De boosaardigheid van de EU . . .

“Europa, stop met kinderen krijgen! Voor het milieu”

“Afrika, kom naar Europa. Vanwege de vergrijzing”

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, asielwaanzin, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op De boosaardigheid van de EU . . .

  1. Jan Wandelaar zegt:

    Geliked door 2 people

    • Jan zegt:

      Hennis in dezelfde rotzooi als getoond.

      Like

      • Peter zegt:

        Toch heeft het “iets” erotisch.
        De lippen van deze dame gehuld in een uniform.
        Kan er niets aan doen.

        PS Geen medelijden met de dame in kwestie. Zij komt niet in de bijstand maar vindt ongetwijfeld met hulp van haar politiek vrindjes weer een goedbetaalde baan.

        Like

      • BertG. zegt:

        “Toch heeft het “iets” erotisch.”

        Laat ik dan maar niet vragen wat er bij jou thuis op de bank of hoelang jij al droog staat.
        De gedachte hennis en iets erotisch komt bij geen enkele normale Nederlandse kerel op.
        Of je moet wel zo ontzettend veel gezopen hebben, anders acht ik het volstrekt onmogelijk om dat te bedenken in die combinatie.

        Like

      • Jan zegt:

        Even gezocht, maar zij staat op mokkels.nl wat veel zegt over degene die haar er op heeft gezet.
        Vroeger zag zij er zo uit

        (en dit is zij nu https://i.imgur.com/tvrwmaP.jpg) ik vrees dat zij ook een stille zuipschuit is zoals een keer was te zien op een video op geenstijl, waar zij op aan het kotsen was want stomdronken

        Like

      • tjonge zegt:

        neuk nog liever een auto in zijn uitlaat…

        Like

      • Rensk. zegt:

        Jesus wat een ongelofelijk schandaal. Ik had deze video nog niet gezien. Ik word er furieus van. Die trut heeft deze post aangenomen, terwijl ze weet dat ze geen enkele kennis heeft. Gewoon het salaris boeide haar. Ik begin mensen, die zichzelf overschatten en geweldig vinden afzichtelijk, Hou meer van bescheiden types, die zichzelf niet overschatten Die zijn vaak tien keer beter dan die grote bekken. Het moet nou afgelopen zijn met bezuinigingen van het leger. We moeten weer deugdelijk materiaal voor de jongens en het leger moet weer sterk gemaakt worden met echte kerels. Maar ja Rutte he. God wat heb ik een ongelofelijke hekel aan die gladde aal.

        Like

      • BertG. zegt:

        Jan, dat mens komt uit 1973, ze is dus 44 jaar.
        Niemand die op die leeftijd zo’n afgeleefde kop krijgt door veroudering.
        Daar is wel zo ontzettend veel plamuur tegen aan gesmeerd, dat ze al in ontbinding zo langzamerhand.
        Gooi daar dan nog een dagelijkse portie sterke drank bij, en je zou in de buurt kunnen komen.
        Anders kan dat niet.

        Like

    • Thomasson zegt:

      @Jan Wandelaar. Hartelijk dank voor de video. Toen ik voor het eerst miniset Hennis op de TV zag, dacht ik: Hoe kan iemand zo’n wijf als Minister van Defensie benoemen? Een vrouw die nooit in haar leven in het leger had gediend? Zij weet niet eens het verschil tussen een geweer en een bezem? Wat moet zij op zo’n functie? Hoe zouden de lagere officieren en generaals voor haar respect kunnen opbrengen? Wat voor leiding kan ze geven aan kerels die verantwoordelijkheid hebben voor hun manschappen in vijandig gebied? Zou ze bij machte zijn te begrijpen waar deze mannen het over hebben? Voor alle duidelijkheid, het gaat hier niet eens over haar geslacht als vrouw; maar eerder over het geheel. Minister van Defensie uit de gelederen van de CU was van dezelfde laken en pak; al was hij een man. Dit gozertje Eimert van Middelkoop had NOOIT zijn dienstplicht vervuld. Maar dat hinderde niemand hem de verantwoordelijkheid te geven over het NL leger. De smoel van Minister Hennis spreekt boekdelen van leegte, gebrek aan essentiële kennis en zelfs de wil iets meer te weten of te begrijpen. Een typische doorsnee VVD-kop die een functie bekleed omdat VVD’ers altijd zijn ‘Onderweg Naar Morgen’ waar een hogere baan met meer poen in het verschiet ligt. (Dat geldt eigenlijk ook voor de hele TK). Mijn gevoelens bleken achteraf gezien – helaas – accuraat te zijn. Zij begon direct te blunderen. Ze heeft een groot deel van de Nederlandse tanks aan Finland verkocht . https://www.defensie.nl/onderwerpen/materieel/voertuigen/leopard-2a6-gevechtstank Het leger heeft geen tanks nodig…Als de vijand komt dan zet men een rij soldaten met hun konten in de goede richting en laat men ze volop schijten laten. Als ze genoeg bruine bonen eten …wordt het resultaat verbluffend. Dan hebben wij nog de ‘Peng ..Peng geroep’ tijdens oefeningen omdat er niet genoeg kogel zijn en reeks andere blunder. Mijn respect voor Thierry Baudet voor zijn presentatie. Misschien helpt dat wel.
      DIT IS POLITIEK ANNO 2017 die gedreven wordt door laffe mensen die de vijandig en boosaardige EU dienen. De EU zelf is niet de hoogste baas. Het heeft de rol van een exorbitant betaalde SEYSS INQUART als gouverneur van Europa. Het hoofdkwartier is bij de bende van de NWO; die wij niet kennen.

      Like

    • Jan zegt:

      Dit is een vissersvest, Hennis trekt hiermee de woestijn en bergen in, beweert zij althans

      Ik wed dat zij niet kan schietenBezuinigingen: Nederlands leger heeft nog maar zeven kanonnen, kan niet bewegen

      Bommen- en granatentopic. Nederland heeft zijn leger wegbezuinigd, daar hebben we het al eens over gehad. Op papier bestaat het wel en de vrouwen en mannen en groen en blauw doen hun uiterste best, maar door het gerichte kaasschaafbeleid is de slagkracht vergelijkbaar met die van Slovenië, een land met twee miljoen inwoners.

      De NAVO deelt een cijferreeks waaruit ook blijkt waar het defensiebudget precies aan wordt uitgegeven. Het is verleidelijk om te weinig uit te geven en de andere partners voor de veiligheid te laten betalen, een klassieke tragedy of the commons. Een andere methode is om te bezuinigen en dat vooral op materieel te doen. Op die manier blijft het personeel op papier een leger vormen en mensen met langdurige contracten zijn ook lastig te ontslaan.
      …..
      http://925.nl/archief/2017/05/11/bezuinigingen-nederlands-leger-heeft-nog-maar-zeven-kanonnen-kan-niet-bewegen/

      Like

  2. Jan zegt:

    Zal niet helpen, want dat achterlijke Afrikaanse volk (minus blank Z-Afrika en de enkele in Zimbabwe) is overal te stupide voor. Wat gebeurt is dat Europa op het niveau van Afrika terecht komt aangezien iedereen uiteindelijk op school op het zelfde niveau moet uitkomen en dat is Stenen Tijdperk-niveau.

    Spengler’s boektitel De Untergang des Abendlandes’ wordt nog wel bewaarheid
    http://joostniemoller.nl/2014/12/spenglers-avondland-en-de-mensenmassas-op-straat-in-europa-verhaal-in-videos/

    Geliked door 1 persoon

  3. Marc zegt:

    Zo is het!

    Like

  4. Peter zegt:

    Klimaat redden betekent geboorten beperken ( Volkskrant 8 mei 2017 )
    Europa heeft de migranten juist nodig ( 19 mei 2015 De Groene Amsterdammer )

    We mogen dus geen kinderen nemen maar dienen Afrikanen ( die hier niet thuishoren ) naar ons continent te laten komen.
    Hoe gek wil je het hebben.

    Like

  5. Pietersen zegt:

    Moslims produceren de meeste kinderen. Daar moeten ze eens wat aan doen.

    Like

  6. Guardiacivil zegt:

    De volslagen IDIOTERIE van de maffia-elite!

    Like

  7. sabine zegt:

    Die Afrikanen lopen de hele dag hun pik achterna en denken alleen maar aan lekker klaarkomen, dat ze 15 kinderen op de wereld zetten en hun biologische vader zijn die geen cent te makken heeft , daar ligt geen een Afrikaan wakker van. En werken daar hebben ze al helemaal geen zin in. Lekker in de bijstand na 3 jaar allemaal ! Wat een toekomst hier in de EU.

    Like

  8. Jan zegt:

    Buonanno (onder verdachte omstandigheden gestorven (werd hij gestorven?) is pisnijdig over het lamlendige gedrag van de afgevaardigden

    Like

  9. Jan zegt:

    Duitsland houdt wat EU betreft rekening met worst-kaas-scenario: pro-Russisch oostlbok in 2040

    Militärplaner halten Zerfall der EU für denkbar

    In einem der sechs Szenarien (“Die EU im Zerfall und Deutschland im reaktiven Modus”) gehen die Autoren von einer “multiplen Konfrontation” aus. Die Zukunftsprojektion beschreibt eine Welt, in der die internationale Ordnung nach “Dekaden der Instabilität” erodiert, die Wertesysteme weltweit auseinanderdriften und die Globalisierung gestoppt ist.

    “Die EU-Erweiterung ist weitgehend aufgegeben, weitere Staaten haben die Gemeinschaft verlassen. Europa hat seine globale Wettbewerbsfähigkeit verloren”, schreiben die Bundeswehrstrategen: “Die zunehmend ungeordnete, zum Teil chaotische und konfliktträchtige Welt hat das sicherheitspolitische Umfeld Deutschlands und Europas dramatisch verändert.”

    http://www.spiegel.de/politik/deutschland/bundeswehr-studie-haelt-zerfall-der-europaeischen-union-fuer-denkbar-a-1176367.html

    Like

Plaats een reactie