VIDEO: PVV doet aangifte tegen Mark Rutte

 

Lees HIER de aangifte!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in discriminatie, Geert Wilders, gezond realisme, PVV, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op VIDEO: PVV doet aangifte tegen Mark Rutte

 1. Nachtkaarsje zegt:

  Goeie actie, maar zal door de rechterlijke macht als niet ontvankelijk worden verklaard en geseponeerd. Althans dat is wat ik verwacht.

  Like

 2. ruben zegt:

  O o wat zal Den Haag en Markje Rutte schrikken zeg. Wij zijn allang te laat. Onze voorouders hadden anders moeten kiezen. Zijn verdoemd ten onder te gaan in de komende verschrikking. Zeker, Jezus zal wederkomen, maar ik vrees met grote vreze day Nederland dan al ten onder is gegaan. Jammer dat ik niet kon vluchten naar ander continent. Maar ik waardeer iedereen die niet eens is met de gangbare opvattingen van deze tijd en met lede ogen moet toezien hoe alles teloor gaat en de waanzin en verblindheid van een groot aantal mensen. Sterkte iedereen en maak er nog iets van. Als je kunt vluchten, doe het snel.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Voor al die mensen, die menen dat de aangifte geen enkele zin heeft: niets doen is erger.
  Meneer Wilders heeft al bereikt dat allochtonen aantoonbaar heel veel voordelen genieten boven autochtonen. Dit is dus crimineel en discriminerend.
  En aangezien de PVV wordt uitgesloten van deelname aan de regering, kan de partij hier weinig anders tegen doen, dan debatteren, protesteren en aangifte doen.
  En laat dat tuig van justitie maar eens verklaren waarom ook deze aangifte in de prullenmand verdwijnt. Ik ben benieuwd.

  Geliked door 3 people

 4. paulzwueste zegt:

  En nu maar wachten op het hoongelach….

  Like

 5. Harry zegt:

  Vind het eerlijk gezegd nog meevallen dat Geert wel gewoon heeft kunnen doen ,
  wat ie wilde doen .
  Ze hadden ook nog het politiebureau kunnen sluiten vanwege veiligheidsdreiging o.i.d.

  Het is wel een prima stunt , maar het OM zal wel dwars gaan liggen en de klacht niet ontvankelijk verklaren .
  We kennen onze pappenheimers inmiddels .
  Objectiviteit is daar iets van vroeger .
  Als je iets tegen de overheid wilt ondernemen , heb je te maken met twéé tegenstanders .
  Een laffe overheid en een (ver)ziek(t) O.M.

  Ik heb ook medelijden met Julio Poch ,
  een groot deel van z’n leven verziekt door een paar vileine , waarschijnlijk rancuneuze collega’s .
  We moesten de veroorzakers van dergelijke ellende persoonlijk voor de geleden schade op kunnen laten draaien !
  En tweeduizend euro per dag aan smartengeld laten dokken .
  En wat deed Rutte ? Stak ie ook maar één vinger uit ?
  Nee , natuurlijk .
  Hij deed geen donder ,
  ja , stom lachen waarschijnlijk !

  Geliked door 3 people

 6. guusvelraeds zegt:

  Was het aangifte formulier voorgedrukt?

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Ze hadden beter ene Zorreguieta kunnen aanklagen.

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Ik wil niet lullig doen, maar 35.000 steunbetuigingen, op zo’n 1,5 miljoen PVV stemmers.
  Valt dan toch wel een beetje tegen.
  Waar is de rest gebleven?

  Like

 9. Jade zegt:

  Netjes die aangifte…
  Als de bijbehorende website vanaf dag 1
  normaal gefunctioneerd had had Geert een
  veelvoud van 36.000 handtekeningen kunnen
  overhandigen. Misschien een leermoment
  voor de volgende keer?

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ Jade 30 november 2017 om 20:30

   Dat zal ongetwijfeld ook een rol hebben gespeeld. Veel mensen zijn erg ongeduldig als iets niet meteen werkt.

   Like

   • tjonge zegt:

    wie weet werd die server van de hr wilders website wel bewust afgeknepen (lees, soms doet ie het wel en soms doet ie het niet)?

    Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Ook het Amerikaanse rechtssysteem is rot als een mispel.

  ‘Jury’ in Amerika laat de moordenaar van Kate Steinle vrij

  A jury handed a stunning acquittal on murder and manslaughter charges to a homeless undocumented immigrant whose arrest in the killing of Kate Steinle on a San Francisco Bay pier intensified a national debate over sanctuary laws.

  De zieke geest van de verdediging die er direct een politiek slaatje uit sloeg:
  ..Defense attorney Francisco Ugarte suggested a different lesson, saying, “From day one, this case was used as a means to foment hate, to foment division, to foment a program of mass deportation … and I believe today is a vindication for the rights of immigrants.”
  …..
  http://www.sfgate.com/news/article/Jury-reaches-verdict-in-killing-of-Kate-Steinle-12396509.php

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Ik had graag gezien dat alle PVV-stemmers Geert zouden hebben gesteund, maar kennelijk was dat te veel moeite. Jammer, heel jammer, want het hadden gemakkelijk 1,5 miljoen steunbetuigingen kunnen zijn.

  Like

  • tjonge zegt:

   de website waar je stem op kon deponeren was continu onbereikbaar, en ik vermoed bewust gesaboteerd door hackers of eigenaar server….
   .
   dus is het niet vreemd dat heel veel mensen afhaken na 5 pogingen…

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ tjonge 1 december 2017 om 14:32

    Je kunt het ook net zolang blijven proberen tot het lukt. Dat hebben diverse reageerders hier er ook voor overgehad.

    Like

 12. Kraftavilqa zegt:

  Mijnheer Wilders heeft volkomen gelijk, nu het weer de jaarlijkse ‘stap-over-naar-een-andere-zorgverzekering-tijd’ is heb ik ook wel belangstelling voor zo’n gratis migrantenpolis. Dat zou me met m’n chronische medicijngebruik een mooie besparing opleveren (want als je dacht daar hebbie toch een verzekering voor, nou echnie allemaal t.l.v. eigen risico; de enige manier om wat van je premie terug te zien is door regelmatig ziekenhuisopname te ondergaan nou daar heb ik natuurlijk ook geen zin in want slecht eten en andere ongemakken en altijd ’t risico dat je naast zo’n kudtmigrant die de hele dag z’n fijne familie en vrienden op bezoek heeft komt te liggen). Hoe het ook zij deze aangifte zal ongetwijfeld op mysterieuze wijze een administratieve dood sterven, een volgende stap zou kunnen zijn om vervolging wegens genocide te proberen, daar de uit- en afknijping van de Nederlander thans van zodanige aard en omvang is dat die ruimschoots binnen de officiële definitie valt.

  Servië werd door Clinton gebombardeerd toen de Serviërs zich verdedigden tegen de aanvallende mohammedanen; pas wanneer ze U en de Uwen komen slachten in de oorlogen die komen gaan zult U begrijpen waar het hier om ging – Slobodan Milosevic.

  Geliked door 1 persoon

 13. Thomasson zegt:

  @Leefbaar. U schrijft: “Voor al die mensen, die menen dat de aangifte geen enkele zin heeft: niets doen is erger’.
  Daar hebt u volkomen gelijk in. Het is inderdaad zo dat Wilders heeft aangetoond dat allochtonen heel veel voordelen genieten boven autochtonen. Dit is dus crimineel en discriminerend.
  Echter, de aangifte van Wilders behandelt eigenlijk maar zeer beperkt deel van wat autochtone Nederlanders werkelijk op dagelijkse basis moeten meemaken. Dat het leven van veel autochtone Nederlanders, die in gemengde multiculturele wijken wonen, staat op het spel. Het wordt voor hen met de dag gevaarlijker in zo’n buurt te wonen. Het is een publiek geheim en niemand spreekt daarover; anders staat de ‘sociale cohesie’ onder druk.
  Gisteren, na een saaie avond op de TV, zapte ik naar diverse regionale kanalen. Zo kwam ik bij het programma ‘Onder de Loep’ van RTV Oost; een regionale equivalent van ‘Opsporing Verzocht’. https://www.youtube.com/watch?v=PjL3jERwrs4
  Huivering wekkend is het bericht over twee brandstichtingen in woningen aan de Palesterinastraat 17 en Bongerd 2 in Almelo. Alles wijst erop dat de daders voor doel hadden de bewoners a) bang te maken, b) te straffen of c) desnoods levend te verbranden. Als een geoefend doorgewinterde ex bewoner van een multiculturele achterbuurt, ging ik direct op zoek naar een mogelijke antwoord. Ik gebruikte een methode die bijna iedereen kent: Stap 1) Ga naar Google Maps,. Stap 2) Ga naar Google Street View. Stap 3) Ga met de cursor wandelen Let vooral op dat u de zuidelijke richting in de gaten houdt. Vaak is dat de achterkant van het huis of flat Stap 4) begin de schotelantennes te tellen. In Bongerd 2 is het antwoord zo klaar als een klontje. De bewoner of bewoonster op de hoek is de laatste autochtone bewoner in de rij. Zij of hij MOEST WEG! Plaats maken voor iemand van dezelfde etnische afkomst als de rest van de bewoners. Dat gebeurt talloze keren iedere dag overal in Nederland, Maar hier gingen de daders op veel agressiever wijze te werk. Hier waren zij zelfs bereid AUTOCHTONEN TE VERMOORDEN.
  DEEL 2

  Geliked door 1 persoon

 14. Thomasson zegt:

  DEEL 2

  In het geval van de Palesterinastraat de rij waarin het slachtoffer woont was volledig autochtoon Nederlands. Dat kan men zien aan het huis en de tuintjes. Maar de rij aan de overkant en huizen in de omgeving waren in Zuidelijke richting behoorlijk wat bezaaid met schotelantennes Hier kan het zijn dat de bewoonster ruzie had met een van de Allah vrienden en zij moest gestraft worden. Dat gebeurt ook aan de lopende band in buurten waar autochtone bewoners worden gedwongen met de Knuffels van onze politieke leiders te wonen. Voorbeeld: Een buurvrouw van mij vroeg netjes, tijdens de Ramadan, geen wagen op haar plek te parkeren. De volgende dag zat haar wagen vol diepe krassen die met een scherp mes werden gekerfd.

  De situatie waarin Nederlanders worden gedwongen naast mensen te wonen die voor hen zeer gevaarlijk zijn IS EEN MISDAAD. Zij betalen hoge belasting, maar het belastinggeld wordt voor alles en nog wat gebruikt; behalve voor hun bescherming. Een realiteit dat al meer dan 45 jaar duurt. Rutte heeft deze realiteit van zijn voorgangers geërfd en niet zelf gecreëerd. Alle traditionele politieke partijen zijn eraan schuldig en OOK WIJ!. Wij zijn de gewilligde beulen van onszelf.

  Geliked door 4 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s