FOTO´S: Nederland toen en nu . . .

Door:
Gerard de Boer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Verrijking", "Weg met ons!", Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTO´S: Nederland toen en nu . . .

 1. Steven zegt:

  Dat is om onze pensioenen en uitkeringsstelsel VEILIG te stellen… snap dat dan!

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Niet alleen dat, maar toen was de markt ook veel gezelliger………….

  Liked by 3 people

  • Jan zegt:

   Linksvolk heeft geen humor, alles is ‘seksistisch’. Haten Benny Hill, vond ik geweldig maar Benny Hill werd door links gehaat. In feite natuurlijk omdat linkse wijven spuuglelijk zijn en Hill’s vrouwen er lekker uit zagen. Toen waren de Britse politieagentes nog om aan te zien, wilde je het liefst gearresteerd worden, zou je er alles aan doen om in de boeien geslagen te worden

   nu

   en ging je met plezier naar het ziekenhuis

   ziekenhuis GB anno 2017

   Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Dat is de reden waarom ik vertrek
  20 jaar ingezet om het tij te keren maar te weinig mensen begrijpen de ernst van het driegend gevaar
  STOP DE ISLAMISERING van de Nederlandse cultuur nu

  Liked by 4 people

 4. Floris zegt:

  Beste allen, we moeten ons onder de radar groeperen en/of onderling stil kenbaar maken dat we klaar zijn voor een weerwoord of verzet. Een uniform platform vormen en opstaan als de rijd rijp is. Laten we dit ondergronds verzet oprichten en alle westers gelijkgestemden samenbrengen zodat we een dront vormen tegen de vijand van onze cultuur, normen, waarden en vrije toekomst.

  Liked by 1 persoon

 5. ReneKampers zegt:

  1967 een foto uit de primitieve Nederlandse samenleving op de markt waar zelfs een slachtrijp schaap niet te koop werd aangeboden..Dat was uiteraard lang voor het beschavingswerk van die prachtige Islamkultuur . Let op de schandalige en uitdagende kledij van dat jong meisje met korte rok
  2030 Diezelfde markt waar ge niet alleen schapen kunt kopen maar ook ezels en kamelen. Op de voorgrond enkele bio Nederlandse vrouwen die zich volledig hebben aangepast met de voorgeschreven keurige , niet aanstootgevende kledij .Sedert Wilders door Rutte werd opgesloten in een gesloten instelling wegens oneerbiedige houding tegenover de Islam , de vrije meningsuiting
  bij wet heel beperkt werd en E.J.Bron van het scherm verdween is er veel veeranderd

  Like

 6. Peter selie zegt:

  Moeten we onze handen niet in eigen boezem steken? Wat er ook gebeurde, de mensen bleven op de verkeerde partijen stemmen en daarom zitten we nu voor de 3e x met een clown van een Min. President opgescheept.
  Het kan niet anders zijn dan, dat ze zichzelf geweldig vinden en ervan uitgingen, dat wij er voor hen waren in plaats van andersom. Ze zijn en blijven ziende blind en horende doof.

  In Duitsland is het al niet beter ook daar hebben ze ons met een nooit ophoudende stroom oplichters ons hatenden islamieten het veel beter en zonder dat ze er ook maar iets anders dan tegenover staat dan amok overlast geweldplegen, verkrachten zal het hen aan niets ontbreken. Kortom ook daar zal men volgende maand wederom op de verkeerde partijen stemmen.
  We hebben het allemaal zelf laten gebeuren en veertig jaar hun gang laten gaan. Ik schreef het al eerder. Europa is fascistisch !

  Als in Nederland, Duitsland , of waar dan ook een ongewenste situatie voot hen ontstaat, dan sturen ze er de privé leger, betaald uit uw portemonnaie, bekend als de antifa’s om het gewelddadig aan te pakken, terwijl het leger om onze landen te verdedigen, is uitgekleed. Herinner u de G20 in Hamburg.
  LEVE EUROPA, weg met de Bilderberg en weg met de EU en weg met de valse Paus Bergoglio!

  Peter Selie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s