Dr. Penner aan Bedford-Strohm: “U maakt deel uit van de misleiding van de samenleving”

Screenshot_185

“U heeft noch verstand van het klimaat, noch van uw religie”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

DE NATUURWETENSCHAPPER DR. PENNER SPUUGT ZIJN GAL TEGEN DE CHRISTENENMINACHTER BEDFORD- STROHM

Dr. Penner is een uitstekende Duitse wetenschapper en gelovige christen. Als natuurwetenschapper is hij gewend gecompliceerde standen van zaken kort, pregnant en precies to the point vast te stellen. Dat doet hij ook in het volgende schrijven aan de islam-collaborateur en intieme vriend van de islamitische afslachters van christenen: aartsbisschop Prof. Dr. Heinrich Bedford-Strohm, raadsvoorzitter Evangelische Kerk van Duitsland.

DE RELIGIE VAN DE AANHANGERS VAN DE KLIMAATOPWARMING

Deze heeft, zoals Dr. Penner zegt, geen verstand van natuurwetenschappen – bemoeit zich desondanks met gedecideerde en volkomen verkeerde beweringen met de zogenaamde klimaatopwarming. Aldaar ravotten vooral leken met een grote bek en geen enkel verstand van het echte klimaatgebeuren:

In het klimaatonderzoek heerst er schijnbaar verregaande consensus over dat de huidige opwarming van de Aarde hoofdzakelijk wordt veroorzaakt door de mens. Een gewilde strategie om dit feit te verdoezelen, is petities of lijsten met namen van zogenaamd kritische experts te publiceren.

Maar bekijkt men die aandachtig, dan valt op:

Als de namen al echt zijn, dan zijn ze meestal van mensen, die klimaatwetenschappelijke leken zijn en geen onderzoek doen op dit gebied. En de weinige personen die feitelijk actief zijn in het klimaatonderzoek, staan meestal ten onrechte op de lijst (Bron)

Wat in Duitsland systematisch wordt verzwegen, is het feit dat 30.00 (!) klimaatwetenschappers een petitie hebben ondertekend, waarin zij zeggen dat er überhaupt geen valide bewijzen zijn voor een door mensen veroorzaakte klimaatwijziging.

Ook bestaat er noch een correlatie, noch een causaal verband tussen klimaat en CO2-concentratie. Deze was in het Krijttijdperk, het tijdperk van de Dinosauriërs, 10 keer groter dan tegenwoordig.

Het gevolg: Nooit in de geschiedenis van de Aarde was de biomassa van planten en dieren groter dan toen. Ze begon omstreeks 145 miljoen jaar geleden met het einde van de Jura en eindigde ongeveer 66 miljoen jaar geleden met het uitsterven van de Dinosauriërs ten gevolge van de impact van een reuze-meteoriet in de Golf van Mexico.

Dat wij ons thans niet in een buitengewone, maar in een absoluut normale stijgingsfase van de Aard-temperatuur bevinden, laat de volgende grafiek zien:

Screenshot_186

Wie de grafiek volgt, ziet dat er sinds de laatste ijstijd (geheel links) 5 fasen van Aarde-opwarming zijn geweest. Dat die niets met mensen te maken hebben, hoeft hier niet extra te worden uitgelegd.

De industriële productie begon ongeveer 150 jaar geleden – en de huidige stijging is statistisch niettemin de kleinste onder de voorgaande 5 fasen van de recentere Aardgeschiedenis.

Want de opwarming van de Aarde heeft veel meer te maken met onregelmatigheden van de zonneactiviteiten dan met de menselijke productie. Maar aangezien de theorie van de opwarming der Aarde het karakter heeft van een religie, is het zinloos de bepleiters van deze theorie te overtuigen. (Bron: Het geklets over de “koolstofvervuiling”)

“U HEEFT GEEN MEDELIJDEN MET DE SLACHTOFFERS VAN ISLAMITISCHE GEWELDDADIGHEDEN”

Terug naar het schrijven van Dr. Penner: Terecht verwijt hij Bedford-Strohm de grootste vervolging van christenen in de geschiedenis, die niet ten tijde van Nero, maar tegenwoordig plaatsvindt, te negeren en in plaats daarvan te collaboreren met de daders:

“Uw liefdeloosheid komt ook hierin tot uitdrukking, dat U geen medelijden heeft met de slachtoffers van islamitische gewelddadigheden. De afschuwelijke vervolging van christenen door de islam stoort U niet.”

Zoals ik aan het begin al zei: Kort, bondig en precies to the point: Zoals een natuurwetenschapper nu eenmaal is. Mijn eerbetoon aan een bescheiden gebleven, maar dappere en eerbare Duitse wetenschapper!

(Michael Mannheimer)

_________________________________________

Aan de Heer Aartsbisschop Prof. Dr. Heinrich Bedford-Strohm, voorzitter van de Raad van Evangelische Kerken in Duitsland

Heer Professor Bedford-Strohm

Het eigenlijke probleem van uw misleiding van de samenleving bestaat hierin, dat U door uw foute gedrag de gelovigen in Christus in diskrediet brengt.

Veel burgers erkennen niet dat de leerstellingen en uitlatingen van de kerken in wezenlijke aspecten verschillen van de leer van Jezus Christus van Nazareth.

Van fysica heeft U geen verstand, wat voor een theoloog vergeeflijk is. (zie hier). Onvergeeflijk is dat U zich ondanks uw onwetendheid uitlaat over physicale vraagstukken. “Klimaat” is de gemiddelde waarde van de weer-parameter van 30 jaar. Het klimaat is dus afhankelijk van het weer, niet omgekeerd. Kooldioxide-emissies hebben geen nadelige invloed op het weer, omdat de klimaat-sensitiviteit van de kooldioxide niet boven de 1°C graad ligt. Dat zegt zelfs Prof. Rahmstorf van de PIK.

U zou minstens moeten weten dat ’s nachts de zon niet schijnt en dat er af en toe geen wind staat. Wij hebben dus fossiele krachten nodig. Deze kunnen echter niet meer economisch worden bedreven en niet meer overeenkomstig de orde worden vervuld, omdat mevrouw Merkel Duitsland wil dé-industrialiseren.

Maar dat interesseert U natuurlijk niet. Het interesseert U niet dat de burgers de aanmaak van stroom moeten betalen, die bij krachtige wind in het geheel niet nodig is. Het interesseert U ook niet dat in deze winter rekening moet worden gehouden met catastrofale stroomuitval als de stroomschommelingen niet meer kunnen worden opgelost.

Hoe dwaas en liefdeloos uw inzichten zijn, ziet men hieraan dat U geen medelijden heeft met de 330.000 huishoudens, bij wie vorig jaar de stroom werd afgesloten, omdat ze het niet konden betalen. Bij 6,6 miljoen huishoudens werd gedreigd met afsluiten. Volkomen onnodig werd sinds 2000 de stroomprijs verdubbeld.

Onvergeeflijk zijn uw theologische tekortkomingen

U weet niet dat de definitie van de antichristelijke Geest volgens Johannes precies van toepassing is op de islam, die door U massief wordt gestimuleerd.

Uw liefdeloosheid komt hierin tot uitdrukking dat U geen medelijden heeft met de slachtoffers van islamitische gewelddadigheden. De afschuwelijke vervolging van de christenen door de islam stoort U niet. De illegale immigratie redden wij hoe dan ook niet, 30.000 afgewezen immigranten zijn verdwenen.

U kunt de waarheid ontduiken, maar niet verdrinken

Een antwoord verwacht ik niet van U,omdat U er waarschijnlijk geen heeft. Ik draag de zorg voor de verbreiding van dit schrijven en hoop medeburgers te kunnen bewegen tot uittreding uit de kerk.

Met bezorgde groeten,

Dr. Hans Penner

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, klimaat, landverraad, Linkse christenen, moralisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Dr. Penner aan Bedford-Strohm: “U maakt deel uit van de misleiding van de samenleving”

  • paulzwueste zegt:

   Die Strohm voert eenvoudigweg zijn orders van bovenaf uit.
   De Christelijke Kerk moet verdwijnen, om plaats te maken voor de islam.
   Daarnaast voert de Kerk de opdracht uit de “KLIMAATZONDE” te verspreiden waar iedereen zogenaamd mee geboren is.
   Dus schuldig aan is…
   Zodat de opperste machthebbers miljarden kunnen verdienen aan de productie en plaatsing van windmolens etc. teneinde hun misdadige plannen zoals “omvolking”
   te kunnen financieren…
   Zo simpel ligt dat.
   Héél goed dat er wetenschappers zijn zoals Dr. Penner die het criminele gedrag van de Kerk ontmaskeren.
   Geweldige kerel!

   Weg met die klotekerk!

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @paulzwueste, het zit hem niet in die klotekerk, er zijn immers vele kerkgenootschappen en diverse stromingen daarin, maar juist in de bezoekers ervan, die zonder zelf na te denken worden misleid, en daardoor globalisatie en het verachtelijk, geniepig gedachtegoed van lieden als Strohm, de Paus, vele bisschoppen en evangelisten aanhangen.

    Like

 1. reageerbuis zegt:

  De brief laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Theologen zoals Bedford-Strohm, maar ook paus Franciscus, moeten zich niet uitlaten over de oorzaken van de opwarming van de aarde, omdat ze daar geen verstand van hebben en ze alleen zogenaamde wetenschappers napraten.
  N.B. het genoemde aantal echte wetenschappers, die de petitie onderschreven moet niet 30.00 , maar 30000 zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Dank voor deze vertaling, Theresa.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  Ook iets voor groen links met een kruisje de cu en de vroefer christelijke partij cda

  Like

 4. Pietersen zegt:

  Fijn dat dr.Penner deze hypocriete aartsbisschop die zo close is met wijf Merkel, op z’n nummer zet. Dat maar veel Duitsers er kennis van mogen nemen en hun conclusies trekken.

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Goed stuk…bedankt

  Like

 6. Rookmelder zegt:

  Mooi, een nuttig en leerzaam artikel van deze wetenschapper, gelukkig zijn ze er nog, ook onderbouwd met feiten en de juiste argumenten om de ontkenners hiervan de ogen te openen, mits ze daar voor openstaan. Het geeft ook aan dat de Paus zich buiten zijn boekje begeeft en zich niet met politieke zaken moet bemoeien, echter de Paus heeft zich door de NWO voor het karretje laten spannen, een slechte zaak om zo je invloed aan te wenden en misbruik te maken van je positie en functie.
  PS: Theresa, dank voor je vertaling-en-, ook van andere artikelen, leest even wat sneller en makkelijker !

  Like

 7. Rene Kampers zegt:

  Heel die Paus en zijn Muppet show zijn volop bezig met de opwarming van de Islam iets dat veel gevaarlijker is dan die zogezegde opwarming van de aarde . Ze hebben hun Christenen of volgelingen verraden ten voordele van een barbaarse middeleeuwse godsdienst Trouwens hij waste de voeten van moslims , pleit voor open grenzen en verklaarde dat de hemel van Allah en god de vader hetzelfde zijn…..Weg met die islam marionet

  Geliked door 1 persoon

 8. de schade aan het milieu door asiel wordt altijd verzwegen

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Na de islam en z’n volgelingen zijn de hypocriete Landverraders/volkverlakkers het grootste probleem !!

  Like

 10. Cathja zegt:

  Mensen zoals deze Dr. Penner hebben we veel meer nodig. Waar zijn ze?

  Respect voor alles wat deze man schrijft. Ik begrijp waarom in Duitsland weinig of geen aandacht aan deze natuurwetenschapper wordt besteed. Dat komt vooral Merkel slecht uit.

  Dank voor het vertalen, Theresa!

  Like

  • boorzalf zegt:

   Op de vraag waar zijn ze? Die worden allemaal onder het tapijt geveegd, oftewel dood gezwegen.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Cathja
   Ze zijn er wel hoor.
   In Nederland tussen 2003/2004 uit de PKN gewerkt, omdat zij niet mee wensten te gaan met het vigerende en dominante culturele marxisme ten koste van Gods Woord in deze fusiekerk.

   Like

 11. Bob Fleumer zegt:

  Die hele poppenkast in het vaticaan is gebouwd op drijfzand met niks daaronder, wat een vertoning, zodra je er niet in gelooft is het allemaal humbug.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh…ja, Bob. Zij het dan dat Bedford-Strohm Aartsbisschop is over de Duitse EVANGELISCHE Kerk; van het Vaticaan maakt hij geen deel uit.

   Like

 12. Wachteres zegt:

  Helemaal eens, @Driek!

  Like

 13. Williaan zegt:

  In een discussie met Gutmenschen;
  Ik zei; Lief dat jullie je zo inspannen voor die vluchtelingen uit die gevaarlijke landen, Hulde!
  De keken erg blij en dachten mij te hebben overtuigt.
  Met al die miljoenen zielige vluchtelingen halen jullie ook het gevaar hier naar toe,
  zodat binnen niet al te lange tijd ook de westerse landen net zo gevaarlijk zijn geworden en geen plek ter wereld meer veilig is voor de gewone burger. Vluchten kan dan niet meer, jullie schuld!
  Woest waren ze onverbeterlijk zijn en blijven ze

  Like

 14. Elly zegt:

  Ik heb de eerste 2 links bekeken en die lijken de gemaakte statements juist niet te ondersteunen! Ik kan me bijna altijd goed vinden in de artikelen hier maar het lijkt me wel goed naar de bronnen te kijken

  Like

 15. Cynicus zegt:

  Het zou een enorme verlossing zijn als de wereld verlost werd van de klimaatleugen. De leugen dat CO2-uitstoot slecht is en de mens schuldig is aan klimaatverandering in plaats van zonnecycli.
  Deze klimaatleugen kan voor de middenklasse een enorme verarming betekenen door allerlei afschuwelijke dictatoriale regeltjes en torenhoge klimaatbelastingen. De klimaatdictatuur is de natte droom van de satanische elite om mensen vrijheden af te pakken en de welvaart van de middenklasse over te hevelen naar de ultrarijken. Precies wat de communisten ook deden.

  Like

 16. Henk.V zegt:

  Het is altijd genieten wanneer een man die weet waar hij het over het heeft, een paar linkse ballonnen doorprikt.De wetenschapper Dr Penner is zo’n man.
  Hij ontzenuwt de politiek correcte klimaat hysterie en hij maakt gelijk afdoende duidelijk dat Antichristelijk links de macht heeft gegrepen in de grote officiële Duitse kerkgenootschappen . .

  Dr Penner verpulvert de leidinggevende verblinde protestantse theoloog Bedford-Strohm
  en ik hoop dat zijn opmerking en advies aan het adres van de linkse kerkleider op grote schaal gehoor zal vinden:
  “‘ Een antwoord verwacht ik niet van U,omdat U er waarschijnlijk geen heeft. Ik draag de zorg voor de verbreiding van dit schrijven en hoop medeburgers te kunnen bewegen tot uittreding uit de kerk.”

  Kerkgenootschappen die gemene zaak maken met tegenstanders van onze westerse, christelijke cultuur moeten voor een keus worden gesteld: of zij ontdoen zich grondig van collaborerende, linkse idioten, of ze moeten ophouden te bestaan..
  Dank voor de vertaling, Theresa!

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Zonder expliciet tegenbewijs handhaaft het geloof zichzelf, nota bene ondersteund door de politiek (!) ondersteund.

  Ik houd het meer op Russisch voormalig onderzoek:

  Thermohaliene circulatie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Thermohaliene_circulatie

  Shutdown or slowdown of the thermohaline circulation:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Shutdown_of_thermohaline_circulation

  Het zou de start van een ijstijd verklaren maar ook als grote delen van de aarde dan met ijs is bedekt (enorme reflexie) waarom juist dan de ijstijd weer afneemt door een warme periode, tot heden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s