Europa aan de afgrond

Screenshot_73

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Verraden & verkocht

Heeft het kartel al gewonnen, alleen weten we het nog niet? Deze provocatieve en pessimistische vraag moet met het oog op de situatie in Midden-Europa gesteld worden. Op de geïnteresseerde waarnemer komt het over alsof de elites “good cop – bad cop” met de volkeren van Europa spelen. Op alle terreinen van de politiek handelen de toonaangevende protagonisten tegen de belangen van de Europese volkeren – wie zich hiertegen verzet, wordt gecriminaliseerd en/of belachelijk gemaakt.

PI News (2)

Het kartel deinst ook niet voor voormalige bevriende en geallieerde staten terug: nog nooit was de relatie met de VS, Rusland, Israël en Groot-Brittannië zo slecht als nu. Zelfs de moeizaam in tientallen jaren opgebouwde vriendschappelijke betrekkingen met Polen zijn kapot. Om over Hongarije maar helemaal te zwijgen.

De nieuwe as Berlijn-Parijs-Brussel vormt een kartel dat voor absoluut niets terugdeinst. Alle registers worden opengetrokken; de publieke omroepen worden als spreekbuis gebruikt, alle grote uitgeverijen zijn gelijkgeschakeld en brengen in het gunstigste geval alibi-kritiek tot stand. Daar zitten echter duizenden mensen achter in de vorm van journalisten, die gemanipuleerd worden en die zich laten manipuleren. Maar waarom? Alleen maar omwille van dat ellendige geld? Duizenden topambtenaren en de generaliteit van het Duitse leger kijken stom toe hoe voortdurend geldend recht heel openlijk en als vanzelfsprekend gebroken wordt; Maastricht, Schengen en vooral de Duitse grondwet! Rechters, officieren van justitie, deelstaat- en gemeentepolitici zijn gewillige hulpjes van een politiek die duidelijk tegen het Duitse volk is gericht.

Van onrecht mag geen recht worden

Dat was ooit een van de pijlers van de Duitse justitie en rechtspraak. Sinds het ontzettende pact tussen de CDU en de CSU van afgelopen zondag weten we beter. Alle rechtsbreuken in de “vluchtelingenkwestie” uit het verleden worden achteraf gelegaliseerd. Vanzelfsprekend heeft de zogenaamde soeverein, het volk, ook hier niets in te brengen: het parlement mag er alleen maar achteraf over beslissen of er bij een “bijzondere humanitaire” situatie niet nog meer binnendringers ons land binnenvallen dan sowieso al.

Op dit moment wil men in Brussel het asielrecht graag “uniform maken”. Wat onschuldig mag klinken, bezit echter veel explosiviteit; het betekent dat het helemaal niets blijft uitmaken in welk land van de EU de asieleiser zijn “asiel” stamelt als hij graag naar Germoney wil. Ook hier wordt van onrecht recht gemaakt – een ongelooflijke ontwikkeling, die doet vermoeden wat er nog op ons land zal afkomen.

Een duister scenario

Er is echter helaas geen beter nieuws – zo is de situatie waarin we ons bevinden. In het hier en nu. Met het oog op de open invasie en islamisering van ons vaderland is het de beslissende vraag of het democratische en patriottische krachten zoals de AfD lukt om deze plannen te doorkruisen. Alleen kan dit vanwege het gebrek aan meerderheden niet lukken op de korte termijn. Daarom moet gevreesd worden dat op de middellange termijn op burgeroorlog gelijkende toestanden realistisch worden. Geen volk laat zich eeuwig knechten, vernederen, uitplunderen en terroriseren!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Weg met ons!", Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Elite, Europa, EUSSR, Frankrijk, Graaien, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

13 reacties op Europa aan de afgrond

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Her is nog veel erger.
  Zelfs als een partij zoals de AfD (of PVV / FN) meer dan 51% van de zetels zouden behalen dan nog gaat er heel weinig veranderen en bovendien zeer traag.
  Het linkse/gutmenschen gedachtengoed zit namelijk tot in de haarvaten van alle bestuurslagen van onze ambtenaren en die zijn uiteindelijk de uitvoerders van het beleid.
  Dus mocht er überhaupt een ruk naar rechts/conservatisme komen dan gaat het decennia duren voordat dit daadwerkelijk als beleid te merken is.

  Geliked door 3 people

 2. Wolf zegt:

  1984 = NU!

  Like

 3. Cynicus zegt:

  Europa laat zichzelf kapot maken door een enorme massa-immigratie van moslimparasieten hier toe te laten. Deze moslims zullen expres alle pogingen om ze aan het werk te krijgen ondermijnen omdat het “je te vreten laten geven door de vijand” een sluwe en voor niet-moslimlanden ondermijnende strategie is die past in het plan van de islam om niet-moslimlanden van binnenuit kapot te maken. Een moslim is een niet-moslim niet dankbaar of speelt het. Achter de rug proberen moslims zoveel mogelijk af te troggelen van niet-moslims. Door de linkse sociotypes wordt de uitkering en de woning zeer vlot toegewezen terwijl een autochtoon nog niet eens durft te dromen van zo’n vorstelijke behandeling. Uit eigen ervaring en ook van anderen weet ik dat de UWV je als stront behandeld als Nederlandse autochtoon terwijl een statushouder en ook veel Marokkanen en Turken de uitkering op een presenteerblaadje krijgen uitgereikt. Vaak hebben de Turkse en Marokkaanse uitkeringsparasieten ook nog een huis in Turkije of Marokko. Hoezo vermogenstoets die geldt alleen voor autochtonen. Men is moedwillig DUIVELS EN VIES bezig om Nederlanders zoveel mogelijk kapot te maken door iedere keer als echte SATANISTEN (tegenstanders in het Herbreeuws) TEGEN autochtonen te zijn. DE OVERHEID IS TEGEN NEDERLANDSE AUTOCHTONEN EN LEGT ALLOCHTONEN IN DE WATTEN.

  IEDEREEN WEET DAT !!!!!

  Geliked door 3 people

  • BertG. zegt:

   Ik heb wel eens gevraagd aan mensen die lastig gevallen worden door sociale zaken met werkverschaffing projecten of daar ook Marokkanen of Turken bij waren.
   0,00000 om precies te zijn, die worden met rust gelaten.
   Alleen de Nederlanders worden hiermee lastig gevallen en bedreigd als ze niet mee werken, dat hun uitkering gekort wordt of andere sancties.

   Like

 4. Thomasson zegt:

  Het Nederlandse spreekwoord “Een kat in het nauw, maakt vreemde sprongen” is actueler dan ooit. Onze regeringsbonzen…de moderne Musserts, de Rost van Toningens, de Degrells, de Quislings en de Marschalken Pétains hebben geen goede boodschap voor de moderne EUSSR Reichskommissars anno nu. En ook Berlijn en Brussel maken zich grote zorgen. Het verzet van het Europese voetvolk tegen de bezettingsmacht van de EU en EP worden steeds groter. De Lords Hos How’s (William Joyce aka Lord How How was een Brit die collaboreerde met de nazis) https://www.youtube.com/watch?v=yI3IjZ5Ut9g en de Pravda-media https://www.youtube.com/watch?v=RuWIIiTLbFM beginnen de vat op het publiek te verliezen. Het Europese voetvolk wil niet meer de verdraaide Lügen Presse geloven en blindelings volgen. Net zo goed dat het Communisme en het Sovjet Unie waren tegen het eind van de jaren ’80 in gevaar, zo is nu ook de EUSSR, de superbazen van NWO en vooral de KALERGI – PLAN in gevaar.
  Na zoveel jaren van zorgvuldig plannen en voorbereiden door psychologische deskundigen ..alle tabellenwerk, eindeloze vergaderuren en inspirerende hersenspoelingsprogramma’s worden de Europese proefkonijnen ‘auf einmal’ nationalistisch? Ze willen niet meer in de prachtige culturele diversiteit en multiculturaliteit geloven? Hoe zou de Task Force van de EU en NWO er voor zorgen dat de autochtone Europeanen zouden worden vervangen door gekleurde nieuwe Europeanen die deskundig zijn op het gebied van verkrachting, misdaad, pedofilie en Jihadisme? Hoe zou men VERDOMME er voor zorgen dat de IQ niveau van de huidige bevolking zou zakken van een gemiddeld van 105 (autochtone Europeanen) naar 80? (De Kalergi Europeanen).

  Like

 5. MF zegt:

  FvD en PVV samen staan in de jongste peilingen op 28 zetels, bijna 20 procent van de bevolking dus. Die kun je toch niet weg defineren, als je goed bij je verstand bent, zou ik zeggen. Over democratie gesproken…

  Like

 6. Edgy Veggie zegt:

  Laten we hopen dat de voorspelde winst voor de FPÖ bij de Oostenrijkse verkiezingen van vandaag uit gaat komen. Dan kan deze partij, net als de AfD er wellicht nog voor zorgen dat de moslim-tsunami op een vreedzame manier een halt toegeroepen wordt. Maar ik maak me geen illusies en ben het eens met Statler & Waldorf hierboven; het zal allemaal heel traag gaan. En dat, terwijl er juist geen tijd te verspillen is.
  https://theedgyveggieweb.wordpress.com/2017/10/15/wordt-moslim-tsunami-oostenrijk-gestopt-door-fpo/

  Erwin

  Geliked door 1 persoon

 7. Marian zegt:

  Van mij mag het . Ik geloof namelijk niet meer in sprookjes.

  Like

 8. MF zegt:

  Het Duitse volk leeft onder emotionele chantage (WOII).
  Steiner voorspelde een derde aanval van de islam op Europa (om de 600 jaar). Dat is nu.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s