De volksverraders nr. 1 zakken naar historisch dieptepunt

Screenshot_155

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Zo laag stond de SPD nog nooit. Ooit onder Willy Brandt bijna op 46% komt ze op dit moment volgens een peiling van INSA uit op 18,5%. Meer dan twee derde deel van de Duitsers wil geen ministersfunctie voor de socialistische miljonair Schulz in een nieuwe regering-Merkel. Het verraad aan het eigen volk, aan Europa, aan de democratie, aan de mensenrechten, aan het fundamentele recht op vrije meningsuiting en aan de rechtsstaat schijnt zich nu steeds meer te wreken voor de voormalige arbeiderspartij.

SPD stort in het bodemloze – CDU kan niet profiteren – AfD stijgt verder

Wat is er toch van de eerbiedwaardige Duitse sociaaldemocratie terechtgekomen? Ze heeft zich al lang tot de grootste vijand van het Duitse volk, tot de grootse vijand van democratie en mensenrechten in het land ontwikkeld. Dit merken de kiezers nu eindelijk steeds meer en straffen de partij nog steeds veel te mild, maar desondanks voor haar verhoudingen vreselijk af. In de nieuwste peiling van INSA van 15-01-2018 daalt de SPD van 19,5% naar 18,5%. Dat is het laagst ooit gemeten percentage voor de voormalige volkspartij, die ooit onder Willy Brandt en Helmut Schmidt scores van 40 tot 45% haalde, zelfs één keer nog hoger: in 1972 onder Willy Brandt bijna 46%.

INSA heeft 2000 Duitsers ondervraagd tussen 12 en 15 januari – dus al nadat de CDU/CSU en de SPD het resultaat van hun oriënterende gesprekken hadden verkondigd. De CDU en de CSU konden echter ook niet profiteren van het verdere verlies van de SPD. De CDU/CSU bleef staan op 31,5%.

Daarentegen kon de AfD verder stijgen van 13,5 naar 14%. In de afgelopen 50 weken heeft de AfD nog nooit zo hoog gestaan. Op de 4e plaats staat al sinds enige weken de linkse partij (SED, PDS, Linkspartei, DIE LINKE) met nu 11,5%. De Groenen blijven stabiel met 10% op de 5e plaats, de FDP valt verder terug naar 9,5% (eergisteren bij Emnid zelfs naar 8%).

Hieronder de percentages in een overzicht (tussen haakjes de veranderingen tegenover de parlementsverkiezingen van 24 september 2017):

 1. CDU/CSU: 31,5% (– 1,4)
 2. SPD: 18,5% (– 2,0)
 3. AfD: 14% (+ 1,4)
 4. LINKE: 11,5% (+ 2,3)
 5. Groenen: 10% (+ 1,1)
 6. FDP: 9,5% (– 1,2)
 7. Overigen: 5% (-/+ 0)

CDU/CSU-SPD komt nog maar net op 50%

Zodoende zou er slechts sprake kunnen zijn van twee regeringscoalities: “Jamaica” (= CDU/CSU – Groenen – FDP) en CDU/CSU-SPD. Bij samen slechts 50% van de stemmen voor CDU+CSU+SPD kun je nauwelijks nog spreken van een “grote coalitie”. De chef van INSA, Hermann Brinkert, tegenover de “Bild-Zeitung”: “De SPD is zo zwak als nooit tevoren. De partijen van de grote coalitie bereiken nog maar één op de twee kiezers. De grote coalitie is niet groot meer, ze heet alleen nog maar zo.”

En zelfs voor deze beide mogelijke coalities wordt het steeds moeilijker om überhaupt nog een meerderheid te vormen. En “Jamaica” is op dit moment in zijn tendens groter dan de voormalige grote coalitie, nu CDU/CSU-SPD.

 1. “Jamaica” (CDU/CSU-SPD-FDP): 51%
 2. CDU/CSU-SPD: 50%
 3. CDU/CSU-Groenen: 41,5%
 4. CDU/CSU-FDP: 41%
 5. SPD-DIE LINKE- Groenen: 40%
 6. SPD-FDP-Groenen: 38%

Volgens Forsa wil meer dan twee derde deel van de geënquêteerden geen ministersfunctie voor Schulz

Ook de actuele peiling van Forsa zou voor Schulz (kleine foto) wel eens kunnen voelen als een klap in de maagstreek. Want meer dan twee derde deel van de geënquêteerden (67%) wil niet dat de vroegtijdige schoolverlater en socialistische miljonair (van belastinggeld, dus gedwongen onteigeningen van burgers, “verdeling” van onderen naar boven in de eigen zak) welke ministersfunctie in de volgende regering-Merkel dan ook op zich moet nemen. Ja, zelfs onder aanhangers van de SPD wil slechts 30% dat Schulz een regeringsfunctie krijgt.

De SPD moet net zoals in Frankrijk en Nederland onder de 10%

Screenshot_156Als Duitsland, als de democratie, de fundamentele rechten, de burgerrechten,e mensenrechten, als de rechtsstaat in dit land moet overleven, dan moet de SPD, dan moet de partij die als geen andere al tientallen jaren lang de islamisering van Duitsland bevordert, die als geen andere partij Duitsland in een eerst nieuw EU- en daarna in een Euroabia-imperium wil oplossen, dus uiteindelijk wil verwoesten, dan moet de partij die als geen enkele andere de schulden van Griekenland, Italië, Spanje en Frankrijk hoofdelijk wil omslaan, dus ten koste van de Duitse belastingbetaler, dan moet de partij die als geen enkele andere Duitsland met nog veel meer immigranten uit Afrika en de islamitische wereld wil overstromen en dat zonder enige beperking, dan moet deze partij, die systematisch tegen de belangen van het eigen volk werkt, onder de 10%, dan moet ze in de complete politieke betekenisloosheid verdwijnen en dan moet de AfD meer dan 20% van de stemmen krijgen. De richting lijkt in beide gevallen in ieder geval te kloppen.

Bron:
https://juergenfritz.com
Auteur: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op De volksverraders nr. 1 zakken naar historisch dieptepunt

 1. Monalisa64597182 zegt:

  Dit gaat niet goed in het land waar ik woon.

  Like

 2. theresageissler zegt:

  Dat is mooi. Maar nog veel mooier zou het zijn, als de CDU – die door Merkel slinks is omgevormd tot een verkapte SED – eens flink zou kelderen. (En dan uiteraard geheel ten gunste van de AfD.

  Geliked door 1 persoon

 3. paulzwueste zegt:

  Iedereen weet dat de socialisten hun tijd gehad hebben.
  Ze zullen nooit meer aan de macht komen.

  Hun verraad is te groot geweest!

  Like

  • janzonderland zegt:

   Ook in duistland zitten op alle fronten spd.ers, dus hun ambtelijke macht zal blijven. Zij zullen net als de communisten, in slechte tijden onderduiken en als ambtenaar stiekum tegen werken op alle fronten die hen niet bevallen. Dat is in nederland ook zo en niemand doet er wat aan

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Beste Jan.
    De dood staat aan onze kant.
    Ze mogen ouder worden, maar dan heb je altijd het gevaar van het ongeluk in het verkeer.
    Het verraderlijke opstapje.
    Iets verkeerds gegeten…
    Enfin het aantal sterfgevallen is bij deze ondergedoken verraders groot.
    En ze zullen toch allemaal ’n keer met pensioen moeten.
    Ondertussen werkt de islam ook al met ons mee door haar steeds gewelddadiger aanwezigheid.

    Like

 4. Rensk. zegt:

  Naar mijn zin zijn de Duitsers naar deze monsterpartijen met Schulz en Merkel aan de top en nog een aantal andere monsterlijke personen nog veel te mild. Veel te mild als je bedenkt welke misdaad ze het volk (en Europa) hebben aangedaan. Mijns inziens hadden ze allang keihard afgestraft moeten worden.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Die Linke is in deze peiling de grootste stijger. Maar liefst + 2,3%. De socialistische rot is nog lang niet weggesneden uit het zieke democratisch teruglopende lichaam.

  Geliked door 1 persoon

  • Elly zegt:

   Waarschijnlijk heeft dat te maken met het optreden van Sahra Wagenknegt. Een dame die, hoewel voor die Linke, toch bijzonder zinnige dingen zegt. Zo vroeg men zich af of de “uitersten” (n.l.) AfD en die Linke elkaar niet raakten

   Like

   • Nemesis zegt:

    Die Linke kont voort uit de vroegere Oostblockpartij SED (Mauermörderpartei) Wagenknecht zegt inderdaad heel zinnige dingen en bovendien kan ze Merkel aan. Alleen zou de mooie Sarah dan toch eens afstand moeten nemen van haar al te communistische vriendjes en zeker ook stoppen met het ondersteunen o.a. met geld, van de Antifa.
    Sociaal mag ze zeker zijn, maar niet socialistisch/communistisch

    Geliked door 1 persoon

 6. Thom zegt:

  Ik zie weinig positiefs in deze peiling. AFD en FDP komen op iets meer dan 25% en dat betekent dat de achterlijke linkse partijen bijna 75% van de stemmen krijgen. Dan kan de SDP met zo’n Schulz wel verliezen, maar het geheel geeft aan dat de Duitsers niet bevatten wat er aan de hand is. Zolang ze nog Bratwurst kunnen vreten schijnt het ze worst te zijn.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Ik denk ook dat Duitsers nog steeds niet beseffen wat er aan de knikker is. Ik hoorde net dat Merkel heel veel ideeen gepikt heeft van SPD. Voor mij de zoveelste bevestiging dat zij een psychopaat is. Ik weet dat psychopaten exact hetzelfde doen. Ze hebben geen visie dan alleen hoe krijg ik roem en geld en macht en als daar lijken bij moeten vallen prima.De ellende van anderen hebben ze geen boodschap aan. Het bevredigt ze zelfs. Kunnen er plezier aan beleven.Dat ze (West-Europeanen) dat nog steeds niet merken is werkelijk verbazingwekkend. Men klaagt daar in Duitsland dat veel mensen niet profiteren van de welvaart. Als je bedenkt hoe ongelofelijk veel geld gaat naar het binnen harken van buitenlanders en de mensen, die er aan verdienen en er gaat nog steeds geen lampje branden? Men denkt kennelijk dat dat er totaal niet mee te maken heeft. Een aantal zegt duidelijk dat ze meer EU willen. Ik denk dat veel mensen totaal geen weet hebben hoe geld werkt. Ze denken dat het ongelimiteerd aan de bomen groeit. Het is ook tekenend dat er zoveel mensen in de schulden zitten. Sommigen buiten hun schuld, maar velen omdat ze niet weten hoe het met geld werkt. En dat alles bij elkaar gaat ons de kop kosten als er geen ommekeer komt daar in Duitsland.

   Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   De macht van de media is doorslaggevend, helaas. Natuurlijk kun je het Duitse volk het wel kwalijk nemen dat ze er in trappen: ze zijn verantwoordelijk

   Geliked door 1 persoon

 7. Eric zegt:

  Schaf Duitsland maar af. Politiek gezien is coalitievorming en zijn akkoorden er onmogelijk geworden. Laat dat land maar opgaan in een Groot-Oostenrijk, waar niet-moslims nog enige toekomst hebben. Momenteel leunt Duitsland echter meer aan bij Turkije, met de belangrijkste concubine van Erdogan aan het roer van de Duitse staat. Ze schippert richting Ankara. Een knielende harlekijn als Schultz heeft men daarbij echt niet nodig.

  Geliked door 1 persoon

 8. Flo zegt:

  Ze drukken het er gewoon door,hoe erg ik het ook vind .Eens te meer een voorbeeld hoe de politiek maling heeft aan de kiezers .

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Martin Schulz, former EU Prez, now German SD leader gets heckled

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Heeft iemand zich ooit gevraagd hoe Martin Schultz miljonair werd? Hoe en waar heeft hij zijn miljoenen verdiend? Was hij een topvoetballer? Een Holywood ster? Had hij ooit een bedrijf met een omzet van miljoenen per jaar? Dit is wat wikepedia over Martin Schulz meldt:
  “Na zijn middelbare schooltijd volgde Schulz een opleiding tot boekhandelaar. Van 1982 tot 1994 had hij een eigen boekhandel in Würselen bij Aken, Noordrijn-Westfalen” Wikepedia gaat verder met zijn politieke loopbaan….
  Is dat niet een beetje vreemd? Sorry, maar van de verkoop van boeken in een boekwinkel in een klein stadje wordt niemand miljonair.
  De zin: “Meer dan twee derde deel van de Duitsers wil geen ministersfunctie voor de socialistische miljonair Schulz in een nieuwe regering-Merkel” moet bij de Duitsers, maar ook bij ons alle alarmbellen laten rinkelen. De EU is niet meer en niet minder dan een smerige berenput ..een plek waar mensen niet voor hen partij en hun kiezers zitten, maar om zelf beter van te worden. Mensen die in achterkamertjes steekpenningen en gunsten ontvangen door alle mogelijke deals te sluiten met louche ondernemers en zelfs organisaties of landen die onze veiligheid riskeren.
  WIJ ZIJN DE MENSEN DIE HYENA’S zoals Martin Schulz, Guy Verhofstadt, Frans Timmermans en een huis vol parasieterende jackhalzen met ons geld vetmesten. Wij liggen krom voor mensen die niets anders doen dan foefjes te bedenken om onze vrijheid te beknotten, onze natiestaten omver te werpen en ons verder te knechten. Maar als puntje bij paaltje komt, zouden ze ons niet kunnen beschermen. Wij zouden volledig op onszelf staan.
  De tijd is aangebroken om onze vrijheid weer terug te winnen en op onszelf als vrij volk te staan. .

  Geliked door 1 persoon

 11. Onno zegt:

  Socialisten ‘of sorts’ nemen de door jou met grote moeite en inspanning zorgzaam opgebouwde fabriek of gevormde en draaiend gehouden staat met geweld ‘of sorts’ over, áls…..die dan eindelijk eenmaal netjes draait en gaan zichzelf daarvoor meteen zo overdadig goed belonen, dat de hele tent op een gegeven ogenblik weer in elkaar sodemietert. Venezuela is momenteel als land wel een vrij helder voorbeeld daarvan.
  De leiders zijn eigenlijk (zich uiteindelijk ook, in vergelijk met de ware eigenaar, als echte terroristen ontpoppende) psychopaten, die onherkend binnensluipen en de arbeiders opstoken en wijsmaken, dat zij als grote genie-en en ware scheppende krachten met een minderwaardigheidscomplex eigenlijk verdienen, wat de aartluie eigenaar “vrolijk aan het afromen” is.

  Like

 12. Elisah zegt:


  Alternatieve feiten uit Duitsland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s