Nederlanders zouden ermee moeten stoppen op Israël in te hakken en zich met hun eigen problemen bezighouden – die uit het verleden zowel als die in de toekomst

Screenshot_79

(Door: Abraham Cooper & Manfred Gerstenfeld – Vertaling: E.J. Bron)

Een zojuist gepubliceerd bericht verduidelijkt de bedreigingen van Europa en van de wereld door buitenlandse ISIS-strijders voor hun landen van herkomst in het kader van de ineenstorting van het zogenaamde kalifaat in Irak en Syrië. De Europese joodse gemeenschappen en hun instellingen, die als gevolg van de terreuraanslagen tot nu toe al onzeker gemaakt zijn – aan enkele daarvan namen teruggekeerde Jihadisten deel – hebben nu een nieuw potentieel geweld waarover ze zich zorgen moeten maken.

Je zou denken dat West-Europese landen al hun aandacht op de bedreiging door islamitische terroristen en op het moeilijk grijpbare doel zouden concentreren om bij het grote aantal migranten en vluchtelingen uit Afrika en het Midden-Oosten – deels extreme antisemieten – de waarden van de democratie en de tolerantie in te enten.

Fout gedacht. Net zoals veel andere West-Europese landen zijn de Nederlanders gefixeerd op het Palestijns-Israëlische conflict. Deze bezetenheid kwam bij de nieuwe regering, waarvan de vorming na de parlementsverkiezingen in 2017 meer dan 200 dagen duurde, eens temeer aan het licht.

De nieuwe regering bestaat uit vier partijen: de grootste partij van het land, de VVD (liberalen), aangevoerd door minister-president Mark Rutte, die voor de derde achtereenvolgende keer de regering zal leiden; de coalitiepartners zijn het CDA (christendemocraten), D66 (links-liberalen) en de veel kleinere, protestantse ChristenUnie. De nieuwe regering steunt op slechts 76 van de 150 parlementariërs.

De regeringsovereenkomst bestaat weliswaar uit 70 pagina´s, de buitenlandse politiek neemt daarvan echter maar één pagina (pag. 47) in beslag. Belangrijke EU-termen zoals de Brexit en Catalonië ontbreken volledig. Een nucleair Noord-Korea wordt niet genoemd, net zomin als de problemen met het atoomakkoord met Iran. Er reisde echter al een parlementaire delegatie naar Iran, wat deze extreme islamitische dictatuur legitimeert, die heel openlijk streeft naar de vernietiging van Israël. Er staat niets in over de Nederlandse militaire deelname in Afghanistan of diens aanwezigheid in Mali. In Mali leidde de door nalatigheid veroorzaakte dood van Nederlandse soldaten tot het aftreden van de Nederlandse minister van Defensie.

Wat was het enige thema buiten Europa, dat voor de Nederlandse regering zo belangrijk was dat het alle andere in de schaduw stelde? Het Palestijns-Israëlische conflict was de nieuwe regeringsovereenkomst 60 woorden waard. Daarover wordt gezegd: “In het Midden-Oosten draagt Nederland bij aan vrede en veiligheid. Nederland benut de goede betrekkingen met Israël en de Palestijnse Autoriteit voor het behoud en de verwezenlijking van de tweestatenoplossing: een onafhankelijke, democratische en levensvatbare Palestijnse staat naast een veilig en internationaal erkend Israël. Nederland zet zich tevens in voor verbetering van de onderlinge relaties tussen Israëliërs en Palestijnen.”

In werkelijkheid is Nederland een land van verdwijnende geringe betekenis voor het hele Midden-Oosten. Zijn bewering een heel belangrijke en evenwichtige rol in het Palestijns-Israëlisch conflict te spelen, weerspiegelt zowel absurditeit als arrogantie. Nederland heeft in veel dingen tegen Israëlische belangen gehandeld. Het doet betalingen aan de Palestijnse autoriteit, in de wetenschap dat deze moordenaars aanmoedigt en ondersteunt. De Nederlandse regering subsidieert ook ondersteuners van de antisemitische BDS-campagne.

De vorige minister van Buitenlandse Zaken, Bert Koenders, behoort tot de PvdA, die tegen Israël ophitst. Hij was een beslist voorstander van het labelen van producten uit de omstreden “Westbank” en de “bezette” Golan door de Europese Unie. Koenders eiste echter nooit gelijksoortige maatregelen tegen andere landen, waarin de juridische situatie veel duidelijker is, zoals het door Turkije bezette Noord-Cyprus. Dat is een typische anti-Israëlische mutatie van het klassieke antisemitische meten met twee maten.

In 2013 publiceerde de Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) een uit 47 bladzijden bestaand standpunt over vredesproces in het Midden-Oosten. Wim Kortenoeven, voormalig afgevaardigde van de PVV, beschreef dit als “niets anders dan een boosaardige aanklacht tegen de joodse staat; het ignoreren van de islamitische wortel van het conflict; het weglaten van beslissende historische data; de weigering of weglating van de legale rechten van het joodse volk in Palestina; en manipulatie van feiten, cijfers en VN-resoluties.”

“Het zwijgt over Israël´s vreselijke dilemma´s, uitzichtloze situaties en territoriale beperkingen en negeert zelfs zulke wezenlijke punten als de islamitische bedreiging en Palestijnse hetze tegen Israël en de vrede. Aan het eind van het advies eist de AIV het opleggen van sancties tegen Israël en de aanknoping van betrekkingen (door Nederland en de EU)V met Hamas, een organisatie die oproept tot de volkerenmoord op alle Joden. Protesten van het Simon Wiesenthal Center, waarmee voor de ontbinding van deze opstokende adviesraad wordt opgeroepen, waren tegen dovemansoren gericht.

De vier Nederlandse regeringspartijen zouden in hun regeringsovereenkomst een verplichting tot onderzoek hebben moeten opnemen hoe het kwam dat in het jaar 2011 38% van de bevolking van Nederland bij een opinieonderzoek+ het eens was met de foute en extreem antisemitische uitspraak dat Israël een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert. Weliswaar worden zulke beweringen door weinigen rechtstreeks beweerd, maar ze zijn het resultaat van een algemeen aanwezige atmosfeer van ophitsing door anti-Israëlische partijen in Nederland. Eentje daarvan is de coalitiepartij D66. De haat op Israël komt bovendien uit de media, de sociale media en van door de regering financieel ondersteunde pseudo-mensenrechtengroeperingen.

Het wordt tijd dat men stopt met op Israël in te hakken. Het is al lang tijd dat de Nederlandse autoriteiten ermee beginnen zelfonderzoek te doen betreffende de hierboven genoemde actuele onderwerpen en hun niet beantwoorde historische controversen. Nederland is het enige West-Europese land dat nooit het afschuwelijke foute gedrag van zijn regering in oorlogstijd – in ballingschap in Londen – tegenover zijn joodse bevolking heeft toegegeven. In plaats van zich te bemoeien met de zogenaamde misdaden van Israël, zou de Nederlandse regering haar volk beter van dienst zijn wanneer ze eindelijk beschuldigingen van enorme Nederlandse oorlogsmisdaden in Indonesië in 1948 en 1949 onderzoekt.

Bron:
https://heplev.wordpress.com
Auteurs: Abraham Cooper & Manfred Gerstenfeld

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westbank", antisemitisme, Barbarisme, betutteling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

40 reacties op Nederlanders zouden ermee moeten stoppen op Israël in te hakken en zich met hun eigen problemen bezighouden – die uit het verleden zowel als die in de toekomst

 1. Rensk. zegt:

  Nou als ik het ergens mee eens ben dan is het bovenstaande wel. Altijd en eeuwig die bemoeizucht met andermans zaken. Het is voor mij in ieder geval klaar dat wat er op micro niveau gebeurd hetzelfde op macroniveau gebeurd. Het betekent voor mij dat als mensen zich bemoeien met andermans problemen dan ontlopen ze hun eigen problemen. Omdat ze niet in staat zijn die op te lossen of althans pogingen toe doen is het gemakzuchtiger je te bemoeien en kritiek te leveren hoe anderen hun problemen oplossen Dat zie je meer dan wenselijk gebeuren. Wat in het klein gebeurd kun je doorvertalen naar groot. Dag Rutte. Vertrouwen is weg hoor en komt echt niet terug. Welke gladde praatjes je ook verkoopt op tv.Bij Rutte gaat het spreekwoord eerst zien en dan geloven niet meer op. Genoeg gezien van Rutte.

  Geliked door 2 people

  • MF zegt:

   Daarom durven we in West Europa geen grenzen te stellen, want dan moet je weten wie je bent (en je dus met jezelf en je eigen problemen bezig houden) en niet alleen de liefdevolle altruist uithangen.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    MF zegt:
    4 november 2017 om 10:08
    * * *
    105% mee eens….
    Boer’n wijsheid, equivalent Burgerwijsheid, de gewone [levens] ervaring van de man in de straat……..
    Heeft meer waarde dan alle z.g.n. “Wijze-mannen/vrouwen” wijs geleuter
    van de gestudeerde gogomoloog.

    Like

  • Asgard zegt:

   Dat geldt dan niet alleen voor Rutte maar voor de gehele teringbende en rovershol in Den Haag, koningshuizen en rovers instituiten belemmeren de voortgang van de moderne tijd, die zich vasthouden aan de 16e Eeuwse Aristocratische blinde vlek,…willen we verandering dan zal dat toch echt door het volk zelf gedaan moeten worden, niet door het zittend pluche,..Na Balkenellende kregen we Rutte, na Rutte staan ze gewoon weer in de rij voor opvolging voor het Aristocratische Liberalisme,..het zal toch echt vanuit het volk moeten komen om deze geesteszieken te moeten ruimen.

   Geliked door 1 persoon

   • MF zegt:

    Elke stem uit het volk, elke vorm van emotie, wordt onderbracht onder het etiket “populisme”, en vervolgens als niet ter zake doende genomen. Absurd en dom. Je moet altijd luisteren naar het volk, want het volk maakt de werkelijkheid elke dag op straat mee.

    Pas werd mij huis geschilderd, geregeld door de VvE. Ik sprak wat schilders die bezig waren aan mijn huis. Het was zeer treffend hoe goed ze de maatschappij kennen, vond ik. Niet door academisch geleuter, maar door ervaring, ELKE DAG, op straat. Een mooie ervaring was dat.

    Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Volledig eens met de inhoud van dit artikel. Niets aan toe te voegen.

  Like

 3. Helena zegt:

  In Nederland is tijdens de 2e wereldoorlog 75% van de Joodse gemeenschap geelimineerd, daar is deels actief en deels passief aan mee gewerkt. Waar haalt de arrogantie van de macht de euvele moed vandaan om Israel de maat te nemen! Dit land doet er alles aan om de vrede te bewaren binnen de grenzen maar ook daar buiten maar als elke handreiking wordt afgeslagen, sterker nog: wordt beantwoordt met terreur dan heb je de morele plicht om voor je eigen volk te kiezen en dit te beschermen en dat doet Israel gewoon goed! Respect! Prutte III vindt dat we het hier maar zelf moeten uitzoeken als we lastig worden gevallen door een stelletje klootzakken (zijn woorden) , kunnen we best met z’n allen….

  Geliked door 4 people

  • MF zegt:

   Het geweldsmonopolie ligt bij de overheid, dat is 1. Daarnaast is het zo dat een van de primaire functies van de Staat is: eigen burgers beschermen.

   En wat zegt Rutte, terwijl je als burger vrijwel niets mag om je zelf te beschermen: wij als overheid kunnen maar beperkt wat doen, je moet het zelf doen….. Dat is vragen om grote problemen, en de mensen zullen op een gegeven moment het recht in eigen hand gaan nemen (: eigenrichting).

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Nederland zet zich tevens in voor verbetering van de onderlinge relaties tussen Israëliërs en Palestijnen.

  Ja hoor, ons geschiedkundig genie Rutte regelt het allemaal.
  Maar eerst moet hij nog even een mieters kleurtje nagellak uitzoeken:

  Of lekker gamen, ook leuk:

  Maar het is een lieve man hoor, tijdens het ‘flyeren’ om zieltjes te winnen:

  https://images2.persgroep.net/rcs/u3PAsdYW90CgrYr8KlV0jDvl0gU/diocontent/100386036/_fill/1350/900/?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

  https://www.bndestem.nl/breda/eeneacute-n-bakkie-en-veneacute-eneacute-l-selfies-voor-mark-rutte-in-breda~a827b41d/

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Oh, ben getrouwd met een halfbloedje, pas 45 jaar.
  Wel een liev mens overigens, van haar andere wortel.
  K krijg een beetje hoofdpijn trouwens.

  Like

 6. Cynicus zegt:

  Blijkbaar heeft de Nederlandse regering gekozen voor antisemitisme achter het masker van antizionisme.

  Groots vuil een vals gehuichel deze vieze lage en valse keuze….

  Israel is de enige democratie in het midden oosten en Israel bloeit.

  In nogal wat buurlanden is er heel veel ellende door moslimextremisme.

  Zie Syrie en ook Irak en elders. ISIS, Hezbollah, Hamas, El Fatah, El Nushrah, Boko Haram, El Qaida en noem maar op. Allerlei ellendige moslimextremisten nemen de wapens op tegen de vrijheid.

  En omdat die buurlanden de rust en vrede niet laten we zeggen voor elkaar hebben is er veel haat en nijd dat de Joodse staat Israel wel groeit en bloeit ..

  Geliked door 1 persoon

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. tjonge zegt:

  “Het wordt tijd dat men stopt met op Israël in te hakken. Het is al lang tijd dat de Nederlandse autoriteiten ermee beginnen zelfonderzoek te doen ”
  .
  het wordt tijd dat nederland israel gaat negeren !
  flikker toch op met die zogenaamde schuld die ieder land heeft tegen over israel !
  de joden denken HET monopoly van zieligheid te hebben vanwege de holocaust, ik wil die absoluut niet bagatelliseren, maardenk je nou wekelijk dat de joden de enigen waren die hebben geleden in ww2 ????
  hoeveel nederlanders zijn er niet gestorven van de honger ? is dat minder erg ?
  hoeveel zigeuners, gehandicapten e.d. zijn er ook niet vergast ? is dat minder erg ?
  hoeveel Russische krijgsgevangen zijn er niet bewust uitgehongerd gestorven ? is dat minder erg ?
  ,
  ik kan nog wel tig voorbeelden noemen.
  ben het een beetje zat dat israel/joden menen het monopoly te hebben op zieligheid en daarmede het universele recht te hebben een ander zogenaamd op zijn verantwoordelijkheid te wijzen (lees, schuldgevoel aanpraten).
  .
  als israel nou voortaan lekker zijn eigen ding doet, doet nederland voortaan ook zijn eigen ding, deal ?
  .
  lazetr op, is het niet zwarte piet dan is het wel slavernij, laat me dan zeker ook nog eens dat gelul over een land daar ergens in verweggistan een schuld aanpraten…

  Like

 9. Antivenin zegt:

  Prima stuk. Zelf ben ik ook opgegroeid met de mythe dat wij Nederlanders het toch maar goed voor de Joden hebben opgenomen in de oorlog. Wie schetst mijn verbazing toen ik er op een dag (toen ik al in de veertig was) achter kwam dat in Nederland het op een na hoogste percentage Joden is afgevoerd (of zoiets). Wow, dat is even een koude douche.

  O, en dat huidige antizionisme is niets anders dan in een deugpapiertje verpakt antisemitisme. Nog niets geleerd, weer staan we aan de verkeerde kant!

  Nederland zou er beter aan doen de moslim eruit te knikkeren en de Joden hartelijk welkom te heten (als ze ons nog moeten). Joden winnen tenminste zo hier en daar nog eens een Nobelprijs voor de een of andere wetenschap of literatuur. Moslims blinken voornamelijk uit op alle negatieve lijstjes…

  Maar dat zal die grijnzende dwaas in het Torentje natuurlijk een zorg zijn. Hoofdzaak, hij zit weer voor 4 jaar op het pluche met zijn vriendjes!

  Geliked door 1 persoon

 10. fleckie zegt:

  …..’GESCHIEDVERVALSING’,…..Nw.ISR.WEEKKBLAD,..3.11.2017, ….. ESTHER VOET…………….
  We zijn nog niet bekomen van het onzalige plan van de Deutschland Bahnhofstrasse om een trein naar Anne Frank te vernoemen of de volgende rel is alweer geboren. Zonder enige scrupules vonden schrijver Ilja Leonard Pfijffer en producent Arjen Stuurman het gerechtvaardigd om een toneelstuk over Anne Frank op de planken te brengen waarbij een beetje aan de werkelijkheid werd gesleuteld.Want die vervelende historische context toch, dat van die vervolging van de Joden,dat moest maar eens worden losgelaten. Er worden immers tegenwoordig zoveel volken vervolgd,het moet maar eens uit zijn met het alleenrecht van de Joden op de massavernietiging
  moeten de makers hebben gedacht. Ze maakten er een lekker universeel verhaaltje van ,dan kon
  iedereen zich er beter mee idenfificeren. Die shoa- context was nergens voor nodig. ………………….
  En die eindeloos saaie dagen in het Achterhuis? …Ach, we moesten dat wat ruimer zien.” Het dag boek zelf ontbeert elke vorm van dramatiek “, vertelde Pfeiffer in de VOLKSKRANT. ” Wat daad-
  werkelijk in huis gebeurt, ,bezien door de ogen van de 13- jarige, is voor een toneelstuk een beetje mager”. Dus had Pfeiffer zijn dikke duim er Maar op losgelaten en meneer Pfeffer, een v.d.andere bewoners van het Achterhuis.een lekker vette geweldsdaad in de schoenen geschoven .Zo, dat was nog eens drama!. …..De adjecte smakeloosheid van Pfeiffer en Schuurman is EEN ding. Maar dat ze zich gevrijwaard voelen elk historische besef los te laten en het dag boek van Anne Frank even “lekker aan te dikken” is zo rabbiaat dat ik hoop dat het Anne Frank Fonds in Bazel volledige gelijk krijgt tijdens het kort geding waar mee het een stokje wil steken voor deze….. vrije…bewerking………..Het is het zoveelste voorbeeld van …. creatief ..misbruik…..van de naam en de herinnering aan Anne Frank.En de mate waarin lijkt alleen maar regering te worden. Twee recente voorbeelden …..Anne Frank is een Palestijn en Anne Frank is lesbisch. Het is met als of iedereen wil meikken uit de leedruif v.d. persoon die bij Belen symbol staat voor de Shoa. …….Zo wordt misbruik voor elk eat wils ..gewoon en we POLEN haar daarbij ook nog even te ..ontJoodsen. Ze heeft daar net zo weinig over te zeggen als over de manier waarop ze aan haar einde kwam………..Mannen, mager verhaaltje?. Misschien is dit een goed idee voor jullie volgende project…..AUSCHWITZ, DE. MUSICAL! …….Vet genoeg? ……………
  Esther VOET. Hoofdredacteur……

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   ………’ANNES..FLANK’………… Nw.Isr.Weekblad, 20.10.2017. …….PAUL DAMEN…………..
   ‘ Joden doen niet aan missie of bekering naar hun kamp. Die weten: Joods zijn gun je je medemens niet. Of zoals in de witz de rabbijn de getinte .JERUSALEM-POST- lezer op de schouder tikt:’Is zwart zijn alleen al niet erg genoeg?’ Andersom daarentegen wordt eeuwenlang gepoogd Joden in te lijven of minstens mee te liften op hun leed. …..Wie…zich joods-christelijk noemt,of moslims’de Joden van nu’, of v.vluchtelingen vergelijkt met vervolgde Joden , is dan ook niet geinteresseerd in Joden, maar wil zich WEL bijverschijnselen als de Holocaust toeeigenen. Zo als de lesbiennes die onlangs demonstreerden voor gelijke rechten,Maar WEL hun Joodse mededemonstrantes wegjoegen..’vanwege Israel’. Zoals de Canadese premier Justin Trudeau die komt geleden een..Holocaustmonument onthulde waarop de Jodenvervolging niet genoemd werd. Zoals op naoorlogse Poolse monumenten van alle Joden, bij leven behandeld als ‘buitenlanders’ , ineens ook POLEN gemaakt waren. ……………Nieuwer is dat Joods slachtofferdom wordt ingepikt, ingelijfd,toegeeigend zonder dat van vergelijkbare vervolging sprake is. Ongetwijfeld zal binnenkort de berichten ‘alternatieve herdenking van de Kristallnacht wel weer verwijzen naar Wilders,Baudet of het sneue lot van de vluchteling. In werkelijkheid vluchte bijvoorbeeld Anne Franks familie niet uit Duitsland vanwege geldgebrek maar omdat ze anders vermoord waren. Het meest huiveringwekkend is deze grens van…toe-eigening bij homoherdenkingen . Deze maand staat het Homomuseum , de rose granieten driehoek.bij mijn om de hoek ,30 jaar op de Westermarkt en dat wordt herdacht. Onder andere door documentairemaker Sebas Kes, Die met drove ogen stelt:” Het was heel bijzonder in die tijd, omdat dit het eerste monument is waar mee homo’s en lesbo’s werden herdacht die vervolgd of vermoord zijn”. …………..’HOMOCAUST’…………..Nu is het probleem dat in ons land in de Tweede Wereldoorlog…GEEN homo’s, GEEN..lesbo’s, eigenlijk niemand uit het trendy rijtje LGBTQ…dodelijk is vervolgd vanwege geaardheid. Niet ..EEN. …De Hollandse ‘homocaust’ is een mythe. Peter Koenders bewees dat al in zijn proefschrift uit 1983 en zijn boek over ‘zedeloosheidsbestrijding’ uit 1996… Homo’s zijn vervolgd als vetzetsstrijder of het tegenovergestelde, vanwege seks met Duitsers, maar niet, nogmaals: nimmer vanwege hun geasrdheid. Yvonne Scherfs onderzoek uit 1987, in opdracht van de regering ,bevestigt: de begetter stelde homoseksueel gedrag strafbaar, maar vervolgde niet actief. Nog in January 2007 verged ..De Gids in het artikel’ Gevangen in slachtofferschap’ de vloer aan met de ‘homocaust’. Zij http://www.vertrouwen. Nu/ art%20Gids.pdf Toch worden aan dit onsmakelijk inlijven steeds nieuwe hoofdstukken toegevoegd. En dan heb ik het niet eens over de hondeneigenaar die een davidster op zijn pitbull plakte of tv- roddelpresentator Albert Verlinde die ‘ontdekte’ in een vorig leven ‘ een Joodse jongentje te zijn geweest dat in Auschwitz is omgekomen’. ..Verlinde in het Parool:” Ik wilde bewijzen dat er meer in mijn zat dan barbiepop spelen”…. inderdaad: en DAT is het probleem. Is alleen homo zijn dan al niet erg genoeg? …….Née, aldus feministische vrouwenwebpagina..VILEINE. Die stelde dat Anne Frank eigenlijk lesbisch was of toch minstens Bi. Immers, Anna viel op vrouwen[…..]Onze oogkleppen moeten wel heel dik zijn , als we over het hoofd zien dat de schrijfster van het beroemdste dagboek ter wereld niet alleen een Joods slachtoffer van de Holocaust was, maar ook een LGBTQ – slachtoffer.’ ……….Bron ? Lees even mee hoe lesbo’s een veertienjarig meisje inlijven via haar dagboek: ‘ Ik weet dat toen ik eens een avond bij Jacque sliep,ik me niet meer in kon houden, zo nieuwsgierig was ik naar haar lichaam[…..] Ik vroeg haar of we als bewijs van onze vriendschap elkaars booster zouden bevoelen.’Wie het dagboek kent,is niet verbaasd. Anne was, als elke puber, be nieuwd naar alles over seks. Zo leren we ook dat ze met die hartsvriendin Jacque de bijsluiter van een tampondoosje bestudeerde en met Jacques vrienden Rivka meeging om een ‘ in de droogkast ‘ ver stop the ‘expliciet boek je’ te bestuderen. Maar Vileine maakt van natuurlijke nieuwsgierigheid van een puber een heilsboodschap, voor de homowereld. Schieten vanuit de heup,scoren vanaf Anne’s- flank. ……………DAMES!…..blijf..met..JE..ROTPOTEN …van onze Rot- Anne af!….. ……………….
   Maar er is nog hoop voor wie zich diepgaand identificeert met. Anne. …Halloween costumes o, een Americaans bedrijf gespecialiseerd in feestkleding, good onlangs het…’ Anne Frank- kostuum ‘ aan,baret,school uniform, bruine schoolyard, plus naamkaartje voor het transport om de net. dertig dollar. Wel graag uw maten doorgeven*………. ……….BLIJF..met je ROTPOTEN ,,van ONZE ROT-ANNE…….AF.<<<<<<>>>>>>>>>
   …..aanvulling van fleckie: het boek van Richard Plant…’De..ROZE. DRIEHOEK’ , … De .Nazi- vervolging..van…homoseksuelen’ belicht een stuk contemporaine geschiedenis dat te lang in de schaduw is gebleven: de Nazi-vervolging van homoseksuelen. …..De auteur,zelf een vluchteling uit Nazi- Duitsland , begint zijn verslag bij de wijdverspreide vooroordelen jegens homoseksuelen rond om de eeuwwisseling en de opkomst v.een sterke homoseksuele emancipatiebeweging………..( de …Nazi- beweging…,ontstaan in de jaren …TWINTIG…..etc.uitg.Veen,Uitgevers- Utrecht/ Antwerpen.isbn 90.204.1831.9
   geb. ……..CIP- gegevens KONINKLIJKE BIBLIOTHEEK , DEN..HAAG.<<<<<<<

   Geliked door 1 persoon

 11. Thoth zegt:

  (..)eindelijk de beschuldigingen van enorme Nederlandse oorlogsmisdaden in Indonesië in 1948 en 1949 onderzoekt.

  Huh? Nederlandse oorlogsmisdaden? Wat bedoelen ze daarmee? Dat wij terugkijken met het huidige oog naar de misdaden die toen gepleegd zijn? Tjeetje.. dan kunnen wij ook kijken naar de Spanjaarden (80-jarige oorlog), Duitsers en Japan (WW2) die wij dus ook van de oorlogsmisdaden kunnen beschuldigen in Nederland.

  Nee dus… In dat opzicht waren de mensen op weg naar onafhankelijkheid in Indonesië en wij hebben ze daarmee geholpen. Daarvoor was er niets. Helaas zijn ze nu een islamitische staat geworden òf … op weg er naar toe.

  Geliked door 1 persoon

  • MF zegt:

   Steeds weer die zelfkastijding: het is toch puur massochisme, ziek dus.

   Like

  • tjonge zegt:

   @Thoth, gelukkig !! eindelijk ook iemand die dit stuk objectief kan inschatten zonder blinde israel/joden verering !
   als het om zwarte piet of slavernij verleden gaat weet iedereen hier zich direct te verdedigen als een bok op een haverkist, maar als israel ons komt vertellen hoe slecht we wel niet waren in indonesie e.d. dan wordt er massaal blind gekropen !!
   .
   het is werkelijk ongelooflijk hoe vreemd mensen kunnen reageren….

   Like

 12. Jan zegt:

  Om van een ander te houden moet je eerst van jezelf kunnen houden, een probleem voor socialisten.

  Geliked door 1 persoon

 13. Onno zegt:

  Psychopaten zijn extreem pragmatisch. Ze beschouwen de meest gruwelijke kwaadaardige fundamentele leugenaars en driedimensionale geweldplegers, die niet van de bevolking (kunnen) houden (maar dit wel levensecht acteren, onder andere d.m.v. , -typisch- als verdere ‘mask of sanity’ dienende, mantelorganisaties als WNF, Amnesty International, Verenigde Naties, Europees Hof voor de Rechten van de Mens e.d. schoonklinkende schertsvertoningen) maar deze feitelijk slechts als ‘gullible fools’ beschouwen, die -o.a. door kwade neigingen die zo’n beetje in ieder mens wel huizen, waardoor je steeds minder vrij wordt/verslaafd raakt/ jezelf schade doet e.d. niet te onmoedigen maar juist glimlachend aan te jagen- genadeloos moeten worden gekneveld, onderdrukt, uitgenepen/uitgeperst, in oorlogen fysiek door de gehaktmolen moeten worden gedraaid en als ze totaal-mishandeld niet meer bruikbaar zijn, geweten- en gevoelloos behalve voor IKKIE (100% narcist) bij het oud-vuil kunnen worden gezet/op de vuilstort kunnen worden gedumpt.

  Dit alles met “Oranje” vanouds voorop.

  Voordat we bijv. Churchill en Bernhard als grote en liefdevolle vrienden van Israël gaan zien, kunnen we beter op psychopathie gaan testen d.m.v. een moderne psychopatentest gecombineerd met hersenscan. Te beginnen natuurlijk bij de politici en ambtenaren van alle soorten en maten.

  Like

 14. Onno zegt:

  ………denk je nou wekelijk dat de joden de enigen waren die hebben geleden in ww2 ????
  hoeveel nederlanders zijn er niet gestorven van de honger ? is dat minder erg ?
  hoeveel zigeuners, gehandicapten e.d. zijn er ook niet vergast ? is dat minder erg ?
  hoeveel Russische krijgsgevangen zijn er niet bewust uitgehongerd gestorven ? is dat minder erg ?
  ————————-
  Het staatkundig ALLERbelangrijkste wordt hier (zoals steeds “TOEVALLIG”…………. en omdat er in de schoolboeken, schoolbanken, kranten en op TV en eerder bij het Polygoon Journaal TOEVALLIG ook geen enkele aandacht aan werd besteed/aandacht op werd GEVESTIGD) vergeten:

  Hoeveel dienaren van de ECHTE (!) Nederlandse overheid, konden, door de ongrondwettelijke vlucht van zich hierdoor -het volk had er zijn onderbuik gevoelens over, die vaak zo gek nog niet blijken te zijn!!!- extreem verraderlijk en schadelijk buiten de wet geplaatst hebbende en NORMALITER ‘for ever’ geabdiceerde Wilhelmina, hiertoe aangezet door haar ‘deep state’ SS schoonzoon en Nazi-staatsjurist) niet WETTELIJK (maar ook moreel!en een loodzwaar beroep doende op loyaliteit : De Duitsers dreigden -bij het volk niet bekend, konden ze dit door het ongelooflijke verraad van Wilhelmina die haar “eigen” land internationaal juridisch IJSKOUD “heeft opgehangen aan de hoogste boom”- met veel verdergaande inzet van het NL ambtenarenapparaat bij onderduik en andere onttrekking aannhet dienstbevel tot standplaatswisseling, ook militair en bij militaire objecten = veel schadelijker voor de -gedacht bevrijdende!!!- geallieerde inspanningen en dus voor Nederland!!!) worden verplicht, om met behoud van ambtenarenstatus nu naar (reeds bekend levens- en levensgevaarlijk ook tussen burgers/ondenkbare burgerdoelen) Nazi-Duitsland van ambtelijke standplaats te wisselen.

  Om daar bijv. als verkeersagent, of postbode te bijv. Dresden dienst te doen.

  Hoeveel van de allerbeste integere Nederlandse jongelingen (NSB ambtenaren-jongeling konden in Nederland blijven en daar erg vlotjes burgemeester o.i.d. worden) zijn daarbij niet op de meest gruwelijke en onvoorstelbaar walgelijke wijze omgekomen: tussen complete steden LEVEND verbrand/gecremeerd met witte fosfor onderwijl met apocalyptisch geweld aan flanters geslagen wordend in note bene (conform er bij hen ingeprente Nederlandse ambtelijke inzichten van destijds, o.a. verwoord in de zgn. “Aanwijzingen”) krankzinnig oorlogsmisdadige (!) geallieerde MEGA bombardementen GERICHT OP BURGERS.

  Wat is er gebeurd NADAT ze met onvoorstelbare “mazzel”, soms als WOIII type (het lichaam kan -volledig overspoeld- geen onderscheid meer maken tussen het afschieten en detoneren van alle atoomwapens ter wereld op een relatief beperkte plek of de apocalyptische toestanden die zich met tapijten van duizenden overbemeten vlietuigbommen tot 2 ton en luchtmijnen van 2, 4 en 10 ton met name bij Dresden op de grond hebben afgespeeld) volledig uitgewoond uit Duitsland terugkwamen en dan in de “liefdevolle” handen vielen van de glorieus binnengehaalde grote verzetshelden (dit sprookje MOET je geloven………anders hangen ze conform de wet TERECHT) Wilhelmina en Bernhard?

  Helaas, het wordt “spontaan” vergeten, door de gratis (echt hoor) “bevrijde” Nederlanders.

  Like

 15. M. zegt:

  Met alleen het gebruiken van de duim kan men alles duidelijk krijgen.
  Maar de meerderheid wil niets weten want waarom zouden de egotrippers van vandaag de dag zich zorgen maken over de toekomst van hun kinderen.
  Mooi voetbal kijken of je laten voorliegen door de tv en vooral niet nadenken want dan moet je straks nog interesse gaan tonen voor de toekomst van je kinderen.
  Dat wil geen mens meer want ze gunnen hun kinderen blijkbaar graag een kut toekomst want alles is beter dan na te denken, daar worden ze wel zo moe van.
  Zelfs al je ze het voorkauwt willen ze het ook niet weten en ze hebben niet eens interesse wat hun kinderen te wachten staat.
  Ze lijken wel gedrogeerd allemaal zo zitten ze gevangen in de leugens.

  Like

 16. tjonge zegt:

  hier een belangrijk verhaal (zie link hier onder) over de historie en de VERMEENDE oorlogsmisdaden van nederland in indonesie.
  krijg je een verhelderende inkijk en tevens het besef dat het alweer om islam gaat….toen al….
  .
  https://westerling.wordpress.com/biografie/

  Like

 17. Rensk. zegt:

  Dat heel vele ouderen egotrippers zijn daar ben ik het volkomen mee eens. Het interesseert ze blijkbaar geen klap hoe hun kinderen het gaan krijgen. Hoor ze ook vaak zeggen: nou MIJN TIJD ZINGT HET WEL UIT. walgelijke lui

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Alle personen ongewild omgekomen in een oorlog is niet goed te praten, ik maak hier alleen een uitzondering voor moslims en de islam die ons teisteren en uitroeien, hier moeten we op alle manieren tegen strijden tot de laatste man en zien dat we dit monster overwinnen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s