Ongeregeldheden: moslims eisen radicale islamwetten

Screenshot_129

Moslims in het Engelse Bradford.

(Vertaling: E.J. Bron)

De afgelopen dagen nemen de berichten in de sociale netwerken over islamitische ongeregeldheden en demonstraties ion Denemarken en Groot-Brittannië toe. Een eis van de vaak gewelddadige demonstranten: de invoering van de islamitische sharia wetgeving. De mainstream media verzwijgen ondertussen de deels zeer heftige ongeregeldheden.

Blick

Tumult in Denemarken

Een actuele video laat een woedende menigte demonstranten zien, die een politieauto en toegesnelde politieagenten omsingelen en aanvallen onder het roepen van “Allahu Akbar!”. Volgens berichten is het tot woeste taferelen in Denemarken gekomen, het land dat tot nu toe verschoond bleef van zulke islamrellen.

“Islamitisch gebied Groot-Brittannië”?

Ook in Groot-Brittannië kwam het de afgelopen tijd steeds opnieuw tot ongeregeldheden, omdat moslims de invoering van hun radicaalislamitische wetten eisen. Een video, die al in 2014 in Oost-Londen werd opgenomen, wordt op dit moment weer veel gedeeld.

Net zoals de sharia-politie van de veroordeelde en opgesloten Duitse radicale islamiet Sven Lau in het Duitse Wuppertal, gaan radicale moslims hier op patrouille en waarschuwen of vallen burgers aan die de “sharia-wetten” overtreden. Zo worden bierdrinkers gewaarschuwd, of een vrouw in korte rok beledigd en gedreigd “dat zij niet zo zou kunnen rondlopen in islamitisch gebied”.

“Wij zijn de moslimpatrouille”

Op het verontwaardigde antwoord van de jonge vrouw zegt de moslim alleen maar: “Dat interesseert ons niet. Wij zijn de moslimpatrouille.” Ook de aanwijzing dat zij zich in Groot-Brittannië, een seculiere staat, bevinden, doet hij af met de woorden: “I don´t care. Not so Great Britain” – en erkent zodoende de staat niet.

Op de kritiek van een verslaggeefster antwoordde de leider van de beweging dat het zijn democratische vrijheid zou zijn om te eisen dat van dieven de handen afgehakt zouden worden, dat vrouwen zich zouden moeten versluieren en dat volwassenen gestenigd worden.

Sharia belangrijker dan de Britse wet

Een actueel onderzoek van het instituut ICM uit Groot-Brittannië bevestigt de verdenking van veel bezorgde Britten. Want volgens het onderzoek eist één op de vier moslims de absolute voorrang van de sharia boven de Britse wet.

Maar de bevolking van Groot-Brittannië begint zichzelf blijkbaar te verzetten, zoals deze video laat zien. Woedende burgers moeten door de politie weggehouden worden van de radicale islamieten, die in een kleine demonstratie de invoering van de sharia eisen:

 

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, sharia, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Ongeregeldheden: moslims eisen radicale islamwetten

  1. Sabeltant zegt:

    De islam geeft een hoop voldoening en samenwerking, dat kun je telkens opnieuw zien in alle filmpjes. hahahahaha, wat een gedrocht van een bedenksel. Het merendeel van de mensen heeft een ontiegelijke pesthekel aan deze ideologie van haat en vergelding.
    En dan komt de burger in verzet.
    Burger verzet, het mooiste verzet dat er is.
    Geen politicus, geen politie, geen leger kan op tegen burgerverzet.
    En verzetten zullen we ons!
    Onze politici hebben nog niets gezien, nog niets.
    Wacht maar tot de bom barst.
    Als MILJOENEN mensen de straten opgaan om af te rekenen met het kwaad dat in onze samenleving huist.
    Tik-tak nep politici, tik-tak… jullie kunnen doodzwijgen en lachebekjes trekken totdat je een ons weegt.
    Ooit komt de afrekening, en dan rekenen we af met lieden die ons land naar de verdommenis helpen.
    Dan pakken we ons land weer terug. Ons land!

    Geliked door 3 people

  2. mahoog zegt:

    Ze zijn er dus WÈL

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      Kennelijk, ja. Maar ik vraag me af, wanneer ze dan meteen eens consequent dóórpakken door massaal hun steun aan Paul Weston en Liberty GB te geven:
      Dat is het enige, wat ze bij de huidige omstandigheden op politiek gebied te doen staat, het énige!

      Like

  3. Statler & Waldorf zegt:

    Er zijn in GB al ruim 200 legale sharia-rechtbanken actief.
    En in Nederland, weliswaar ondergronds, ook tientallen.

    Like

  4. Rensk. zegt:

    En als het zover is? Dan knallen we iedereen die moslims is eruit. Opdonderen naar je land van herkomst. Ga daar maar eisen stellen. De brutaliteit van ze om daar met borden te gaan staan met wij eisen sharia. Brutaliteit is ze niet vreemd. Ondankbare nietsnutten.

    Like

  5. Rensk. zegt:

    Sharia is natuurlijk iets wat ze heel graag voor elkaar krijgen. Want dan gelden de grondwetten niet meer en kunnen ze naar hartelust de oorspronkelijke bevolking terroriseren. Zoals de oorspronkelijke bevolking het grootste gedeelte van de belasting laten betalen.etc etc etc etc Vrouwen kapen etc etc.

    Geliked door 2 people

  6. Cynicus zegt:

    De islam blijft eisen totdat iedereen zich aan de islam onderwerpt.

    Het lijkt wel een grijsgedraaide plaat
    Al 1400 jaar..

    Geliked door 1 persoon

  7. guusvelraeds zegt:

    Wordt het langzaam tijd voor de Myanmar solution?

    Geliked door 1 persoon

    • Henk der Niederlànder zegt:

      Btw @Guus
      Zoals we weten uit de msm waaren het toch echt zielige onschuldige Rohigna die onderdrukt worden door het Burmeese leger.
      Vandaag moet televaag toegeven dat de moslims een staakt het vuren uigeroepen heeft.
      Mij lijkt het dus nogal tegenstrijdig dat die onschuldig vreedzamen een staakt het vuren afgeven.
      Whahahaha.
      De sukkels van televaag begrijpen niet dat ze toegeven fakenieuws gebracht hebben.

      Like

  8. ReaGluurder zegt:

    “De Verrijking”, de Soepjurkenbrigade ten voeten uit… allemaal aan het UitkeringsInfuus!! Je moet wel debiel zijn om dit je eigen land / landgenoten allemaal aan te doen!! De beelden die we de afgelopen maanden zagen uit Londen spraken ook voor zich, je waande je in Afrika!

    Like

  9. kampersrene zegt:

    om te eisen dat van dieven de handen afgehakt zouden worden,….Als ze dat zouden toepassen dan loopt er geen enkele getaande nog met beide handen rond

    Geliked door 1 persoon

  10. hendrikush zegt:

    Het is duidelijk aan de gezichten op de foto te zien dat we hier te maken hebben met een gezelschap echte intellectuelen.
    Zo blijkt het gelijk van de OIC die de islam “een intellectuele en wetenschappelijke godsdienst” noemt.
    http://www.arabnews.com/node/1158601/saudi-arabia

    Like

  11. kampersrene zegt:

    Het probleem is …..in WOII was de vijand Duits en hij was duidelijk herkenbaar . Nu moeten we vechten tegen een God , een hersenschim die de getaande broeders de naam geven van Allah.
    Met hun beperkt verstand geloven zij onvoorwaardelijk en zijn tot alles bereid . De grote fout van Hitler was …er een god bij te sleuren

    Geliked door 1 persoon

  12. Jan zegt:

    Prins Charles: Somalische zee-jihadisten zijn goed voor het milieu

    Like

    • delamontagne zegt:

      Was het niet onder de “gekke” Koning George III, dat England zijn Amerikaanse Koloniën verloor en de koning zelf werd afgezet.
      Nu is die Charles nog wel geen koning van Engeland, maar als je die beelden ziet van Bradford en andere plaatsen, zijn ze daar al goed op weg GEK te worden……………..

      Like

  13. Jan zegt:

    Market trader, 56, is BANNED from town centre after selling Knights Templar coffee mugs that are ‘offensive’ to Muslims

    ……..
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4973074/Market-trader-56-BANNED-town-centre.html

    Like

  14. Jan zegt:

    GB-politie in dienst van de islam

    Like

Plaats een reactie