Jaarrapport van de Italiaanse grenspolitie: Per dag acht illegalen op de Brenner opgepakt

Screenshot_94

(Vertaling: E.J. Bron)

Een ondoordringbare grens ziet er anders uit. De grens op de Brennerpas tussen Italië en Oostenrijk is in ieder geval net een gatenkaas. Dit blijkt uit actuele cijfers van de grenspolitie, die nu met de jaarwisseling werden gepresenteerd.

Duits - Zuerst

Volgens het rapport werden in 2017 dagelijks gemiddeld acht illegalen bij grenscontroles in treinen en op stations op de Brenner-route geregistreerd en werd er aangifte gedaan. Er zouden dagelijks gemiddeld tien treinen zijn gecontroleerd. Dat deelde de Italiaanse spoorwegpolitie nu mee in haar jaarrapport van 2017. In totaal werden 2894 illegalen opgepakt. Volgens informatie van de politie ging het om personen met valse of helemaal geen papieren.

Nu zou de spoorwegpolitie zich inspannen om de samenwerking met de collega´s van andere landen te vergroten om voor meer veiligheid in de treinen te zorgen en de informatie-uitwisseling over de grenzen heen te verbeteren, staat er in het rapport. Op dit moment wordt de grens op de Brenner samen met Duitse en Oostenrijkse collega´s gecontroleerd. Het politierapport bevatte geen informatie over illegalen die de grens op de Brenner met succes richting Oostenrijk konden passeren.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", asielwaanzin, cultuurrelativisme, Illegalen, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Jaarrapport van de Italiaanse grenspolitie: Per dag acht illegalen op de Brenner opgepakt

  1. Statler & Waldorf zegt:

    Grenscontroles aan de randen van de EU of bij landsgrenzen binnen de EU zijn symboolpolitiek.
    Die zijn er om de EU-burger een gevoel van quasi veiligheid te geven.
    Een gevoel, en niets meer dan dat, om te ‘bewijzen’ dat Brussel of de betreffende landen er echt iets aan doen.

    Het is één grote fopsnor.

    Brussel heeft maar één doel en dat is ongelimiteerd volk importeren ten gunste van de multinationals teneinde nog meer afbraak te plegen m.b.t de lonen van de arbeiders.
    No more, no less.

    Geliked door 1 persoon

  2. Republikein zegt:

    Geweldig bericht, 8×364=2894 ca. ga naar de gevangenis.
    Monopolie?
    Nee, in de stilte-coupé, sstttt, niet verder vertellen.

    Like

Plaats een reactie