EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

Screenshot_15

(Door: Edwin Lauxen)

Van de EU-resolutie 1743, waarmee in Europa de islam versterkt én de islamisering versneld wordt, heeft bijna geen Europeaan ooit gehoord:

1743-1: Radicalisering en terrorisme zijn het gevolg van uitsluiting, stigmatisering en discriminatie van moslims.

1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.

1743-3: De islam hoort bij Europa, deelt haar culturele wortels, heeft veel bijgedragen aan de beschaving en erkent de universele rechten van de mens en de vrijheid van meningsuiting.

1743-9: Moslims moeten een speciale status krijgen en beschermd worden. Zij moeten daarvoor juridisch worden ondersteund om islamofobie te bestrijden.

1743-11: De islam is een religie van vrede.

1743-12: Haatzaaiende politieke partijen versterken de angst voor moslims door de islam te verbinden met geweld, waarmee een simplistische en negatieve voorstelling van zaken wordt gegeven. Deze politieke partijen moeten bestreden worden.

1743-13: Anti-islam partijen willen de vrijheid van godsdienst voor moslims inperken, wat onaanvaardbaar is. Zo heeft Zwitserland een minarettenverbod ingevoerd wat ongedaan gemaakt moet worden.

1743-14: Islamofobie moet uitgeroeid worden.

1743-16: Boerka’s mogen niet verboden worden.

1743-20: Stereotypen, misverstanden en angst m.b.t. de islam zijn typische symptomen van een wijdverbreid gebrek aan kennis van de islam onder niet-moslims, wat mensen vatbaar maakt voor islamofobie.

1743-21: Het onderwijs moet daarom meer én structurele aandacht geven aan de zegeningen van de islam en de gemeenschappelijke waarden die hij deelt met het judaïsme en het christendom. Universiteiten en hogescholen moeten islamitische studies aanbieden die onderschrijven dat de islam onze democratische waarden, mensenrechten en wetten respecteert.

1743-24: De EU moet meer samenwerken met islamitische organisaties uit moslimlanden om islamofobie te bestrijden en de islam te promoten.

http://www.assembly.coe.int

Door:
Edwin Lauxen
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Eurabië, Europa, EUSSR, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, nieuw fascisme, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

86 reacties op EU-resolutie 1743 (definitieve versie, 2010)

 1. Cathja zegt:

  Grotere leugens dan wat ik hierboven lees heb ik nooit eerder gehoord!

  Schandalig !!!

  Geliked door 9 people

 2. Patriot 2.0 zegt:

  “1743-2: Islamofobie is het gevolg van een verkeerd begrip van de islam. Nationale regeringen pakken islamofobie onvoldoende aan, wat rechts in de kaart speelt.”

  Ik vind het volkomen GERECHTVAARDIGD dat ik bang ben voor de (radicale) islam, als je al die slachtpartijen in de afgelopen jaren in Europa zie. Islamofobie? KOM OP, ZEG…..

  Geliked door 5 people

  • hendrikush zegt:

   Islamofobie is het gevolg van een juist begrip van de islam!
   Wie de koran, hadith, sunna en sharia heeft gelezen en begrepen en wie de dagelijkse ellende veroorzaakt door de islam heeft gezien wordt bang voor de islam.
   Iedereen die niet islamofoob is, is niet goed wijs. En dat geldt ook voor moslims.

   Geliked door 2 people

 3. Harry zegt:

  Ditlijkt me duidelijk : de moslims hebben hier de hand in gehad , door omkoping , door bedreiging of mogelijk nog door andere middelen .
  Geen normaal mens zou dit zo verkondigen !
  We moeten dit dus te vuur en te zwaard bestrijden .

  Maar het verklaart wél het gedrag van de nodige rechters en het OM .
  Die volgen deze richtlijnen dus al !

  Het allergrootste verzet is hier dus nodig !

  Geliked door 4 people

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Eye opener wel natuurlijk.
  Kan iemand me vertellen wanneer deze resolutie geschreven is en wie hem ingedient heeft

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Ach te laat gezien
  2010.
  Maar wie heeft hem ingedient???

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Ik kende de inhoud al, maar er kan geen aandacht genoeg aan besteed worden.
  En hiertegen moeten wij, monddood gemaakte belastingslaven, opboksen?

  Geliked door 2 people

 7. De NWO probeert de gewone burger een rad voor ogen te draaien.
  De MSM weigert om de WAARHEID te tonen via TV of wat dan ook.
  Hier is zo’n voorbeeld van die gefabriceerde VREDE: Would you like to know what infuriates the #Iranian #people where the abject cruelty of Mullahs is concerned? Here’s an example: A footage of torturing people in #Iran by police and the shocking moment, a cameraman captures the #torture, for absent authorities.
  #IranProtests

  Like

  • Eva Viola zegt:

   De islam is geen religie maar een politieke idiologie.
   De free masons zijn de drijvende kracht. Immers met de shriners, horere rang bij de metselaars, masons, zweren uiteindelijk allemaal op de koran.
   Beseft het westen ook dat in de islam vrouwen Verplicht, volgens vele hadith in opdracht van Muhammed om ze te besnijden.
   FGM betekent dat de klitoris eruit gesneden geknipt of gelepeld wordt.
   Liefst zonder verdoving want dat hadden ze ook niet in de tijd vd profeet.
   Echter Christus zelf zei: na mij zullen vele profeten komen, geloof ze niet ze zijn allen vals.
   Christus is HET voorbeeld van de westerse cultuur, of je nu gelovig bent of niet. Wij hebben nu eenmaal hard gevochten voor deze gedachte wereld. Zelfs mijn overgrootmoeder dacht al modern met een eigen bedrijf. Men onderschat de kracht van het noordelijke weer.En van de Noorderling.de Europeaan.Geef ieder zijn eigen plek op aarde en laat de instromer zich bekeren tot het westerse denken: het Christendom.
   Dat heeft ons vrijdenken en voorspoed gegeven.
   Wij willen niet terug naar de prehistorie met lijfstraffen,slaven,castratie van zwarte slaven,4vrouwen,kindhuwelijken,armoede etc etc.

   Like

 8. Daan Kranenburg zegt:

  Wat ik hier lees is nauwelijks te bevatten. Wie zijn die psychopaten die dit in een EU-resolutie verwoorden? Is die EU- resolutie 1743 door iemand aangenomen en dan door wie en met welke consequenties? Of is de motie Halsema GL 2002 hier het gevolg van?

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Landverraders van het zuiverste water !!

   Geliked door 1 persoon

  • J.C.Jans zegt:

   De Raad van Europa (Straatsburg) is een organisatie waar 47 Europese landen lid van zijn. Er zijn ook landen met de status van waarnemer. De Raad van Europa maakt geen deel uit van de Europese Unie, en is dus niet te verwarren met de Europese Raad van de Europese Unie, die bestaat uit de regeringsleiders van de EU-leden.
   In juni 2010 nam de Raad van Europa — onder voorzittershap van het islamitische Turkije — Resolutie 1743 aan: “Islam, Islamisme en Islamophobia in Europa” heet het.
   Hierin wordt opgeroepen om in samenwerking met de Organisatie van de islamitische Conferentie (OIC) kritiek op de islam in Europa te bestrijden. Ook dringt de resolutie erop aan de niet-moslim bevolking van Europa te onderwerpen aan “levenslange educatie” over de islam.

   De Europese “Unie” heeft zelf ook een geheim pact en neemt maatregelen om islamkritiek te verbieden.
   Met ingang van 28 november 2010 geld voor de EU het “Kaderbesluit racisme en vreemdelingenhaat”, zoals in 2008 op de website van Buitenlandse Zaken al was aangekondigd.
   Volgens dit kaderbesluit wordt “godslastering” (=islamkritiek) met ingang van zondag 28 november 2010 gelijkgesteld aan “racisme”. “Racisme en “xenofobie” moeten daarna door de lidstaten van de Europese Unie strafbaar gesteld worden.

   http://memotrip.nl/hollandprotect/protect403.htm

   Geliked door 2 people

   • Oma zegt:

    “Volgens dit kaderbesluit wordt “godslastering” (=islamkritiek) met ingang van zondag 28 november 2010 gelijkgesteld aan “racisme”. “Racisme en “xenofobie” moeten daarna door de lidstaten van de Europese Unie strafbaar gesteld worden.”
    Dáár vallen ze al door de mand want godslastering is níet van toepassing op islam. Waarom niet? Mohammedánen volgen de pedofiele profeet mohammed en níet ‘allah’ hun ‘God’. Er kan dus geen sprake zijn van godslastering, net zomin als van een ‘Godsdienst’….eerder een ‘profeetdienst’!!!! De fabel dat islam dus een godsdienst zóu zijn is bij deze compleet ontmaskerd. Wíe heeft overigens ooit islam tot een erkende godsdienst uitgeroepen, heeft daar iemand een idee van?

    Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Geliked door 1 persoon

 9. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Hier wordt wat onverklaarbaar leek te zijn
  in zwart/wit onderbouwd tot klare misdaad-wijn…
  .

  Geliked door 2 people

 10. De islam is een totalitaire ideologie met als doel, naar het voorbeeld van de pedofiel en massamoordenaar mohammed ,het afgrijselijke boegbeeld van de islam de hele wereld te onderwerpen aan deze beestachtige vorm van religie !!!Minder islam is beter voor de samenleving !!!Zie landen zoals bv: Iran ,Saoedi – Arabië ,Turkije,Afghanistan ,Pakistan ,Somalië .Libië,Irak ,Bangladesh ,Kashmir ,Libanon ,de nepstaat van de zogenaamde “Palestijnen”,Syrië ,delen van Nigeria ,Algerije ,Egypte en delen van de Sinaï ,Jemen ,Mali,Nagorno – Karabach,Azerbeidzjan ,enz….( waarom vluchten moslims vaak voor de islam?). Elke gefaciliteerde moskee of enig ander aan de de islam gelieerde instelling is aantoonbaar landverraad !!!Shalom van Léon van Duren

  Geliked door 2 people

 11. M. zegt:

  Een resolutie zo van de duivels zijn satansknechten.

  Geliked door 3 people

 12. theresageissler zegt:

  Tja, alsof het door moslims geschreven is, hè, met inbegrip van de onvermijdelijke taqiyya.
  Maar al heeft bijna geen Europeaan hier ooit van gehoord, kènnen doen we de denkwijze inmiddels allemáál.
  Echter: Geen paniek: Het proces moge langzaam gaan, verschillende stellingen in deze resolutie weerspreken thans de feiten, nadrukkelijker dan ze in 2010 deden.
  M.a.w. steeds minder mensen slikken dit voor zoete koek; moet je zien, hoe dat over de volgende 7 á 8 jaar is!
  En voor degenen, die nu kreunen, dat ze die tijd niet meer hebben: IK in elk geval nog wèl!

  Geliked door 4 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Bron”https://nl.wikipedia.org/wiki/Takiyya:

   “Takiyya of Taqqiyya (التقية – ‘vrees’) (ook gespeld als Taqiyya/Takiyyah/Taqiya/Tuqya) geldt in de islamitische traditie van sjiieten, ismaëlieten en druzen als een toegestane gedragsregel om het geloof onder bedreiging of dwang te verbergen.[1] Takiyya is een theologisch concept en betekent ‘zich beschermen tegen’. Het leerstuk staat moslims toe om hun geloof te verbergen of loochenen als ze bedreigd of vervolgd worden”

   Like

 13. Lucie zegt:

  De islam is een religie van de vrede………
  Ik heb me rot gelachen.

  Geliked door 3 people

 14. Petra DeBoer zegt:

  Het is een resolutie van de raad van Europa en is adviserend en gelukkig niet bindend.

  Geliked door 1 persoon

  • Rookmelder zegt:

   @Petra, dat kan zo zijn, maar deze resolutie is wel officieel in juni 2010 bekrachtigd en de nationale regeringen maken daar beleid op, kijk maar om je heen door geheel Europa, met uitzondering van een paar landen. Hij werd aangenomen onder voorzitterschap van, jawel,……Turkije !

   Geliked door 2 people

   • Petra DeBoer zegt:

    @Rookmelder, niet elke regering maakt daar beleid op. Het CDA in Nederland wilde het toen wel maar is voor zover ik weet niet gebeurd.

    Ja, dat heb ik meegekregen dat het onder voorzitterschap van Turkije gebeurde. Van de pot gerukt en zeer kwalijk maar de Raad van Europa is sowieso een corrupte bende. Er is momenteel onderzoek naar en er zijn al verschillende figuren ontslagen of vertrokken.

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ook niet-officieel kan leidend zijn voor beleid….

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Petra, er staat ook “met uitzondering van een paar landen”. Nederland werkt, in tegenstelling tot wat jij vermoedt, -hard- mee aan de uitvoering van deze resolutie, incl. de mooipratende huichelaars van het CDA !

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Rookmelder, er is wel beleid wat op de inhoud van deze resolutie lijkt maar de resolutie op zich is in Nederland niet in wetten of beleid gegoten. Bijvoorbeeld punt 16 van de resolutie over boerka’s die niet verboden mogen worden. Het staat in de planning dat ze juist wel verboden worden in Nederland in openbare gebouwen en ziekenhuizen.
    Dit advies van de RvE is dus niet opgevolgd door de Nederlandse regering maar ook niet in Oostenrijk. Zo zijn er meer punten in de resolutie die Nederland niet op volgt zoals een speciale status voor moslims. Dan moeten we de grondwet veranderen en gaat in deze niet gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @Petra, oke, als je het zo bedoeld, op dat punt heb je gelijk, maar in grote lijnen werkt Nederland er wel keurig aan mee, en wat nu niet is, kan nog zomaar komen.

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Rookmelder, dat de voormalige regeringen de islam nauwelijks in de weg stond ben ik helemaal met u eens.

    Like

 15. Rookmelder zegt:

  Resolutie 1743 sluit naadloos aan bij resolutie 1605 die in 2008 werd aangenomen door de Raad van Europa te Straatsburg ( met 47 landen als leden) waarin de islam wordt gefaciliteerd en kritiek daarop wordt bestreden middels algemene richtlijnen voor de betreffende landen. Overtuig uzelf op google !

  Geliked door 3 people

 16. Claudia M. zegt:

  Ik weet niet welke vol-idioot deze bagger bij elkaar bij elkaar verzonnen heeft, maar wat mij betreft mogen ze “het” kielhalen en hoewel niet agressief of haatdragend, in dit geval ben ik graag bereid daarbij te helpen!

  Geliked door 2 people

 17. Henk.V zegt:

  Krachtens deze resolutie geeft de EU blijk van een totaal gebrek aan inzicht in het wezenlijke karakter van de islam. Al lezende wordt het overduidelijk waarom de politiek correcte elites er de voorkeur aan geven voort te gaan op de weg van de verrijking die ons uiteindelijk allemaal de das om zal doen.
  Al onze vermoedens worden weer eens bevestigd.
  Ik zou de EU willen voorstellen om deze resolutie op rollen toiletpapier af te drukken, zodat wij, op onze private troon gezeten, de blaadjes nog eens goed kunnen doornemen voordat wij ze de behandeling geven waarvoor ze vervaardigd zijn.

  Geliked door 4 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   U zegt een gebrek aan inzicht in de islam. Wat ik tot mijn schrik steeds meer ontdek, is dat ze wel inzicht hebben in de islam en er toch mee in de koffer gaan. Schokkend.

   Like

   • theresageissler zegt:

    U bedoeit misschien: GEN inzicht hebben in de islam en er toch me in de koffer gaan…?

    Like

   • theresageissler zegt:

    ….GEEN inzicht…..

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Theresia
    Nee, ik bedoel zoals ik het schreef. Ze weten (tot mijn besef dat langzaam maar zeker groeit) wel degelijk hoe het zit met de islam en gaan er toch mee in zee. Het is dus niet alleen naieviteit.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Patriot, ze hebben het inzicht wel degeiijk, het is opzet in het kader van verdeel en heers ! Eerst de bevolking op alle mogelijke manieren verdelen tot het uit de hand loopt om dan vanuit Brusselse toren de oplossing aan te dragen om te -over-heersen, een veel gebruikte tactiek uit het verleden !

    Like

   • Rensk. zegt:

    @ Petra: ik krijg wel steeds meer het idee dat moslims wel een speciale status krijgen. Als voorbeeld neem ik die gast, die dat Joods restaurant terroriseerde. Daar heeft het recht enkel vernieling van gemaakt. Is dat geen speciale status dan? Terror veranderen in vernieling? Er zijn meer van dat soort voorbeelden, zoals dat geboefte van marokkanen, die politie uitschelden/bekogelen en amper straf krijgen. Moet een autochtoon eens doen bij politie. Het kan allemaal. Het lijkt mij dat deze resolutie wel degelijk voor een deel word uitgevoerd. Dat de Burka nog niet toegestaan is kan ook te maken hebben met het volk rustig houden. Wat niet is kan nog komen. Telkens beetje bij beetje de resolutie uitvoeren lukt beter bij een volk dan alles in 1 keer. Slangen zoals deze politici weten dat als geen ander.

    Geliked door 1 persoon

 18. Rensk. zegt:

  Deze psychopaten hebben Europa verkocht aan andere aan de top staande moslimpsychopaten. Het geld wat ze ervoor gekregen hebben en de voldoening die psychopaten hebben anderen kapot te maken. In dit geval een heel volk. Er zijn geen woorden voor. Volgens een psychiater Hare die veel onderzoek naar psychopathie en narcisme heeft gedaan, heeft volgens hem zeker 20 procent van de bevolking de hersens van een psychopaat/narcisme De omstandigheden maken of dit naar boven komt. Het zou me niet verbazen als dit cijfer in de moslimwereld nog hoger ligt gezien de opvoeding.

  Geliked door 3 people

 19. Pietersen zegt:

  Gruwelijk. Onze ondergang zwart op wit vastgelegd. Wel makkelijk voor de latere tribunalen van het EU gespuis en de regeringen binnen de EU-landen, want die hebben daarmee ingestemd.

  Like

 20. Ad bos zegt:

  Knetknetknettergek die eu. ‘Eeeen groot dolhuis die tyfus eu 🤤

  Like

 21. Republikein zegt:

  Universeel is hoopgevend.

  Like

 22. krefyavilqa zegt:

  Een typisch voorbeeld van wezenloos eu-proza een opeenstapeling van feitelijke onjuistheden en glasharde leugens. De trieste staat der dingen, dit gaat allemaal eindigen in tranen en dat zal dan niet te wijten zijn aan het altoos zo verketterde maar in wezen niet eens bestaande ‘extreem rechts. ‘Extreem rechts’ is slechts een catch-all term voor alles dat niet links is. Onaangename waarheden zijn meestal ook ‘extreem rechts’ en U zult deze dan ook zelden if ever via de msm vernemen.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Alles wat je niet bevalt geef je een etiket (extreem-rechts, populisme) en je zegt dat het bestreden moet worden. Zo probeer je het weg te definieren en jezelf moreel te verheffen ten koste van anderen: een soort D66, Macron, Rutte et cetera.

   Like

 23. Patriot 2.0 zegt:

  Motie Halsema.

  verenoflood.nu/zes-jaar-motie-halsema-weerstand-bieden-aan-islam-blijft-politiek-taboe/

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   “Tegengas geven aan de toenemende invloed van de islam in Nederland is anno 2016 nog steeds geen doelstelling van beleid.

   Veren of Lood was benieuwd waarom dat zo is, zes jaar nadat een Kamermeerderheid zo groot als die waarmee je een grondwetsartikel kunt afschaffen, zich uitsprak via de Motie Halsema c.s. Er is sindsdien nogal wat gebeurd in de wereld: in Syrië, Frankrijk, België, Duitsland, Engeland en Zweden. In de Verenigde Staten. En niet in de laatste plaats toch ook in het relatief rustige Nederland. Frank en vrij met IS- en pro-Erdoganvlaggen wapperen, daarbij oproepend tot geweld — het moet kunnen, Pegida-demonstraties worden verboden, verbannen naar een tochtig haventerrein of zwaar en bemoeilijkt door het toestaan van tegendemonstraties. En dat is slechts één setje voorbeelden.”

   Like

 24. Aegolius cs zegt:

  Vernietigingspolitiek: EU-resolutie 1743
  Geplaatst op 2 juli 2016door E.J. Bron
  https://ejbron.wordpress.com/2016/07/02/vernietigingspolitiek-eu-resolutie-1743-islam-door-je-strot-slikken-of-stikken/
  EU-resolutie 1743 – de definitieve versie (download!)
  Geplaatst op 30 juli 2017door E.J. Bron
  https://ejbron.wordpress.com/2017/07/30/eu-resolutie-1743-de-definitieve-versie-van-23-06-2010-download/
  Ook nu weer in beeld gebracht bij E.J. Bron!
  Mocht men denken dat de EU waanzin begrensd zou zijn dan vergist men zich deerlijk. Ik vraag me af op welke wijze de EU bevolking dit bestuurlijke “draaiboek” ongedaan kan maken. Wellicht met gewapend verzet, als het al niet te laat is.

  Like

 25. Wijnand zegt:

  Wie heeft deze regels bepaald? Dit moet een moslim zijn geweest? Krijg er hartkloppingen van! 😢😢

  Like

 26. Jules Vismale zegt:

  De desbetreffende samenzweerders achter de EU-resolutie 1743 doen me haast denken aan de Europese antisemieten die ten tijde van de Franse keizer Napoleon III (1808-1873) de ‘Protocollen van de wijzen van Sion’ schreven! Hierin werden allerlei verslagen geschreven waarin de joden zogenaamd de wereldheerschappij nastreefde en de christelijke beschaving in Europa wilden vernietigen! Als de antisemitische moslimextremisten en de opstellers van de EU-resolutie dit zouden gaan lezen dan hadden ze dat, gelijk aan Adolf Hitler, de nazi’s, communisten en vele andere jodenhaters overal ter wereld, nog geloofd ook!
  Dat deze linkse islam-liefhebbende zakkenwassers echter menen te denken dat zij islamfobie (?) hier kunnen bestrijden lijkt me haast onmogelijk omdat overal ter wereld talloze mensen de islam nog meer gaan haten dan de joden en daar is het linkse ongedierte altijd zelf verantwoordelijk voor geweest! Zij hebben, gelijk naar de radicale moslims, de nazi’s, de Stalinistische communisten e.v.a., totaal geen schuldgevoelens en proberen de schuld op hen te richten die ze allang hebben verloochend, verstoten en tot vijanden hebben gemaakt! Voor mijn part maken ze zelfs kopieën van de EU-resolutie en laten ze dezen door de bedenkers ervan met geweld consumeren, zonder koffie, en dat ze er hierna gruwelijke maagzweren van zullen oplopen!

  Geliked door 1 persoon

 27. wimpie zegt:

  alsof je de duivel uitnodigt in de kerk

  Like

 28. Hoe meer islam ondersteuning in EU hoe groter de EU kan en zal worden……………

  Like

 29. Rensk. zegt:

  Ik heb net de resolutie in het Engels gelezen. Je kan het op twee manieren interpreteren: of degenen, die het geschreven hebben zijn uitermate naief en weten niets van Islam of degenen die het geschreven hebben zijn uitermate uitgekookt. Als ik lees waar het vanaf komt dan ga ik uit van dat laatste. Het staat er veel uitgekookter en het lijkt veel meer vol van goede bedoelingen dan de vertaling hierboven. En dat zogenaamde naieve/en de zogenaamde goede bedoelingen wat lijkt in het engelse stuk kan mensen op het verkeerde been zetten.

  Like

 30. M. zegt:

  Ik heb het al meerdere keren geopperd ..als men unaniem met alle partijen besloten heeft in 2010 dat het tegen gaan van islamisering geen beleid is dan heeft u alle partijen tegen en hoe kunnen ze zich dan nog volksvertegenwoordigers noemen of de mensen laten stemmen als men er toch niet voor de stemmers is?
  Ze zijn allemaal verworden tot vijanden van het volk dat wel overal voor mag betalen.
  Dus als men graag vijanden van het volk aan de macht houdt dan weet u hoe het met u gaat aflopen.

  Like

 31. M. zegt:

  Alleen omdat ze vijanden zijn geworden van het volk dienen ze onmiddellijk af te treden of daar een handje mee geholpen te worden.

  Like

 32. M. zegt:

  Geen van die losers heeft politiek gezien ook maar iets toe te voegen voor de burgers dan nog meer ellende.

  Like

 33. Rensk. zegt:

  Geld geld en nog meer geld. Nog meer nooit genoeg. Zodra er weer iets binnen is gegraaid is het geluk na een uur al weer verdwenen en moet er meer meer meer meer meer meer meer en nog meer; Nog meer penhouses voor die rat Pechtold met zn lelijke rot kop. Een mooie aardige sympathieke kop en net zo mooi van binnen is met geen geld te koop lul van een Pechtold. Je bent en blijft een lelijke vent van buiten en van binnen en alleen vrouwen die of spuuglelijk zijn of op geld uit zijn pikken je.

  Like

 34. Pingback: Enkele beschouwingen bij het opkomen van de i.s.l.a.m.- partij in Antwerpen / Doorstroming

 35. Pingback: VN-migratieakkoord wil kritiek op immigratie bestraffen! | eunmask

 36. billy zegt:

  Islamofobie is een term die is uitgevonden om elke vorm van kritiek ivm de islam in de kiem te smoren en is dus in feite een eis tot censuur. Censuur ivm kritiek over de islam is binnen de islam algemeen aanvaard.

  Like

 37. Frans Verbeek zegt:

  Ik vertrouw de Islam nog niet voor vijf procent. Als ik zie en hoor wat er allemaal gebeurt betreffende de Islam, kan ik geen andere mening hier neer zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s