VIDEO Pat Condell: “Europe Is Killing Itself”

 

(Voor Engelse ondertiteling klik rechts onderin de balk)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Historie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op VIDEO Pat Condell: “Europe Is Killing Itself”

 1. E.J. Bron zegt:

  F A N T A S T I S C H ! ! !

  Geliked door 3 people

 2. Mirjam zegt:

  Inderdaad: fantastisch! Stuur deze film door naar Rutte, Buma, Pechtold….of nog beter, naar de hele Tweede Kamer, demissionair of niet!

  Geliked door 2 people

  • Marian zegt:

   Mee eens Mirjam, doen!!!!!

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Van een demissionaire Tweede Kamer heb ik eerlijk gezegd nog nooit gehoord; wèl van een demissionair kabinet….

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Mirjam 7 september 2017 om 20:23

   *zucht* DAT HEEFT GEEN ZI – HIN, want de smeerlappen WETEN DIT ALLANG! Het is kwaadaardige opzet om ons te laten uitroeien door de mohammedaan!!!
   Het is volkomen nutteloos om ‘politici’ te mailen, te schrijven, te benaderen via open brieven, te demonstreren in Den Haag, enz.
   Zolang de klootzakken, die zich ‘onze landgenoten’ noemen, ons nog naar de keel vliegen als we iets negatiefs over bijv. een kopvod zeggen, hoef je nergens op te rekenen.
   We zijn gewoon verloren, punt!

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dan heeft niets zin, Tis. Mij is het in deze niet eens om ‘zin’ te doen, maar alleen maar om het feit dat het weer eens een keer onder hun neus gewreven wordt en zij het lezen. We zijn niet verloren, zolang we niet verloren zijn. Val niet in de kuil van vertwijfeling, zolang we er nog zijn. It Ain’t Over ‘Til It’s Over!

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Spreek ze aan op de gevolgen.

    Daar hebben ze namelijk geen antwoord op.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Mirjam 8 september 2017 om 18:28

    dat het weer eens een keer onder hun neus gewreven wordt en zij het lezen.

    Het probleem is dat de ellendelingen zich niets onder de neus laten wrijven en ze lezen evenmin iets. Waarom zouden ze?

    Like

  • Mirjam zegt:

   Dat weten we toch niet, Tis, misschien wordt het stiekem toch gelezen door ze. Eens zullen ze de angst zelf voelen, dat weet ik zeker. Boontje komt om zijn loontje. Vroeg of laat zullen ze dat ervaren, wat ze altijd verloochent en ontkent hebben, wetende dat de burgers de waarheid spraken.

   Ze verzaken alles wat belangrijk is voor de Nederlandse bevolking. Maar zij krijgen ook hun lessen te leren en dat is ook goed. Nederland zal niet ten onder gaan, dat zullen we allen niet toelaten.

   Like

 3. Wachteres zegt:

  Ja, geweldig! Ik kreeg het door van Verderso.

  Geliked door 1 persoon

 4. Statler & Waldorf zegt:

  Deze Pat spreekt al jaren de keiharde waarheid.
  ‘Sweden is gone/lost” is ook de spijker op z’n kop.

  Geliked door 4 people

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Herstel:
  Sweden – Ship of fools

  Geliked door 3 people

 6. Jade zegt:

  Grote klasse…

  Geliked door 1 persoon

 7. Mirjam zegt:

  Pat heeft gelijk. Europa is verloren door al die achterlijke bestuurders die onze landen verraden.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/schokkende-duitse-reportage-onthult-misschien-wel-100-000en-migranten-met-vals-paspoort-hier/

  Geliked door 2 people

 8. jungleelephant zegt:

  Condell slaat,zoals altijd,de spijker op zijn kop!Wanneer wordt ons domme volk wakker?Ik weet het antwoord,en dat bevalt me niks!

  Geliked door 1 persoon

 9. Wim zegt:

  Niets meer aan toe te voegen. Wat een verschil met al die politici, journalisten en “opiniemakers” met hun stomme kranten en televisieoptredens, die voortdurend wegkijken voor de realiteit en eindeloos zeveren over multiculti, tolerantie (van intoleranten, maar niet van mensen die de waarheid durven te zeggen) en “verrijking” van de cultuur. Waren er maar meer zulke mensen als Pat Condell, die nog openlijk de waarheid durven te zeggen. Je vraagt je wel af hoe lang nog, als je ziet hoe steeds meer dissidenten in de praktijk de mond wordt gesnoerd.

  Geliked door 1 persoon

 10. Japio zegt:

  Het trieste is, alles wat hij zegt is waarheid of/en wordt de keiharde waarheid. En het slapende k..volk laat zich alles welgevallen. Regeringen, de linkse kerk en de islam spannen samen en zijn nu onze grootste nachtmerrie geworden.

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Och Europa heeft 73 jaar moge genieten van rust en vrede nadat de Duitsers in den hoek vlogen . Wereldgeweld heeft nooit opgehouden te bestaan , Vietnam , Korea , Midden Oosten . Nu wordt Eu-opnieuw en serieus bedreigd , niet door machtige en moderne legers met dicipline , maar door een horde Islamieten en wilde negerstammen die allemaal met politieke correctheid en naastenliefde werden opgenomen in onze maatschappij naar de wil van Eu- en onze heilige vader De Paus. Het verzet groeit langzaam maar zeker . De Eu-bevolking wordt gespits in twee groepen die elkanders bloed kunnen drinken , de Gutmenschen en de Realisten met als achtergrond de nieuwe Eu-bewoners. De invasie gaat gewoon door , veiligheid is verdwenen uit onze woordenboek
  Moskeen vervangen de kerken ,de katholieke kerk met hun naastenliefde en tolerantie is in doodstrijd . De Paus doet uitspraken die het lot van Eu mede bepalen . Wij moeten ons voorbereiden op het ergste ! Feitelijk is er niets aan de hand , het is zelfs normaal ! Hoeveel jaren in de wereldgeschiedenis was er rust en vrede , nog geen 20 jaar !

  Geliked door 1 persoon

 12. kampersrene zegt:

  Ik heb het reeds geschreven…..Er bestaat maar een oplossing…heel die rommel opsluiten in kampen eventueel ook de linkse. De tucht en dicipline moet niet strenger zijn dan in mijne soldaat milicien tijd. Dan pas kunnen ze het kaf van het koren scheiden. De avonturiers , gelukzoekers , het krapuul , de verkrachters en tafelschuimers terug sturen naar hun prachtlanden en onze kultuur , zeden en levenswijze zijn gered . Moet kunnen de voorvaderen van Merkel waren daar zo goed in

  Like

 13. topsporter zegt:

  zoveel mogelijk delen deze video en degene, die dit ons aandoen verantwoordelijk stellen.

  Like

 14. fransdewit zegt:

  Ik heb hem een tijdje gemist onze vrijheidsstrijder. Ik zie zoveel kopstukken die de waarheid spreken. Maar we missen nog iemand op de achtergrond die een beweging in gang kan zetten. Van mij part een anoniem iemand die niemand kan lastig vallen maar die wel de touwtjes in handen krijgt.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Pat Condell kan als geen ander verwoorden wat wij, realisten, al heel lang weten en zien aankomen. HULDE, DIEP RESPECT, APPLAUS voor deze man!
  Elk woord dat hij spreekt, is weldadig, in tegenstelling tot de stinkende leugens die uit de muilen van Rutte, Timmermans, Juncker en andere duivelsknechten komen.

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Hier hoor je de waarheid, van de zogenaamde vluchtelingen die naar Duitsland gaan en/of er al zijn, uit hun eigen mond. Pat heeft gelijk, als wij zelf niets doen, zal er nooit een verandering komen.

  Geheime Flüchtling Aufnahme – bisher unveröffentlicht

  Like

 17. christdus zegt:

  Ik word tien keer liever RACIST en FASCIST genoemd , dan dat ik mij zonder slag of stoot naar
  de slachtbank laat voeren door die kanker-iSSlam .
  Ik haat deze kanker-religie al vanaf de oliecrisis – begin 70er – jaren , en ik zal NOOIT voor wie
  dan ook , mijn afkeer en walging verzwijgen , NOOIT !

  Geliked door 1 persoon

 18. christdus zegt:

  Van minstens hetzelfde kaliber is de toespraak van Nick Griffin in het EU-parlement rond
  maart 2014 , google maar eens ; Nick Griffin on Kalergi . ( heb je op dat kut-nepjournaal
  nooit gezien ! )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s