Tentoonstelling in Berlijn huldigt “dappere drugsdealers”

Screenshot_152

(Vertaling: E.J. Bron)

Een geplande kunsttentoonstelling in Friedrichshain-Kreuzberg in Berlijn zorgt op dit moment voor een schandaal. De reden: de verantwoordelijke “conceptkunstenaar” Scott Holmquist – die ook al in Californië een gedenkteken voor drugsdealers wilde oprichten – wil in de tentoonstelling drugsdealers en criminele vluchtelingen voorstellen, die “vechten om te overleven”.

Drugsdealers als “zondebokken van de samenleving”

De tentoonstelling moet op 21 november onder de titel “Andere thuislanden – herkomst en migratieroutes van drugsdealers in Berlijnse parken” beginnen. Het doel is om vooral zwarte drugsdealers uit de stedelijke parken vanuit een ander perspectief te belichten.

Zwarte mensen zouden door de politiek, de media en de publieke opinie tot “zondebokken en tot projectiedoek van collectieve haat” gedegradeerd worden. De organisator doet echter nog een schepje bovenop deze schandalige uitspraken.

Dealers werken “dapper en onverschrokken”

Zo zouden de criminele drugsdealers, die vaak al aan minderjarigen giftige substanties verkopen en als uitermate agressief bekendstaan, “tegen de achtergrond van dit veelzijdige verzet onverschrokken en dapper in de openbare ruimte werken”. Door via de uitermate bedenkelijke verheerlijking van criminelen de aandacht te vestigen op een maatschappelijk probleem begrijpen maar heel weinig mensen, zoals ook de verontrusting over de tentoonstelling bewijst.

Politie machteloos tegenover hordes criminele migranten

Dat de politie machteloos staat tegenover de horde criminele migranten in de parken van Berlijn, maken de dagelijkse meldingen in de lokale kranten duidelijk. Als er dealers uit de circulatie worden genomen, komen er onmiddellijk nieuwe. Dit probleem wordt aangewakkerd door de massa-immigratie van “vluchtelingen”. Zogenaamde “parkmanagers” verzoeken de dealers nu zelfs om minder agressief op te treden en vrouwen en kinderen met rust te laten. De rechtsstaat faalt hier dus al volledig.

Weinig verwonderlijk is dat de tentoonstelling door de Groene districtsburgemeester Monika Hermann werd verdedigd als “het zich bezighouden met een probleem dat niet opgelost zou worden door het dood te zwijgen.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Berlijn, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Tentoonstelling in Berlijn huldigt “dappere drugsdealers”

 1. Cynicus zegt:

  Die DDR-achtige onderdrukking in Duitsland geldt natuurlijk alleen voor “Aardappelduitsers” niet voor criminele migranten.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   “KartoffelNazi’s”.
   “Schweinehunde”.
   “Kohlfresser”.
   “Bier-oder-Schnapssaufer”.
   “Wurstsemmel”.
   “Stinkkäse”.
   “SupenKasper”.

   Und nachher “Hosenscheisser”.

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Doodzwijgen van ’n probleem? Gewoon feest vieren met de verslaafden. In NL Qat “oogluikend” verse vliegtuigaanvoer doorlaten. Voor wie en gebruik:

  https://www.jellinek.nl/vraag-antwoord/wat-is-qat-of-khat/

  Like

 3. Aegolius cs zegt:

  Ook in Almere is er niks aan de hand en de gemeente wil vergunning verlenen voor een tijdelijke coffeeshop (voor 6 jaar) in Almere Buiten:

  http://buiten.almere.nl/coffeeshop

  Er was nog steeds behoefte aan meer:

  http://www.coffeeshopsinfo.nl/coffeeshops-almere

  Like

 4. Williaan zegt:

  Alle middelen worden aangegrepen om het slappe Westen steeds dieper in het moeras te trappen.
  Alle demonen zij daar voor opgeroepen, kunstenaars, politici, enz. zijn in hun val van drugs, seks, macht en geweld gelopen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s