Orbán heeft begrip voor protest tegen “vluchtelingen”: “De mensen willen gewoon geen migranten.”

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán heeft zich onlangs impopulair gemaakt bij immigratielobbyisten en goedmenschen. Hij uitte begrip voor een deels turbulente protestactie tegen “vluchtelingen” in een Hongaars dorp. Hij zou er “niets verkeerds” aan vinden, zei Orbán vrijdag aan de rand van de EU-top in Tallinn. “Het is heel goed dat ze besloten luid en duidelijk hun mening te verkondigen.”

Mitteleuropa

De “hulporganisatie” Migration Aid wilde in het dorp Öcseny in het zuiden van Hongarije tijdelijk een groep minderjarigen ter ontspanning onderbrengen, die al officieel als “vluchtelingen” erkend zijn. Iets dergelijks doet Migration Aid ook in andere dorpen.

In Öcseny leidde de actie tot protesten onder de 2500 inwoners. De banden van de auto van pensioneigenaar Zoltan Fenyvesi, die de kinderen wilde opnemen, werden door onbekenden lek gestoken. De partijloze burgemeester van het dorp trad af, nadat ook de banden van zijn auto kapot werden gestoken.

De Hongaarse minister-president Orbán voert sinds 2015 een strikte anti-immigratiepolitiek, die hij ook verdedigt tegen berispingen uit Brussel. Over het geval Öcseny verklaarde hij kort en kernachtig: “De mensen willen gewoon geen migranten opnemen, niet in hun land en niet in hun dorp.” Weliswaar zouden de Hongaren een hart voor kinderen hebben, maar “men heeft hen zo vaak belogen, dat zij niet geloven dat er alleen maar kinderen komen. (…) De Hongaar zegt daarover: eerst komen de kinderen, dan de ouders, daarna komt de gezinshereniging en dan zit je met het probleem.”

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Linkse Kerk, NGO, Rotzakken, Socialisten, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Orbán heeft begrip voor protest tegen “vluchtelingen”: “De mensen willen gewoon geen migranten.”

 1. Bezorgde Burgert ofwel xenofoob, islamofoob, etc zegt:

  Orban zegt het zo heerlijk rechtuit.
  Kan ook niet anders, het is de waarheid.

  Geliked door 3 people

 2. carthago zegt:

  De visegrad landen zijn de eussr met de zatte bezopen juncker en nazi timmerfrans helemaal zat.De eussr uit Nederland, nu.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sjaak zegt:

  Alles wat in de terugliggende tijd aan het soziaalstelsel opgebouwt is,
  word nu in een korte tijd afgebroken door een door en door verotte wegkijk politiek !
  Alle Europese steden worden door de achterdeur onkontroleert systematisch met
  Afrikaner die hun pas wegsmijten overvloed !
  Een burgeroorlog is hiermee onuitwijkbaar !

  Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Gelijk hebben deze Hongaren, want neten worden tenslotte ook luizen !!

  Geliked door 3 people

 5. Hendrik zegt:

  Ik wil ze ook niet! Maar hier luisteren regeringsleiders niet, die doen gewoon wat zij politiek correct vinden, oftewel het linksche pad volgen. Dit pad leidt tot zelfdestructie………

  Geliked door 2 people

 6. Henry zegt:

  Ze horen hier niet, kinderen ook niet. Een hart voor mensen hebben is goed, maar dat houd niet in dat alles hier binnen mag komen. Remigratie geld voor alle moslims en zwarten. Die luilakken moeten de zooi in hun eigen land maar opruimen.

  Geliked door 2 people

 7. Wolf zegt:

  De voormalige Oostblok landen moeten we trots op zijn. Op Xandernieuws .nl wordt er op wereld economisch niveau gekeken hoe strikt China is tegen de cultuurmarxistische eurofielen en voor de “populistische “partijen” die ook net als China TEGEN dom linkse Omvolking is door Rif apen en andere dobber negers! China ziet het liefst bij de Autochtoonsche bevolking van Europa een minimaal 3 kind politiek om Economische redenen en ziet de gelukzoekers als luie niet werkende geld slurpers waar geen handel mee gedreven kan worden. China een communistische land notabene, is TEGEN Eurofielen en alles wat naar Merkel ,Rutte,Macron of ander vies links riekt dan ook. China wil geen islam in Europa! Wel even een wereld macht met 1,6 MILJARD consumenten ,dat China.

  Geliked door 2 people

 8. P.Kossen zegt:

  Een waarheid als een koe, laat ze maar afreizen naar het optrekje van Merkel, Juncker en Verhofstadt.

  Geliked door 1 persoon

 9. Mary zegt:

  Heldere mensen die Hongaren, eerst de kinderen dan de ouders daarna gezinshereniging en dan zit je met het probleem, want dat ze altijd en overal een probleem vormen is zeer duidelijk voor een ieder, dat is navenant aan de Islam, voorkomen is beter dan genezen en dat kan in Hongarije want ze hebben die geweldige Orban!!!

  Geliked door 2 people

 10. Jules Vismale zegt:

  In Öcseny daar in Hongarije hebben pensioneigenaar Zoltan Fenyvesi en de partijloze burgemeester aan den lijve of goed ondervonden wat er tegenwoordig gebeurd als men de 2500 inwoners van die plaats ongevraagd een heel stel “vluchtelingen” in de strot duwt! De “hulporganisatie” Migration Aid heeft daarbij zelf natuurlijk geen enkele van de minderjarige “immigranten” bij zich in huis genomen want zij denken blijkbaar nog steeds: “Wij willen geen zeurende en vervelende kinderen in onze buurt hebben dus zorgen we er lekker voor dat we hen gaan dumpen bij de dwaze bewoners van Öcseny!”
  Ik ben in 1990, kort na de val van het communisme en het IJzeren Gordijn, op bezoek geweest in Hongarije en wat was het daar toen lekker rustig zonder dat bolsjewisten-tuig en ik zag gelukkig nergens groepen “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” rondstruinen! Een reis per trein vanaf het Balatonmeer richtingen Boedapest over een afstand van 60 kilometer (‘s-Hertogenbosch-Arnhem) heen en terug kostte toen ongeveer bijna een rijksdaalder! Laten Viktor Orbán en de Hongaren zich, gelijk aan alle Oost-Europese landen, al dat uitschot wat ik opnoemde HEEL erg ver buiten de deur houden en de desbetreffende “hulporganisaties” en de EU-elite NOG veel verder!
  Als die lui mij persoonlijk zouden gaan verplichten om “vluchtelingen, asielzoekers en moslims” tegen mijn wil op te nemen en mij zouden stalken dan jaag ik ze allemaal het liefste de Maas of de Zuid-Willemsvaart in en zwemmen ze maar onmiddellijk terug van waar ze vandaan komen!

  Geliked door 2 people

 11. Jan zegt:

  De banden van de auto van pensioneigenaar Zoltan Fenyvesi, die de kinderen wilde opnemen, werden door onbekenden lek gestoken. De partijloze burgemeester van het dorp trad af, nadat ook de banden van zijn auto kapot werden gestoken.

  Altijd weer volk dat voor geld alles doet. Dat zij uiteindelijk zelf ook slachtoffer worden ontgaat dergelijk volk met een IQ van een pinda

  Geliked door 1 persoon

 12. Thomasson zegt:

  De Hongaarse minister-president Orbán is tot een idool geworden; niet enkel van de Hongaren, maar ook voor iedere vrijheidslievende Europeaan. Hij staat samen met de Tsjech Zeman en andere leiders van de V4 als voorbeeld voor moed, onbuigzaamheid en verzet tegenover de bezettersmacht in Brussel en Straatsburg die de Kalergi –ideolologie had geadopteerd. Hun speerpunt is: de “Endelösung der Europeer Frage”. Hij ondersteunt het recht van de Hongaren op zelfbeschikking en als een vrij volk in een vrij land te mogen leven. Hij heeft gelijk in zijn stelling “eerst komen de kinderen, dan de ouders, daarna komt de gezinshereniging en dan zit je met het probleem”. Een heel groot probleem die hij niet volledig noemt:
  De Hongaren en WIJ zijn zo vaak belogen. Maar ondertussen weten wij dat samen met de zgn. kinderen (vaak 25 jaar oud die zich voordoen als tienertjes) komen de ISIS of andere moslim moordenaars met liters bloed onder hun nagels, de verkrachters , de pedofielen, de criminelen ..de kannibalen, de terroristen en ga zo maar door….

  Geliked door 3 people

 13. Cynicus zegt:

  De Hongaren denken tenminste aan hun eigen land en eigen volk. De Hongaren hebben geen zin in een soort naief regenboogjoepieland.

  Geliked door 2 people

 14. Marian zegt:

  Dat willen wij ook niet, want wij hebben geen Orban. Een mens kan nou niet alles hebben. Wij hebben nou eenmaal de kop van Rutte om tegen aan te kijken..

  Like

 15. Jan zegt:

  Verkiezingen in Catalonië, politie slaat stemmers in elkaar

  Spanish Riot Police Violently Suppress Catalan Independence Referendum


  http://tundratabloids.com/2017/10/europe-2017-people-turn-up-to-vote-in-catalonia-and-the-government-beats-them/

  Like

 16. Jan zegt:

  Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Szijjarto : De migraine-politiek van de EU is simpelweg een fiasco

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s