Onze rechtstaat is medeplichtig aan de dood van Anne Faber

Screenshot_46

(Door: Jan Roos)

Niet alleen het brein en de daden van Michael Panhuis zijn door en door verrot. Ook het systeem dat ervoor heeft gezorgd dat deze psychopaat vrij kan rondlopen is in en in ziek.

Voor Anne Faber verdween, had Michael Panhuis al eerder twee minderjarige meisjes op een gruwelijke wijze verkracht onder dreiging van een wapen. Ook heeft dit monster meerdere berovingen en overvallen op zijn naam. Voor al deze ellende kreeg hij maar elf jaar gevangenisstraf. Elf jaar voor vaginale en anale verkrachting van twee meisjes – één van zestien en één van zeventien – plus de reeks berovingen. In een echte rechtstaat zouden die overvallen al goed zijn voor elf jaar op water en brood, maar bij ons moet je dan ook nog twee jonge levens naar de gallemiezen hebben geholpen.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Elite, establishment, gezond realisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

24 reacties op Onze rechtstaat is medeplichtig aan de dood van Anne Faber

 1. Dit is Roxanne Vernimmen, voorzitter van de Raad van Bestuur van de psychiatrische kliniek Aventurijn van Altrecht Den Dolder en verantwoordelijk voor het laten loslopen van Michael Panhuis, de moordenaar van Anne Faber. Hier kunt u haar ‘feliciteren’: https://twitter.com/roxvern

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Gerard de Boer 13 oktober 2017 om 18:14

   Elke zielenknijper is zélf knettergek.

   Geliked door 2 people

  • Bezorgde burger zegt:

   Deze dame, en alle andere betrokkenen inclusief de linkse rechter die hem liet gaan ZIJN medeverantwoordelijk en moeten ook medeverantwoordelijk worden gehouden. Oppakken dat gajes en berechten voor dood door schuld. Is het u wel eens opgevallen dat vrijwel geen enkele bestuurder of rechter achteraf verantwoording moet afleggen voor gemaakte fouten? Waarom niet? Moet u op uw werk eens flikken dat u er zo’n puinhoop van maakt dat het een mensenleven heeft gekost! En die viezerik hoort net als in Amerika een spuitje te krijgen. Dat is recht. En zo lang dat niet gebeurt moeten we het recht in eigen handen nemen. Laat ik het correct formuleren: ik weet niet wat ik met die viezerik en linkse gajes deed als het mijn dochter was geweest.

   Geliked door 2 people

 2. koddebeier zegt:

  Al jaren en jaren verkloten de voor het merendeel linkse D66 rechters en softies van het OM de Nederlandse “rechtspraak”, met vele doden en vernieuwde levens ten gevolg zonder dat de politiek ingreep, want politiek en de rechtspraak moesten zogenaamd gescheiden blijven (behalve voor Wilders uiteraard). Eindelijk leid het nu tot massaal protest, iets van al jaren eerder had moeten gebeuren !
  Het wordt de hoogste tijd dat hele apparaat met de politie incluis op de schop gaat !!

  Geliked door 1 persoon

 3. Remco Jaasma zegt:

  @LavieJanRoos toont waarom hij oppositie mag spelen; zo vergeten wij dat @politieLE namens Johan Friso willekeurig onschuldigen kan oppakken

  Like

 4. renato zegt:

  Wat mij nu opvalt en zwaar irriteert is het feit dat de tragische dood van een jong en beloftevol leven in de kiem werd gesmoord door een gestoorde witte autochtoon, met als dikke vette kanttekening dat dit tragische feit door de politiek correcte mediagoedmens aangegrepen wordt om dit nieuwsfeit breeduit ten toon te spreiden. Bij een dergelijk vergrijp door een dozijn of wat asielparasieten is men zeer karig of zelfs terughoudend met de informatie en kunnen de tapijten niet worden aangesleept om de bagger te bagatelliseren en er onder te schoffelen. Het is te hopen dat de nabestaanden de verantwoordelijke poppetjes van de verantwoordelijke overheidsinstanties van laag tot hoog zullen weten te raken. Gerechtigheid met een zeer bittere smaak.

  Geliked door 3 people

 5. Williaan zegt:

  De straffen voor dergelijke lieden zijn belachelijk. Zij blijven altijd levensgevaarlijk. Maar het is blijkbaar heeeel zielig ze echt levenslang van hun vrijheid te beroven. De slachtoffers doen er niet toe die krijgen altijd levenslang met vaak enorme geestelijke, lichamelijke en financiële problemen,
  maar dat maakt niets uit. De heren rechters, psychologen, psychiaters, hulpverleners en advocaten van de duivel zijn dan ook 100% schuldig en onbekwaam. Zij snappen blijkbaar niks van die verknipte menselijke geesten en denken die met een behandeling te kunnen veranderen. Het zijn afwijkingen die (helaas) nooit te veranderen zijn. De rechten van de normale mens worden op deze manier ernstig geschonden. Verknipte criminelen en psychopaten behoren totaal geen rechte te hebben.
  Maar dat is in deze slappe maatschappij een vloek als je dat zegt. Die lieden zijn zielig en dat is misschien ook wel zo, maar dan hoef je ze nog niet weer op anderen los te laten zo als regelmatig gebeurd met de vreeslijkste gevolgen zo als het nu weer is gebeurd.

  Geliked door 2 people

  • Mirjam zegt:

   Die lieden zijn zo zielig en verknipt, dat ze het zelf niet doorhebben. Ze zien zichzelf als normaal. Juist omdat ze het niet doorhebben dat ze totaal verknipt zijn, moeten ze gevangen blijven en niet meer ‘de wereld in’. Ze blijven hun duivelse gedrag vertonen, omdat het in hun zit en er nooit meer uitgaat en andere mensen zijn daar de dupe van. De regeringen hebben het hele rechtssysteem om zeep geholpen, door de criminelen te pamperen en de slachtoffers te straffen. Wat een achterlijkheid. Het rechtssysteem moet op de schop en veranderd worden zodat dit nooit meer voor kan komen. Recht moet recht zijn en niet scheef.

   Hier nog zo’n figuur welke haar gang kon gaan en nog steeds gaat, ondanks dat de bewijzen van criminaliteit zich blijven opstapelen en ze al diverse keren voor het gerecht heeft moeten verschijnen. Op 23 oktober aanstaande is het weer zover. Fraude, valsheid in geschriften, zichzelf 1.7 miljoen euro toedichten uit de kas van het Slotervaart ziekenhuis en het houdt maar niet op. Want de regering blijft dit ‘mens’ pamperen en toestaan dat ze nog vrij rondloopt. Ze, de regering, laat het toe, en ze zou gek zijn als ze het niet aannam…

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Aysel_Erbudak

   Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Nee, hun rechtstaat is verantwoordelijk en schuldig. Niet de mijne.
  In mijn rechtstaat gaat iedere criminele buitenlander terug naar de woestijn.
  In mijn rechtstaat krijgt de burger, die bescherming waar hij / zij recht op heeft.
  In mijn rechtstaat verdient de agent ons respect en heeft geen 30 graaiende bazen boven zich.
  In mijn rechtstaat vindt men geen politici bij justitie.
  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Geliked door 4 people

 7. Flo zegt:

  Als ze dat tuig hier niet kunnen handhaven,maak een afspraak met Putin,vertel even wat zo’n klootzak op zijn geweten heeft,en vraag hem of hij ergens in Siberie nog een plekje heeft .
  Daar maakt hij geen probleen van,en wij zijn van dat stuk vuil verlost .De gekken hier lopen in de 2e kamer, alles maar met debatten oplossen ,compleet door de ratten besnuffeld zijn ze .

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Lezenswaardig stuk bij Joost Niemoller. Ik heb de leeftijd dat ik me de DENNENDAL affaire nog goed kan herinneren. Werkte pas in de verpleging en ik kan je vertellen dat was me wat daar op Dennendal. De psychiatrisch patiënt moest macht krijgen over zijn eigen keuzen. Lijkt op zich prima maar het vervelende is dat de gemiddelde psychiatrisch patiënt gestuurd wordt door zijn pathologie en niet door afgewogen rationele gedachten en handelingen. Waar dat daar van gekomen is zien we vandaag de dag. In mijn jeugd hadden we geen zwervers en daklozen. Nu heeft elke stad zijn op straat gejaagde ex psychiatrisch patiënten die zonder begeleiding en zonder zorg op straat leven en slapen.

  http://joostniemoller.nl

  Like

 9. Harry zegt:

  We moeten een bindend referendum krijgen waar verstandige échte Nederlanders kunnen beslissen over het voorgoed vastzetten van monsters zoals deze ” Michaël ” .
  Misschien zelfs met de optie om hem gewoon tegen de muur te zetten
  en te perforeren met . 45 .

  Hoe veel vaker moet het nou nog voorkomen dat dergelijke onschuldige meisjes uit het leven gerukt worden ? Het is toch te dwaas voor woorden ?
  En hoe voorkomen we dat mongoloïde rechters die lui veel te licht straffen ?
  Wellicht door ze dezelfde straf in het vooruitzicht te stellen als ze te onnozel zijn om te beseffen wat ze aanrichten ?

  Typisch links , niet beseffen hoe gek sommigen zijn en dan de HELE mensheid blootstellen aan de risico’s van zo’n imbeciel !

  Wonderbaarlijk dat er nog geen revolutie uitgebroken is .

  Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  Stel dat Charlotte Corday en Peter Kürten nou eens géén moordenaars waren geweest en in hetzelfde tijdperk leefden dan waren ze vast en zeker met elkaar gehuwd. In werkelijkheid was Kürten getrouwd geweest met een prostituee die hij aanraadde om hem in 1930 aan te geven toen de politie van Düsseldorf de Vampier op het spoor kwam die tientallen meisjes en vrouwen had aangerand, verkracht en vermoord! Zo kon de vrouw van Kürten de uitgeloofde beloning opstrijken om daarmee een lang en gelukkig leven tegemoet te gaan.
  En als laatste was het veel beter geweest als vreselijke bloedrechters zoals Roland Freisler en Antoine-Quentin Fouquier-Tinville (die haast elkaars broers konden wezen) échte rechtschapen rechters waren die beruchte misdadigers tot levenslang veroordeelden al zouden zij voor dergelijke moordenaars zoals die van Anne Faber geen genade hebben gekend.
  Ze hebben zelfs nog geboft dat zij niet, zoals in een filosofisch verhaal van Jezus Christus uit de Bijbel, constant werden gestalkt door een benadeelde vrouw die een onrechtvaardige rechter constant achter diens vodden aanzat omdat zij recht verschaft wilde hebben! De kerel had uiteindelijk die vrouw toch maar haar zin gegeven omdat de Almachtige pas werkelijk recht verschaft!
  En het ware beter geweest dat alle linkse en onrechtvaardige rechters in Nederland dadelijk door tienduizenden woedende stalkers worden belaagd om hun medeplichtigheid aan de dood van Anna Faber!

  Like

 11. Anton Haksteeg zegt:

  Het is bitter duidelijk in deze zaak dat het ministerie van v(uiligheid)en justitie hier de hoofdschuldige is tesamen met dat monster dat Den Dolder denkt te leiden maar worden die gestraft? Ik vraag het U. Nee alleen de timmerman of loodgieter is verantwoordelijk voor zijn werk maar een rechter of ambtenaar van justitie niet. En waarom niet en de timmerman wel? Wat een uiterst verziekte situatie waarom moet een minister van defensie (terecht) wel af treden maar bij justitie blijft alles fijn zitten?

  Geliked door 1 persoon

 12. M. zegt:

  Het liefst zouden ze iedereen zonder al te veel moeite willen kunnen opnemen. Na jaren wat foutjes gemaakt te hebben gaat het volk zelf wel om maatregelen roepen waardoor dat wat makkelijker gemaakt word.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Zou het geen teken zijn van beschaving om de doodstraf voor dat soort monsters opnieuw in te voeren. Heeft een regering niet tot taak zijn burgers te beschermen. Dat meisje die zo verschrikkelijk moest afzien is geen alleenstaand geval en het zal het laatste niet zijn , dank zij de beschaafde rechters en alwetende psychiatrische voorzitters

  Geliked door 1 persoon

 14. Marian zegt:

  Dit schreeuwt bijna om een volksgericht in ons zogenaamde beschaafde land. Nou laat dit laatste maar gerust weg. Homo Mark Rutte, die zelf zo’n verdriet niet kan voelen, krijgt rustig de kans om ons land nog meer om zeep te helpen en wordt er nog dik voor beloond ook nog.

  Geliked door 1 persoon

 15. Marian zegt:

  Zeker weten. Ze denken allang niet meer realistisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s