Merkel koopt de Schulz-SPD ten koste van Duitsland

Screenshot_105

V.l.n.r.: Horst Seehofer (CSU), Angela Merkel (CDU), Martin Schulz (SPD).

(Door: Wolfgang Hübner – Vertaling: E.J. Bron)

Martin Schulz, en dat is echt geen sensatie, is geen Christian Lindner. De huidige voorzitter van de SPD was veelmeer de politieke mislukkeling en verliezer van het afgelopen jaar, evenals zijn partij. Nu willen zowel hij als de traditiepartij in de teloorgang ondanks het grote verlies van 24 september 2017 als junior-partner van de destijds nauwelijks minder gesjeesde CDU/CSU nog een keer Angela Merkel aan het kanselierschap helpen. Daarvoor mogen ze vier jaar of ook minder aan nog meer censuurwetten knutselen, gezinshereniging eisen of zich overgeven aan totalitaire fantasieën van EU-Europa.

PI News (2)

Want na het gebruikelijke theater met slechte spanningseffecten zijn de CDU/CSU en de SPD het vanmorgen in de zogenaamde “oriënterende gesprekken” met elkaar eens geworden om officiële coalitieonderhandelingen te beginnen. Deze plannen zouden alleen nog doorkruist kunnen worden door een negatieve beslissing van het SPD-partijcongres of een desbetreffend resultaat van de ledenenquête van de SPD. Maar wie gelooft dat? Maar wat voor de partij van Schulz de definitieve zelfverminking zou kunnen blijken te zijn, is voor de “blutige Raute” in de bondskanselarij het gehoopte succes: Merkel´s vierde ambtsperiode is in zicht.

Hoe dat bewerkstelligd werd, daarvoor bestaat een geloofwaardige getuige: “Bij de oriënterende gesprekken moeten alle problemen en alle tegenstrijdigheden met belastinggeld dichtgegooid worden… Dat is de methode Merkel: iedere partij wordt ingekocht.” Diegene die dat onlangs in een interview gezegd heeft, is Christian Lindner van de FDP, die wekenlang intieme ervaringen moest opdoen met de onderhandelingsstijl van de grootste grens openmaakster aller tijden. De voorwaarden voor de koop van de Schulz-SPD waren uitstekend, want de kassen van de staat zitten vanwege de economische conjunctuur tot de rand toe vol.

Wat zich nu als toekomstige regering van Duitsland formeert, is niet alleen een coalitie van de verliezers, maar ook een nood- en verdedigingsbond van de toekomstloze partijleiders: Merkel torst steeds zwaarder haar foute beslissingen van het verleden, ze profiteert alleen nog maar van het ontbrekende personele alternatief in de compleet uitgeteerde CDU; Seehofer (CSU) is al de helft van zijn macht kwijt en wordt als eeuwige zigzagpoliticus en weifelaar niet meer voor vol aangezien; Schulz, Europa´s grootbek uit Würselen, is eerder een belachelijke, want tragische figuur aan het hoofd van een partij zonder koers, kracht en visie. Hen alle drie verenigt de angst voor de toekomst: Merkel voor de afrekening met haar rechtsovertredingen met ernstige gevolgen, Seehofer voor de trieste avonden in de kelder met zijn speelgoedtreintjes, Schulz voor de verdiende betekenisloosheid in de kroegen van Aken. Des temeer heeft dit “trio infernale” veel redenen om bescherming en troost te zoeken in de richting van regeringsasiel.

Dat zijn geen goede vooruitzichten voor de toekomst in Duitsland. Weliswaar kan er pas na nauwkeuriger onderzoek naar de inhoud van de overeenstemming bij de oriënterende gesprekken geoordeeld worden, maar nu al zijn er vele halfgare en labiele compromissen zichtbaar, die een dringend noodzakelijke ommekeer in beslissende kwesties van de Duitse politiek zullen verhinderen. En zolang Merkel de richtlijnen van de regeringspolitiek bepaalt, zal er tegen de levens- en toekomstbelangen van grote delen van het volk gepland en gehandeld worden.

Er staan dus grote, zeer verantwoordelijke uitdagingen op de AfD te wachten, die in het geval van de nu zeer waarschijnlijk geworden ingekrompen “grote coalitie” oppositieleider in het Duitse parlement wordt. Dat wilde overigens de SPD na de verkiezingen nog per se voorkomen. Maar de zucht naar baantjes, talkshows en gratis vliegen van deze multi misbruikte holle frasen hoer van het Berlijnse politieke bedrijf was gewoon opnieuw toch weer sterker dan de “staatspolitieke verantwoordelijkheid”. Het is de AfD-fractie aan te raden om deze taak zo zelfbewust en offensief mogelijk waar te nemen. Want Duitsland heeft geen toekomstloos, maar een echt alternatief nodig!

Bron:
www.pi-news.net
Door: Wolfgang Hübner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), christendemocraten, Duitsland, Krankzinnigheid, Linkse christenen, Merkel, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

100 reacties op Merkel koopt de Schulz-SPD ten koste van Duitsland

 1. Patriot 2.0 zegt:

  …aan de macht blijven, ten koste van ALLES dus.

  Like

  • Hetzelfde geldt voor Nederland.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Links heeft zijn tijd gehad.
   Maar ultra-rechts stemmen was ’n brug te ver, dus daarom maar voor de “zogenaamde” liberalen gestemd, die nèt als in Duitsland de CDU en de SPD hun beloftes aan de kiezer nèt zo gemakkelijk inruilen voor het pluche.
   De VVD heeft daardoor, met leugenaar en verrader Rutte aan het hoofd, de laatste acht trieste jaren het gat tussen rechts en links opgevuld.
   De Nederlandse kiezer voelt zich momenteel steeds meer bedrogen en verraden.
   In Duitsland is dezelfde situatie ontstaan.
   Probleem was ook daar dat de Duitser gedisciplineerd en gewoontegetrouw op dezelfde partijen bleef stemmen.
   Weer opnieuw bewijs dat het volk tot het uiterste blijft zoeken naar een uitweg… om toch maar vooral niet voor radicaal rechts te kiezen.
   Vanzelfsprekend wordt de situatie daardoor alléén maar erger en erger.
   Dat is voor de AfD de voedingsbodem voor de overwinning.

   De kans wordt ook steeds groter dat Merkel-4 het einde van de komende vier rampzalige jaren niet zal halen.

   Like

 2. Thom zegt:

  Es geht alles vorüber, es geht alles vorbei.

  Like

 3. Roeland zegt:

  Proficiat AFD ,Alice Weidel en alle andere patriotten! Nog een paar ellendige jaren wachten ons nu nog helaas, maar er is licht aan het einde van de donkere tunnel!
  Ik had gehoopt , dat de duitsers verstandiger waren , dit is het domste wat de politiek daar had kunnen bedenken; een zogenoemde grote coalitie. Echter…de AFD wordt nu DE oppositie partij! Dat is winst, alleen het duurt alles nog wat langer voordat het beter wordt. Daarna is het; Dahaag Merkel cdu , Dahaag Schulz spd..kwestie van tijd en ze zijn slechts een slechte voetnoot uit de geschiedenis. A bad dream. Advies ; Laat Merkel niet ontsnappen naar Zuid-Amerika!

  Like

  • Rookmelder zegt:

   @Roeland, ik ben het met je eens, maar besef wel hoeveel schade, ellende en armoede ze in die tijd hun eigen, maar ook de Europese bevolking nog kunnen berokkenen, tezamen met de miezerige, laffe en Soros-adept Macron !

   Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Alsof de griezel Merkel alleen nog niet genoeg was, krijgt zij nu ook nog versterking van Horst Seehofer van de CSU, en Martin Schulz van de SPD. Tenminste, als de voorgenomen coalitie doorgaat. Als Duitsland dan nog niet naar de knoppen zal gaan, dan weet ik het niet meer. Maar dat niet alleen. Duitsland is een spil in Europa waar zowat alles om draait, en wiens invloed zich laat gelden in geheel west Europa, linkse politiek, zakenrelaties ect ect. Daarenboven zijn Engeland, Frankrijk en Zweden ook al voorgoed verloren aan de Islam, dus wat moet er van ons hier in Nederland nog terechtkomen ? Lang kan het in ieder geval niet meer duren eer wij ook de pineut zullen zijn !

  Geliked door 1 persoon

 5. Rookmelder zegt:

  Dat is dan ook weer duidelijk en eigenlijk niets nieuws, macht en partners in crime binnen hengelen met de Euro’s van de leeggeplukte bevolking, om eigenbelang na te streven en de belangen van de bevolking te verkwanselen en ze te overspoelen met nog meer “migranten” ellende. Duitsland, proficiat !

  Geliked door 1 persoon

 6. Statler & Waldorf zegt:

  Een cordon sanitair moet er hoe dan ook komen rond de AfD.
  Waar kennen wij dat ook alweer van …. ?

  Een politieke omslag zal er niet komen en schijnbaar is de Europeaan daar gelukkig mee.

  Waarom?
  Wie het weet mag het zeggen ……..

  Geliked door 3 people

 7. leuk toch he ??
  ik heb 21 jaar nou , de grafzerken fabriek in Brussel gevolgd .
  En daar stond een tijd lang ook ,die ouwe maffioso Berlusconi ,
  natuurlijk was die man geschift, !
  maar wel geinig !

  Maar , de opmerkingen dat Adolfa “‘ een onneukbare kont had, en
  volkomen geschift was
  en tegen onze SS-elte friend HERRRRRRRRRRRRRRR SCHULTZ RIEP :
  dat hij gewoon als SS-kampbewaarder dienst kon gaan doen ,
  doet mij nu ik dit duitse gekkenhuis zie, VEEL GOED !
  wat een ziener, whahahaha !

  ZE ZIJN DE INEENSTORTING NABIJ , VERLIEZEN ZETELS, DAN WEL ,WERDEN
  HAAST OPGEHEVEN !
  en dan kruipen net als in nederland de ratten bij elkaar ,
  OP NAAR DE TOTALE ONDERGANG ,
  IK KRIJG STEEDS MEER DE INDRUK ??
  dat als nederland zo doorgaat met Rutte, dat als we eerdaags de hel
  inlopen, we zelf allemaal een jerrykannetje met benzine mee moeten nemen

  dat zelfs het vuur in de hel uit is, ZO HOOG ZIJN DE SCHULDEN IN EUROPA
  Ons gas is trouwens op hoor , en de staatsschuld wordt niet over geluld
  die is nu 30 seconden geleden euro 479,488 MILJOEN
  oplopend met 335 euro per seconde
  IK HOORDE DAN IEMAND ROEPEN :
  DIT MOGEN WE NIET AAN ONZE KINDEREN ACHTERLATEN ??
  KOMT TIE :
  whahahahahahahahaha effe wachten whahahahahahahahahahahahah
  HET GAAT GOED MET ONS EN EUROPA , HOOR IK IEDERE KEER ?
  HEEFT U AL EEN STALEN HOOIVORK AANGESCHAFT .

  VEEL STALEN HOOIVORKEN MAKEN LICHT WERK , of zoiets !

  gegroet vladimir, schijtziek wordt je ervan

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   Weet je Vladimir wie ook altijd stond te schreeuwen?

   Geliked door 1 persoon

   • heeft u enig idee, welke vinger ik opsteek ???? , mooi,
    goed verhaal lekker kort ook !
    en vol met uitstekende tegen argumenten ook,
    trots , heel trots !
    IK GA NU EVEN EEN BANAAN LEZEN !
    huggie droplul

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Een erg foute vergelijking, S&W…..

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    U kent ‘Vladimir’ nog niet. Maar mogelijk is het een kwestie van tijd, eer U hem léért kennen, mark my words.
    Misschien, dat het nog meevalt. Afkloppen.
    En verder weet ik vrijwel zeker, dat ‘Vladimir’ de mening is toegedaan, dat “dát totaal iets ánders is”: Diegene, die U bedoelt, had de verkeerde bedoelingen en hij de góede. Dan mág je schreeuwen, immers?
    In de jaren ’60/70 zag je iets soortgelijks: Hítler was fout geweest met zijn oppakken en laten verdwijnen van mensen, maar in de Sovjet-Unie en bijvoorbeeld de DDR lag het toch weer iets ánders, nietwaar?
    Ach ja…..

    Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   Tegenargumenten kan ik je niet geven.
   Of dacht jij dat ik jouw schreeuw plempsel had gelezen dan?

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Statler & Waldorf, u heeft vast wel eens deze uitdrukking gehoord : Ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is, dat gaat ook hier op ! Overigens zit er een kern van waarheid in de reactie van vladimir…..

    Like

   • he stalin & hitler ??
    dacht Jij , dat ik dit gelezen had schrijf je ?
    kan je lezen dan, ?
    ik dacht dat je ziek was geweest toen ze lezen hadden op school whahaha

    dus je zag met je NRC opleiding en geen i-D’666 ideen

    wat HOOFDLETTERS, ???

    en toen dacht je,
    kom ik zeg ook even wat !
    dat deed je ook al toen je 36 x bij de DDS van de side af werd gepleurd, whahaha
    en gewoon hersenloos, voor de 37 e x binnen kwam .

    huggie Oom Vladimir

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Vladimir verwoord het uitstekend.
   Het gaat hier namelijk om de sfeer, en niet om (zoals gebruikelijk) wat droge feiten op te sommen, en daardoor het eeuwige gelijk te halen.
   Ik kreeg zelfs even melancholieke herinneringen aan Bobzelf.
   Die kon het ook zó energiek op papier zetten dat je de in de verte het geratel van Kalasjnikovs hoorde.

   Geliked door 1 persoon

   • Statler & Waldorf zegt:

    @Rookmelder

    Hoofdletters is schreeuwen, zo simpel is dat.
    Zingen zoals je gebekt bent is iets anders.

    Like

   • theresageissler zegt:

    Ja, alleen werden de kalashnikovs niet altijd tegen de eigenlijke vijand gericht, als je me die kleine opmerking permitteert…
    Overigens, voor het geval het je ontgaan mocht zijn: Bespaar je de melancholie: Dit IS Bobzelf. (Andere nickname, maar een kniesoor, die daar op let….)

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Kom, kom Theresa.
    Nu onderschat je mijn intelligentie.
    En je weet ik ben een fan van Poetin dus totaal, helemaal, hopeloos verloren.
    Niets aan te doen, hier helpt niks meer.
    Al vodka-zuipend zal ik in Moskou op het Rode Plein… of onder ’n brug tussen de glasscherven van de gebroken vodka-flessen, ten onder gaan terwijl het kogels regent….

    Nou, als je dat niet melancholisch vindt weet ik het niet meer.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    S&W, dacht jij nu dat schreeuwen van ellende, om hardhorende mensen wakker te krijsen, of om welke geldige reden dan ook een verboden zaak zou moeten zijn?
    Dat vind ik dan óók een vorm van ‘politieke correctheid’ die te keurig ingestelde mensen zich nog wel eens aanmeten.
    Dat Vladimir de onvolprezen fenix Bobzelf is, iemand die van wanten zowel als van feiten weet, was me al vanaf den beginne duidelijk. Een heerlijke stijl van schrijven, inclusief het schreeuwen en de snijdende humor.
    Misschien moet je een recht voor zijn raapse Rotterdammer zijn om dat op prijs te stellen en vooral niet in een vermoedelijk te beschermd ‘fatsoenlijk’ milieu, maar op de leerzame straat zijn opgevoed, naast die van verstandige ouders.
    DE WAARHEID IS DE WAARHEID,
    HOE HIJ OOK GEZEGD OF GESCHREEUWD WORDT.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    @paulzwuest, 20.40u.: Ik heb op de eerste plaats de rotzooi voor ogen, die dat gaat geven.
    Nou ja, dat is verder jouw pakkie-an. Zolang je het maar in Moskou doet; daar maakt het niet uit, mede omdat ze het daar wel gewend zijn.
    Zelf zou ik er levend noch dood gevonden willen worden, maar ja, eenieder zijn eigen voorkeur.
    Zolang ik er maar niets mee te maken hoef te hebben: Patriot voel ik me voor mijn eigen land, níet voor Rusland.
    (Ziezo, nu weet iedereen meteen, dat ik er nog steeds precies hetzelfde over denk.)

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Statler en Waldorf, u heeft vast wel eens een schreeuwende parkiet, papegaai of bosuil gehoord. Maar goed, hoofdletters zijn duidelijk niet uw en mijn stijl, maar….., dat hoeft -nog- geen afbreuk te doen aan de inhoud van de betreffende reactie !

    Like

  • Wolf zegt:

   Vladimir ……. LIKE!!!!!!!

   Geliked door 1 persoon

 8. biebie zegt:

  Ik zou er maar niet zo zeker van zijn dat Schulz de grote verliezer is.
  De SPD heeft ontzettend veel toegegeven op immigratie en milieu en dat is niet voor niets.
  Immigratie tussen de 180.000 en 220.000 per jaar, het woord bovengrens mag niet uitgesproken worden.
  Gezinshereniging maximaal 1000 per maand en alleen voor personen die voor de “vlucht” reeds getrouwd waren.( al is dit wel moeilijk aantoonbaar zonder paspoort of geen paspoort dus niet getrouwd)
  Dus dit geld niet voor vooruit gestuurde onbegeleide minderjarigen.
  Maar……. dan komt er een sterk Duitsland wat weer een leidende rol in Europa neemt en een voorspoedige vorming van de Verenigde Staten van Europa.
  En dat laatste heeft men er niet bij verteld.
  Voor wat hoort wat bij onderhandelingen; Minder Immigratie en meer Europa.
  Merkel heeft inmiddels ook wel begrepen dat de hoog opgeleide arbeidskrachten die dringend nodig zijn in de bloeiende duitse economie elders gezocht moeten worden.
  Maar waar ?
  Hoe de toestroom uit Afrika te stoppen daar heb ik geen woord over gehoord.

  Like

  • Rookmelder zegt:

   @biebie, helemaal eens met je reactie, maar wat stelt die 220.000 of bovengrens nou voor ? Helemaal niets, het een mooi praatje voor de buhne en een zoethouder voor de bevolking, de grenzen -geen idee, 3800-4300 km?- staan wagenwijd open voor onbeperkte en ongecontroleerde binnenkomst van duizenden gelukszoekers en opvreters.
   Bij en met de registratie van die “gasten” is het een uit de hand gelopen bende, dankzij geen papieren of aanmelden onder verschillende namen. Je geeft het zelf al aan, er wordt geen woord gerept over hoe de toestroom te stoppen, de enige mogelijkheid zou zijn, let wel, indien gewenst, maar dan ook noodzakelijk, volledige grensbewaking instellen !
   En uitgerekend dat zie ik in het kader van de globalisering en diversiteit niet gebeuren zolang er -laffe- Eurofielen van de Brusselse moloch aan het roer staan.

   Like

   • biebie zegt:

    Schulz had maar een opdracht toen hij de overstap van Brussel naar Berlijn maakte, MEER Europa.
    Als kanselier van het economisch sterkste land kan je dan het voortouw nemen.
    Het kanselierschap is mislukt dus bleef hem niks anders over dan bij de onderhandelingen toe te geven op immigratie en meer Europa binnen te pikken.
    Let maar op in welke versnelling dit gaat plaatsvinden en als er dan meer Europa is dan komt meer immigratie weer vanzelf terug en heeft hij op dat punt ook weer gewonnen.
    Dus als men Schulz als grote verliezer ziet dan zou dit wel eens aan de eigen kortzichtigheid kunnen liggen.
    Het einde is nabij………

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @biebie, eens, dat klopt, hij zal er alles aan doen om zijn gedachtegoed te realiseren.

    Like

 9. Flo zegt:

  Ze hebben het zelf over een sterk en stabiel Duitsland, en weten dondersgoed dat bij herverkiezingen ,ze nog veel minder stemmen krijgen, zoiets denderd af op een burgeroorlog als afloop, 220.000 mensen per jaar mogen erin voor familiehereniging ,worden gelijk zwanger ,en het jaar erop weer 220.000, plus de geboortes ,Europa is verdoemd met deze imbecielen aan de macht.

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  @Roeland, ik ben het met je eens, maar besef wel hoeveel schade, ellende en armoede ze in die tijd hun eigen, maar ook de Europese bevolking nog kunnen berokkenen, tezamen met de miezerige, laffe en Soros-adept Macron !

  Like

  • beste rookmelder, beste rookmelder ,
   wat doet u nu ?
   nu staat u op de lijst van meest gehate personen in Alkmaar !!! en omstreken !
   u zei helemaal niks maar, onze vouwfiets met oude jurk ,
   duldt geen tegenspraak !!!
   dat was al zo ,
   maar dit keer, , zal ik niet zelf weggaan

   en U had het lef ???,
   om zomaar te zeggen , dat U het niet met haar eens bent ,
   tot nut toe, zag ik trouwens alleendie EU trol, die ineens helemaal doodstil is?
   Hij had dat echt niet tegen mij moeten doen ,

   nou ??
   ik deed niks, ze ziet 3 woorden uit mijn A.B.Rotterdams vocabulaire
   en ging helemaal op tilt, whahaha
   LATEN WE ZEGGEN , ??
   WE GAAN HAAR PROBEREN OP DAT NIVEAU TE HOUDEN,

   WHAHAHAHAHAHAHAH

   dank voor uw leuke reactie, op Google uit alkmaar

   oom vladimir

   Like

 11. goh ,wat leuk dat zo’n Muppet ashole, niet alleen op de DDS maar ook hier de boel op zit te naaien ,ik schat hem in op a.k.a of 25
  dus nogmaal, dikke middelvinger, !
  op betaalde EU trollen mag ik van Bert niet reageren !
  iets met artikel 77 lid 45 regel 3
  whahahaha
  dus goed verhaal EU -trol , lekker kort ook .
  nooit gaat deze dropveter op argumenten in , de echte trolmanier
  huggie

  Like

 12. Beste mevrouw vouwfiets UIT ALKMAAR ,

  ik moest even wat anders doen, ,helaas , b.v. even wat
  gaten in MH-17 nakijken ,
  bleken 30 mm kogelgaten te zijn i.p.v. shrapel van een bukraket.
  EN de echte Oom VLADIMIR HAD WAT ENGELSE LESSEN NODIG !
  dus mooest mijn meissie even opdraven ,
  en mocht ikook mee, !
  geinig hee ???

  maar als ik Uw reactie zo zie ????? ,
  beste treurwilg !!!
  en ik moet zeggen dat ik geen woord tegen u gesproken had,???
  en dat ook helemaal niet van plan was, !!
  Aangezien U te laag op de ladder in de wereld staat , om mij aan te mogen spreken
  of te proberen mij boos te maken,
  SNAPPU ?? ZAL WEL NIET !!
  iets met IQ van mijn schoenmaat 45.5 schat ik ??
  daar heeft u dus ook de capaciteiten niet voor
  OLO STUDENTE !
  dus voor het geval dat u straks weer boven uw enkels wordt afgezeken
  noteer dan ,uw geweldige goeie en korte reactie even van hierboven !
  met de datum erbij
  want die was u de vorige keer ook kwijt , whahahahaha

  Ik geloof dat er van die paar werkende hersencellen , de laatste maanden nog wat
  afgestorven zijn bij U ,
  heeft u die vrolijke jurk nog trouwens , die geen gezicht 1965 , jurk ?

  leuk , zo’n verwelkoming, ik hoop dat ik nog even mag blijven van Bert ,

  jammer dat er geen koffie met gebak bij was !

  huggie Vladimir

  Like

 13. beste EU trol , Stalin en Hitler

  die hoofletters fobie van U ,
  komt dus alleen voor bij EU trollen, die D’666 stemmen
  en de NRC lezen ,
  DE OMHOOG GEVALLENEN ZEG MAAR !!
  dan wel ,
  de hersenlozen ,de lobotomy patienten !
  die mensen lezen de/het NRC dan ook ,
  omdat ze omhoog gevallen zijn ,!!!!
  die sliepen dus vroeger met 2 danwel 3 broers op een klein slaapkamertje
  gingen daarna, , na van mijn centen gratis gestudeerd te hebben!
  DAT DAN WEER WEL !!
  zo’n 100 euro meer verdienen in de maand ,
  EN VONDEN ZICH ZELF HET BETERE VOLK !
  GINGEN OOK HEEL ERRUG uitspreken als heull ergggggggggggggggggg
  liefst met een heeeeete aardappel keelklank
  je ziet ze veullll op hokkievelden als ze dde kidddsssssssssssss wegbrengen
  en een gele rakker wegkantelen !
  met een vrouw met een plooirok .
  nou weet ik dat jij dus boven een shaorma zaak in Den Haag woont .
  dus zal ik vanaf nu zeer regelmatig iets MET HOOFDLETTERS SCHRIJVEN
  dan kunt U zich een beetje ergeren ,
  EN DAT DOE IK MET VEEL LIEFDE, en plezier , DROPVETERS AFZEIKEN !

  DUS LEUK ,doe Livenstro, de eu homo tevens kontenbonkerttttttt,
  en van der Galien de groeten , mijn vrienden !! whahahahaha
  dus die turkse islam wippert, en die EU aanbidder tevens
  de holmaat van ons aller vriend de “‘MOSSELRUGGENGRAAT ”

  LEUK EVEN KENNIS MET U TE MAKEN !
  WHAHAHAHAHAHAHA

  dit verzin je toch, niet, zeiken zonder 1 argumentt, gewoon om
  mij te zieken whahahahahaha
  dat is je nergens gelukt, mijn beste Wim , dus hier ook niet .whahahahah
  maar ik zal de hulptroepen inschakelen ,whahahahaha

  huggie Vladimir

  Like

  • theresageissler zegt:

   Hartelijk dank, Bobzelf, eh, Vladimir, dat je optreedt als levend bewijs van waar ik de Heren, zoveel mogelijk in het nette, op probeerde vóór te bereiden: Betere illustratie dan het origineel bestaat niet.
   @ S&W en @Rookmelder: Nou, Heren, nu leest U het zelf; verder commentaar overbodig.
   (Maar goed ook: Aan één figuur, die zichzelf niet in de hand heeft, hebben we voorlopig wel weer genoeg.)

   Like

   • gohhh, ik zit net mijn oude vrienden te emailen !!
    whahahahaah
    dat ik zo vriendelijk bejegend ben hier vandaag
    door een betaalde hersenloze EU trol , Uw vriend !!
    ja soepjurk zoekt gajus, !!!
    zou een spreekwoord kunnen zijn ,whahaha
    dus schrijf de datum goed op he, geen gezicht 1965 whahahaha
    je moest zonodig je jaarlijkse agressie ev??
    iets met niveau niets,
    dat blijkt ook nu alweer
    Nee ,een betere als Oom Vladimir is er dus niet,
    maar dan wist je al toch , mevr. vouwfiets !! ,
    dank u wel, die veer trek ik nu gelijk weer uit mijn reet
    is dat goed ??
    Ik zal weer het laatste nieuws plaatsen de komende tijd
    wordt het weer lekker druk bij Ome bert .
    en tot horens maar weer he !!

    over hersenloos gesproken, ongelofelijk

    veel plezier nog, ze kommen der an, whahahahahaha

    Oom Vladimir

    Like

   • Rookmelder zegt:

    Ja, zo kan het ook, niet een, maar alle reacties verwijderen !
    Aanleiding ? Mwahh, eerder en weer een gevolg van…..

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo, de toon is gezet!
   Iedereen houdt z’n adem in.
   Vrouwen gillen en vallen in onmacht.
   Mannen grijpen zenuwachtig naar hun pillendoosjes en veranderen koortsachtig van
   incognito’s.
   Het ‘moeilijke woorden-evenwicht’ wordt ruw verstoord.
   Voortaan zal het er niet meer om gaan of je Drs. voor je naam hebt staan om voor vol te worden aangezien.
   Ik heb mijn doos met medailles uit de tijd dat ik nog voor Stalingrad lag te voorschijn gehaald en allemaal opgespeld.
   Ik hang nu ’n beetje scheef naar een kant (links natuurlijk, maar wel rechts voor de kijker, dus dat komt goed).

   Dat worden spannende tijden.

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Goh, Paul, kijk eens naar je ‘like’: De “grote Rotterdamse komiek waardeert het, dat je om zijn “humor” kunt láchen!
    “Lach of ik schiet”, zogezegd. Dat wordt inderdaad “spannend”!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Laat ik óók volbloed Rotterdammer zijn en zelfs nog het bombardement van Rotterdam aan den lijve heb meegemaakt!
    Ik weet dus veel van mijn stad en was er bijzonder trots op Rotterdammer te zijn.
    Alleen kom ik er de laatste jaren niet meer met vreugde, omdat mijn stad door het grootste en laagste linkse verradersgespuis in handen werd gegeven aan ’n vuile mocro.
    Dit natuurlijk zoals altijd, met behulp van verraders zoals dat gespuis van “Leefbaar Rotterdam” en andere overlopers.
    Maar we weten ze te vinden, daar niet van natuurlijk.
    Er gaat niets boven ’n echte Rotterdammer!
    Er gaat ook helemaal niets boven de èchte Rotterdamse keiharde humor.
    Daar kunnen de meeste watjes niet tegen.
    Daar zijn ze namelijk te decadent voor geworden.
    Nou, mijn zorg is het in ieder geval niet.
    Je krijgt ‘m gewoon voor je flikker, en verder zoek je het maar uit.
    En Poetin natuurlijk, maar dat wist je al.
    De ongelovigen opniks zullen het nog meemaken dat Poetin de redder van de hele vrije wereld is.
    Niet wordt, hij is het gewoon!
    Zo heb ik ’n dik jaar geleden ook als enige hier voorspeld dat Trump de nieuwe president van de VS zou worden.
    Zo iets is niet alléén maar durven, maar in de eerste plaats weten.
    Zo is het ook met Poetin.

    Dat u het maar weet.

    Like

 14. eigenlijk wel geinig dat losers elkaar ook altijd gelijk opzoeken,!
  whahahahaha , ik zie het net hier boven gebeuren !

  leuk oom vladimir

  Geliked door 1 persoon

 15. BESTE PAUL
  maak je niet druk hoor, , helemaal niet nodig
  Mijn oom Vladimir, is niet met Europa bezig ,
  de pijplijn naar China is haast klaar
  de brug naar de Krim ook,
  de laatste nieuwe raketten zijn geplaatst ook op de krim
  DIE RARE AMERIKANEN DACHTEN DAT DE RUSSISCHE BEER ZAT TE SLAPEN ??
  JAMMER DAN !!
  van alle miljarden aan Petro dollars heeft Oom ,echt goud gekocht , en
  die heeft hij met waardeloze petro dollars contant betaald
  en hij kreeg ook heel veel goud, want “” onze bevrijders ?? “””
  zijn zo stom om de goudprijs laag te houden .
  dus ook China deed heel hard mee,
  wat is er nou zo leuk
  dat dankzij de sancties van “”Oom Frans ” de p.v.d.a EU rolmops
  Rusland de grootste graan leverancier ter wereld is in 2 jaar
  ze de IMF het land uit gepleurd hebben
  en
  JA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ALLE STAATSSCHULDEN IN DE HELE WERELD AFBETAALD HEBBEN !

  IS TIE GEINIG ?
  dus de wereldleiders van vandaag hebben 0 schuld !!!
  DENK HET WEL HE ???

  NOU ALS JE DAN ( EFFE VOOR MIJN VRIEND HITLER & STALIN )
  “”grosse buchstaben “”
  VOOR EEN 500 JAAR KOLEN NOG HEBT
  VOOR EEN 250 JAAR OLIE
  EN PAKWEG 300 JAAR GAS
  EN 70 % VAN HET LAND MOET NOG ONTGONNEN WORDEN ,WHAHAHA

  dan mag jij gewoon bij Oom Vladimir en zijn meissie slapen hoor als fan !!

  Moet ik trouwens nog even meededelen , dat mijn vriendin ” de vouwfiets ”
  hier op dit blog ,
  altijd, Geert GEERT GEERT riep , en vlady was een lul of zo,
  en ik ook natuurlijk
  ik wist nooit wat , whahahahahaha

  nou heeft Geert dankzij zeg maar mijn vriend Ome bobzelf , een film gekregen
  over wat kogelgaten in de MH-17
  en
  wat er gebeurd ?

  Mijn grote vriend Geert, gaat naar Mijn Oom Vladimir, geinig hee
  HIJ ZEI, DAT HIJ EERST NOG WEL EVEN IN ALKMAAR WILDE OVERLEGGEN?
  maar misschien heb ik dat verkeerd begrepen ?
  nou is mijn meissie Russin dus het zou wel kunnen natuurlijk !

  nou genoeg gelachen .

  kan hij MISSCHIEN ??? gelijk effe vragen
  of nederland misschien ,kruipende op hun knieen ??
  wat gas van Vlady kunnen kopen omdat die gasbellen in nederland
  zeg maar leeg zijn
  alleen die in Alkmaar nog niet hoorde ik ??

  zal ik je nu alvast verrassen ,
  de Ukraine kreeg spotgoedkoop gas
  maar ja, de EU riep etc, en die kopen nu dus
  russisch gas, via ?? roemenie , bulgarije voor 3 x de ouwe russische prijs
  leuk he ?

  en ze hebben russisch steenkool nodig voor hun electriciteitscentrales
  en nou blijkt dat USA steenkool niet goed werkt,
  ze zijn dan ook hartstikke blij in Kiev, whahaha
  dat was ook 2 x duurder dan russische kolen , maar ja EU geld zat toch ??
  jullie betalen wel, , via Oom frans de rolmops whahaha
  vorige week weer even zo tussen neusen lippen door
  400 miljoen naar Kiev door gesluist,
  en net als in greece ,het komt met rente terug, whahahahahaha

  DUS HELEMAAAAAAL NOOIT !

  nou had de UK< een weekie of wat geleden ook een gas probleem , en die
  sancties of niet,
  belden gewoon effe met Vlady en ???
  Ja hoor de russische gastankers zijn onderweg !!

  SO WHO IS THE BOSS ?? , JA U ROEPT DAN RUTTE
  MAAR DAT ANTWOORD IS NIET GOED ! hoor, echt niet WHAHAHAAAA

  ja, die vrolijke jurk , uit 1965 hoor je daar niet meer over
  maar mijn vriend Bobzelf is niks vergeten zeg maar

  nou , dus maak je geen zorgen , Mijn Oom Vladimir, krijgt ook een eiland van
  Tsipras,voor zijn vloot over jaartje of 2 a 3 en gaat dan voor de grieken de gevonden gas en olievelden in Greece
  ontginnen of hoe dat heten mag, dat weet die EU trol altijd !!
  , en stappen de grieken toerledokie roepende
  tegen die pleuris EU ,,,, er in 1 keer uit , en dan mag je in mijn huis in Athene een feesie komen vieren

  MOOI ?? , DENK HET WEL HE !!

  WELTERUSTEN , DE MARATHON KOMT ER WEER AAN,
  HET VRIEST DAT HET KRAAKT EN SNEEUW volop

  TOT MORGEN ALLEMAAL , AANGENAAM weer KENNIS MET U TE MAKEN
  WHAHAHAHAHA

  VLADIMIR

  Geliked door 1 persoon

 16. whahahahahahaha,
  dus ik mag van BERT , weer meedoen ,als ik me gedraag !!
  dus vol goeie moed schrijf ik, ik dacht een geinig stukkie ?

  worden net als op de Maidan, de anti-tank stalen kruizen op de weg geflikkerd,
  dozen vol molotov cocktail klaargelegd,
  de zweep er naast
  omdat een vouwfiets mevrouw uit Alkmaar met een klein zwart snorretje
  al een jaartje of 2 schat , ik ??
  torenhoge bloeddruk heeft , omdat Ome Bob destijds torenhoog boven haar uit stak !
  en ze 6 maanden aan de slaaptabletten is geweest !! whahahaha
  Dus , u ziet het hierboven , ik deed niks, en hoppa ,
  de Poolse getrainde vredelievende vrijheidstrijdster uit Alkmaar
  komt gewapend met haat , ik lees 1960 , ??? stalin did it ook al, whahahaha
  misschien dat Attila de Hun ook nog een kans maakt bij mijn fan uit Alkmaar ??

  en een man die op alle blogs in nederland , voor rotte vis wordt uitgemaakt
  en zo’n geweldige betonnen plaat voor zijn harsus heeft
  dat hij , bij de DDS als draaideur blogger wordt beschouwd,
  ze pleuren hem er uit, en hoppa, hij is weer binnen ,
  momenteel heet hij code 134,
  al je een pistool hebt , mag je hem van mij afmaken .
  soort letter en cijferneukert, als u zegt lekker weer, regent het volgens hem
  argumenten nooit,
  maakt opmerkingen op reacties, en zoals nu ,
  dat ik hem even vertelde hoe de vork in de steel zit ”MIT GROSSE BUCHSTABEN ”
  is hij zoals alttijd SPOORLOOS VERDWENEN
  de trol in optima forma

  ik ga nu even een russisch lesje nemen , en
  misschien dat ik morgen nog wat onzinnige reacties mag beantwoorden .

  ik zal mijn vriend Bob de groeten doen , ik zie hem morgenochtend denk ik ??

  welterusten

  Vlady

  Geliked door 1 persoon

 17. whahahahaahhaa
  die “”gasbel “” uit Alkmaar ,
  heeft geen oog dichtgedaan ,???????????????????
  en je ziet het,
  ze neemt het de russen kwalijk , Putin did it !!! whahahahaha
  maar ze controleert U nu ook al , ???????????
  DE LIKES DIE ANDEREN KRIJGEN ?? whahahahahahahaha

  ze hebben haar verteld dat bij 10 stuks !!!!!
  JE EEN GRATIS t-SHIRT KRIJGT
  met de tekst ik heb geen google nodig
  ik heb Theresa , een vriendin in Alkmaar ofzo en
  je een gratis softijssie kan komen halen bijn BERT’S IJSPALEIS !!!

  Ze is duidelijk nu al in haar WEER duidelijk overspannen toestand
  alsof ze niet zelf begonnen is, ??
  Dat is ze 1 dag na haar Fobie Bobzelf al weer vergeten ?????

  soort nederlandse KGB medewerkster ,??????? uit de gouwe jaren ,
  Misschien ken je mijn schoonmoeder ??
  die heeft er 25 dienstjaren opzitten whahahahaha daar whahahahahah

  in “”goed Algemeen Beschaafd Rotterdams “”
  vragen wij dan ????????????
  BENT U VAN DE POT GEPLEURD ??
  danwel ,
  er is bij u geen snaar los, maar is de hele binnenkant van je piano
  naar de kloten !

  vervolgings angst , over de KGB ????
  al sinds 1960 = 1965, komt die jurk ook uit Oost – Europa ??
  of had je die bij Woodstock in kralingen al aan ???
  whahahahahahahaha

  goh, wat ben ik blij dat ik terug ben , lachen op zondag ? mag dat trouwens??

  huggie Oom Vladimir

  Like

  • theresageissler zegt:

   Hoogste tijd voor je medicatie, ‘Vladimir’!
   (Er zit daarginds in de Oekraïne kennelijk het één of ander in het drinkwater, daar zal het ‘m aan liggen.)

   Like

   • Harry zegt:

    Misschien zijn er meer die je karakter hier niet zo waarderen , Theresa ?
    Denk dat je vertaalwerk prima is , maar ik ben niet zo geïnteresseerd in de moffen , dus dat lees ik normaliter niet , maar als mens ben je nou eenmaal niet prettig .
    Je bent zo godverdomd rancuneus en je kunt zó weinig accepteren aan commentaar en kritiek , dat heb ik nog niet eerder meegemaakt .
    Als iemand zegt dat je iets MOET , dan spring je meteen helemaal op tilt , want niemand mag tegen madame zeggen dat ze iets zou moeten !
    Heb onlangs nog eens het “moet” uitgesproken , bij wijze van test en je zat meteen weer boven op de kast .
    En waarom ? Toch niet omdat je het zelf zo goed voor elkaar hebt , we weten beter .
    Ook nú probeer je weer een manipulerend spelletje te spelen met medereageerders .
    Een karakterdingetje , wéét je nog ?

    Ome Bob Vladimir steelt de show , o.k. , die hoofdletters hoeven voor mij ook niet zo nadrukkelijk , maar hij weet wél waar ie het over heeft .
    En dat zit je zeker dwars .
    Is het je haat tegen Putin , die dat veroorzaakt ?
    We mogen alleen de duitsers waarderen , hé ?
    De schatten ! Je kent ze persoonlijk !
    En ome Adolf wordt straks zeker weer op het schild gehesen ?

    Geliked door 1 persoon

   • Kappen nu! (Webmaster)

    HUGGIE

    OOM VLADIMIR

    Like

   • theresageissler zegt:

    Moest de duit weer even in het zakje, Harry?
    Wat een ongelofelijk oud wijf ben je toch, af en toe:
    Al is het alleen maar al door de eindeloze reeks “aannames” die je, zoals gewoonlijk niet kunt verantwoorden.
    Het kan me op zichzelf totaal niet schelen, of Ome Vladimir de show steelt: Van mij mag hij, ook al word ik de helft van de tijd nauwelijks wijs uit die krankzinnige wartaal.
    Maar juist daarom kan het me niets schelen, want op een dergelijke manier zou ík niet eens de show wíllen stelen.
    Hij gaat zijn gang maar. Echter, aan twee dingen heb ik inderdaad nogal een hekel: Denigrerende taal naar anderen toe, mezelf uiteraard inbegrepen, en mensen bepaalde denkbeelden ten koste van alles door de strot willen duwen.
    En aan beide bezondigt ome Vladimir zich helaas rijkelijk – dat jij dat schitterend vindt, ligt overigens voor de hand: Op een nog iets meer doortrapte manier doe jij namelijk precies hetzelfde.
    Je hebt er ooit uitgegooid, dat ik probeerde, jou de mond te snoeren; nu, precies hetzelfde gevoel heb ik van jou, dus de pot verwijt de ketel.
    En met mijn reserves tegen Rusland en Putin leer je maar te leven en ome Vladimir ook; een paar keer flink slikken en diep ademhalen – dus datgene, wat jij op jouw beurt mij van tijd tot tijd wenst te bevelen- dan gaat het nog beter.Het kan mij op zichzelf totaal niets schelen, hoe ieder voor zich daar in staat, zolang mij maar niets door de strot wordt geduwd. Dat is echt alles. Dat is hier de hoofdoorzaak van alle onenigheid.
    En ja, ik ken de Duitsers persoonlijk. En daar ben i k blij mee. Als het trouwens anders was geweest, had ik wie weet die vertalingen, waar jij zowaar nog positief aan refereert, niet eens kunnen doen. Geluk bij een ongeluk dus.
    Wat dat niet tegen kritiek kunnen betreft: Klopt wel, ergens,zeker niet tegen afbrekende, denigrerende kritiek. En helaas is dat zo ongeveer de enige soort, waar jij en die andere ‘Mr. Terrific’ in lijken te grossieren.
    Maar kennelijk zijn jullie te afgestompt om dat van jezelf in de gaten te hebben. Daarom zeg ik het bij deze nog maar eens.
    Duidelijk genoeg allemaal? Anders beticht jij me weer van manipulatie, of daarvan nu sprake is, of niet.
    Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten, tenslotte.

    Like

 18. misschien is het een leuke uitdaging aan onze vouwfiets uit Alkmaar ?
  die nog nooit in Moskou geweest is
  en om niet toe te geven ,dat mijn Oom een fenomenaal geweldige Oom is !!
  oude russische films bekijkt uit het STALIN TIJDPERK
  ,WAAR ZE DUS MET WEINIG NOG WERKENDE HERSENCELLEN
  DUIDELIJK IN IS BLIJVEN HANGEN !!
  kIJK IK ZEG DUS NIKS MAAR ZE ROEPT NU KALASHINOKOVS ???
  DIE TEGEN ANDEREN DAN DE VIJAND WORDEN GEBRUIKT

  MENS IK WAS NOG NIET EENS GEBOREN !

  dus kom uit die warrige berg met 2e wereldoorlog hersenspinsels
  waar dus onze Russen dus gewoon onze bevrijders waren
  een simpele nazoek actie doet iedereen die daaraan twijfelt
  in 1 x overtuigen
  dus ??

  google the battle of Stalingrad
  google the battle at kursk
  google, tot wanneer de USA op het strand lag, !!! ==== pearl harbour!!
  google het aantal Russische doden in WO 2
  google het aantal USA doden , WO 2
  en daarna NOOIT MEER ZEIKEN , VOUWFIETS !!
  het is 2018

  dus zal ik U een opdrachtje geven ,
  net als aan van der GALIEN van het homo blad DDS & jalta

  die kon het woord Vladimir Putin ook alleen kotsend uitspreken ,

  en die heb ik gevraagd , op DDS
  om mij een lijst te geven van de misdaden en bandieten streken
  van MIJN GEWELDIGE OOM VLADIMIR !!

  MAG VANAF 1991 , MAAR U HEEFT WAT TE WEINIG NOG WERKENDE
  HERSENCELLEN
  DUS DOE MAAR VANAF 2000

  dus u publiceert een lijst vanaf 2000 , mag helemaal naar eigen inzicht !!

  Dat kom ik U persoonlijk hier opdeze side, net boven uw opgezette enkels
  afzagen !

  Dit heb ik ook bij de islam wippert van der Galien gedaan ,
  die gaf daarna dus nooit geen antwoord !!
  ALLEEN IEDERE DAG DAT IK DE DDS SIDE OP KWAM

  heb ik even gevraagd of die lijst al klaar was, ????

  na ik denk , heel nette verzoeken ik schat een 80 of 85 !! whahahahahaha

  KON IK INEENS DE SIDE NIET MEER OP.

  BEN JE DAN EEN ISLAM LAFAARD OF, GEWOON EEN NEP VVDer !!

  DUS , SCHRIJF DIE LIJST OVER MISDADIGER MIJN OOM VLADIMIR

  kunt u uw lusten botvieren , hoeft niet vandaag of morgen ook
  doe maar rustig, je bent tenslotte ook al een ouwe dame in een hele ouwe jurk !

  dan ga ik daarna uw oren wassen, want U wilt niet in Moskou sterven ?
  zie ik als antwoord op Paull
  U heeft echt geen idee, hoe Rusland opgekropen is met werkelijk alles
  maar u sterft liever in die krottenwijk in die Alkmaar achterbuurt
  tuusen de moslims ??

  Ik wacht met smart op de PUTIN DID IT !! lijst whahahahaha

  uncle Vladimir

  Like

  • theresageissler zegt:

   Dat is niet nodig: Figuren als jij bezorgen hem al genoeg een smet op z’n naam.
   Het gaat nu eenmaal niet op, dikkop: “Overtuigen door non-stop te beledigen.”

   Like

   • Harry zegt:

    Is : “DIKKOP” geen belediging dan ?
    Of : “hoogste tijd voor je medicatie”.
    Je moet eens een cursus zelfbeheersing gaan volgen !
    Oh fout ; “moeten” , mag je niet zeggen tegen madame .

    En als je zegt dat je niet meer op iemand regeert , dan MOET je dat ook niet meer doen !
    Ook niet als je sterrenbeeld schorpioen is .

    Like

   • EN NOG GEEN DAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    NADAT vLADIMIR DOORGAF,
    BESTE VOUWFIETS SCHRIJF NOU EVEN OP WANNEER JE BEGONNEN BENT MET ZEIKEN ?
    en 2 dagen later beste kijkers is deze dolgedraaide mevrouw
    het alweer vergeten ????
    heeft haar laatste nog niet weggezopen hersencel ook uitgezet !
    en zegt tegen mij :
    je bent non -stop aan het beledigen
    mens als je je grote niets zeggende scheur dicht had gehouden

    had ik over je heen gekeken ,
    ik heb je niet aangesproken niks, noppes niemendal
    je ging gelijk al mensen waarschuwen
    Ome Bobzelf is terug !!!
    ik schreef een stukkie over berlusconi ??
    en hoppa de tereur bende Geisler ging gelijk
    de anti tank stalen kruizen klaarleggen en de molotov cocktails
    moet u niet eens langs een dokter ofzo ?
    overspannen zeur dame ,
    dus houdt je muil , dat mogen ze ook tegen mij zeggen !
    ik ga dan in discussie met Drs P , aardige man
    en ga onder die natte tegel liggen
    daar in donker achter af Alkmaar

    huggie , leuk u weer even gesprken te hebben

    vladimir

    Like

   • theresageissler zegt:

    @Harry: IK moet een cursus zelfbeheersing gaan volgen?!
    Nou wordt-ie helemaal goed!
    Terwijl jij dit intikt zit je nieuwe idool erboven en eronder te razen te tieren en constant sneren uit te delen en (vouwfiets is de nieuwste; in het verleden gingen er termen als Heks, Eucalypta, Trees-de-spastische-spier en, nota bene, STOEPHOER aan vooraf, en dan noem ik hem, als reactie, één keer, wat hij doodgewoon is: Een dikkop, tot wie het maar niet wil doordringen dat hij iemand niet overtuigt met een eindeloze stroom aan verketteringen, en dat hij, evenmin als iemand anders, trouwens, niet het recht heeft om een bepaalde opinie van anderen te éisen, en dan moet ík aan een cursus zelfbeheersing? Laat naar je kijken, wát een gotspe!
    Nee knul, daar vang je me niet mee!
    Mijn reactie wás zelfs beheerst: Zo kort en bondig mogelijk de vinger op de zere plek gelegd, wáár het bij hem aan schort en wat iedere keer weer de oorzaak is van dit soort wrijving.
    Of, niet eens helemaal: Wat mij betreft mag hij verwarde kreten, verwensingen en bedreigingen uitbraken, wat hij wil -dat kun je gewoon negeren- zolang het maar in de derde persoon blijft.
    En dáár mankeert het ‘m juist aan: Hij vervalt in de twééde persoon; hij valt mede-reageerders hier op de site aan, zodra ze niet naar zijn zin reageren.
    Net als jij trouwens doet, zij het op een veel vileinere manier: Jij tiert niet, je neemt je toevlucht tot gemene steken onder water, die niemand als zodanig kan herkennen, behalve degene, die erdoor getroffen wordt. Nee, stil maar: Dat kan ik niet bewijzen, net zo min als jij driekwart kunt bewijzen van alles, wat je soms over mij beweert.
    En dan ook nog met droge ogen beweren, dat jij juist met open vizier strijdt. Harry toch!
    Maar wat jij en ‘Vladimir’ dus gemeen hebben, is de doelstelling: Jullie willen, dat iedereen ófwel gezellig met jullie meelult, ófwel zich gedeisd houdt, lees: zwijgt. En wie dat niet doet, zul je wel even mores leren tót hij het wèl doet, dan wel verdwijnt.
    Maar dan heb je aan mij een slechte, want ik ben geen van beide van plan. Take it or leave it.
    En tot je nieuwbakken idool richt ik me bij deze maar even helemaal niet: Op een gegeven moment kun je tegen ontoerekeningsvatbaren je reacties maar beter beperken tot het hoogst noodzakelijke.

    Like

  • Harry zegt:

   Nou even serieus , Vladimir ,

   Toen dat vliegtuig de MH 17 , neergestort was , waren er heel snel beelden van dat toestel te zien op TV , bij CNN .
   Ik zag toen dat er RONDE gaten in de romp zaten en ook grillig gevormde gaten .
   Die ronde komen van kogels natuurlijk , dat kan niet anders , zeg ik als techneut .
   Die grillige van iets wat door een explosie is veroorzaakt . Flarden metaal , zeg maar .
   Later heb ik de beelden met die ronde gaten nooit meer ergens teruggezien , is daar nog iets van bekend ?
   Weggecensureerd ?
   Of hebben ze die ronde gaten “bijgewerkt” ?

   Ik lag toen bij DDS altijd overhoop met een aftreksel van Wimpie Hutten , met één van z’n honderd aliassen , die meende dat ik daar helemaal geen benul van had .
   Maar wie in de techniek zit , snapt sommige dingen beter .
   En voor mijn werk moet ik ook haast altijd achteraf vaststellen wat er gebeurd is , dus dicht ik mezelf wel enige kennis toe .
   Benieuwd wat hier nou gebeurd is .
   Heb jij daar nog iets van ?

   Like

   • Rookmelder zegt:

    Harry, ondanks dat je dat vraagt aan Vladimir, reageer ik er ook even op. Deze -duistere- zaak heeft vanaf het begin mijn belangstelling en interesse gehad, en je gaf eerder hier al aan de site Joost Niemoller te kennen, zeer leerzaam en gedegen onderbouwd over dit onderwerp, evenals sommige andere internationale sites op het www. Deze hele zaak stinkt enorm en m.i. is vanaf het begin Rusland -onterecht- de zwarte piet toegespeeld en moest en zou dat de dader worden en is het hele onderzoek van de OVV en andere instanties daarop toegespitst en wordt er -bewust- naar die eindconclusie toegewerkt. Dit ongeluk of deze aanslag is, zonder daar verder over uit te wijden, gebeurd om -geo-politieke redenen, althans om die op deze manier te onderbouwen en te bereiken ! Omtzigt, een fel bijtertje en dwasrligger op dit onderwerp, was te lastig en is niet voor niets op een laffe en minne wijze kaltgestellt en van deze zaak afgehaald !

    Like

   • Rookmelder zegt:

    2) @Harry, v.w.b. de ronde gaten, die in eerste instantie te zien waren op delen, dat klopt, en het verbaasd mij ook en nog steeds, dat ondanks de enorme inspanning er maar een beperkte reconstructie is gemaakt, waarbij delen -bewust- zijn weggelaten ? In de Buk-springkop zitten allerlei vervormde fragmenten van gelegeerd staal, maar geen ronde, er is ook een -onbevestigde- theorie van een Oekraiens gevechtstoestel wat eerst met een boordkanon zou hebben geschoten en daarna een raket heeft afgevuurd. Daarnaast is er een mening verschil tussen de OVV en de fabrikant over het type raket die zou zijn gebruikt, waarvan de fabrikant -Almaz Antey- zegt dat Oekraine over de verouderde raketkop en volgens hen gebruikte versie beschikte, +/- 990 nog in 2005. Ook blijft het vreemd dat de Oekraine in de OVV zat, Rusland niet alle radarbeelden heeft vrijgegeven, mogelijk voor hen uit tactische redenen op termijn, en Amerika de beschikbare primaire beelden heeft en deze weigert vrij te geven, wat alleen nog maar meer vragen oproept !

    Like

   • he , lekker eindelijk mensen die wel hersens hebben
    HARRY & FRANS
    en ze ook zelf gebruiken , heerlijk

    NOU goed gezien kanjer , Wim Hutten whahahahaha , wat een lul ,
    a.k.a. ???? 47 stuks nick – names ,
    dus 30 mm zwaar , heel zwaar mitrailleur vuur
    dat stuk met de meeste gaten ?
    die zaten onder de cockpit ,
    want die piloot mocht geen alarm hendels overhalen die moest als
    eerste doodgeschoten worden ,
    dat stuk met de meeste 30mm kogelgaten links onder waar de piloot zat
    IS SPOORLOOS VERDWENEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    JE ZIET OOK STRAKS in de film VAN DE ENIGE GETUIGE TER WERELD !!
    dat er RARE ?? gaten zitten aan de piloot zijn kant, dus is er dwars door de cockpit
    heen geschoten
    WAT DUS INHOUDT ??? ER WAREN 2 MIGS 27 / 29
    dat klopt ook uit de getuigen die ze gezien hebben onder en naast
    de MH-17
    maar die mogen wij dus niet horen en zien .
    die mensen lieten op diverse vliegtuig FOTO’S modellen zien, welke ze gezien hebben !!

    dan komt jouw vraag van die ruwe gaten ,
    nou als je de piloot doodschiet , vliegt een vliegtuig dus gewoon\
    op zijn automatische piloot door !
    dus, aan het schrapel te zien , een bukraket heeft schroot stukken
    van pakweg 4 cm2 , dat geeft compleet andere gaten
    MAAR ??
    het schrapel van een air to air raket heeft veel kleiner schrapel
    en die was nodig om het vliegtuig te laten crashen
    DUS NA HET MITRAILLEUR VUUR EEN AIR TO AIR ROCKET
    afgevuurd vanuit een MIG 27/29

    De nederlandse onderzoek commissie beweerde eerst ,dat dat onmogelijk was, omdat Ukraine die vliegtuigen niet had ??
    wHAHAHAHAHAHAHAHAA
    ze hebben er meer dan 150 ,

    veel leesplezier en graag commentaar ,zoveel mogelijk, vragen ja tuurlijk !

    DE MH-17
    zal het effe kort samenvatten :
    Als die MH-17 uit de lucht wordt geschoten
    en binnen 20 minuten ,we merkel, Hollande , cameron , etc
    en zelfs die zeiloor premier in Australie horen roepen?
    HET WAS EEN BUKRAKET , PUTIN DID IT ?

    mijn vrienden dat is godsonmogelijk dat ze dat wisten ,dus daar gaan ze dus ,
    DE EERSTE KEER DE TIJL IN !!
    DUIDELIJK ?? DENK HET WEL
    je kunt dus na zo iets vreselijks alles roepen, wie deed het , ? laten we alles in het werk stellen de daders te vinden , en veroordelen !

    MAAR ALS JE ROEPT : PUTIN DID IT, HET WAS EEN BUKRAKET ?
    dan heb je dat van te voren afgesproken
    nou dat blijkt dan ook !

    DE VOLGENDE OCHTEND 18 JULI , DE KRANTEN OPENEN MET ?
    PUTIN MOORDENAAR ????
    wilt u iemand soms de schuld geven
    dus wie laat alle kranten schrijven Putin moordenaar ?
    dus afgesproken werk , simpel , 2e miskleun
    O JA, JOH, zou u met enige bewijzen kunnen komen ?????

    17 juli 3 uur na de moord met voorbedachte rade op 300 onschuldigen !
    DE USA HEEFT ONWEERLEGBARE BEWIJZEN ????

    we zijn over 2 dagen 41 maanden verder !!
    41 HELE MAANDEN !!!
    WAAR ZIJN DIE BEWIJZEN DAN ,?
    ALS DIE ER WAREN HADDEN WE DIE TOCH 1611 DAGEN ACHTER ELKAAR
    OP TV GEZIEN ???

    ieder bewijs wat aangebracht wordt , via de maandelijkse indoctrinatie in AD & Telegraaf etc, ??
    alles wordt aangeleverd door de Ukraine geheimedienst !

    dus de slager keurt zijn eigen vlees ??

    b.v. er wordt een staartstuk gevonden en op tv getoond ?
    de fabrikant van deze raketten reageert dan met ;
    dt stuk komt rechtstreeks uit het magazijn in Ukraine !

    de bukraket met het nr van de kop , the warhead ??
    de fabrikant , de fabrikant !!!!!!
    roept op Tv ,the warhead past niet op deze genoemde raket !!
    NIEMAND DIE REAGEERT, ?/ GEINIG HE ?/

    alle bewijzen van telefoon gesprekken die opgenomen zijn en ze hebben laten horen ?
    de mooiste was die van, een soldaat die naar zijn baas belt we hebben het verkeerde vliegtuig neergeschoten

    binnen 1 dag bleek, dat het bericht op 16 juli dus 1 dag voor de moord op internet was gezet !!

    EN DAT BLIJFT ER DUS LEVENSLANG OP STAAN WHAHAHAHAHA,

    dus effe simpel, , :
    HET SCHIET NIET OP IN UKRAINE !
    DE COUP IS GELUKT, door de EU en USA
    MAAR DE GEVOLGEN
    lopen finaal uit de hand !!

    dus alles wat de USA dacht , is misgegaan want ?
    alls wat er aan geld olie , KOLENMIJNEN en gas en schaliegas IS , zit ???
    IN DE DONBASS !!!
    KAN IK OOK EFFE UITLEGGEN : Rusland levert wapens ??
    whahahaahah
    ze maken ze gewoon daar helemaal zelf !
    iedereen die zelf even had gekeken de laatste 42 maanden
    had kunnen zien dat in DE DONBASS 55 wapenfabrieken staan
    HOPPA OOK WEG BIJ KIEV .

    Russische soldaten in de Donbass ??
    whahahahahaha
    weer indoctrinatie
    ER WONEN DAAR 18 MILJOEN RUSSEN WHAHAHAHAHA
    HEEL UKRAINE STERFT VAN DE RUSSEN , !

    de leider van de DOnbass, op televisie ?
    Russische soldaten uit rusland ?
    nou dan hadden we 5 dagen geleden al in Kiev gestaan , whahaha

    dus jullie heren alleen maar EU – leugens

    de nieuwe vijand moet er komen , dan wordt een europees leger een makkie, begrijpt u , ? mooi

    DUS UKRAINE HEEFT ZICH OP EEN VRESELIJKE MANIER IN DE VINGERS GESNEDEN , de bevolking is en was al straatarm

    dus zonder geld en geen toekomst en nog 45.000 miljoen euro die ze nog terug moeten betalen aan mijn Oom vladimir , en die hebben en hadden ze niet
    dus pleurt ook nog de valuta in elkaar, ze zijn failliet

    ik kreeg hier voor 1 euro 10 stuks monpoly waardeloos geld
    sindsgisteren voor 1 euro 34 stuks monopoly money !

    MOET IK DAT UITLEGGEN ?

    DUS HIER MET GAS 3 X ZO DUUR , sinds de hulp van de EU en USA ALLE KOLEN 2 X ZO DUUR, DE STADSVERWARMING 3 X ZO DUUR DE SINAASAPPELS DUURDER DAN IN NEDERLAND !!

    DUS alles mislukt, duidelijk net als in Syrie !!

    DUS MOET ER EEN NIEUWE VIJAND KOMEN , WANT ?? NA DE COUP HADDEN DE USA GEDACHT DAT OOM VLADIMIR BINNEN ZOU STORMEN !!
    WHAHAHAHAHAHA
    EN DAT WAS DAN OOK een GOED MOTIEF om de laatste wereldoorlog te starten ,
    waarom ??

    nou RUSLAND & CHINA, de landen zonder IMF , hebben voor miljarden waardeloze Petro dollars echt , voelbaar goud gekocht tonnen , tonnen aan goud en gaan dus met nog wat andere landen stoppen met “‘DE PETRO DOLLAR “”

    dus is de USA volledig naar de kloten , ze kunnen dollars drukken wat ze willen maar die heeft de waarde van het papier waar je je reet mee afveegd
    als de petro-dollar niet meer voor olie gedekt staat !

    SLIM HE , MIJN OOM ?? WHAHAHAHAHA

    DUS 1 OPLOSSING, DE WAPEN INDUSTRIE DUS WAT HEB JE NODIG

    oorlog !!!!!!!

    EN MIJN OOM EN DE CHINEZEN REAGEREN , dus gewoon niet !

    whahahahaha,

    als je een vijand nodig hebt, moet je er dus 1 creeren!!
    en de mening van het volk manipuleren
    nou je ziet wat er gebeurd is ???

    je leidt een vliegtuig om , en schiet het uit de lucht boven voor Ukrane
    jammer natuurlijk, NET HET VERKEERDE GEBIED !

    MAAR JA ALS JE DAT BUKRAKET VERHAAL VERZINT ?? DAN MOET DAT VERKLAARBAAR ZIJN , WAAR DIE RAKET VANDAAN KWAM ??

    rusland dus ??
    binnengesmokkeld ?
    en daarna stiekum weer weggereden ?

    DUS WHO IS THE CRIMINAL , WIE IS ONZE VIJAND /
    YES VLADIMIR DID IT !

    nou daar zijn ze dus , ook de teil mee ingegaan
    ik kan jullie alles laten zien !!!

    de leugens, van de wegrijdende vrachtauto met 1 missende bukraket etc
    allemaal op film

    DIE FILMS MOGEN WIJ, IK JULLIE ,dus niet zien !!!

    Natuurlijk heeft oom Vladimir en vriend ome Bob dus alles !

    de MH wordt dus omgeleid,
    daar komen de kut excuses ??
    vanaf de omleiding staan alle Ukraine radars uit , wegens onderhoud ???
    TUURLIJK , HET IS TENSLOTTE OORLOG !
    IS LOGISCH , ZOU JOHAN ZEGGEN !!
    ER hangen 4500 sateliten in de lucht waarvan pakweg 1500 werkende incl de USA spionage satelieten ,
    OOK BUITEN WERKING, , ?? WIE GLOEIENDE GLOEIENDE WILLEN JULLIE NOU IN DE ZEIK NEMEN, gloeiende gloeiende ??

    er zijn op het moment van de moord, 3 awacs vliegtuigen aan het het oefenen , boven de zee in de buurt !

    ALLEMAAL NIKS GEZIEN ?? donderstraal toch op ?

    dus er wordt een “”””???? onzichtbare bukraket “” ?? afgeschoten ,
    die door niemand op de wereld
    of met een fototoestel
    dan wel een nieuwe telefoon
    of een oude telefoon is waargenomen ????

    en er ook niemand is ?? die een geluidsopname heeft van een afgeschoten bukraket, de tering herrie die die dingen maken
    de herrie die door merg en been gaat , niemand iets gehoord ?

    GEK TOCH ?

    hebben wij, jullie of wie dan ook, een foto , of opname gezien van het rookspoor dat echt pakweg 15 minuten duidelijk blijft hangen ??

    dus zal Oom Bob jullie iets laten zien, ik heb dit ook aan GEERT GESTUURD DIE NU DUS INEENS WEL MET DE GROTE VLADIMIR WIL GAAN PRATEN !!

    WHAHAHAHAHAHA , omdat ik het schijtziek ben allemaal ,!!!

    dus ga rustig zitten :, er wordt door de EU , op de dag van de crash een OSVE team dat in de buurt is naar de crashplek gestuurd ,de man de leider is Michael Bociurkiw, !!!! ZELF PILOOT !!!! je kunt ze binnen zien rijden en hem zie je lopen met zijn collega’s ingepakt in kogelvrije vesten, op !! naast !! en achter !!! en onder de o.a. cockpit met de smeulende brandende vliegtuig onderdelen, DE DODEN ETC ZIJNOOK TE ZIEN !!!!

    nou zijn ze 1 ding vergeten in brussel , DIE MAN ZAT NIET IN HET COMPLOT !

    DUS wat er gebeurd, hij wordt voor de televisei, door de intervieuwster die ook 10 dagen op de crah plek was , een intervieuw afgenomen

    DEZE OPNAME IS DUS HAAST 41 MAANDEN OUD !!! GEWELDIG TOCH !!https://www.youtube.com/watch?v=fNMj-M-GDl0

    HIER WAREN EN ZIJN ZE NIET BLIJ MEE, MAAR DIT WORDT DUS WERELDWIJD GEWOON DOODGEZWEGEN

    KIJK DE FILM 1 X , 2 X , 3 X, NEEM EEN EXTRA KOP KOFFIE

    en spoel dat 10 x terug naar minuut 6 !!!! en luister en kijk 30 seconden

    laat wat deze man dus zegt tot je door dringen ,

    DE ENIGE ECHTE GETUIGE TER WERELD, !!

    en daarna vraag je maar alles wat je nog meer weten wil

    IK HEB ALLES , OOK DE ANDERE LEUGENS

    DUS 10 DAGEN NA DE CRASH WAS AL BEKEND WIE HET GEDAAN HAD !!

    WE HEBBEN ER VORIGE WEEK WEER 400 MILJOEN EURO AAN OVERGEMAAKT,

    DANK JE WEL VOOR DE HULP EN STEUN , KOMT TIE

    REACTIES GRAAG !! ZO VEEL MOGELIJK

    HUGGIE OOM VLADIMIR en vriend BOB

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Vladimir, wauw, dank je vriendelijk voor de weergave en uitleg over deze zaak, waarbij je de aanleiding en het gevolg perfect omschrijft. Precies zoals ik, en waarschijnlijk vele anderen, er ook over denken en dat ook in mijn reactie aan Harry hierboven, zei het beknopter, heb weergegeven. Waar ik het over de -geo-politieke aanleiding had, zonder bewust daar verder over uit te weiden, heb je werkelijk uitstekend verwoord en ik sluit me daarbij dan ook volledig aan en ondersteun jouw betoog daarin, zoals ik ook door jouw vorm van schrijven heen prik en de andere reacties op de -juiste- inhoud zeer waardeer !!

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @ webmaster, er zijn weer reacties in de prullenbak bij u beland, het ligt -bijna- zeker aan de lengte van een reactie, een te trage verbindingssnelheid of het notebook wordt trager door de vele auto. updates ! ik post ze dan telkens 2 of 3 maal uit zekerheid, dat is voor u extra werk, kan en wil u mij melden, desnoods via e-mail, dat ik zeker weet dat eenmaal genoeg is, dan stop ik met dubbelen. Vriendelijk dank daarvoor, btw., ook langs deze weg beterschap gewenst !

    Like

   • Harry zegt:

    Bij iedere uitlating of publicatie van “onze” overheid krijg ik overduidelijk het gevoel dat we belogen en bedonderd worden , wat dit probleem betreft .
    Elk verhaal roept bij mij nieuwe vraagtekens op !
    HET KLOPT GEWOON NIET !
    Je voelt op je klompen aan dat we bedonderd worden .

    En al zal misschien niet iedereen het met me eens zijn , in Alkmaar zitten wellicht enige narrige critici , bij het verhaal van Ome Bob heb ik geen enkele twijfel !
    Alles klopt , het is logisch , dus het moet al heel gek gaan wil het niét kloppen .

    En die ónderste steen van die chronische leugenaar Rutte, die vuile rooie genderonbestendige niksnut , die komt vást nooit boven .
    Laten we die lul er ónder begraven .
    Of verzuipen in de Hofvijver .

    Like

   • Rookmelder zegt:

    Pingpongg, trrriiiiinng, even wat rechtzetten, de Oekraine zit natuurlijk niet in de OVV, maar in het JIT -Joint Investigation Team !!

    Like

 19. Frans Brassens zegt:

  Vladimir, ik ben heel blij met alle inside-informatie die je geeft in een voor sommigen wat merkwaardige vorm die bij die ‘sommigen’ agressie oproept die dan (uiteraard) escalerend werkt. Een bepaald soort humor is niet ieders terrein. Besef s.v.p. dat niet iedereen door je uitingen heen kan kijken en bijgevolg de -te controleren- gedegen inhoud door teveel aandacht voor de vorm gaat missen. ‘Als je begrijpt wat ik bedoel’ (© Heer Bommel)

  Like

  • ja, beste frans, dat kan je nou wel zeggen
   maar als IK !!!!!!!!!! mijn neerplemsels terug lees, is alles MIJ heel duidelijk ,
   whahahahahahahaha
   kijk ik ben een jonge ouwe lul ,
   IK BEN VOLGENS MIJN ZUSSEN NOOIT VOLWASSEN GEWORDEN EN ALS JE MIJ VRAGT HOE OUD IK BEN , DAN IS HET ANTWOORD 28
   en mijn oudste zus riep altijd dat volgens haar ,
   ik die grote muil al in de wieg had !
   dus lees tussen MIJN onzin door,
   dit is mijn leven , en ik ben een gelukkig,
   heel gelukkig mens,
   dus ik probeer het af en toe ,
   en ik zoek niks op , alles wat je hier op deze side leest !
   schud ik zonder iets op te zoeken zo uit mijn mouw danwel
   het komt zo allemaal naar boven borrelen
   dus neem me niks kwalijk ,
   als er mensen het niet begrijpen ?? hun probleem
   Theresa geisler , haar probleem
   Ik ben gevormd in mijn leven door mensen als Wayne Dyer
   koop of lees het boek
   NIET MORGEN , MAAR NU !
   geweldig, werkelijk geweldig !
   DAN KOM JE OME BOB EN VLADIMIR TEGEN OP IEDERE PAGINA !
   maar lieve reactie van je ,waaardeer ik hoor
   ik begrijp het ook
   maar ik ga en kan en wil mezelf als mens niet veranderen !

   Ik kan er ook niks aan doen dat als ik een gewoon verhaal vertel op een drukke verjaardag
   de mensen van hun stoel glijden , van het lachen
   ik vertel gewoon mijn verhaal , net als mijn ome manus

   but that is another story, ( barman Irma in de film Irma la Douche )

   nou de ballen ik duik erin weer dik 24.00 hier
   in snowbal country bij minus 16

   dank je wel

   Like

   • Rookmelder zegt:

    @Vladimir, aha, -heel- bekend van hem zijn ook: de kracht van de verandering, eerst geloven, dan zien, lessen in levenskunst en inspiratie, maar hij heeft er nog veel meer geschreven, een paar van zijn boeken liggen hier, maar….uiteindelijk moet je er zelf wat van maken en het doen !

    Geliked door 1 persoon

   • Monalisa zegt:

    Nou ik weet wel hoe oud jij bent maar dat houden we geheim.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jou geboorte jaar houden we geheim Gr Monalisa

    Like

   • mijne heren , Frans, Rookmelder & Harry EN ANDERE MEELEZERS !

    ik wil nog even wat toevoegen aan mijn MH-17 story
    DE MOORD MET VOORBEDACHTE RADE OP 300 ONSCHULDIGEN !

    ukraine voelde zich dus heel onzeker, en zag de twijfel over het verhaal overal toenemen natuurlijk niet, bij , Livenstro , was een bukraket,!!! en diverse publiceerders zelfs hier bij bron ,, 1 OF ANDERE GAJENTJAAN C.S. HET WAS EEN BUKRAKET !
    IK DACHT DAN , DUS JULLIE ZITTEN ALLEMAAL IN HET COMPLOT, ????
    OF ?
    je hebt dus geen wereldwijsheid , als 6 wereldleiders binnen 20 minuten roepen ,
    HET WAS EEN BUKRAKET, PUTIN DID IT !!
    dan heb je dat van te voren afgesproken !!
    PUNT .
    en niks anders !,

    dus , verzamelde mijn vriend Ome Bob , wat films , die Ukraine de wereld in gooide om zelfs de beelden van de wegvluchtende vrachtwagen na de moord
    te laten zien

    DE PUTIN DID IT STORY , HET WAS EEN RUSSISCHE BUKRAKET !! moest natuurlijk niet vergeten worden

    FILM 1 KOMT TIE , ga gewoon lekker zitten , dus hier beweerde Ukraine dat de vrachtwagen dus richting RUSLAND WEG PROBEERT TE SLUIPEN

    wacht op het antwoord van de jongen die dus de film maakte vanaf hetzelfde balcon , GEWELDIG !!

    FILM 2 ,DIT WERD ALS BEWIJS GETOOND !! dat de vrachtwagen dus weer gefilmd was na de crash , op 17 juli , ik herhaal 17 juli
    waarom benadruk ik 17 juli ??????????????
    nou kijk op je gemak , en DAN BLIJKT DUS SOMS DAT JE BEWIJZEN DUS GEWOON SIMPELWEG DOOR DE NATUUR INGEHAALD WORDEN , WHAHAHA

    kijk , en zie wat ons allemaal op de mouw werd en is gespeld!

    HET WAS EEN BUKRAKET !!! JA TUURLIJK !!!

    41 MAANDEN, 41 HELE MAANDEN GELEDEN NU VANDAAG

    EN GEEN FLINTERTJE DANWEL STUKKIE BEWIJS !

    I REST MY CASE, MOORD MET VOORBEDACHTE RADE !!!

    HUG VLADIMIR

    EN OM DAARNA EVEN
    MET MONTY PHYTON te spreken :
    and now something completely different !!!

    WAT GILLENDE HUMOR VAN HET KOMISCHE DUO ;
    OME BOB & zijn overkomische vriend VLADIMIR
    geliefd bij 98/99 % van de lezers, whahahahahahaha
    EN
    100% DE VOLLE 100% van de vrouwelijke leesters ( sarcasme knop weer uit )
    op dit
    Bert BRON blog, de niesende en proestende blog leider !!!

    p.s,,,,,,,,,,,, EN DAN EVEN VOOR MENSEN
    DIE IN 1940 ZIJN BLIJVEN HANGEN !!
    dan wel steken , vandaag de dag ,
    Die STALIN DEUGDE OOK NIET, NOU MIJN VRIEND HITLER DUS WEL ,whahaha

    die niet in Moskou of Rusland willen sterven
    in die ouwe teringzooi daar ,
    DUS DAN MAAR WAT VRESELIJKE FOTO’S
    van uit dit achtergebleven , ZEG MAAR”” HELL HOLE RUSLAND “”” 2018
    van die rotzooi daar , waar alles ”KAPUTT IST “”” ,

    NEE IK LEEF EN STERF LEKKER IN ALKMAAR, !!!

    die Putin denkt toch alleen maar aan zichzelf , wahahahahahaaha
    heeft niets maar dan ook helemaal niets
    voor zijn landgenoten gedaan

    ZE HATEN DEZE KLOOTZAK, ECHT , ALLEMAAL !

    HET COMMENTAAR ,,,,,, van onze gehersenspoelde landgenoten ,whahahahahaha

    SOMS IS HET LEVEN HARD,
    KEIHARD
    ZIE DIE TERINGZOOI MAAR IN RUSLAND, ?

    http://mondbasis.com/2016/russiaputin.html

    VRESELIJK ECHT VRESELIJK
    WAKKER WORDEN SCHIJNT AFSCHUWELIJK MOEILIJK TE ZIJN

    ik gaat effe douchen , na mijn interval in de sportschool ,
    laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    HUGGIE

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @vladimir. Poetin, ook geen heilig boontje hoor, heeft na de val van de USSR, daar waar Amerika samen met Europese bondgenoten dachten er de macht en economie over te nemen, vanaf begin jaren ’90 dusdanig de leiding genomen dat Rusland momenteel weer meetelt als wereldmacht, zeker militair gezien. Hij heeft daar gigantisch in geinvesteerd de afgelopen jaren, de technologische ontwikkelingen daarin gestimuleerd met het besef dat ze het nu middels de NAVO, tegen de toen gemaakt afspraken in, dunnetjes overdoen ! Bovendien is hij een subliem ziener en schaker op het wereldtoneel -zie Tjetjenie, Georgie, De Krim, Syrie-, en weet wat de Deep State en de NWO, heulend met de islam, wil bereiken qua globalisatie en diversiteit en steekt daar v.w.b. Rusland een stokje voor. Economisch gezien, liever niet via het IMF en BIS, maar samen optrekken met de BRICS landen, laat hem maar schuiven !
    P.S.: ik ken de meeste YT fimpjes over MH 17 al ! Huggie…

    Like

  • Frans Brassens zegt:

   Mij, als ouwe ouwe lul, is ook alles duidelijk, Vladimir. Kom dan oorspronkelijk ook uit Rotterdam en ben daar, na het Noorden en het Zuiden van Nederland met veel plezier te hebben bestudeerd, uiteindelijk weer terug gekomen.
   In een nog altijd grotendeels autochtone wijk, maar ik kreeg ondanks dat op een gegeven moment wel een bedenkelijke dubbelzijdige burgemeester voor mijn kiezen.
   Wat ik je probeerde te zeggen is dat er mensen bestaan die geen ‘Rotterdammers’ zijn.
   Met bijbehorende gevoeligheden, frustraties en onmogelijkheden. Dat vind ik een trieste zaak en daarom vroeg ik je min of meer om enige clementie voor die stakkers.
   Niet teveel natuurlijk.
   Voor de goede orde: doorheen heel Nederland wonen mensen die Rotterdammers zijn zonder het te weten. Dat betreft dan in mijn geval Friezen, Brabanders en Limburgers.

   Wat betreft het volwassen zijn, op mijn 55e, zo ongeveer, meende mijn moeder zaliger te moeten opmerken: ‘Jij? jij wordt nooit volwassen’. Naar aanleiding van een door haar als wat te jeugdig ingeschatte actie van me.
   En ook ik had een ome Manus. Een scheepstimmerman.
   Nou vraag ik me dus wat verwonderd af, of álle échte Rotterdammers misschien wel wat onvolwassen overkomen en een oom Manus hebben…..

   Tenslotte een Oudgriekse Rotterdammer. Hij heette Horatius en leverde mij één van mijn lijfspreuken:
   ‘Waarom zouden wij elkaar niet lachend de waarheid zeggen?’

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Beetje dom: Horatius was een oude ROMEIN natuurlijk.

    Like

   • WHAHAHAHAAHAHA Frans
    nou zeker weten doe ik het niet ,
    maar je komt wel heel dichtbij , met het Ome Manus verhaal
    mijn Ome Manus werkte ?? nou ja werkte / bij de Gusto als lasser
    en toen hij met pensioen ging
    kreeg hij van zijn collega’s 1 zuurstof fles een lege als kado ingepakt
    met de tekst :
    dat dit de enige fles zuurstof was ,
    die hij met lassen leeg had gestookt in 40 jaar, whahahahahahahahahaa

    anecdote :
    en toen hij stond te schuilen in het droogdok omdat het zeek van de regen
    de “”baas ” voorbij kwam , en zei :
    HE MANUS KOM OP ER MOET GEWERKT WORDEN HIER !!

    Hij de baas aan keek , en de geweldige woorden sprak :
    je hebt de groeten van mevr Feelders !
    en gewoon bleef staan te schuilen !!

    (mevr. Feelders was een buurvrouw in de straat waar de “Baas ‘
    af en toe even zijn pijp kwam uitkoppen , whahahaha )

    en toen hij in een bejaarden flat / verzorgingshuis woonde op zij 80e
    met een feestmasker op , bij die ouwe wijven aanbelde ,
    om te vragen of hij misschien nog wat spinrag kon verwijderen !

    whahahahaha, dus van wie zou ik het nou hebben !

    whahahahah dit verhaal is dus 80 jaar oud whahahahaha

    ik moet nu effe na de sportschool , riep een lekker ding ,
    nou kan ik wel nee roepen ,,
    maar dan is er altijd iets met 3 dagen geen sex ofzo
    dus ik neem geen enkel risico
    dus ik ben pleiten

    vlady

    Like

 20. beste Rookmelder
  die meneer , die er een boek over heeft geschreven
  dhr Joost Niemoller , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  heeft 95 % van de gegevens gebruikt IN zijn boek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  hier van de side bij bert Bron afgehaald !!!!!
  we hadden dagen in 2014 !!! rond de crash
  met 100DERDEN reacties op een dag en gelukkig had Bert in die tijd
  een kennis ??
  een zekere Ome BOB , of BOBZELF , MIJN VRIEND ZEG MAAR !!!!!!!
  die er in die periode midden in zat , WHAHAHAAHA
  Dus alle leugens in de nederlandse kranten en op TV kon Ome BOB
  DEZELFDE DAG HIER OP DE SIDE ONDERUITHALEN ,

  DIEZELFDE OME BOB , stond ook met zijn meissie op de Maidan
  met Hansie “”de rolmops ” van Baalen en de tandenfee Guy Verhofstadt !!
  wie cum tu hilp yu , cum tu di IJU ,
  WWAR IEDERE VREDELEIVENDE PROTESTERS WEKENLANG BETAALD WERDEN !
  allemaal .
  mijn nichtje is zolang geweest op de Maidan
  totdat ze een nieuwe telefoon bij elkaar had gespaard !
  Ja, die ouwe Ome bob maakte je in die tijd niks waard !
  wij hebben met onze eigen ogen de vredelievende “”snipers ” gezien
  die even 100 willekeurige mensen doodschoten vanaf HOTEL UKRAINE op de Maidan

  groetjes , Vladimir vriend van Ome Bob

  p.s. als u tijd genoeg heeft , ga naar juli 2014 rechts boven op deze pagina
  en ga lekker zitten bladeren . vanaf pakweg 14 juli
  Ja bert’s bron blog liep toen voorop , veel leesplezier

  dooei

  Like

  • Rookmelder zegt:

   @Vladimir, wees gerust, kranten en de NPO geloof ik al jaren niet meer en zoek mijn info op onafhankelijke bronnen op en via het www ! Je nichtje werd gesponsord door
   een NGO van de lafaard en vuilak Soros, wat haar een door hem betaald mobieltje opleverde, en v.w.b. die Brusselse onruststokers, naar volk, laat maar -even- zitten !
   P.S.: Deze zaak heeft altijd mijn interesse gehad, dank voor de tip, ga ik zeker doen !
   Groetjes, Rookmelder….

   Like

   • ROOKMELDER
    ik maak me over mensen zoals jij geen seconde druk
    ik maak me druk over mensen , hersenloos
    laatste hersencel uitgezet
    grote letters is schelden roepen !!
    hebbie dan gloeiende gloeiende echt geen fuck te doen
    in je hele leven
    op een side gaan zitten
    en dan roepen hoofdletters is schelden
    argumenten ?? hebben ze nog nooit van gehoord ???
    dat heeft alleen maar een verdwaalde geschifte tegen mij geroepen
    mijn duizenden kennissen de grootste directeuren en bazen
    ter wereld ??
    NOG NOOIT !!
    roepende we hebben het nog harstikke goed .
    zit je dan al 21 jaar met je pik te spelen danwel je muts ?
    hele volksstammen
    maar goed we NEVER GIVE UP
    IS BIJ ALKMAAR DE VICTORY NIET BEGONNEN ?
    KAN HET ME NIET VOORSTELLEN , whahahahahahah
    ja ik doe ook maar een gok ,
    Leiden , den briel , heiligerlee
    Stalingrad Kursk
    er zijn van die dagen

    whahahahaha ik ben er klaar mee voor vandaag

    leuk , wat mensen weer gevonden te hebben die het ook begrijpen

    dikke hug vlady

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Vladimir, beste, maak je niet over iedereen te druk, anders wordt je zelf -ook- een duck !
    Trouwens, een complimentje, je kan het dus ook -wel- zonder hoofdletters, een stuk rustiger voor m’n ogen, whahaha ! Een hug terug….

    Like

   • beste rookmelder ,
    ik las al U stukjes
    en ga u langzamerhand even op de schouders nemen ,
    dat zal Alkmaar wel niet leuk vinden , maar ikke wel ,

    Ja mijn oom Vladimir, is een geweldige man ,
    hij wilde niet eens toen ze hem vroegen ,
    en heeft 3 x geweigerd
    en uiteindelijk , toen hij zelfs zijn vrienden moest teleurstellen
    HEEFT HIJ JA GEZEGD ,
    MAAR OP ZIJN VOORWAARDEN werkelijk geweldiggggggggggggggggggggggg
    dus als eerste heeft hij stapels Oligarchen
    waaronder vele vrienden die hem als president wilden

    volledig de duimschroeven aan gezet, en miljoenen / miljarden roebels
    terug geeisd , incl rente die ze van de Russische staat gestolen hadden .
    niet alles natuurlijk, ze moeten wel je vrienden blijven , whahahaah

    EN HIJ LEEFT NOG !

    KIJK , de mensen op de krim , die de keus kregen ,
    of bij Ukraine blijven
    of zelfstandig door
    of zich bij Rusland aansluiten

    zijn hondsgelukkik, de pensioenen 400 % ik herhaal 400 % omhoog
    goedkoop gas etc .

    natuurlijk , zijn alle wereldleiders dubieus ???
    maar je zult zo’n onmenselijk groot land moeten besturen
    met al dat gajus incl, de islam
    dus met heiharde hand regeren, ,dat is de enige mogelijkheid .
    Hij is de wet , luisteren, of niet luisteren
    hij komt echt geen bakkie thee drinken
    om over uw situatie te praten whahahahahaaha

    school gijzelen ??, binnen 12 uur bent u dood , ik mag dat wel .
    hier hebben ze dan een aanval wegens een insuline probleem
    of zijn een verwarde hoog opgeleide apotheker .

    HEERLIJK, WAT EEN GEWELDENAAR !

    en dan , hij deugt niet ??
    Nee in nederland loopt er een ganzennek, die werkt voor Bilderberg en Brussel samen met 125 landverraders om ons eens zo schitterende landje naar de hel te brengen

    Is medeplichten aan het vermoorden van 300 onschuldigen !

    Dus ik zou Putin graag als leider hebben !!

    de groeten , ik mot naar de sportschool, laterrrrrrrrrrr

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Vladimir, dank u, ook voor uw response, maar sta liever met twee benen op de grond.
    We dwalen -nu- ver af van het onderwerp, ik kom u bij toekomstige en nieuwe artikelen vast wel weer tegen, huggie Rookmelder !
    P.S: U geeft bij Frans aan dat beantwoorden niet -bij iedereen- direct kan, dat klopt, dan scrolt u naar boven tot aan waar de betreffende reactie-s- onder geplaatst word-t-en, daar beantwoorden en na moderatie komt hij dan vanzelf onder het rijtje met reacties terecht. Succes !

    Like

  • Monalisa64597182 zegt:

   Zins wanneer weet zij hoe oud je bent en wat je drinkt, dat weet ik,maar zij niet

   Like

 21. Frans , whahahahahahaah
  nou die ouwe griekse bok heeft en had natuurlijk gelijk ,
  als je het n.l. lachend doet ,
  kom je ook overal mee weg,
  meestal geven ze je nog gelijk ook .
  Ik doe dat al vele jaren ,
  zoveel plezier van
  zeg maar lachend , VOLGENS MIJ BENT U VOLLEDIG GESTOORD HEE ?

  glimlachend zeggen ze nog ja ook ,
  alleen bij mensen uit Alkmaar werkt het niet ,
  zei iemand vanmiddag in de kroeg,

  nou geinig, we weten hoe we er over denken ,

  NEVER GIVE IUP IS FOR LOSERS

  welterusten

  VLADY

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Vladimir, onder mijn tekst heb ik – in een aparte reactie – de ouwe Griek naar een oude Romein gecorrigeerd. Want dát was die ouwe. Jammer dat je dat gemist hebt. Nou moet ik mijn mening dat je onfeilbaar bent toch maar weer een beetje herzien….. Evengoed hartelijk welterusten hoor. Er blijft nog meer dan voldoende over om je in ere te houden.

   Like

   • whahahahahahaha
    nou mooi dat ik die niet gemist hebt ,
    DUS IK WIL GEWOON helemaal TERECHT TERUG OP MIJN TROON
    VAN DE ONFEILBARE FENIX !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    en
    gloeiende gloeiende gauw ook , whahahahaha
    ja Bert is ziek, dus die ramt dan soms na uren , volkomen terecht als je strontziek bent
    er een hele berg doorheen ??
    ik zit niet 24 per dag naar mensen uit Alkmaar te kijken , whahahahaha

    dus zoek 23.49 uur 16 januari whahahahahahaha

    en dat die dus ergens verdwaald ????
    je kan soms op het onderwerp wat je wilt NIET reageren , dus gooi ik hem er maar onder.
    DUS DAT MOET JE AAN BERT VRAGEN ?? dus dan staat er geen beantwoorden onder

    OP DE TROON , EN GAUW OOK , WHAHAHAHA

    DOEI de groeten van ВЛАДИМИР ВЛАДИМИРОВИЧ

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Vladimir, beste goed geïnformeerde vriend, een troon past je niet ondanks je ‘onfeilbaarheid’ die door mij -terecht- van een vraagteken werd voorzien.
    Soms moet je naast je ‘weten’ ook nauwkeurig lezen wat anderen schrijven.
    Seriéuze ‘anderen’ dus, geen door persoonlijke ervaringen of zwakke karaktertrekjes gefrustreerde opponenten.
    Maar Vladimir, je bent dus een zeer waardevolle informatiebron voor mij.
    Waardoor je toch onmisbaar bent in deze zaken.
    Een heiland ben je weliswaar (nog) niet, zomin als welke echte Rotterdammer dan ook dat is. Maar je benadert dat wel, als ‘heler’ van het gedachte(n) leven van vermeende mensen in welke uithoek van Nederland dan ook.

    Een borrel minder en je bent nóg waardevoller.
    Vergeet het niet: Ook ik ben volbloed Rotterdammer.
    Recht ook voor jóuw raap, maar met evenveel begrip voor je.

    Like

   • monalisa64597182 zegt:

    Wat is het nou Schiedam of Rotterdam Vladimir

    Geliked door 1 persoon

   • beste frans ,NOU GEINIG & LEUK , WORDT IK VAN DIE TROON AFGEPLEURD ??
    en
    dan moet ik dus iedereen even mededelen dat Oom vladimir
    dus nooit van zijn leven alcohol tot zich neemt ,
    ik kan wel in Ukraine met verwondering kijken naar mijn schitterende meissie
    en als al de vriendinnen komen ( jezus wat heeft onze lieve heer hier zijn best gedaan, met mooie kinderen ) wat er op zo’n avond echt weggezopen wordt , werkelijk ongelofelijk ,
    flessen vodka ?? ongelofelijk
    je kan boodschappen doen van het statiegeld de volgende dag !
    nou ja tegenwoordig in mijn schitterende open lucht museum Athene
    bij het nuttigen van een gigantische lekkere grote Hamburger
    op een terras
    neem ik wel eens ,wel eens een “RADLER “”, IS DAT BIER, DANWEL ALCOHOL
    OF EEN FRISDRANK met bubbeltjes ??

    DUS 1 BORREL MINDER, DIE ENE ZUIP IK ZELFS NOOIT !

    waarschijnlijk vroeger teveel verjaardagen gezien , met tafels vol met glazen vol sigaretten, ooms die ruzie hadden en voor de gezelligheid hun regenjas aanhielden ,whahaha ,en als de tantes dan zagen dat de pleuris uit ging breken, met zijn allen gingen zingen ?
    dat zou de reden kunnen zijn !
    Komt U iets bekends voor misschien ? whahahah
    en ja, in schiedam meer dan 400 jeneverstokerijen

    en Heiland ??, als er echt een god bestaat ? in de normen die ons dus wijsgemaakt wordt , ???????????????????????????
    wat zit die man dan naar beneden te kijken, en doet geen flikker ,

    HIJ schijnt ooit gezegd te hebben , na 7 dagen incl 1 rustdag
    het is mooi zo !!!
    NOU IK DENK MEER ALS HIJ NU KIJKT, EN DIE MENSENLIJKE
    POKKENZOOI BEKIJKT ??, dat hij denkt ?

    IK VIND HET WEL MOOI ZO !

    kijk als die man dus later blijkt dus echt boven te zitten
    dat heeft Oom Vladimir aardig wat vragen voor die grapjas !

    die is nog niet klaar met Ome BOB

    whahahaha

    maar dank voor de mooie , zinsnedes
    hoe laat mag die veer uit mijn reet ??

    huggie leu, heel leuk

    Vlady

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Geweldige Vladimir,
    Wat een fraaie beschrijving van je non-alcoholisch bestaan!
    Ik moet meteen maar mijn excuus maken dat ik door je omissie in het lezen van mijn onder de hoofdtekst geplaatste correctie ten onrechte van een borrel heb voorzien.
    Ik kon me niet voorstellen dat je iets over het hoofd zou hebben gezien zónder.
    Weet je wat? Ik maak het onmiddellijk goed.
    Hoppa: daar zit je weer op de troon.

    Like

 22. beste rookmelder , effe teug op mijn goeroe
  de kanjer Wayne dyer ,
  DE SPREUK HET LEVEN IS 1 GROOOT FEEST ,
  MAAR JE MOET WEL ZELF DE SLINGERS OPHANGEN !
  WHAHAHAHA
  NOU DIE HANGT OOM VLADIMIR MET VRIEND BOB
  alsinds zijn 14 e op whaha

  huggie

  Like

 23. Rookmelder zegt:

  @vladimir. Poetin, ook geen heilig boontje hoor, heeft na de val van de USSR, daar waar Amerika samen met Europese bondgenoten dachten er de macht en economie over te nemen, vanaf begin jaren ’90 dusdanig de leiding genomen dat Rusland momenteel weer meetelt als wereldmacht, zeker militair gezien. Hij heeft daar gigantisch in geinvesteerd de afgelopen jaren, de technologische ontwikkelingen daarin gestimuleerd met het besef dat ze het nu middels de NAVO, tegen de toen gemaakt afspraken in, dunnetjes overdoen ! Bovendien is hij een subliem ziener en schaker op het wereldtoneel -zie Tjetjenie, Georgie, De Krim, Syrie-, en weet wat de Deep State en de NWO, heulend met de islam, wil bereiken qua globalisatie en diversiteit en steekt daar v.w.b. Rusland een stokje voor. Economisch gezien, liever niet via het IMF en BIS, maar samen optrekken met de BRICS landen, laat hem maar schuiven !
  P.S.: ik ken de meeste YT fimpjes over MH 17 al ! Huggie…

  Like

 24. BESTE ROOKMELDER ,
  IK MAAK ME NIET OM IEDEREEN DRUK ,WHAHAHAAHA
  U heeft de boeken ,denk ik haast allemaal van Wayne Dyer
  maar als u die gelezen heeft ,whahahaaha
  dan weet U toch , dat Kaasmarktmeisjes e.d.
  dus gewoon geen enkele indruk maken
  op mensen die zijn filisofien en uitleg hebben gevolgd al ?? 35 jaar gok ik !
  gillend van het lachen , lig ik in mijn stoel ,
  als ze iedere keer benadrukt wat ze allemaal niet zegt te doen , maar juist wel doet, heerlijk
  hier heeft een psychiater een eeuw werk aan, whahahaha
  en zal waarschijnlijk op het eind hoofdschuddend de deur uitlopen , whahahaha

  MIJN !!!!! BLOEDDRUK , is volgens de dokter van een jonge god

  dus voor u nog even wat hoofdletters, whahahaha geintje hoor
  ik ga even ontbijten met mijn mooie meissie

  dooei laaaterrrrr VLADY

  Like

 25. dank mijn jongen ,
  ja was op TV
  nou de komende dagen kan er niks gebeuren ,
  de sneeuw ligt 40 cm hoog ,
  maar leuk dat ze het officieel doen nu , nu moet er in Brussel , door Adolfa c.s.
  dus gereageerd worden , want Minsk 2 is nog steeds officieel .
  hoort Vladimir niets dan ,
  kan hij de Donbass even helpen !!
  Dat ze in Kiev er schijt aan hebben , en brussel niks zegt ,
  daar kan je aan zijn wat de bedoeling is !!

  DUS DONBASS WAS AL MAANDEN KLAAR VOOR DE AANVAL ,

  dus nu is de USA opdracht dus officieel, Mc Cain !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SYRIE MISLUKT DANKZIJ VLADY

  NOU HIER SPEELT HIJ EEN THUISWEDSTRIJD !

  dus vraag maar aan ”NAPPIE & ”ADOLF ”

  RUSLAND UIT ALTIJD MOEILIJK !!!

  UKRAINE GAAT VOOR DE 2E KEER VERSCHRIKKELJK OP ZIJN FLIKKER KRIJGEN !

  want als je als soldaat daar na toe gestuurd wordt, en je ouders moeten je uniform zelf kopen , met wat oude hangranaten
  wat tanks uit Rusland, van 1991 en daarvoor gekregen van vlady
  dus de strijd zal niet lang duren !

  en mochten de USA onze bebrijders net als in Syrie , de rust komen bewaren ?
  dat
  is Europa binnen 1 dag een hele grote glazen parkeerplaats .

  Nederland staat ook op de lijst ( volkel ) hoor maak je geen zorgen , dus Londen, Parijs Berlijn c.s.

  we hebben dan precies nog 7 minuten ,

  MAY THE LORD BE WITH YOU WHERE EVER YOU GO

  OOM VLADIMIR

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ik weet niet of je nog terug gescrolld hebt, maar 19 jan 12:30 staat mijn reactie op je non-alcoholisch verhaal.

   Like

   • beste Frans , grote lolbroek
    natuurlijk , heb / had ik die gezien
    was er ook heel blij mee, gna, gna. gna

    daarna mocht ik mee naar de sportschool
    met The Queen of Athens en niet gaan ?? is geen optie
    Kalahnikov op de heup in een miniscule slipje
    ja dan moet je kiezen mijn jongen
    ( iets met geen sex de komende 3 dagen , dus ik neem geen enkel risico )
    gelukkig hebben we de foto’s nog !

    en las ik bij terug komst
    een 6 regels excuus brief ,die ze gelijk op regel 7 weer vergeten was !

    daarna dacht ik , okiedokie , stoppen et dat gezeik
    dus nette brief terug geschreven
    en daarna , kwam er nog wat gezeik
    en nog een keer
    en nog een keer
    ondanks dat ik een heel net antwoord had geschreven
    tot aan 22,uur 42
    na THE BATTLE OF THE JURK !!!
    dus excusez moi
    zal niet meer gebeuren

    huggie mafkees

    vriend Vlady

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s