Terroristen lopen vrij rond

Screenshot_153

(Door: Sil van Schoonhoven)

ROTTERDAM – Tenminste twee “Nederlandse” IS-sympathisanten die een aanslag wilden plegen in Nederland lopen nog vrij rond.

Vorige week eiste justitie acht jaar cel tegen Rotterdammer Jaouad A., die alles in huis had voor een aanslag: een kalasjnikov, munitie, explosieven, video’s, handleidingen, een IS-poster. Sluitstuk van het bewijs vormt een afgeluisterd gesprek. Jaouad A. lijkt met een handvol andere mannen te spreken over het plegen van een aanslag. Met name twee gesprekspartners klinken nog radicaler dan A. Des te opmerkelijker is het dat zij nog steeds vrij rondlopen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Terroristen lopen vrij rond

 1. MF zegt:

  En ondertussen worden Christenen in Syrie vermoord. En wij vangen hier iedereen op… inclusief teruggekeerde jihadisten. Hoe dom kun je zijn?
  https://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/syrie-terreurgroep-is-executeert-aramese-christenen-in-al-qaryatayn

  Like

 2. Elisah zegt:

  https://fenixx.org/2017/10/27/kabinet-geeft-eigen-incompetentie-toe-we-kunnen-jihadgangers-gewoon-niet-volgen/
  Ze kunnen de jihadgangers zgn niet volgen…..ze willen het gewoon niet, dat is heel wat anders.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Drs.P. zegt:

   @Jan,
   Waarschijnlijk ons voorland.
   Hondsbrutale zwaar geestelijk gehandicapte debiele negerts zonder enig normbesef moorden alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Wij blanken in Europa dienen ons aaneen te sluiten, geschifte gutmenschen met slinkse hersenbeschadiging (“nuttige” idioten genoemd) buiten sluiten en zo onszelf te verdedigen.

   Geliked door 2 people

  • koddebeier zegt:

   Straks ook in dit theater ???

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Terroristen lopen vrij rond, hadden we dan iets anders verwacht in deze linkse softie bananenrepubliek waar ze alleen Wilders en aanhang aanpakken !!

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  “Langs het tuinpad van mijn vader” loopt de weg naar ZELFVERNIETIGING………zolang er geen opstand komt…………zolang er geen grote BOEM komt……….zolang er geen aanslag op het Binnenhof komt………..zolang al die satanhelpers niet worden tegen gehouden en veroordeeld.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Guardiacivil 28 oktober 2017 om 15:51

   Zelfs áls er hier een GROTE BOEMMM komt, liggen de linkse mutsen nog te kronkelen van genot., terwijl ze hun zelfgeknutselde wees-welkom-spandoekjes omhoog houden.

   Like

 6. Aegolius cs zegt:

  Als we uiteindelijk de wetgeving dusdanig op orde hebben dat deze situatie niet meer kan voorkomen, zijn we in de wereld van George Orwell beland. Met dank aan IS.

  Geliked door 1 persoon

 7. tippelaar zegt:

  Ik meende vanmiddag bij de Gamma in Apeldoorn zuid, Folkert v,d,Graaf tegen te komen, u weet misschien nog wel, de moordenaar van Pim Fortuijn. Ik was helaas te laat om het kenteken van zijn auto op te nemen. Ben altijd benieuwd wat zo’n man aan het doen is. Kennelijk klussen moordenaars ook, (tussen het moorden door). Misschien mooie slagzin voor de Gamma: “Iedereen koopt bij de Gamma, zelfs moordenaars”.

  Like

  • MF zegt:

   Het gaat uiteraard niet om een afspiegeling van de maatschappij in het algemeen, maar betreffende waar “opsporing is verzocht” is. En dan is de waarheid hard, NPO.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s