Jeff Sessions kondigt onderzoek Hezbollah-gate aan

Screenshot_161

(Door: “Manna”)

De Amerikaanse minister van Justitie Jeff Sessions (foto) heeft het Openbaar Ministerie opdracht gegeven onderzoek te doen naar informatie dat de Obama-regering de drugsopsporingsdiensten hebben tegengewerkt om drugsnetwerken, waarbij de terreurgroepering Hezbollah betrokken was, te infiltreren en op te rollen.

Deze tegenwerking hield verband met de inspanningen van de Obama-regering om de relaties met Iran, en dus met aan haar gelieerde organisaties waaronder Hezbollah, niet onder druk te zetten. Dit in het kader van de onderhandelingen met  Iran over het stoppen van haar atoomprogramma.

De geruchten komen van meerdere agenten binnen de DEA, die 8 jaar werkten aan het onderzoek, genaamd Cassandra.

De VS kampen met een groot drugsprobleem dat zich niet alleen tot de grote steden beperkt, maar met name in de Midwest tot vele doden door overdoses en ontwrichte gezinnen leidt. Als uit het onderzoek van het Openbaar Ministerie blijkt dat de informatie klopt, kunnen kopstukken binnen de regering-Obama moreel, maar ook juridisch verantwoordelijk worden gesteld…

Oorspronkelijk artikel: www.politico.com

Door:
“Manna”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in corruptie, Criminaliteit, Donald Trump, Hezbollah, Iran, Justitie, landverraad, Linkse Kerk, Obama, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

6 reacties op Jeff Sessions kondigt onderzoek Hezbollah-gate aan

  1. Sabeltant zegt:

    Een tipje van de sluier dat Barack Hussein Obama bezig was de VS van binnenuit kapot te maken.
    Drugs, moslim immigratie, islamieten op key functies binnen de regering.
    Telkens komt uit dat ondanks alle schijnbare goede bedoelingen toch de eigen agenda de boventoon voert.

    Drain the swamp.

    Like

  2. Anna zegt:

    Dat zou mooi zijn de grootste boef Obama in the prison…… 👍👿🤑

    Bewijzen schijnen ruim aanwezig te zijn….. Obama vroeg niet voor niets om onschendbaarheid bij zijn aftreden……Hij heeft wat opzij. Kerfstok……. als Clinton president was geworden dan was alles lekker doorgesudderd maar Trump tapt uit een ander vaatje…….. nog een poosje en Obama is verdwenen naar zuid Amerika of een of ander boeven land….. ondergedoken……!!!!!!

    Julian Assange heeft ook veel informatie vrijgegeven nu hij ziet hoe de Trump administratie werkt……

    Bovendien heeft Trump een decreet afgekondigd dat de corruptie in zijn land gaat aanpakken het kan zelfs zo ver gaan dat hij geld van corrupte lieden confisceert…..
    Dit decreet kan ook de financiering van NGO’s in andere landen verbieden…..
    Hij stop ook de financiereing van Abbas en zijn roversbende…. ook omdat ze corrupt zijn…….

    Like

  3. Rookmelder zegt:

    Trump is goed bezig, allemaal in het kader “drain the swamp” ! Laat de wereld maar kennis nemen hoe mooiprater en moslimknuffelaar Qbama er smerige praktijken op nahield om zijn populariteit staande te houden, en waar de meeste -laffe- regeringsleiders kwispelend als een poedeltje achteraan liepen !

    Like

  4. Pingback: Hillary heeft niet één, maar VIER onderzoeken aan haar broek! | E.J. Bron

Plaats een reactie