Toulouse: “Allahu Akbar”-aanval op voorbijgangers en politieagenten

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw een “psychisch gestoorde” koran-aanhanger

Zoals de Franse krant “La Depeche” bericht, viel woensdagmiddag tegen 16.15 uur in het district Minimes in de Zuid-Franse stad Toulouse een 42-jarige man meerdere mensen aan. Hij sloeg om zich heen en viel zijn slachtoffers met vuistslagen en trappen aan. Daarbij raakten zeven mensen gewond, onder wie ook drie politieagenten, die de woedende ware gelovige probeerden te kalmeren. Tijdens diens arrestatie kwam toen de obligatoire islamitische strijdkreet. De dader riep meermaals “Allahu Akbar!”.

PI News (2)

Twee van zijn slachtoffers raakten zo ernstig gewond, dat zij naar het ziekenhuis gebracht moesten worden.

Volgens “La Depeche” zou de “Allah-soldaat” zich tot enkele weken geleden nog in psychiatrische behandeling hebben bevonden. Wij diagnosticeren een keer vrijuit uit ervaring: de “psychische stoornis” heet islam.

Hieronder een video van de arrestatie:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Frankrijk, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Toulouse: “Allahu Akbar”-aanval op voorbijgangers en politieagenten

  1. boorzalf zegt:

    Hij riep dus eigenlijk “Allah is een muis”.

    Like

  2. Leo zegt:

    Hoeveel onschuldigen moeten nog geslachtofferd worden voordat het tot ons doordringt dat we in oorlog zijn met de islam?

    Like

  3. Elisah zegt:

    Misschien helpt een lobotomie?

    Like

  4. BigLJohn zegt:

    De psychische stoornis heet inderdaad Islam. En laten er nu vele miljoenen van die psychisch gestoorden in Europa rondlopen….Geen een leger zal groot genoeg blijken om ze tegen te houden. Men zou heel Europa vol moeten bouwen met psychiatrische klinieken om al die zwaar gestoorden op te kunnen nemen. Dit gaat beslist de verkeerde kant op, en we zullen het steeds erger gaan ervaren. Heil Hitler of Allahu Akbar, en er is slechts een klein verschil. De eerste was in levende lijve aanwezig, en de tweede is een verzonnen godheid. Het resultaat is echter precies hetzelfde. Gruwelijke moorden, terreur, martelingen en onderdrukking. En het merendeel van de Europese bevolking vind het wel best zo !

    Geliked door 1 persoon

  5. guusvelraeds zegt:

    Meteen ruimen.

    Geliked door 1 persoon

  6. Sabeltant zegt:

    Het was weer zo’n bekende identiteitsloze verwarde man uit een bepaalde kring.
    Hoe lang nog totdat men doorkrijgt dat de islam in oorlog is met het westen?
    Hoeveel slachtoffers moeten er nog vallen?
    Hoe gaan onze nep-leiders ons beschermen tegen de islam?
    Of moeten we zelf in onze veiligheid voorzien?

    Geliked door 2 people

    • Tistochwat zegt:

      Jan Wandelaar 14 september 2017 om 22:33

      Zijn er ook richtlijnen voor wat men moet doen als men getuige is van het lastiggevallen worden door een hitsige mohammedaan?

      Het is verschrikkelijk dat het hele leven tegenwoordig draait om het welzijn en de behoeften van de mohammedaan! Zij zijn blijkbaar de norm der dingen.

      Like

    • Cleo zegt:

      Trudeau is net zo’n volksverrader als Merkel en Rutte: ze leveren hun volk gewoon uit aan het monster ‘islam’, zolang ZIJ ZELF maar in het zadel blijven. De rechtstribunalen kunnen alvast worden opgetuigd…

      Like

  7. Charles Martel zegt:

    En aan die psychose gaat de mensheid ten onder!

    Geliked door 1 persoon

  8. Thomasson zegt:

    Wat jammer dat de politieagenten hem niet dood hadden geschoten. Opgeruimd staat netjes ..en vooral goedkoop. Denk maar aan de gesynchroniseerde film (in het Duits) Red Heat, waarin Arnold Schwarzenegger als de Sovjet politieofficier Danco zegt : Soviet Methoden sind ökonomischer! (Hij breekt de hand van een gevangene die niet graag meewerkt).

    Like

  9. kampersrene zegt:

    Waarom riep hij niet “Junckers Akbar” die heeft meer invl;oed op het Eu-parlement dan Allah want die bestaat zelfs niet , enkel in de geesten van psychisch gestoorden

    Like

  10. hendrikush zegt:

    Ik vond laatst in een brief van Einstein aan Lorentz een treffende diagnose.
    Aangepast naar nu: “De epidemische ziekte van de islamieten zetelt in de kleine hersenen en kan derhalve niet met argumenten worden bestreden”.

    Like

  11. Williaan zegt:

    De islam is gelijk aan gevaarlijke drugs

    Like

  12. Marian zegt:

    Geschrokken of verbaasd, nee dat ben ik allang niet meer. Je verwacht het al elk moment.

    Like

Plaats een reactie