Frankrijk: Vlammende jaarwisseling

Screenshot_24

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Net zoals in voorgaande jaren gingen er tijdens de jaarwisseling in Frankrijk door brandstichting opnieuw meer dan 1000 auto´s in vlammen op. Ook in de voorgaande jaren werden in Frankrijk tijdens de jaarwisselingen steeds opnieuw ongeveer 1000 auto´s opzettelijk in brand gestoken. De daders zijn overwegend afkomstig uit de immigrantengemeenschappen en het extreemlinkse milieu. Juist de periode van de jaarwisseling wordt ervoor gebruikt om het eigendom van andere mensen moedwillig te vernietigen. Net zoals bij de zogenaamde “chaosdagen” n.a.v. 1 mei in Duitsland.

Contra magazine

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken liet alleen maar weten: “Net zoals ieder jaar melden we enkele onlusten: er werden 1.031 auto´s in brand gestoken.” Dat zouden er minder zijn dan in de jaren 2012 en 2013, toen er in Frankrijk nog 1.193 respectievelijk 1.067 auto´s in brand werden gestoken. Echter meer dan vorig jaar, toen 935 auto´s het slachtoffer werden van de relschoppers.

Frankrijk heeft al enige jaren enorme problemen met de (overwegend uit het Midden-Oosten en Afrika afkomstige) inwoners van de voorsteden van de grotere steden, waarin vooral de “verloren generatie” geconcentreerd is, “die nauwelijks vooruitzichten heeft op een (goede) baan en een maatschappelijke vooruitgang”. Daar komt het steeds opnieuw tot onlusten, waar ook regelmatig leden van extreemlinkse groeperingen aan deelnemen.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, Dhimmitude, Frankrijk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Frankrijk: Vlammende jaarwisseling

 1. delamontagne zegt:

  Heldendaad van politiemensen die onder een “regen” van [stenen]-projectielen, 3 kinderen hebben gered uit een brandend appartement.
  Kinderen 4,7 en 11 jaar oud.
  LE PARISIEN:
  http://www.leparisien.fr/seine-saint-denis-93/stains-trois-enfants-sauves-des-flammes-31-12-2017-7478193.php#xtor=AD-1481423551

  Geliked door 2 people

 2. Flip468 zegt:

  Nog vele malen erger dan platgebrande auto’s zijn de dames en heren van de politie die opzettelijk in de val gelokt zijn door ‘jongeren’ in zowel Parijs als Brussel en vervolgens gelyncht zijn. Op de video ( https://www.telegraaf.nl/nieuws/1492247/franse-agenten-gelyncht ) is te zien hoe een meisje van de gendarmerie weerloos op de grond ligt terwijl ze door tientallen ‘jongeren’ keihard tegen haar hoofd wordt geschopt. De reacties van Rutte, Macron, Michel en Merkel zijn elke weer hetzelfde: ‘verschrikkelijk’, ‘onacceptabel’, ‘de schuldigen moeten boeten’, maar vervolgens gebeurt er opnieuw niets en schuift men weer rustig bij Erdogan aan tafel om ons met nog meer migranten op te zadelen, terwijl Polen en Hongarije bestraft worden, alleen om het feit dat zij deze ellende niet in hun land willen hebben. Hoe lang accepteren wij dit walgelijke gedrag en waardeloze woorden van politici nog?

  Geliked door 2 people

  • Joannes den Hollander zegt:

   Ik begrijp het niet meer. Waarom mag een agent in doodsnood zijn pistool niet leeg schieten op dat moordend rapaille? Ik hoop de dag nog mee te maken dat ze op alles mogen schieten wat niet blank is. Gewoon, preventief dus.

   Geliked door 1 persoon

   • Flip468 zegt:

    Echt hé, schiet mij maar lek! (…liever hun eigenlijk.) Ik begrijp hier ook helemaal niets van. Waarom mogen Europese agenten hun vuurwapens niet ter verdediging gebruiken? In de VS schieten ze gericht (dus meteen op hoofd en romp en niet op benen) als je niet stil blijft staan, je kleur hun niet aanstaat, of je handen niet snel genoeg de lucht in gaan. Zo extreem hoeft het van mij ook weer niet te zijn hier, maar ahum… hier in Europa is er sprake van het tegengestelde! Ik zie wekelijks genoeg voorbeelden uit Berlijn, Londen, Parijs, Brussel en Amsterdam in de media voorbij komen waarbij best wel het wapen gebruikt had mogen en misschien wel moeten worden, al is het alleen maar om eindelijk eens een lijn te zetten voor het andere tuig in de trant van: “tot hier en niet verder, nu is het genoeg!”.

    Like

 3. milaK9 zegt:

  Echt slim zijn die slinkse anti-kapitalistische ratten ook niet.
  Voor elke afgebrande auto moet er wel weer een nieuwe komen.
  Ze geven zelf een slinger aan het rad.

  Geliked door 1 persoon

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Macron is boos, tsja.

  Doe wat: zet het leger in en laat zien wie er de baas is.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-5226981/New-Years-assault-policewoman-filmed-attackers.html

  Horrific New Year’s Day assault on a female police officer in Paris was filmed by her attackers as they kicked her around like a rag doll in ‘cowardly and criminal lynching’

  Thugs film their brutal attack on a female police officer in Paris suburb
  The officer, who has not been named, was attacked along with duty captain
  Car they arrived in was also vandalised and thugs escaped into housing estate
  The footage of the savage attack on New Year’s Day has since gone viral
  President Emmanuel Macron promised to bring those responsible to justice

  Een gruwelijke aanval op Nieuwjaarsdag op een vrouwelijke politieagent in Parijs werd gefilmd door haar aanvallers, terwijl ze haar schopten als een lappenpop en haar ‘laf en misdadig lynchten’

  De misdadigers filmen hun brutale aanval op een vrouwelijke politieagent in de voorstad van Parijs
  De politieagente, die niet bij naam wordt genoemd, werd samen met haar meerdere aangevallen
  De auto waar ze mee aankwamen, werd ook vernield en de boeven ontsnapten naar een woonwijk
  De beelden van de woeste aanval op nieuwjaarsdag zijn inmiddels viraal gegaan.
  President Emmanuel Macron beloofde de verantwoordelijken voor het gerecht te brengen

  Zie de link bovenaan naar het artikel voor het filmpje.

  h/t Vederso

  Geliked door 1 persoon

  • Taljaard zegt:

   @Wachteres
   Geloof maar niet dat dit schorem zal worden bestraft.
   Want de rechterlijke macht is in vrijwel heel Europa in handen gekomen van eurofielen en linksen, met een islamiserende agenda.
   Het was de laatste 15 jaar staand beleid vanuit Brussel om dit onderdeel van de staatsmacht in heel Europa zoveel mogelijk onder hun controle te krijgen. In Polen probeert men dit proces van juridische gelijkschakeling en EU controle nu terug te draaien. En daarom gaat de Europese Commissie daar onder leiding van Timmermans nu ook zo hard tegenin.

   Het zal in Frankrijk niet veel anders zijn dan in Nederland en Duitsland; moslims zijn onaantastbaar en staan boven de wet. Zij mogen daarom niet en nooit worden veroordeeld en dienen met alle mogelijke formalistische en legalistische middelen uit de wind te worden gehouden. Zoiets verkoopt men dan als ”de rechtstaat”.

   Als het al tot een proces zal komen, dat wil zeggen wanneer de politie dus geen instructies zal krijgen om dit schorem niet op te sporen en op te pakken, dan gaan advocaten, aanklagers en rechters dit eindeloos laten voortslepen. En komen ze er met een fopstrafje vanaf.
   De mishandelde politieagente zal waarschijnlijk onder druk worden gezet door de politietop om een niet al te belastend getuigenis af te leggen, dat wil zeggen ”niet racistisch en islamofoob” te zijn. Want anders zal ze het moeilijk krijgen op haar werk en kan ze promotie helemaal vergeten. Dat zou in Nederland en in Duitsland gebeuren.
   En dat zal in Frankrijk echt niet anders zijn.

   Het enige wat men betreurt is dat dit ”incident” op de sociale media terecht is gekomen.
   Anders zou de doofpot weer groot zijn geweest.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Taljaard 2 januari 2018 om 16:39

    moslims zijn onaantastbaar en staan boven de wet

    Dit voorrecht heeft geen enkele andere religie. Niet dat de islam een religie is…
    Wat er momenteel gebeurt, is gewoon tegennatuurlijk. Het is op geen enkele ‘normale’ manier te verklaren en daarom blijf ik hopen dat dit de oorzaak is:

    Like

   • Wachteres zegt:

    Inderdaad, Taljaard en Tistochwat: er is geen enkele logische, redelijke verklaring voor het gedrag vn de EU.

    Dit kan alleen maar erg kwaadaardige, boze opzet zijn.

    Geliked door 1 persoon

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Mensen plettende vrachtauto’s in o.a. Nice.
  Verlaagde bloedsuikerspiegel chauffeurs op het Museumplein in A’dam.
  1031 in de fik gestoken auto’s in Frankrijk.
  1400 misbruikte kinderen in GB.
  10-jarig ‘jubileum’ bodyguards voor G. Wilders.
  Compleet omgelegde redactie Charlie Hebdo.
  Zweden wereldwijd nummer 3 op de lijst van rape-countries.
  Grootschalige fraude met uitkeringen.
  Theo van Gogh op straat bruut vermoord.

  Allemaal losstaande incidentjes.
  Niks aan de hand.
  Gewoon doorlopen mensen.

  Geliked door 2 people

  • Rensk. zegt:

   En nog zegt een trut : ach jaren 80 was net zo erg met de rote armee fraction. Echt er zijn er die dat blijven zeggen. Ben benieuwd hoe lang nog.

   Like

   • Rensk. zegt:

    En als het echt uit de hand gaat lopen is deze trut de eerste die begint te gillen en niet weet hoe zich te redden.

    Like

  • ReaGluurder zegt:

   De lijst zou zomaar 2 meter en nog wel meer lang kunnen zijn. 1000en miljarden zijn al in de Omvolking gepompt. Maar het Klootjesvolk weet dit niet, is er ook niet in geïnteresseerd, zo lang hun eigen portemonnee maar aangevuld wordt. Maar het leven in NL wordt rap veel duurder en dat zou zo maar meer instabiliteit kunnen geven. De opbrengsten van de gasbel in Groningen en de sloop van deze provincie is oa. de prijs die men betaald heeft voor de verkloting en de Omvolking van dit ooit zo mooie landje.

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Drain the swamp zou ik zeggen, het leger er in bijeenvegen en richting Marseille en op de pont naar Afrika, achteruit naar het strand en de laadklep neer en marcheren maar!

  Geliked door 2 people

  • Flip468 zegt:

   Ja, het klinkt heel rigoureus, maar ik vrees dat dit de enig overgebleven oplossing is. Die belerende vingertjes van Rutte, Macron en Michel halen immers helemaal niets uit.

   Geliked door 1 persoon

 8. Anneke zegt:

  Hoe socialistischer men is, hoe groter het gevaar voor het voortbestaan van de huidige samenlevingen. Socialisme, het verzachtende en specifiek MIS-leidende woord voor NAZISME. Wat was Hitler ??? Een levensgevaarlijke socialist, een mens dat totaal géén heil met zich mee heeft gebracht. Alleen maar ON-HEIL. Socialisten ZIJN èn blijven nazi’s.

  Geliked door 2 people

  • Anneke zegt:

   Frankrijk moet al jaren zwaar boeten, wegens de socialistische voorkeuren. Die geheel NIETS te maken hebben met een sociale levenshouding / – mentaliteit. Boontje, komt om zijn loontje…

   Geliked door 2 people

 9. Qvic zegt:

  Alle extreem linkse radicalen, zoals de antifa worden indirect door Sorros niet alleen betaald, maar ook aangestuurd. Als die linkse beroepsdemonstranten er niet voor betaald krijgen, dan blijven ze ook voor de TV zitten op de bank. Dus al die zogenaamde spontane demonstraties en de tegen demonstraties worden betaald. Die lui ontvangen soms wel 25 euro zwart per uur van de aan Sorros gelinkte organisaties. Die lui zijn het meest domme idioten, die hun eigen land in chaos willen veranderen. Daar doen alle islamieten gretig aan mee en alle worden door de linkse regeringsleiders c.q. overheid ook nog eens de hand boven hun hoofd gehouden. Wij moeten hun met de zelfde munt terug betalen, zodat zij ook met een afgebrande auto voor hun deur hebben, alleen dan gaan zij het pas beseffen, wat zij andere aan doen. Want zoals het nu gaat, hebben de daders er alleen maar de kik van om van andere hun eigendommen te vernietigen.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Qvic zegt:
   2 januari 2018 om 15:11

   Dus al die zogenaamde spontane demonstraties en de tegen demonstraties worden betaald. Die lui ontvangen soms wel 25 euro zwart per uur van de aan Sorros gelinkte organisaties. Die lui zijn het meest domme idioten, ……………………………………….

   Ofwel…………………….de nuttige idioten.
   Ze hebben nog steeds niet door dat ze enkel gebruikt en misbruikt worden door onze leiders om hun doelen te bereiken/verwezenlijken over de rug van de linkse ”goedmensch”,……………. de dommeriken.
   Zij zijn niets meer dan nuttige idioten, gebruiksvoorwerpen en slaven van politici.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Er gaat niks veranderen, dat wil de politiek niet.
  Frankrijk heeft jaren genoten van de hoogste landbouwsubsidies.
  Dus verwacht daar geen hooivorken.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://www.express.co.uk/news/world/899126/Emmanuel-Macron-France-New-Year-thugs-revolt-torching-1000-cars-lynching-police

  France’s night in flames as thugs revolt torching 1,000 cars and ‘lynching’ police
  THUGS ran amok up and down France torching more than 1,000 cars and attacking police in a night of chaos on the streets.

  Like

 12. Rookmelder zegt:

  Ja, dat komt ervan als je een Soros trekpop en mooiprater kiest !

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Precies. Zo doen moslims het ook. Betalen als je je zin wil hebben. Zo steekt die hele cultuur in elkaar en zo draait links volk ook.

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Vaak vraag ik me af of ik een artikel wel een ‘like’ kan geven.
  Wat bijv. hier wordt beschreven, is te verschrikkelijk voor woorden.
  De ‘likes’ die ik steeds onder afschuwelijke berichten plaats, dienen dan ook voor de inzet van de heer Bron.
  Omdat hij ons voorziet van het echte nieuws dat ons bewust wordt onthouden door de staatsomroep.

  (Volgens mij zit de heer Bron zich de laatste tijd uit de naad te vertalen.)

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Nou , Tistochwat ,

   het zou ook zó maar kunnen dat ie die Senseo koffie , die je ook mij in het vooruitzicht gesteld hebt , niet zo lekker vindt .
   Persoonlijk vind ik dat ook but .
   Als man zoek je dan je toevlucht maar in je werk of je hobby .
   Nou hou ik niet van vertalen , maar ik timmer wat áf tegenwoordig !

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Harry 2 januari 2018 om 20:32

    Ik heb nog nooit een Senseo apparaat gehad. Sterker nog: ik heb alleen nog maar theezakjes en met elk zakje doe ik drie dagen. Tussendoor laat ik ze gewoon aan de waslijn drogen.
    Ach, het is tegenwoordig heel politiek correct, slappe thee drinken.

    O, timmer je weer (aan de weg). Laatst zag ik een foto van je nieuwste creatie. Kunstig hoor, dat voederhuisje.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Persoonlijk zou ik dat puntdakje OP de zijpaneeltjes hebben bevestigd in plaats van ertussen. Dat is bouwkundig gezien een stuk beter.

    Like

   • Harry zegt:

    Oh , sorry , dan was het zeker Wachteres die me dat in het vooruitzicht gesteld had , die Senseo bagger .
    Ik haal oude vrouwtjes ook altijd door elkaar .
    Maar wat de timmerkunsten betreft onderschat je me toch echt , hoor !
    En met thee kun je me al helemaal niet verleiden , sinds ik weet dat Job
    Cohen thee drinkt , zal ik die zooi nóóit meer aanraken !

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    Nou Harry, ik herinnen me alleen maar dat je bij mij in de tuin zou komen werken en dat ik je een glas wijn in zou schenken als beloning.

    Maar goed, dementerende oude mannetjes worden weleens wat vergeetachtig.

    Tistochwat en ik hebben daar alle begrip voor.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Wachteres 2 januari 2018 om 21:55

    Och, Wachteres, wie weet bij hoeveel andere dames Harry de tuin wél doet in ruil voor een lekker drankje. Daar zullen wij nooit achter komen, vrees ik.

    Toch zijn ze wel aandoenlijk, die oude mannetjes:

    Like

 15. Jade zegt:

  Ook bij ons, al hangt men het niet aan
  de grote klok. Zie hier een site over
  autobranden in de stad Utrecht:

  Like

  • koddebeier zegt:

   Hoe tref je de kafirs het hards…….. steek hun heilige koe in de brand !!
   Nog even dan verkrachten ze ook onze vrouwen en dochters !!

   Like

 16. M. zegt:

  Volgens onze nationale leugenaars in de media is er niets aan de hand en alles rustig.

  Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Frankrijk……………….ons voorland, zie wat ons ook te wachten staat !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s