Zwartboek NOS Journaal (aanmoediging)

Screenshot_2

(Door: Peter Rissing)

Beste lezers van deze mooie website. Grijp uw kans en lees dit artikel met aandacht.

Karskens gaat het doen! Eindelijk het NOS Journaal aan de schandpaal. Karskens vraagt u voorbeelden te leveren waarin door de NOS de waarheid (grof) geweld is aangedaan, de waarheid is verdraaid of/en kijkers suggestief in een denkrichting zijn gedrukt, of waarbij het échte nieuws is verzwegen en/of geen weerwoord is gevraagd. Maar ook voorbeelden van nepnieuws, te weinig pluriformiteit, vooroordelen t.o.v. een bepaald persoon, nationaliteit, ras, geloof of politieke overtuiging zijn welkom. Ik voeg daar aan toe: Kijk ook hoe nadrukkelijk die verdomde Paus minstens één keer per week op onze ‘buis’ moet verschijnen om zijn subjectieve mening over het Wereldgebeuren in onze oren te spugen.

Het moment is aangebroken om niet langer lui achterover leunend de berichten te lezen die de webmaster u presenteert maar actief mee werken om de door u gesubsidieerde Linkse P.R.-club op hun plaats te zetten. Geef uw steun aan de Rechtse/Realistische revolutie.

Vindt U het lastig een bepaalde productie van het NOS Journaal terug te vinden, stuur dan een email naar de webmaster met als onderwerp: “NEP NOS” en ik help u graag de uitzending terug te vinden.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, Desinformatie, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, NOS, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

44 reacties op Zwartboek NOS Journaal (aanmoediging)

 1. Peter zegt:

  Op site NOS : warm applaus voor Van der Laan
  Dit is manipulatie !
  1000 mensen hebben hier aan deelgenomen.

  De hoofdstad telt meer dan 800.000 mensen !!!!
  De titel zou moeten luiden SLECHTS 1000 mensen hebben de moeite genomen hier aan deel te nemen.

  Geliked door 2 people

 2. Thoth zegt:

  Welnu, ik kijk nooit meer naar de NOS. Nep-NOS is dan vele jaren geleden en is mijn geheugen ontvlucht. Sorry.

  Geliked door 1 persoon

 3. R.R. van Zeijlen zegt:

  Ja de Nos moet neutraal in het midden staan, niet links en niet rechts, maar ze staan achter extreem linkse relschoppers en plunderaars en krijgen van de extreemlinkse Vara een groot podium voor de televisie, rechts telt niet meer mee, ook neutraal in het midden niet meer, die worden door de politie en overheid verrot geslagen.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  https://nos.nl/artikel/2194043-vooral-nederlandse-moslims-ervaren-discriminatie.html

  Vooral Nederlandse moslims ervaren discriminatie
  Vandaag, 08:48
  Binnenland
  Ronald van den Heerik/Hollandse Hoogte

  Nederlandse moslims voelen zich vaker gediscrimineerd dan moslims in veel andere Europese landen. Dat blijkt uit een onderzoek onder ruim 10.000 moslims in vijftien EU-lidstaten door het Europese Agentschap voor Grondrechten (FRA). Van de onderzochte EU-lidstaten ervaren alleen moslims in Griekenland meer discriminatie.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   De moslims hier zullen zich minder op hun gemak voelen en zich sneller gediscrimineerd voelen omdat ze waarschijnlijk een beetje paranoïde reageren, oa vanwege het succes van de PVV. Te veel dingen gaat men dan op zichzelf betrekken en gaan als aanval voelen.
   Er was bijvoorbeeld eens een lunchroom die ging sluiten, dus er mochten geen nieuwe gasten naar binnen, de gasten die er al waren mochten hun maaltijd afmaken.
   De klanten begrepen dat, maar een allochtoon echtpaar die koffie wilde gaan drinken begreep dat niet, voor hen voelde het alsof hun de toegang tot de lunchroom ontzegt werd.

   Like

  • Wolf zegt:

   P.S. 11 jaar lang wordt er bij ons thuis GEEN npo en sinds 2 jaar geen RTL meer gekeken. Geen links vuil vergif mag onze huiskamer binnen komen. Ook niet via radio . De WAARHEID kun je weten via E.J.Bron , Geenstijl, PVV nieuws, Joost Niemuller met DNR, Xandernieuws, Breitbart , geennieuws, TPO, DDS, Lux et Libertas etc. etc. Godzijdank!

   Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Dank Theresa , vind ik leuk. Maar die zogenaamde opinie van die ondervragers geloof ik geen barst van. Ze kunne de hok in bij het andere linkse leugen NEP nieuws.

   Like

 5. Pietersen zegt:

  Waarom alleen het NOS-journaal. Neem ook Buitenhof, Brandpunt, Nieuwsuur, Eenvandaag.

  Like

  • Wolf zegt:

   Nieuw ZUUR [nieuwsuur] heeft deze week de cultuurmarxisten van de AFA flink opgehemeld en een podium gegeven waar de hele NOS/NPO kijkende linkse sukkels maar wat blij mee zijn. Die verrekte extreem linkse NOS was al bezig in de jaren ’80 om de boel te bedriegen en te verdraaien. De ROTNOS [ ONS BELASTINGGELD waar WIJ HIER allemaal aan bij MOETEN dragen nota bene , moet verwijderd worden samen met die hele linkse en islam vererende NPO. Fortuin, PVV, Hr. Geert Wilders, Hans Janmaat anti EU partijen zwartmaken is hun devies en streven. Dit gaat al meer dan 60 jaar zo sedert links [ Bilderberg, CDA,PvdA,VVD EEG nu EU] en de rest van de linkse kruimelpartijen diep geworteld zitten in de NOS/NPO en landelijke politiek inclusief linkse Trix met haar belasting slurpende familie. Een voorbeeld;De Centrum Partij kreeg zendtijd via de zendtijd politieke partijen op radio [NOS] en tv {NOS]! In plaats van ons eerlijke verhaal waren de opnamen “weggeraakt” voor de tv uitzending en voor de radio werden er doortrekkende WC opnamen uitgezonden door de NOS!!! De NOS is een vies met links vergif doordrenkte propaganda machine. E.J.Bron , Joost van de Nieuwe Realist, en Geenstijl zijn de enigen die het over het Zwartboek van de NOS hebben. Het valt me smerig tegen van de TPO en DDS dat er met geen woord over gerept wordt ,zelfs Elsevier niet. De rest van de online kranten is on interessant en zowiezo geven dit niet bloot, ook NOS aanbiddend links. Talloze voorbeelden en links naar site”s worden er gegeven van reageerders op Geenstijl etc. over hoe extreem die vieze linkse Haagoort NOS en Gelauf NOS hebben geleid naar een valse en gevaarlijke propaganda machine. Eerst moet de NOS met een ijzeren staalborstel schoon geschraapt worden van alles wat ook maar naar linkspolitiek, gelukzoekers hysterie ,anti Trump, anti Poetin, anti Zwarte Piet ,voor de gender gekte ,voor schele AFA gek Dekker, de klimaat LEUGEN, VOOR ISIS! ,anti Assad, Pro Che gevaara, pro LINKS Tanja Nijmeier, pro die socialistische gek in Venezuela en al sedert de oprichting van LPF en PVV en nu ook FVD erbij ,ELKE DAG 24 uur lang ZWARTMAKEN! De tax poet moet drastisch in gesneden worden bij dit kwalijke gevaarlijke DING wat NOS heet en de werknemers moeten voor een NIET Dom66 rechter worden geleid. Met zeer lange CEL straffen door het voorliegen van het Nederlandsche Volk. Het is ! en al Manipulatie wat we elke dag weer moeten aanhoren. zelfs het weerbericht [NOS] gaat over gr linkse klimaat leugens. Ook de recclam op de NPO wordt links gemanipuleerd met die NEGERS en kopvodden in bijna elke reclame en hun woordjes van de PvdA zoals krachtig SAMEN van supermarkt COOP ,zojuist paar seconden geleden op Sky radio gehoord. KORTOM ik HAAT de islam,links propagandistische, cultuurmarxistische , verrotte NOS en de hele belastinggeld slurpende NPO erbij. Per direct doneren zou ik zeggen om Arnold Karskens te steunen in zijn ZWARE strijd tegen de linkse partijen ,gelukzoekers, SOROS, EU ,NOS molochs.

   Geliked door 2 people

 6. Harry zegt:

  Perfect idee neem b.v. de uitzendingen van ca 3 weken geleden waar ze dagenlang begonnen met een bla verhaaltje over de verschrikkelijke opwarming van onze aarde. Het doel was natuurlijk de formatietafel. Dit had werkelijk niets met nieuws te maken en zeker niet om de uitzending mee te beginnen. Ze zullen niet melden dat alle alternatieve energie op onze wereldbol slechts 1% uitmaakt waar wel miljarden aan uitgegeven worden. Hierdoor blijkt dat het Parijs accoord een belachelijke politieke fopshow is met als doel geld verdienen en macht uitbreiden. Kijk dat hoort de NOS in het journaal te brengen geen mailtje van green-peace voorlezen.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cynicus zegt:

  Karskens is een moedige man die eindelijk dat linkse leugenachtige NOS-journaal aan de kaak gaat stellen. Ik kijk er nog wel naar en erger me dagelijks kapot. Waaraan ? aan dat geframe. Zo van “Iedereen weet dat we om Parijs te halen de uitstoot van broeikasgassen moeten verminderen”
  Een agressieve formulering en heel erg vals. Ook wordt Trump zwart gemaakt en de VN-toespraak wordt niet geheel uitgezonden en er wordt ik geknipt. Die NPO is ene gore vieze valse leugenachtige huichelbende.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Het jeugdjournaal is net zo erg.
  Daar zijn ze alleen nog bezig om kleine kinderen te beïnvloeden over hoe gemeen iedereen wel niet is tegen die aardige “palestijnen”.
  En dat Zwarte piet nu toch echt niet meer kan.
  Ik zou mijn kinderen verbieden om daar nog langer naar te kijken.

  Like

  • Cynicus zegt:

   Ja de indoctrinatie begint vroeg. Kinderen zijn nog snel beinvloedbaar. Hitler zei al wie de jeugd heeft heeft de toekomst.

   Like

   • Cynicus zegt:

    De kinderen wordt wijs gemaakt dat planten en dieren ziek worden van de CO2-uitstoot zo hoorde ik laatst op TV zo’n stom grachtengorrrrrrrdelbakfietskind (met een rrrrrrr) napapegaaien . De auto moet dan in hun gehersenspoelde geestjes een enorm kwaad zijn. De werkelijkheid is dat CO2-uitstoot planten doet groeien en meer CO2-uitstoot doet planten sneller groeien.

    Like

  • Ik HEB mijn kinderen altijd verboden naar die jongerenindoctrinatie te kijken, dan ging-ie direct op een andere zender, en ik vertelde hen waarom.

   Like

  • Wolf zegt:

   Precies BertG.

   Like

 9. Republikein zegt:

  Geen/valse nieuwsgaring bij de NOS, nemen klakkeloos over van Reuter.
  Zelfs het weerbericht is vaak voor een dag niet betrouwbaar, laat staan meerdaagse verwachting.
  Hoe dat komt:http://balder.org/judea/Wie-Bepalen-Het-Nieuws-In-Nederland.php
  Ik had de link eerder geplakt, maar nogmaals, kan geen kwaad.
  Ik wil Diana Woei terug.
  Code rood.

  Geliked door 1 persoon

 10. Pieter G zegt:

  Elk NOS item is bevuild!
  Er is geen objectieve journalistiek alleen de NOS blaast de leugen, verdraaide waarheid enorm op.
  Neem alleen de term VLUCHTELING waar een ons vijandige horde indringers mee bedoelt wordt.
  Stel dat er 2 vrouwen met kinderen tussen de 10.000 jonge mannen zitten worden die steevast in het dramatische jankfilmpje verwerkt als zijnde het beeld wat alles zegt.
  Het verdronken jongetje op het strand!
  De hetze tegen Trump.
  Steevast Pechtold in beeld om commentaar te leveren. Of Klavermans bewieroken.
  De NOS is gewoon een propaganda machine die nauwelijks verschilt met de Noord Koreaanse pers. Alleen de stem van onze nieuwslezeres is twee octaven lager.

  Geliked door 2 people

 11. hjj van heezick zegt:

  paar maanden geleden keek ik nog wel eens naar die blonde dame , die pauw verving. op twee avonden achter elkaar zag ik op de achtergrond een in het wit djellabah gekleede isis sympathisant
  met baard, met een wit spandoek met daarop de leus Islam is vrede paraderen . Ik had de indruk, dat de redactie haar een kunstje flikte en dat ze zelf niet in de gaten had dat dat beeld op camera was. . Ik heb haar een e-mailtje gestuurd, dat ze niet onnozel was, dus kennelijk een ander motief had of de redactie althans . nooit een reactie gekregen.
  Ik verbaas me ook nog steeds, dat mutti merkel in haar eentje kennelijk het Schengen-akkoord mag interpreteren en dat er geen aangifte tegen haar loopt voor het schenden van dat Dublin-akkoord. Waarom wordt daar niets over geschreven, wat hield dat akkoord nou precies in en waarom houdt ze zich er niet aan.
  ook het wensdenken van buma en andere politici, zoals rutte blijven hardnekkig geloven in de goede wil van de moslims, maar intussen leven we tussen de lego betonblokken en patrouilerende
  militairen en politie-agenten, die met een hand op de rug de straat op moeten.

  Geliked door 1 persoon

 12. vanhetgoor zegt:

  Dit is op vanhetgoor herblogden reageerde:
  Hup Karskens bijt de NOS de strot af!

  Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Er is valse NOS journaal informatie over de Rohingya moslims. Zij worden door het NOS journaal als slachtoffers geprojecteerd, terwijl het in feite terroristen zijn. Nobelprijs winnares Aung Sang Suu Kyi krijgt nu de schuld dat ze weinig of niets doet tegen de vervolging van de Rohingya moslims. Maar welk weldenkend mens, er zijn er niet zoveel, gaat nu moslims beschermen tegen de eigen bevolking ? Ja, daarvoor moet je in Europa zijn. Door Europese regeringen en overheden, aangestuurd door de E.U. in Brussel. Zij die de eigen bevolkingen als slaaf van de Islam willen zien !

  Like

 14. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wat NOS hier dagelijks wan-presteert
  (nog steeds door ons geaccepteerd)
  Met leugens en verzonnen zaken
  Laat ons daar nu een eind aan maken !
  .

  Geliked door 2 people

 15. Meine zegt:

  Op 19/8 teletekst, deze vond ik wel heel erg. De “staatsman” Erdogan veegt de vloer aan met de Duitse Vice-Kanselier Gabriel. (ik weet niet hoe ik het plaatje kan plakken)

  Like

 16. Jan zegt:

  De boze man is ook niet over het Duitse ‘nieuws’ te spreken

  Like

 17. Hansan zegt:

  ‘Die verdomde Paus’ , ‘die zijn subjectieve mening in onze oren mag spugen’….Graag iets diplomatieker over de Paus spreken. Hij is wel wereldleider van meer dan een miljard mensen, heer Rissing. Dat u het niet eens bent met zijn standpunten is uw goed recht. Overigens ben ik het wel eens met het onderzoek naar de NOS. Prima zelfs. En ook als er ‘onderzoek’ gedaan wordt naar de meningen van de Paus. Die kunnen dan gewoon wel of niet weerlegd worden.

  Like

 18. Wolf zegt:

  P.S. 11 jaar lang wordt er bij ons thuis GEEN npo en sinds 2 jaar geen RTL meer gekeken. Geen links vuil vergif mag onze huiskamer binnen komen. Ook niet via radio . De WAARHEID kun je weten via E.J.Bron , Geenstijl, PVV nieuws, Joost Niemuller met DNR, Xandernieuws, Breitbart , geennieuws, TPO, DDS, Lux et Libertas etc. etc. Godzijdank!

  Like

 19. Thoth zegt:

  Propaganda via een staat is dodelijk. Denk maar eens aan de fascisten, c.q. de nazi’s in de jaren ’30 tot ’45. Goebbels was toen het opperhoofd van de ‘Volksvoorlichting’…

  Like

 20. R. Kamphuis zegt:

  Ik kan mij de aanloop naar de Golf oorlog nog herinneren.
  “De goederentreinen met legermateriaal denderden door Nederland heen” werd op het 8 uur journaal verteld.
  Zoals Van Kooten en De Bie na het journaal zeiden; “We moeten er gewoon zin in die oorlog krijgen”.
  Pure manipulatie!

  Like

  • Peter Rissing zegt:

   Het lijkt mij een beetje moeilijk de NOS dat te verwijten, trouwens bij K&B is er (bijna) altijd sprake van satire.

   Like

   • trebor007 zegt:

    Het was vooral de manier waarop de NOS het bericht over de legertreinen bracht. K&B mag dan wel meestal satire zijn, ze brachten ook een ongenuanceerd beeld op tv. In dit geval sloegen ze de plank goed raak.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s