Belager koosjer restaurant blijkt terrorist uit Syrië

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Amsterdam, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

65 reacties op Belager koosjer restaurant blijkt terrorist uit Syrië

 1. Jan zegt:

  Daarom zei Daniel Greenfield dan ook dat je hier duidelijk kon zien hoe nazi-collaborateurs er uit zien

  An Anti-Semitic Allahu Akbar in Amsterdam
  This is what the new Nazi collaboration looks like.


  The Amsterdam cops had plenty of warning. The “Palestinian” was wearing a Keffiyah on his head, waving a large PLO flag in one hand and brandishing a club in the other while shouting, “Allahu akbar.”

  The police, in typically European fashion, do nothing. Instead they stand there watching the Muslim thug as he smashes the glass with blow after blow as if they were attending the opening of an interesting art exhibit instead of a violent racist attack.

  He starts smashing the door and the Amsterdam cops amble over for a better view. Their body language is casual and loose. They’re interested in the attack in the way that sightseers are. Maybe they’re admiring his Kosher restaurant window smashing techniques. But they’re not about to intervene.

  It’s only when he finishes kicking through the glass and actually moves into the restaurant that one of the officers unhurriedly approaches him and urges him to come outside.
  ….
  http://www.frontpagemag.com/fpm/268686/anti-semitic-allahu-akbar-amsterdam-daniel-greenfield

  Geliked door 5 people

 2. Zolang je maar niet met een waxinelichtje gaat gooien, of wat op de Dam schreeuwt, want dan ga je jaren de bak in…….

  Geliked door 3 people

 3. edwin vissers zegt:

  moslims zijn een proxy leger van de elite ,orde uit chaos ,ze zien ons als dieren ,en daar mag je alles meedoen .

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Zeker, zeer schokkend, maar Straatsburg oftewel de smerige EU club heeft deze terroristen graag op de straat voor hun NWO plannetjes, dan kan het OM zich verder bezighouden met politieke processen anti Wilders in opdracht van Rutte en Co voor de woorden minder, minder, minder.

  Geliked door 2 people

 5. P Klein zegt:

  Waardeloze regering,,als een rechter verzaakt moeten ze hem onmiddellijk aanpakken ,,een waxinelichtje naar de gouden koets en je wordt gek verklaard,en voor jaren opgesloten,,maar gooi als asielzoeker de ruiten uit een Joodse zaak ,en je mag zo weer op straat .,Het CPB maar roepen hoe geweldig het gaat in Nederland, ,,over een tijdje komt het uit dat alles verplicht is opgesteld door de regering ,om de boel kalm te houden ..

  Geliked door 3 people

  • Turfschipper zegt:

   Vergeet die “Suikerpatiënt” niet..
   Spekje bij een moskeet achterlaten: 4 jaar.
   Je zou denken dat bij de Grachtengordel de ogen inmiddels open moeten gaan (?)
   F. Barend lijkt inmiddels in te zien dat er iets niet helemaal kosher is..

   Like

 6. Elisah zegt:

  Het is een vreemde en kwalijke gewoonte om bepaalde gevaarlijke mensen af te schilderen als ongevaarlijke kleutertjes die ahw niet verantwoordelijk zijn voor hun daden.
  Wanneer een Nederlander iets dergelijks zou uitspoken, zou het meteen gigantisch opgeblazen worden en geloof maar dat het wel bestraft zou worden als terroristische daad en de persoon zeker een paar jaar de gevangenis in zou verdwijnen.
  Kijk maar eens naar bijv de vreselijke bedreigingen die Wilders krijgt…….er wordt niemand aangepakt, maar zodra iemand boos is op ene sylvana, dan wordt er met veel bombarie buitenproportioneel gestraft.

  Geliked door 2 people

 7. tjonge zegt:

  kan mij niet aan de indruk onttrekken dat de overheid met deze (voor)kennis van zaken over deze terrorist, bewust die terrorist los laat op onze samenleving om als doel een burgeroorlog of eigenrichting jegens de islam te creëren ???
  .
  en zodra dat plannetje lukt van de overheid gaat den haag hoogst waarschijnlijk gillen om een eu-leger, want politie kan de onlusten in het land niet aan……
  .
  zou dat misschien het motief zijn ?

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Nee, geloof ik niet zo in. Dat ze een EU leger tegen de eigen bevolking gaan inzetten, denk ik wel.

   Like

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Het Europesche legrr is sl jarenlang in opbouw @Tjonge, alleen dat word onder de pet gehouden.
   Het word op dit moment nog verkocht tegenover de burgers dat het een soort van internationale marechosee is.

   Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   @ tjonge: ik ga er sinds een tijdje al van uit dat het opzet is. En de lange arm van Den Haag zit al tot in de rechtspraak, getuige het zogenaamde motief van de dader dat het diefstal betrof en geen terroristische aanslag.

   Geliked door 1 persoon

 8. Piet Karbiet. zegt:

  Het OM is een goor antisemitisch rattennest. Gooi je een hamlapje naar een moskeet krijg je 4 jaar cel maar rijd je met 80 km per uur toeristen uit Israel kapot dan sta je na 1 dag weer op straat. Dit valt niet uit te leggen en hier moeten koppen rollen. Gore leugenaars.

  Geliked door 2 people

 9. Anneke zegt:

  Hmm, wéér een gevaar voor de samenleving op vrije voeten. Deze individuele terrorist is een véél gevaarlijker persoon, dan men in Den Haag denkt.
  Al die zogenaamde individuen hangen toch via een ‘onzichtbare draad’ aan elkaar vast. Die onzichtbare draad is, satan allah, zijn duvelse kompaan mohammed en hun zéér duistere wetboek dat koran wordt genoemd.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   Den Haag denkt dat helemaal niet. Die weten donders goed dat de man gevaarlijk is. Ze zijn echt niet naief. Ik hoop toch echt dat dat nu eens voorgoed van de baan is te denken dat ze in Den Haag naief zijn.Dat zijn ze absoluut niet. Misschien een aantal Kamerleden, die niet al te slim zijn, maar reken maar niet op de naiviteit van dit Kabinet. Ze zijn zeer uitgekookt.

   Like

 10. Wolf zegt:

  En de vies extreemlinkse rechter die hem onmiddellijk vrij heeft gelaten moeten ze direct met die islamfascist de cel intrappen voor minimaal 25 jaar , het is een SCHANDE!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. Wolf zegt:

  Wie ook ” Vikings “volgt op FOX op de tv weet misschien dat de Bloed-Arend een juiste straf is voor dat duivels gebroed [ inclusief de bange linkse rechter]. Bloed Arend = rug met een gloeiend heet mes open snijden en dan maar hakken in die ruggen graat met een bijl net zolang tot ze kassiewijle zijn. OPENBAAR!!! zodat iedereen dit kan aanschouwen. Nederlanders gratis en voor de islamlovers en hun kopvodden volk wordt er kijkgeld gevraagd natuurlijk.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Dit bericht moet schokkend zijn voor heel Nederland en niet enkel voor Joden die naar Koosjere restaurants gaan of synagogen bezoeken. Waarom?
  – dit Syrische beest is binnen paar uur vrijgelaten, zonder dat zijn antecedenten werden grondig onderzocht door de politie van Amsterdam en/of de veiligheiddiensten?
  – Dit soort gedrag van de politie is zeer kenmerkend voor een stad waarin Jozias van Aartsen is burgemeester; al is het tijdelijk. Deze man vond het niet erg dat ISIS aanhangers gingen, tijdens zijn burgemeesterschap, tekeer in de Hobbemaplein, Den Haag https://www.youtube.com/watch?v=3tRF2FxPrj8
  Hij vond het niet erg dat er openlijk in de Schilderswijk en elders strijders voor ISIS werden geverfd dhttps://www.youtube.com/watch?v=TsnElWQ1FRE
  en https://www.youtube.com/watch?v=wdXv8tKCz3c
  Toen er een demonstratie plaats vond, waarin moslims riepen Joden te vermoorden, vond hij het niet nodig van zijn vakantie in Frankrijk terug te keren https://www.youtube.com/watch?v=-pgLQkAgvV4
  Verkeren de bewoners van Amsterdam niet in groot gevaar onder leiding van zo’n burgemeester?
  – Hoeveel van deze geïmporteerde islamitische roofdieren zitten nu, op dit moment, in Safaripark Nederland? Vreten op de kosten van de inheemse Nederlandse bevolking? Wij kunnen met zekerheid zeggen dat wij hebben hier MEER GEVAARLIJKE ISLAMITISCHE BEESTEN op ons grondgebied dan roofdieren – gekooid en ongekooid – in alle reservaten en dierentuinen van de wereld. Ze zijn ook veel gevaarlijker dan een gemiddeld roofdier. Net als monster bespieden ze hun prooi en wachten op het moment dat zij kunnen toeslaan. Niet om een prooidier op te eten, zoals leeuwen, tijgers, krokodillen enz. het doen. Maar om de slacht zo groot mogelijk te maken.

  Geliked door 4 people

 13. Trucker zegt:

  Kan zijn dat ik mis ben want heb video niet bekeken maar ik zie daar toch een vrouwmens staan ? (samen met de schijter van dienst).
  Was ik een islamiet die ruiten vernielde van een Joodse zaak zou ik ook geen seconde wakker liggen van zo’n schijter en een in de broek doend wicht die aan mijn oor staat te gillen.
  Dat is 2017 quota halen dus postkaarten en schijters en vrouwen en weet ik nog wat om het politie bureau vol te krijgen.
  Of ze DURVEN ingrijpen in eender welke situatie… is van ondergeschikt belang.

  Geliked door 3 people

 14. Thomasson zegt:

  @Trucker. Wij kunnen de politie, als uitvoeringsmacht, voor rotte vis uitschelden. Echter niet de politie stippelt het beleid in een stad of regio. Dat doen de beleidsmakers. Zeker bij de nationale politie. Het vrouwmens zit bij de politie, net als al het islamitisch gevaar met of zonder hoofddoek. Zij zitten daar krachtens de wet tegen discriminatie op sekse, geaardheid, religie, afkomst enz.. Het vrouwmens is normaliter van nut. Dat kan men echter niet zeggen over het islam-gevaar dat bemand in grote getallen onze politiemacht. Zeker als wij weten dat het heel dicht zit bij gevoelige data en speelt vaak onder een hoedje met criminelen en terroristen van hun eigen soort.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Euh Thomasson, u bent nieuw hier of zo?
   Wat u schrijft is voor mij een open deur intrappen.
   Heb ik al talloze keren beschreven.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Thomasson zegt: 14 december 2017 om 12:41

    “Het vrouwmens is normaliter van nut. ”

    Welk nut heeft een vrouw (behoudens getrainde vechtsporters) bij de politie ??? geen of voor het bureauwerk.
    Heeft u al vrouwen (met één of meerdere) gezien bij een te verrichten arrestatie, heft u al vrouwen gezien met een mannelijke collega hoe zij een arrestatie willen verrichten.
    Als ik pen schijterds is het niet om te schelden, u moet maar eens mijn comments lezen.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Truck’, Thomasson is hier allesbehalve nieuw:
    Hij/zij (ik meende ooit ergens begrepen te hebben, dat hier sprake is van ‘zij’, weet het niet zeker, reageerde al in 2014 op het topic van de anti-ISIS-demo in Den Haag! En met een paar móóie comments!
    https://ejbron.wordpress.com/2014/08/11/wtf-neonazis-van-pro-patria-verwijderen-israelische-vlag-tijdens-anti-isis-demo/
    Trouwens, jij hebt daar zelf ook nog een reactie geplaatst, zag ik.
    Dus jullie zitten waarschijnlijk al een vergelijkbare tijd hier!

    Geliked door 1 persoon

 15. Tistochwat zegt:

  Kunnen ze die geesteszieke terrorist niet een bomgordel laten omhangen om zich te midden van ‘gelijkgestemde ware gelovigen’ op te blazen?
  Dat is de goedkoopste oplossing en een win-win-situatie.

  Geliked door 1 persoon

 16. Jean zegt:

  Wie had iets anders verwacht???
  Heel die islamitische troep moet opgeruimd worden en via containers afgevoerd worden naar Afrikaans grondgebied en er voor zorgen dat er geen eurocent nog richting Afrika verdwijnt want elke eurocent naar Afrika is een verloren eurocent.
  Leer ze werken voor eigen onderhoud door leerkrachten naar ginder te sturen die betaald worden maar nooit geld sturen naar Afrika want dat komt toch maar alleen in verkeerde handen.
  Voor geen enkele leurderstroep gaat de deur nog open, geen enkele want heel het vertrouwen in die leurderstroep is verdwenen.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik heb afrikanen gezien die echt wel werken. Echter in het Noorden van Ghana (moslim) steken ze geen poot uit. Laten de vrouwen werken. Het is het kutste volk wat er op aarde rondloopt. Het enige waar ze aan denken is neuken en liefst met zoveel mogelijk vrouwen.

   Like

 17. Thomasson zegt:

  FOUTJE: werden geverfd, moet geworven.

  Like

 18. Thomasson zegt:

  Zulke mensen worden door de Openbare ministerie vrijgelaten! Zulke mensen krijgen in Nederland een (tijdelijke)verblijfsvergunning
  https://jonet.nl/aanvaller-hacarmel-getrainde-terrorist/

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  De eerste acties van Grapperhaus.
  We wisten het…

  Like

 20. Rensk. zegt:

  Doden die vent. Als je dit soort mensen niet elimineert, dan elimineren ze jou. En ook al zouden ze gevangen zitten? Hun maten zoeken naar wegen hem uit de cel te halen als de overwinning in zicht komt. Doden dus en snel. Ik blijf het zeggen. Al zou ik hier in mijn omgeving verguisd en gekielhaald worden door sommige mensen door deze uitspraak. Die rechter die hem vrijliet, wist uiteraard met 100 procent zekerheid dat het WEL een terroristische aanslag was. Deze rechter is de nieuwe NSBer Nederland is een vies en vuil land geworden. Heb nog een stukje gezien waarin Baudet vraagt aan Rutte of hij een verklaring af wil leggen dat hij geen ambt in Eu ambieert. Omdat hij anders nu met twee petten op zit te dicteren(regeren laat ik weg) Maar een tegenstand dat ie kreeg. Want wantrouwen dat mag niet van de heren. Terwijl er godverdomme alle reden toe is. Rutte wilde die verklaring NIET AFLEGGEN Onthoud mensen dat hij eerder geroepen heeft dat hij GEEN AMBT IN DE EU AMBIEERT

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Rensk. De vraag van Thierry Baudet aan Rutte was terecht. En Het is goed dat hij deze vraag had gesteld. Wij weten allemaal dat NIEMAND in de Tweede- en Eerste Kamer zit daar voor God en Vaderland. De realiteit van de laatste 35 jaar wijst uit dat de meerderheid van de Kamerleden hebben dubbele agenda’s. Zij vissen in de vijver van mogelijkheden.. Premier Wim Kok is een klassiek voorbeeld voor een vunzige Gold Run. De laatste anderhalf jaar van zijn ambt deed hij niets anders dan zichzelf een plaats verven op goudbergen aan de horizon. Hij liet het land voor wat het was. Rutte is bescheidener. Voor hem de EU is een goede springplank voor de volgende carrière. Wat moet hij anders doen?.

   Like

 21. Rensk. zegt:

  Weet iemand hier de naam van die rechter?

  Like

  • Jean zegt:

   Rensk, m.i. een groene d66 vanger….

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Rensk en Jean. Mi. is de rechter een omgekeerde moderne Roland Freissler.in de stijl van D66

    Like

   • Wolf zegt:

    @Thomasson, Hadden we Roland Freischler hier maar gehad als opper rechter……….Dan waren er elke avond executies te zien van groenlinkse vegetarische ondervolkje en hun islam vrienden en dobbernegers. Dan was Nederland binnen een jaar verlost van het linkse ongedierte.

    Like

 22. Pietersen zegt:

  Onze verknipte overheid heeft z’n zaakjes natuurlijk niet op orde. 2 Syrische terroristen die hier een asiel aanvragen en zo brutaal zijn ook nog in de openbaarheid te treden. Waarom zijn deze moordenaars in ons land, waarom nog steeds niet uitgezet of stilletjes preventief geruimd ?
  O ja…zij hebben natuurlijk rechten. Was ik even vergeten. “Zo gaan wij in dit land niet met elkaar Pietersen”.

  Geliked door 1 persoon

 23. Pietersen zegt:

  v) met elkaar om

  Like

 24. Sabeltant zegt:

  Als meneer de ruiten van een moskee had ingeslagen met de woorden aju hakbar en vervolgens had verteld dat hij in de toekomst ook geweld tegen moslims zou gebruiken en dat het hem niets kon schelen als hij bij geweld tegen moslims zou overlijden hoe zou dan de politie gereageerd hebben?

  Alleen al het feit dat u zich niet kunt indenken dat de politie de man dan had laten gaan geeft te denken.

  De politie en een groot deel van de politici collaboreren met de vijand net als in de oorlog.
  Ziehier de opstanding van de NSB!

  Geliked door 1 persoon

 25. Thoth zegt:

  Of deze, hij zat minder dan 50 meter t.o.v. een pro-Palestijse organisatie die aan het demonstreren was. Zes dagen cel voor’m, dat is nog minder dan deze Syriër die maar één dag heeft vastgezeten…

  Geliked door 2 people

 26. Tistochwat zegt:

  Zie hier wat een lange jurk, een baard en een rugzak aanrichten:

  Tekenend, toch?

  Geliked door 1 persoon

 27. BertG. zegt:

  Wel: paniekzaaierij want ultra-fijnstof maakt kinderen kapot en natuurlijk BN’ers op bres voor asielkinderen.
  http://media.tpo.nl/2017/12/14/nos-staatsjournaal-1800-uur-helemaal-niets-palestijnse-terrorist-isis-strijder-blijkt/

  Like

 28. Thomasson zegt:

  @Trucker. Nee! Thomasson is niet nieuw op E.J. Bron. Ik kan best voorstellen dat u het idee krijgt dat mijn woorden m.b.t. de politie zijn: een open deur intrappen.
  Maar de realiteit is niet wat wij zouden graag willen dat het is. De politie heeft als taak: a) de orde handhaven en b) ons te beschermen. Maar de politie is niet onafhankelijk. De uitvoerende macht is onderworpen aan de rechtelijke macht. Beleidsmakers hebben totaal andere visie over veiligheid dan wij. Velen van deze mensen hebben pathologische denkwijze. Wij staan voor deze gabbers als laatste in de prioriteitenladder. Moslims genieten van het meeste recht op bescherming. Zie de denkwijze van rechters, politici en hooggeleerden. Politieagenten zijn mensen zoals jij en ik. Ze zijn afhankelijk van hun baan. Om hun baan te behouden, moeten ze de lijn van hun superiores volgen. Deze lijn is al te vaak onlogisch,grillig en moeilijk te volgen. Daarom doen politieagenten hun best zichzelf te beschermen voor de willekeur van hun bazen. Dat kan je overduidelijk zien in de video over het koosjere restaurant. Zij staan afzijdig en laten de terrorist zijn gang gaan. De Syrische terrorist ging het restaurant in en zij stonden buiten in een afwachtende houding. Zij kwamen pas in actie toen hij naar buiten kwam. De terrorist kon binnen ook mensen vermoorden. Hadden ze hem direct bij de vodden gepakt? Dan was de kans groot op berisping voor hun gedrag. ‘Hoe durven jullie deze man aan te vallen? Hij is een zielige islamitische asielzoeker! Hij is welkom in ons land! https://www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI
  Jullie gedragen zich als een stel racisten. Wij zijn geen Amerikaanse White supermacists!’. Zij konden zelfs voor de rechter worden gesleept.

  Like

  • Trucker zegt:

   man man man, wat u schrijft heb ik al tientallen malen gepend, richt u energie op onwetenden, gelobotomiseerden en luie/domme kiezers. 😉
   Mij vergelijken met iemand (en al zeker een ambtenaar…)… je weet geen bal van mij dus niet op glibberige paden capriolen gaan uitvoeren.

   Like

   • Trucker zegt:

    Ze staan daar omdat ze het in hun broek doen, overtuig me van mijn ongelijk.

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Trucker. Jij hebt 100% gelijk. Zij waren doodsbang. Maar niet enkel voor de terrorist, maar ook voor hun krankjorume officieren die naar de grillen van het linkse en liberale vullis moeten luisteren. Er is absoluut geen plaats meer voor gezond verstand. Voor hen is de Syrische terrorist belangrijker dan zijn slachtoffers. .

    Like

 29. Jade zegt:

  Even rekenen…, geef hem 15 jaar celstraf, dan
  zijn wij de eerste 10 jaar verlost van deze klootzak.
  Dank u.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jade. In de bak zal hij 15 jaar lang Hallal vreten op kosten van ons beide en de rest van Nederland. Er is iets beters te doen met ons geld. Sodemieter hem linea rectra naar het land van Herkomst terug. Laat Assad zijn afval zelf houden. Nog beter is een idee die afkomstig is uit een Harlingse café. Breng hem met een vissersboot ergens tussen de Schotse eilanden en IJsland en laat hem daar midden in de Atlantische Oceaan zijn
   zwemdiploa halen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s