Larry Flynt biedt 10 miljoen dollar voor belastende info die Trump laat aftreden

Screenshot_74

Kocht advertentie in Washington Post

Pornobaas Larry Flynt biedt tien miljoen dollar voor belastende informatie over president Donald Trump. Fox Business meldt dat de uitgever een paginagrote advertentie in de zondageditie van de The Washington Post heeft gekocht.

Post online

Flynt zoekt naar een “smoking gun”, een onomstotelijk bewijs van misstanden die kunnen leiden tot het aftreden van de president. Hij noemt in de advertentie onder meer financiële documenten of betrekkingen met de Russen.

Flynt heeft in het verleden vaker miljoenenbeloningen uitgeloofd voor informatie die politici ten val kon brengen. Toen Trump kandidaat was voor de presidentsverkiezingen, bood hij een miljoen voor informatie over illegale seksuele praktijken van Trump.

Bron:
http://nieuws.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

18 reacties op Larry Flynt biedt 10 miljoen dollar voor belastende info die Trump laat aftreden

  1. Theresa Geissler zegt:

    Het wordt, geloof ik, hoog tijd, dat die Flynt het tijdelijke eens met het eeuwige verwisselt; Hij is z’n realiteitszin volkomen kwijt.

    Like

  2. Sabeltant zegt:

    1 miljoen was kennelijk niet genoeg? Dan maar 10 miljoen?
    Waanzin ten top.

    ABC, Washington Post, CNN, NBC, The Wall Street Journal en The New York Times de linkse propagandapers van de USA.

    Het merendeel van de Amerikanen heeft het trouwens wel gehad met al die linkse leugens van seksisme tot Russische inmenging en al die dagelijkse demonstraties van linkse studenten.
    Alleen daar krijgen wij van onze EU propagandamachine -die uitermate anti Trump is- natuurlijk niets van te horen.

    Trump moet weg want de globalisten willen meer migranten, vluchtelingen of om het even welke andere consument in spe ook.
    Trump gooit met zijn anti immigratieregels flink roet in het eten.

    Voor links = globalisten = multinationals kunnen er niet genoeg vluchtelingen, migranten (lees consumenten) zijn desnoods importeren ze kanslozen. Ze moeten allemaal een huis, eten en gebruiken allemaal energie.

    Like

  3. delamontagne zegt:

    LINKSE MORAAL, of-te-wel “hypocrisie”………….

    Huma Abedin, Weinstein en Killary Clinton.

    Like

  4. MF zegt:

    Smaad? Haat zaaien?

    Like

  5. Tistochwat zegt:

    Larry is klein begonnen:

    Hij geeft nu waarschijnlijk ook dit leerzame tijdschrift uit:

    Geliked door 1 persoon

  6. tjonge zegt:

    zo kennen we links weer !
    als de democratische uitslag niet gewenst is gaan we gewoon extreem hoge beloningen uitloven om een “smoking gun” te creëren/verzinnen om een democratisch gekozen president af te zetten….
    .
    links presenteert zich zelf meer en meer als een totalitaire dictator…

    Like

  7. Johan zegt:

    Als Trump het omgekeerd zou doen, dan zou het land te klein zijn. Stel, dat Trump 10 miljoen dollar zou bieden voor belastende informatie tegen deze linkse eencellige kwal. Wat zou dan de reactie in de VS zijn ? Als president zijnde kan hij dat natuurlijk niet doen.
    Dat geeft maar weer eens aan, dat links er smerige perverse methoden op na houdt om zijn tegenstanders te bestrijden. Overigens lijkt deze oproep van Flynt verdacht veel op de premie, die vroeger in het Wilde Westen op iemand’s hoofd gezet werd : “$500 dead or alive” was toen het motto. Lees er “Lucky Luke en de Daltons” maar op na. Het lijkt me dan ook, dat dit een verkapte oproep tot geweld is. Want stel nou, iemand zou Trump vermoorden. Zou hij dan ook $ 10 miljoen van Flynt kunnen eisen ? Het lijkt er wel op.

    Like

  8. Ron Soeverein Mens zegt:

    loser. Trump is democratisch gekozen. Als hij dit niet kan accepteren gaat hij toch lekker naar een moslim zandbak en bouwt een zandkasteel. Neem dan gelijk Whoopi Goldberg mee en de Nero en de rest van de acteurs en actrices die zo anti Trump zijn maar nog steeds in Amerika blijven

    Like

  9. Petra DeBoer zegt:

    Links Amerika leeft in angst en dan krijg je dit soort acties van onbenullen. De beerput van de Democraten gaat open en die word uitgemest.
    Waar zijn nu die linkse vrouwen om te ageren tegen Weinstein zijn vuile praktijken met hun roze mutsjes? Nu hoor je ze niet maar wel massaal met hulp van Soros en kornuiten tegen Trump demonstreren terwijl de man alleen wat gezegd had, wat helemaal uit de context is gehaald, en niks heeft misdaan.

    Like

  10. Harry zegt:

    Geloof maar gerust dat er een heleboel Amerikanen zich suf zitten te piekeren om wat te verzinnen om die tien miljoen op te strijken !
    Reken maar dat men dan vindingrijk wordt .
    Maar die Flynt lokt wel fakenews uit .
    Dat is ook wel weer heel smerig !

    Like

  11. Jan zegt:

    Zustergroeperingj van de PvdA in Amerika, Young Democratic Socialists of America, roept op om Trump te liquideren.


    (achterlijkheid kent geen grenzen)

    A Democratic Socialist student group at an Iowa college appeared to make death threats on Twitter against capitalists and President Trump — the latter message drawing the attention of the Secret Service.

    “COMRADES: stay away from needle drugs! The only dope worth shooting is in the oval office [right now],” Iowa State University’s Young Democratic Socialists of America chapter tweeted in September.

    The Secret Service told Fox News it was “aware” of the comment.
    http://www.foxnews.com/us/2017/10/20/democratic-socialists-at-iowa-state-university-call-for-shooting-trump.html

    Like

Plaats een reactie