Oostenrijkse verkiezingen: Heeft Europa toch nog een kans om te overleven?

Screenshot_31

Ligt de redding van Europa voor de islamisering opnieuw in handen van Oostenrijk?

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DE NIEUWE HOOP VOOR EUROPA ALS EEN ISLAM-VRIJ EN DOOR HISTORISCHE STATEN GEVORMD CONTINENT BERUST NU BIJ OOSTENRIJK

“Racisme en welstandschauvinisme drijven de kiezers in de armen van FPÖ en AFD”, zegt de links-radicale politicoloog Claus Leggewie. De “onderzoeken” en publicaties van Leggewie, die zichzelf betitelt als “68er”, houden zich bezig met de culturele globalisering, de Europese herinneringscultuur, democratie en democratisering in westerse samenlevingen. In zijn hoedanigheid als 68´er heeft hij zichzelf echter ontpopt tot verder niet serieus te nemen pseudo-wetenschapper. Zijn “onderzoekingen” zijn net zo serieus te nemen als de onderzoekingen van een tot de islam bekeerde “islamwetenschapper”: namelijk als pseudo-wetenschappelijke teksten, die alleen zijn erbarmelijke vastzitten aan de ideologie van het socialisme -de wereldhistorisch na de islam tweede meest genocidaire ideologie – moeten cementeren.

Michael Mannheimer Blog

DE EUROPEANEN WORDEN LANGZAAM WAKKER

Die kerel moet zijn bek houden. Leggewies greep in de beerput van politieke beschuldigingen tegenover Europeanen, die hun Europa vrij van islam en als een Europa van soevereine staten willen bewaren, kan hij ergens in steken. Want de verkiezingen in Oostenrijk openbaren van alles:

 1. De Europeanen worden langzaam wakker.
 2. Oostenrijk speelt bij de bevrijding van de islam vermoedelijk wederom een centrale rol, zoals destijds bij de beide aanvallen op Wenen door het Osmaanse Rijk. Het waren de Oostenrijkers, samen met de Polen, die Europa voor hetzelfde noodlot als Byzantium hebben bewaard.
 3. Links verliest haar leidende rol in de politiek en de soevereiniteit over politieke begrippen. Het zal nu verbaal zwaar geschut laten aanrukken en Oostenrijk en de kiezers van FPÖ en ÖVP gaan betitelen als “volks,” “racistisch,” “islam-vijandig,” “rechts-populistisch” en dergelijke.
 4. Maar dat interesseert steeds minder luitjes. Want de linksen hebben deze begrippen dusdanig excessief benut dat hun effect tot nu toe nagenoeg volkomen ineengeschrompeld is.
 5. Op deze aanvallen reageren herkenbaar steeds minder Europeanen, omdat ze hebben begrepen dat achter diegenen die deze beschuldigingen hanteren een duivelse geest zit: De geest van de vernietiging en daarmee van de genocide op de Europese volkeren.
 6. Een wezenlijk aandeel in deze herkenning hebben de alternatieve media, die daarom met alle middelen worden bestreden.
 7. Oostenrijk heeft nu de kans in de geschiedenis van Europa als diens redder van de islamisering en daarmee diens einde als het meest briljante, wetenschappelijk-cultureel meest betekenisvolle continent der wereldgeschiedenis op zich te nemen.

DUIDELIJKE ONTZETTING BIJ DE VERRADERLIJKE LINKSE MEDIA

De Duitse systeem- een propagandamedia voor Merkel´s criminele politiek zijn zichtbaar ontzet over het kiesgedrag van de Oostenrijkers.

“De FPÖ is bij de verkiezingen in Oostenrijk toch nog niet de op één na sterkste geworden. Maar samen met de ÖVP, wier rijzende ster Kurz haar inhoudelijk achterna loopt, zodat hij kanselier kan worden, heeft ze de meerderheid. De Oostenrijkers zijn overwegend nationalisten en vreemdelingenhaters geworden”, schrijft de links-radicale ZEIT, Duitsland´s pseudo-intellectuele vooraanstaande blad van ondersteuning van Merkel´s politiek van de volkerenmoord op Duitsers en Europeanen.

Dit voormalige weekblad van wereldformaat heeft zich – net zoals de rest der Duitse media – getransformeerd tot een propagandamedium van de islamisering en van de genocide op de bio-Europeanen.

De uitgever van de ZEIT, Josef Joffe, riep nog begin dit jaar op tot moord op de Amerikaanse president Trump. Niet in een privégesprek, maar voor een miljoenenpubliek in de ARD. Hij moest allang in voorarrest zitten wegens overtreding van paragraaf 111 Wetboek van Strafrecht: Openlijke oproepen tot strafbare daden.

Daar wij in Duitsland echter geen machtenscheiding hebben (Justitie is ondergeschikt aan de uitvoerende macht – de regering), en daar de uitvoerende macht van Duitsland in handen van links en daarmee Trump-haters is, zal tegen de virtuele huurmoordenaar Joffe geen proces worden aangespannen. Aldus zullen hem ook de vijf jaar gevangenisstraf bespaard blijven, die gedreigd zouden hebben voor eenieder die bijvoorbeeld opgeroepen zou hebben tot moord op Angela Merkel.

MOCHT KURZ DE VOLGENDE OOSTENRIJKSE KANSELIER WORDEN, DAN HEEFT EUROPA NOG EEN KANS OM TE OVERLEVEN

De toekomst van de Oostenrijkse politiek is – nog – onzeker. In het aanstaande parlement van de republiek zijn vijf partijen vertegenwoordigd, ze delen 183 zetels – voor een regeringsbekwame meerderheid moet men dus 92 afgevaardigden achter zich verzamelen.

De Groenen zijn na schermutselingen binnen de partij, persoonlijk geharrewar en de afsplitsing van de bekende parlementariër Peter Pilz gesneuveld aan de vier-procent-drempel. Eindelijk! De Oostenrijkers hebben de Groenen daarheen gestuurd, waar ze thuishoren: In de woestijn der betekenisloosheid.

De beide kleine partijen, die nu in de Nationale Raad, zoals het Oostenrijkse parlement heet, vertegenwoordigd zijn, spelen bij een regeringsvorming geen rol: de liberale Neo’s, die 5,3 procent bereikten en in de toekomst tien afgevaardigden leveren, alsook de Lijst Peter Pilz, die met 4,4 procent acht parlementariërs levert. Aan de orde zijn dus slechts drie combinaties:

Een coalitie van de burgerlijk-conservatieve ÖVP en de rechts-populistische FPÖ geldt als de meest waarschijnlijke. De ÖVP is de duidelijke overwinnaar van de verkiezingen, ze bereikte 31,5 procent van de stemmen en levert aldus 62 afgevaardigden.

“Het is de 31 jaar oude minister van Buitenlandse Zaken en topkandidaat Sebastian Kurz gelukt de partij tenminste van buiten volledig te vernieuwen. Hij gaf haar turquoise als nieuwe partijkleur, noemt haar “nieuwe volkspartij” en besliste de verkiezingen met voor een groot deel van de FPÖ gekopieerde thema’s – buitenlanders, migratie, vluchtelingen, islam – voor zichzelf”,

moet een ander leugenblad – de SPIEGEL – schoorvoetend toegeven. Mocht Kurz de nieuwe Bondskanselier worden, dan zal hij geschiedenis schrijven.

Hij is de architect van de blokkering van de Balkanroute als inval-haven voor de invasie van Mohammedanen. Oostenrijk kreeg reeds vanwege zijn historische rol als voormalige hoofdmacht der Oostenrijks-Hongaarse dubbel-monarchie de leidende rol bij dit project toebedeeld.

Door het voorbeeld van Oostenrijk wordt wederom duidelijk dat een van de belangrijkste factoren bij historische ontwikkelingen het toeval is: Was niet Kurz, maar een linksmensch minister van Buitenlandse Zaken geweest, dan zou de Balkanroute nu nog wagenwijd openstaan.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, gezond realisme, Islamisering, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

25 reacties op Oostenrijkse verkiezingen: Heeft Europa toch nog een kans om te overleven?

 1. Kurz is in ieder geval goed bezig, nu maar hopen dat hij in leven blijft.

  http://yournewswire.com/youngest-leader-george-soros/

  Geliked door 1 persoon

  • Perfide Albion zegt:

   Om een voorbeeld te stellen zou iemand de hele Soros familie daar naartoe moeten helpen waar ze horen.. Die hoer van ongewisse Smit staat al jaren op zijn loonlijst.

   Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Nederland gaat steeds verder achterop lopen bij de rest als het om de strijd tegen het multiculturalisme en de islam gaat. Die nieuwe ploeg van land verraders die Rutte en zijn trawanten hebben samengesteld stinkt aan alle kanten naar islam en marxisme…

  Geliked door 1 persoon

 3. Deze TOPMAN hoort tot het uiterste beschermd te worden,. en daar moeten zijn aanhangers voor zorgen als ons leven ons lief is! !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 4. VarAway zegt:

  Het kan verkeren!
  Komt er na A.H. en K.Waldheim, toch wat goeds uit het mooie Oostenrijk..

  Like

 5. Cynicus zegt:

  De Oostenrijkers hebben geen zin in een overname van hun mooie Oostenrijk door moslims. Eeuwen geleden hebben de Oostenrijkers de Turkse moslims al tegen gehouden en dat is men niet vergeten………..

  Like

 6. FerdinandK zegt:

  Kurz heeft zijn marsorders gekregen in Brussel. We gaan het zien.
  ÖVP -SPÖ.

  Like

 7. Jan zegt:

  Het ware gezicht van links:

  Alt-Left Extremists Vandalise Monument to Polish King Who Broke Turkish Siege of Vienna


  The left-extremists wrote “no nazi!” and crossed out the date, ’12th of September 1683′, on the monument to the Polish King who, along with his elite troops, the Hussars, broke the Turkish siege of Vienna.

  http://www.breitbart.com/london/2017/09/12/alt-left-extremists-vandalize-monument-polish-king-saved-vienna/

  Domlinks, de term klopt, want Sobieski leefde toch echt 250 jaar eerder dan Hitler maar wordt nazi genoemd door domlinks. Niet verwonderlijk dat linksvolk graag de geschiedenis herschrijft en uiteindelijk in ‘1984’ uitkomt.

  Like

 8. Marian zegt:

  Het is allemaal te hopen, ook dat het nieuwe kabinet gauw naar de kloten gaat. Het is toch overal een klere zootje.

  Like

  • Steven zegt:

   En dan? ….
   De hele meute in NL gaat dan gewoon weer OPNIEUW VVD stemmen…want de meesten in dit land hebben allemaal een PLAAT voor hun kop, en smeken bijna gewoon om zelfvernietiging…

   Like

   • Steven zegt:

    Dit halve land is gevuld met BAKFIETS rijders, groene ECO shit en artistieke lapzwansen. Dit soort mensen ziet het goede in de ander en heeft totaal niet in de gaten dat het op zelfvernietiging afstevent. Ze geven zichzelf nog de schuld als ze worden verkracht door die cultuurverziekers. Dit soort mensen lijdt aan een hersenafwijking…

    Like

 9. Jean zegt:

  Leggewie??? Legge wie??? Nooit van gehoord. Vooral geen rekening houden met dergelijke linkse lullers en zakkenvullers.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik ook niet, Jean, maar je vertaalt naar beste kunnen, wat de bron in kwestie aangeeft.
   Dergelijk linkse pseudo-wetenschappers vind je in Duitsland bij bósjes!

   Like

 10. Mirjam zegt:

  Juncker hat doch nicht alle tassen im schrank. Wat die man met dat kussen heeft en iedereen, man of vrouw, maar blijft aflebberen: het is gewoonweg beschamend. Constant onder de invloed van drank en spijs. Iedereen die deze vertoning ziet of heeft gezien, vindt dit weerzinwekkend, maar de EU-fielen, niet de Europesen, steunen hem in dit gedrag. Die man had allang weg van het politieke toneel gemoeten.

  Like

 11. Maraslis A zegt:

  Voor zover ik de geschiedenis ken.
  Met mijn excuses indien er fouten inzitten.
  Weet ik dat er buiten de slachtpartijen door het Osmaanse rijk ook kleine kinderen v verschillende landen ontvoerd werden die bij Osmaanse families opgeleid werden tot moordenaars…en in de desbetreffende landen tegen hun eigen bloed ingezet werden om te moorden…zonder dat ze dit wisten !!!
  Dit vergeten onze slimme politiekers even uit de geschiedenis en willen tegen ons wil om alle migranten toelaten !!!

  Ze vergeten hierbij dat hun eigen vrouwen, kinderen, en kleinkinderen ook de rekening betaald krijgen.
  Er zijn machten die ze niet begrijpen
  Ze horen verhalen die ze ver van mijn bed wanen… Heren wordt wakker…ze staan al aan uw bed.. Jullie worden zelf ook niet gespaard. Er zijn landen die gevochten hebben, weerstand geboden hebben in de geschiedenis… Dit vergeten jullie… Uw leven is zo … Doordat deze landen stand gehouden hebben
  Er is niet enkel Hitler en de Joden
  Onze voorouders hebben zeker zoveel geleden… En lijden nog steeds
  Zelf heb ik vrienden / broeders in alle culturen… Maar bij overmacht ‘ wat ik begrijp’ zullen ze partij moeten kiezen
  Politiekers…. jullie taak is uw onderdanen te beschermen
  Even vergeten zeker. Als je met onze Families niets inzit …denk aan de Uwe !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s