertrui Schlagwein zegt:

  Ik ben nog geen Nederlanders tegengekomen die stinken kan ik van de import niet zeggen,ooit van vochtige doekjes gehoord?

  Like

  • rony stokart zegt:

   Vochtige doekjes (verkoop te verwaarlozen) worden door onverdachte bronnen (Öko-Test) afgeraden wegens hun samenstelling. Beter een paar WC-papier blaadjes bevochtigen… en dán droogwrijven.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Helaas.
   Die import poetsen we met vochtige doekjes niet weg.
   Dat zou wel heel erg mooi zijn alles wat je ergert, dingen, maar ook lastige idioten gewoon wegpoetsen met ’n vochtige doek.
   En vervolgens op de vuilnishoop laten rotten en/of verbranden

   Opgeruimd staat netjes…

   Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik vind het afgebeelde toilet op foto er toch nog “beschaafd” en verzorgd uitzien.
  Zou er niet 1.2.3-moeite mee hebben om er m’n…….enfin,
  Ik bedoel de echte M.O-poep-gaten zien er anders uit.
  Wat me van de foto ook opviel, de emmer met zand voor de reiniging en voor de meer “ge-integreerden” een emmer water.

  Like

 9. Mary zegt:

  Dit stukje lezende krijg ik spontaan een lachbui, om die Duitsers dan he, en ik maar denken dat dit alleen maar in Zweden kan gebeuren maar de Duitsers stevenen ze met gemak voorbij, en ze worden met de dag achterlijker!!!!.

  Like

 10. Johan zegt:

  De schijtlims dient men overal tegemoet te komen in hun wensen. Het is werkelijk onvoorstelbaar.

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Dat is nou niet bepaald een verhoogde pot.

  Het lijkt het me ook knap lastig om met zo’n opgehesen boerka boven een gat te gaan zitten mikken.
  Ik denk dat ik me wel kan voorstellen hoe die mohammedaanse plee er na twee dagen gebruik uitziet.

  Geliked door 1 persoon

 12. tippelaar zegt:

  tip voor iemand die zon moslim boven zon gat ziet schijten,. Als die waterslang er hangt die snel in de moslimreet steken en direct vol open draaien. Hij kijgt nog niet de gelegenheid om auw te roepen, zo gepoept. Weer een moslim minder. Die andere moslims lopen gewoon door want die denken dat hun geloofsgenoot aan de race is of zo omdat hij daar zo lang zit. Echte mensen lopen ook door zonder te kijken. Ze ruiken hem wel en dat is al erg genoeg.

  Geliked door 1 persoon

 13. Renske zegt:

  Men snapt natuurlijk wel dat je met zulke toiletten geen onderbroeken draagt. Dat is te lastig. Bij zulke toiletten horen dan weer mannen in jurken. Overigens dragen die kerels die jurken ook voor het gemak voor iets anders is me wel eens verteld.

  Like

 14. Renske zegt:

  In het Midden Oosten hebben veel de gewoonte wierookbranders onder die jurken te zetten. In plaats van wassen. Dam vies volkje.

  Geliked door 1 persoon

 15. Elisah zegt:

  Dat soort smerige schijtgaten vond je een aantal jaren geleden oa nog in Frankrijk, bij een sanitaire stop onderweg op vakantie, kwamen meestal hele zwermen vliegen je tegemoet en als je dan de wc deur open deed en zo’n stinkend volgescheten kliedergat zag, dan hield je de boel maar weer eens op, in de hoop ooit nog een ander toilet te vinden.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Idd. de eerste keer dat ik dat daar zag heb ik echt even staan kijken en denken.
   Meestal waren er gelukkig ook zitpotten.
   Ik heb ook wel eens gezien dat ze dan met hun voeten op de zitpotrand gingen zitten om hun feacaliën te droppen wat er vaak langs ging.
   Wat een viese troep.

   Like

 16. edwin vissers zegt:

  de spreekwoordelijke druppel ,die—————–

  Like

 17. Marian zegt:

  In Irak veegde ze hun kont af met een steen, er zijn toe heel wat toiletpotten gesneuveld.

  Geliked door 1 persoon

  • BM Fidel zegt:

   Mo’ zelf veegde zijn reet met een , drie of vijf stenen. Nooit met twee of vier, want even getallen zijn van de duivel. Staat in de hadith. Daar staat ook in dat hij hurkte bij het plassen om zijn mooie jurk niet vies te maken. Twee omstanders die grapten dat hij plaste als een meisje werden een kopje kleiner gemaakt.
   Spannende lectuur, die hadith. Heel anders dan die strontvervelende koran.

   Like

 18. Alex Delarge zegt:

  In de Ukraine veel gore toiletten.

  Geliked door 1 persoon

 19. ReneKampers zegt:

  Het kwam spontaan in mijn gedachten ,toen ik de foto zag van die scheitende kultuurverrijker
  “”De ene stront werpt de andere uit”” het afscheid nemen van elkander is altijd pijnlijk

  Like

 20. Aegolius cs zegt:

  Kölner Dom soll moschee werden…?!

  Al eerder vertoond met Hagia Sophia te Constantinopel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s