Vooraanstaand AfD-lid bekeerd tot de islam!

Screenshot_260

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Met de bekering van een vooraanstaand partijlid heeft de islam zijn intrede gedaan in het brein van de AfD. De AfD heeft vanaf dit moment een probleem: De islam bevindt zich reeds binnen haar gelederen.

Het vooraanstaande Brandenburgse AfD-lid Arthur Wagner (foto) heeft zich bekeerd tot de islam . “De partij heeft er geen problemen mee”, zei de landelijke partij-woordvoerder Daniel Friese. Wagner zelf wilde volgens de bijdrage in de krant over de stap niets kwijt. “Dat is mijn privé-zaak”, zei hij. In de eerste gelederen van Brandenburg is hij één van zes bijzitters. In het district Havelland is de Rusland-Duitser plaatsvervangend voorzitter. (Bron)

Michael Mannheimer Blog

Als het bericht, dat een vooraanstaand AfD-lid zich tot de islam heeft bekeerd, klopt – en de AfD er geen problemen mee heeft: dan heb ik vanaf dit moment een enorm probleem met de AfD. Als de AfD deze man niet onmiddellijk uit de partij gooit, dan is ze niet langer een alternatief voor de gevestigde partijen, maar hoort ze bij hen.

De islam-bekeerling vergist zich enorm als hij denkt dat dit “zijn privézaak is”.

De islam is geen private wereldbeschouwing, maar een politieke religie. Zij gebiedt met onmiddellijke ingang ook het vooraanstaande AfD-lid Wagner, zich volkomen en zonder tegenspraak te onderwerpen aan de regels van de islam.

– Daartoe zal hij onmiddellijk door alle Duitse islamverenigingen worden geïnstrumentaliseerd als directe link ter infiltratie in de AfD.

We mogen er zeker van zijn dat vanaf dit ogenblik de aanmeldingen van moslims voor het partijlidmaatschap in de AfD explosief zullen toenemen.

– Op dergelijke gelegenheden zitten de islamverenigingen alleen maar te wachten:

– Want de islam is optimaal gespecialiseerd in de infiltratie van zijn tegenstander.

– Tot nu toe heeft hij het gered om, op de AfD na, alle gevestigde partijen volledig te infiltreren.

Honderdduizenden moslims zijn lid van de CDU/CSU, de SPD, De Linkse Partij, de Groenen en de FDP.

Niets binnen deze partijen gaat meer zonder- en al helemaal niet tegen de islam.

Dit noodlot zal ook de AfD treffen als ze zich niet ontdoet van dit vooraanstaande lid

Haar infiltratie vindt plaats van twee kanten: van de kant van de binnenlandse veiligheidsdienst en van de kant van de islam. Beide zijn uiterst gevaarlijk.

De eerste, omdat hij de partij van binnenuit kan vernietigen – zoals hij het ongeveer bij de Republikeinen met groot succes heeft gedaan. De tweede, omdat de islam in staat zal zijn deze partij om te programmeren tot een islamvriendelijke partij – en vervolgens door middel van het partij-DNA en masse islamitische virussen te laten produceren.

De islam is de speerpunt van het politieke establishment ter vernietiging van Duitsland

Daar heb ik al zo vaak met onweerlegbare feiten op gewezen dat ik mij een herhaling hiervan bespaar.

– De islam is een in de vernietiging van beschavingen gespecialiseerde oorlogs- en veroveringscultus, die zich vermomt als religie.

– De islam deelt de wereld in haram en halal in – en verklaart haar een nooit eindigende oorlog, waarbij tot nu toe reeds 300 miljoen mensen het leven moesten laten onder de Allahu-Akhbar-roep van hun afslachters (vrij naar Karl Marx).

– De islam kent geen erbarmen, geen vergeving.

– Wie niet-moslim is, geldt als minder dan dieren

– De islam kent geen religieuze tolerantie.

– Wie de islam verlaat, moet worden gedood.

– Wie geen moslim is, is geen mens (Caïrose mensenrechtenverklaring van de islam).

– Wie geen moslim is, kan en moet worden gedood (2000 (!) bevelen daartoe in koran en hadiths)

– Wie als moslim een “ongelovige” doodt, komt automatisch in het Paradijs.

Wanneer nu een vooraanstaand lid van de AfD is toegetreden tot de islam, dan is de islam reeds in het hoofd van deze partij geïnfiltreerd

Dan zal dit vooraanstaande lid de taak vervullen die de onbeschrijfelijke Mazyek jaren geleden bij de FDP vervulde: hij zal de AfD net zo lang voeren met leugens over de zogenaamd vredelievende islam tot ze met deze moordcult geen probleem meer heeft en islamcritici zal vervolgen.

Maar dan is deze partij afgedankt als alternatief voor Duitsland. Dan zal het Duitse verzet zich ondergronds terugtrekken en militariseren. Dan zullen wij burgeroorlog hebben, omdat er niet langer een oppositie is, die het verzet van de Duitsers tegen hun vernietiging en de islamisering van ons land zal vertegenwoordigen. Is dat wat de AfD wil?

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), Algemeen, Duitsland, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

80 reacties op Vooraanstaand AfD-lid bekeerd tot de islam!

 1. delamontagne zegt:

  Had ’t gisteren in Fr nieuws gelezen……….
  Een soort van “van Doorn”. ( zou hij ook geschenkjes uit S.A. krijgen ? ? )
  * *
  Brandenburger AfD-Politiker konvertiert zum Islam
  Die AfD polemisiert gerne gegen die “Islamisierung” Deutschlands. Nun ist Arthur Wagner, Mitglied des Landesvorstands der Partei, Muslim geworden.

  Gelukkig denken ze er niet allemaal zo over.
  http://www.tagesspiegel.de/images/afd-pnn/20877432/3-format6001.jpg?inIsFirst=true

  http://www.tagesspiegel.de/berlin/rechtspopulisten-brandenburger-afd-politiker-konvertiert-zum-islam/20877200.html

  Geliked door 3 people

 2. Thomasson zegt:

  De AfD heeft helemaal geen probleem. Zij moeten deze prominente lid die het licht ziet in een religie die graag mensen vermoord, gewoon aan de kant zetten. Hij kiest voor de religie van ISIS, dus hij moet maar zijn heil bij ISIS gaan zoeken. Het is net als het houden van een verzetsstrijder tijdens de Tweede Wereldoorlog binnen de organisatie, terwijl iedereen weet dat de man werkt voor de GESTAPO.

  Geliked door 6 people

 3. Onvoorstelbaar en zeer beangstigend voor de Duitsers die hun vertrouwen aan AFD hadden gegeven en op deze partij hun hoop hadden gevestigd. Misschien toch niet zo gek dat Geert Wilders niet wil dat je lid kan worden van de PVV.

  Geliked door 6 people

  • hendrikush zegt:

   Die bekering is veroorzaakt door een djinn.
   Als je zijn handjes in een hete oven stopt en zijn trommelvliezen doorprikt komt het weer goed met hem. Het heeft ook prima geholpen bij een Marokkaans jongetje uit Nederland.

   Geliked door 2 people

  • Qvic zegt:

   Wilders heeft zijn partij zo opgezet, dat alleen hij lid is en de andere zijn volgers. Zo kan hij nooit uit zijn eigen partij gegooid of gestemd worden door andere van zijn partij. De tegenstanders die telkens roepen dat zijn partij niet democratisch is. Wordt bewust zo gebracht om de PVV in een kwaad daglicht te plaatsen, omdat er geen mogelijkheid is om een mol in zijn partij te infiltreren, die uiteindelijk de gehele partij over zal nemen.
   Nu de Afd. een bekeerde moslim in hun gelederen hebben, zal deze mol de mogelijkheid krijgen om de partij van binnen uit, uit te gaan hollen en de Afd. een werktuig voor de islam te laten worden. Als de Afd. verstandig zou zijn, zal het direct dit kankergezwelletje uit hun gelederen halen, voordat het te laat is.

   Geliked door 3 people

  • Mary zegt:

   Heel goed gezien en laat (nogmaals) Wilders dat zo houden!!!, ze zouden maar al te graag de PVV van binnenuit kapot willen maken zoals deze engerd.

   Geliked door 2 people

  • williaan zegt:

   Juist helemaal waar, onbetrouwbare lieden willen de partijen als opstapje gebruiken in de politiek, om hun ideeën te kunnen spuien. Een sluipend gevaar.

   Geliked door 2 people

 4. koddebeier zegt:

  Trap die eikel de Afd uit !! Als je bekeerd tot de islam spoor je niet !

  Geliked door 4 people

 5. Trucker zegt:

  “De partij heeft er geen problemen mee”, zei de landelijke partij-woordvoerder Daniel Friese. Wagner zelf wilde volgens de bijdrage in de krant over de stap niets kwijt. “Dat is mijn privé-zaak”, zei hij.

  Infiltratie hoeveel inkt heb ik daar al over verspild weet het zelfs niet meer…

  Geliked door 2 people

 6. Peacepipe zegt:

  Geheel volgens de richtlijnen van de moslim Broederschap. “Neem deel aan Westerse instellingen om ze later over te kunnen nemen”. Dat is juist de reden dat je géén lid van de PVV kan worden. Als ze hem niet snel uit de partij zetten, is dit het begin van het einde van de AfD.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   @ Peacepipe:25 januari 2018 om 13:28

   “…Als ze hem niet snel uit de partij zetten, is dit het begin van het einde van de AfD…”

   Goed lezen wat de partij daarover zegt…
   Enne dat “…richtlijnen van de moslim Broederschap…” is een beetje (veel) dat islamieten zooitje overschatten.
   Sun Tzu heeft het in zijn werk omstandig uitgelegd omtrent de waarde van infiltranten en spionnen.
   Toen hij zijn (lijvig) boekwerk schreef moest dat moslimbroederschap nog uitgevonden worden, maar leep en sluw als islamieten zijn stelen ze datgene dat hun in de strijd sterkt.
   Ik zou zeggen ‘ken uw klassiekers’ en Sun Tzu is dat zeker.

   Like

  • Wolf zegt:

   Leer eerst uw vijand kennen door er vriend mee te worden, dan kan u uw vijand verslaan.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Royeren als lid. Dat zou het enige antwoord van het AfD moeten zijn aan deze overloper/verrader! Doen ze dat niet, dan begeeft deze partij zich op een zeer steile helling!
  Hebben ze dan helemaal geen oog voor de gevaarlijke situatie waarin de partij zich thans bevindt?

  Mensen, word wakker! Neem maatregelen. Dit kan binnen de partij toch niet getolereerd worden?

  Geliked door 4 people

 8. delamontagne zegt:

  Dan kan de vrouw van de pas bekeerde Arthur Wagner tot moslim ook gebruik maken van dit nieuwe Hallal-zwembad.
  * * *
  Het nieuwe zwembad van de stad Bonn wil een aparte “zone” voor muslimvrouwen creëren.
  De stad heeft al aparte uren waarop alleen vrouwen van het bad gebruik mogen maken.
  Ze kunnen zodoende gebruik maken van het bad zonder door mannen te worden gade geslagen.
  Maar nu moeten de gordijnen helemaal worden gesloten voor de muren van glas om de MOSLIMA’S ongestoord te kunnen laten “zwemmen. Niet gehinderd door mannen ?
  Christos Katzidis, voorzitter van de CDU van het district Bonn snapt er helemaal niets van.
  Ik begrijp zulke maatregelen niet omdat ik niet denk dat ze bijdragen aan de integratie en ook niet overeenkomen met onze normen en waarden.
  INTEGENDEEL, ze bevorderen niet te accepteren parallele samenlevingen.

  Source via Fdesouche.com
  https://www.derwesten.de/region/vorhaenge-vor-schwimmbad-glaswaenden-fuer-muslimisches-frauenschwimmen-sorgen-fuer-aerger-id213208415.html

  Geliked door 2 people

  • Oeps48 zegt:

   @ delamontagne (25 januari 2018 om 15:08)
   Dames en Heren.
   Als ik het goed begrijp zijn we nu dus weer terug bij af.
   Ik herinner me nog heel goed, dat vroeger bij ons in dorp een zwembad was en dat daar een grote schutting dwars doorheen stond. Aan de ene kant mochten de mannen zwemmen en aan de andere kant de vrouwen. Ik herinner me ook nog, dat na jarenlang zaniken en zeuren in 1958 eindelijk die schutting werd afgebroken. Toen mocht er eindelijk gemengd gezwommen worden. Maar bikini´s waren nog niet toegestaan. Vrouwen moesten nog in badpak. Het heeft toen nog een jaar of 4 à 5 geduurd eer bikini’s werden toegestaan. En de bikini’s uit die tijd waren toch ook nog wel heel erg preuts. En nu 60 jaar later wordt de klok dus weer teruggedraaid, met gesepareerd zwemmen voor moslim-wijven.
   Ik meende begrepen te hebben, dat die kutten naar hiertoe waren gekomen vanwege onze verworvenheden en de ellende in bij hullie thuis. Maar als het ze hier niet aanstaat, wat doen ze dan hier ??? Dan moeten ze maar gauw huin boeltje pakken en teruggaan, naar waar ze vandaan komen. Wij hebben hullie ellende hier niet nodig. Dat past niet in onze cultuur. Oppleuren en graag een beetje snel. Ga terug naar je eigen land en ga dat opbouwen. Dan kun je het daar net zo eng maken, als je het zelf hebben wilt. Vort weg !!!

   Geliked door 3 people

   • Yvonne zegt:

    Oeps,ze gaan niet weg ze zijn hier voor de poen en overal over zeuren,net kleine kinderen die stampvoeten als ze hun zin niet krijgen

    Geliked door 1 persoon

   • Voor Volk&Vaderland zegt:

    @Yvonne
    En ze blijven stampvoeten, want het wordt keurig beloond.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Dat kan wel ongeveer kloppen 1958. Ik herinner me dat wij het vreemd vonden als we bij familie in N-Brabant logeerden, ik met m’n neven naar ene gedeelte van zwembad moest en m’n zussen het andere.
    Vonden we heel vreemd, was in R’dam nooit zo geweest.
    Wat ik in NL vreemd en achterlijk vind is het feit dat die z.g.n. preutse moslima’s met zo’n burkini mogen zwemmen.
    Dat is hier verboden.

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    Wij zwommen gewoon met broers ,zusters ooms, neven ,nichten, oudooms , etc gewoon in een vies veen kolonie kanaal waar we hebben leren zwemmen met zn allen.Er zijn er wel 17 van ons verdronken toen omdat het zo diep was. Wij hadden niet GELD!!! voor een dure ZWEMBAD . We waren met velen.

    Geliked door 1 persoon

   • Oeps48 zegt:

    @ Wolf (26 januari 2018 om 00:55)
    Dames en Heren.
    Ik vind het heel erg te vernemen van Wolf, dat destijds 17 mensen uit zijn directe omgeving zijn verdronken bij het zwemmen in een vies en diep veenkoloniekanaal. Wat een traumatische ervaring. Hoe ga je met een dergelijke herinnering om. Je zult er maar mee moeten leven. Er zijn geen woorden om dergelijke leed te verzachten.
    Er was geen geld voor een fatsoenlijk zwembad. Nee natuurlijk niet. De Nederlandse elitaire politici zijn destijds bepaaldelijk niet netjes omgesprongen met de belangen van de mensen in de veenkolonieën. Dat waren immers toch maar “slampampers”. Die hoefden toch niets te hebben. Die mochten blij zijn, dat ze “gelukkig” mochten zijn in hun hutjes in het veen. De politieke elite in Den Haag baadde zelf wel in alle luxe. Daar hadden ze gewoon “recht” op, meenden ze. De veenkolonieën was de ver van hun bed show.
    In feite is er nog steeds niets aan die onfatsoenlijke attitude veranderd. De Groningers weten daar nu alles van. Het aardgas is decennia lang onder hun voeten weggehaald. Daar hebben zij geen cent voor gekregen. De enorme winsten werden onder de “armen” verdeeld. En nu het Groningse land als gevolg van de aardgaswinning geteisterd wordt door de ene aardbeving na de andere en de huizen op instorten staan, laten de elitaire politici het wederom afweten. De Groningers worden met een kluitje in het riet gestuurd en verder mogen ze het zelf uitzoeken. De “hogere” economische belangen staat uiteraard weer voorop.
    Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.

    Like

  • Oeps48 zegt:

   @ delamontagne (25 januari 2018 om 15:08)
   Dames en Heren.
   Mijn relaas over het zwembad behoeft een kleine toelichting.
   Dat zwembad is ontstaan in de vooroorlogse crisisjaren, toen het merendeel van de mannelijke bevolking werkeloos was en niets anders kon doen, dan wat rondhangen.
   Om deze mensen van de straat te houden, zijn toen een aantal projecten opgepakt, waaronder het zwembad. We zouden dit tegenwoordig werkverschaffing, vrijwilligerswerk of bezigheidstherapie noemen. Je kunt hier heel verschillensd over denken. Maar op die manier zijn er wel diverse faciliteiten tot stand gekomen, die anders niet mogelijk waren geweest. Voor zover ik weet, zijn de meeste van die faciliteiten nu nog steeds aanwezig en in gebruik. Of die werkelozen op enigerlei wijze een compensatie voor hun inzet hebben ontvangen, is mij niet bekend. Als ze al iets gekregen hebben, zal het, denk ik, beslist niet veel zijn geweest.

   Like

 9. droevige mof zegt:

  Helaas zijn er veel excentriekelingen in de AfD. Misschien wil hij laten zien hoe liberaal de AfD is of wil hij ons een gematigde islam presenteren. Ik denk dat beide motieven een illusie zouden zijn.
  Of er een gematigde islam is, daarover hebben twee bekende Arabisten zich negatief uitgedrukt: Nederlander Hans Jansen en Belg Wim van Rooy.
  Het loont de moeite om de lezingen en interviews op YouTube te bekijken.

  Geliked door 2 people

 10. Marc zegt:

  Ik denk niet dat Alice Weidel dit op zijn beloop laat.

  Geliked door 1 persoon

 11. Johan zegt:

  Het vooraanstaande Brandenburgse AfD-lid Arthur Wagneris een van de grootste malloten uit de recente politieke geschiedenis van Duitsland. Als deze meneer zo graag wil heulen met de islam, moet hij maar opkrassen naar bijvoorbeeld Saoedi-Arabië.

  Geliked door 3 people

 12. Charles Martel zegt:

  Sukkelaar. Zal wel zelf zijn conclusies trekken en opstappen.

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Als deze bekeerde moslim na zijn bekering zelf in de partij blijft, dan geeft dat al te denken.

  Als moslim wil je toch niet tussen mensen zitten, die jouw godsdient afkeuren en zelfs bestrijden?

  Dat doe je alleen maar als je bepaalde bedoelingen hebt. Waarschijnlijk was hij al eerder een moslims en heeft hij zich op deze manier – volgens afspraak – er tussen geschoven.

  Het AFD kan hem het beste zelf het vuur aan de schenen leggen en hem ondervragen of hij nog wel bij hun opvattingen past.

  Zijn bekering tot de islam – die gaat tegen de opvattingen van de partij in – is dan een goede reden om hem eruit te gooien,.

  Geliked door 3 people

  • Wolf zegt:

   Ja! Hij is een Gruwel.Hij moet tot zijn einde der levensdagen hier voor boeten. Met een straf die Rechter Edelachtbare Hoog Geborene Heer Freisschler wel wist om hem en zijn handlangers voor eeuwig en altijd de mond te snoeren.

   Like

 14. Tistochwat zegt:

  Als het bericht, dat een vooraanstaand AfD-lid zich tot de islam heeft bekeerd, klopt – en de AfD er geen problemen mee heeft: dan heb ik vanaf dit moment een enorm probleem met de AfD.

  Dit was het eerste wat in mij opkwam toen ik de titel van het artikel las.
  Onbegrijpelijk, kennelijk zijn er nog maar weinigen die te vertrouwen zijn en wie weet of dat zo blijft?

  Geert Wilders: begin alsjeblieft nooit aan een ledenpartij, het risico is veel te groot.
  Wat je dan wél moet verzinnen om je ‘fans’ of hoe wij ook genoemd mogen worden, te ‘organiseren’?
  Ik heb echt geen flauw idee…
  En Geert heeft wel wat anders aan zijn hoofd, die kan niet eens een uurtje zonder kogelwerend vest op straat lopen.

  Gisteren weer een paar sukkels op visite gehad. Ze maken zich nergens druk om, zeiden ze. Voorlopig gaat het nog prima en ‘ze zullen wel zien’.

  *zit moedeloos te zuchten*

  Geliked door 3 people

 15. Bob Fleumer zegt:

  De islammelingen zijn een kanker in de wereld.

  Geliked door 2 people

 16. Stef zegt:

  Volgens mij kun je leden toch gewoon ontslaan als ze tegen de richting inzwemmen.
  Lijkt me niet zo moeilijk.
  Spionnen waren er al in het romijnse rijk. Voor de leeuwen gingen ze.

  Geliked door 1 persoon

 17. Aegolius cs zegt:

  Het is te goedkoop om deze man, Arthur Wagner die van Deutsche bloed is te schimpen over wat hij, privé als juiste stap acht. Ongeacht zijn niet politieke privépositie zo’n verklaring mede met “toestemming” van de AFD de wereld insturen…….

  Past het weer dat Deutschland werkelijk de islam conform Hitler, gesteund door het Vaticaan, dat zelfs de AFD denkt hiermee stemmen te winnen?

  Vooralsnog ongeloofwaardig…… maar afwachten.

  Overigens ben ik met de schrijver eens!

  Like

 18. Anneke zegt:

  Hier zien we met z’n allen, hoe misleidend de politiek is. Geloof niet in de trollen van de NWO-garde !!! Democratie is hartstikke NEP en dit roep ik al jaren !!!
  We leven in een DEMOCRATUUR, op z’n zachts gezegd.

  Geliked door 2 people

 19. Henk der Niederlànderï zegt:

  De beste heer Wagner zal dus een studie gemaakt hebben van de islam en gaat er dus in mee dat na diefstal de jatjes afgehakt worden.
  Hij gaat er ook in mee dat wanneer zijn vrouw geen zin heeft in sex hij haar mag mishandelen.
  Hij gaat er ook in mee dat de Joden in zee gedreven dienen te worden want dat is de algemene opinie in de arabische wereld.
  Mocht het zijn dat zijn vrouw het gore lef heeft om vreemd te gaan hij haar op het plein wel doodgestenigd wil zien.
  En last but not least hij gaat er ook in mee dat Duitsland over genomen word door de Islam, Dar al harb nietwaar.
  Mij lijkt dat het AFD de klootzak gewoon aan de straat hoort te zetten anders zijn ze hun geloofwaardigheid dus geheel kwijt.

  Geliked door 2 people

 20. kruisridder zegt:

  Zo gaat dat ook gebeuren met de Forum voor Democratie van Thierry Baudet waar die mollen kunnen infiltreren. Ben ik blij dat ik al vanaf de oprichting PVV’er ben.

  Geliked door 2 people

 21. Joannes den Hollander zegt:

  Het zou me niets verbazen dat hij onder dwang bekeerd is.

  Like

 22. Jade zegt:

  Weg met die vent…

  Geliked door 3 people

 23. kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk moet deze krankzinnige onmiddellijk uit de partij gemieterd worden anders eindigt voor je ’t weet de AfD net als de systeempartijen aan de verstikkende policor (brusselse) leiband en verliest daarmee z’n bestaansreden.

  Geliked door 1 persoon

 24. Taljaard zegt:

  Borderlinertje.
  Geef hem nog hoogstens een maand of 3 in de AfD.
  En is daar waarschijnlijk alleen maar lid van geworden omdat het hem zo opwindend leek.
  Maar nu het hem tegen valt met die opwinding moest hij weer naar een ander ”spannend” dingetje zoeken.

  Like

 25. Guardiacivil zegt:

  Infiltreren is overnemen en daarna ongelovigen uitroeien.

  Geliked door 1 persoon

 26. Margreet Scheeringa zegt:

  Als een westers persoon zich bekeerd tot zo’n 14e eeuws iets, is hij rijp voor het gesticht en moet direct behandeld worden. Hij is geïndoctrineerd en heel gevaarlijk.

  Like

 27. Henk.V zegt:

  Zoals gewoonlijk slaat Mannheimer de spijker weer op de kop.
  De AfD wil radicaal breken met de catastrofale politiek van Angela Merkel en haar medestanders die de omvolking van Duitsland voorstaan, waarbij, impliciet ook is begrepen de toenemende invloed van de islam in Duitsland en als één ding duidelijk is geworden: geef de islam GEEN enkele invloed in een westerse maatschappij, want dan gaat het gezonde westerse denken er onherroepelijk aan en doet waanzin en irrationeel gedrag hun intrede.
  Dat komt, omdat de islam er een fundamenteel ander doel op nahoudt: de aanpassing van ELKE samenleving aan de opvattingen van de islam. Van dit doel KAN en ZAL de islam geen afstand doen, omdat zoiets zou neerkomen op zelfvernietiging van het islamitische denken.
  In de praktijk betekent dit dus dat Merkel alleen kan worden gestopt door een politieke stroming die de invloed van de islam en de import van islamitische, niet-westerse mensenmassa’s tot staan brengt en terugdringt, of nog beter: grotendeels ongedaan maakt.

  Toestaan dat een tot de islam bekeerde topman in de partij zich juist tot de islam bekeerd heeft houdt in dat er een innerlijke tegenspraak ontstaat in de Afd. De partij importeert vanaf nu invloed van elementen van islamitisch denken .
  ALLE partijen die – onder de vlag van de democratie- meenden dat men in haar opvattingen aan de islam ook ruimte kon toestaan, hebben daar een hoge prijs voor betaald. De invloed van de islam binnen haar gelederen groeide voortdurend en in de meningen die vanuit de gemodificeerde partijen ontstonden zitten nu aantoonbare tegenstrijdigheden die men onder de mantel der liefde probeert te verstoppen.
  Zo kreeg bijna elke geïnfiltreerde partij een gespleten karakter en opvattingen die me er voordien nooit op zou hebben nagehouden, werden opeens gemeengoed, terwijl mensen die op die tegenstrijdigheden wezen opeens werden verketterd.

  Ik mag hopen dat de AfD haar gezonde verstand terug krijgt. Vooraanstaand of niet, de heer Wagner moet zijn plaats in de partij afstaan. Na hem zouden ongetwijfeld, precies zoals Mannheimer voorziet: nog zullen meer lid geworden moslims ”samen met de AfD” Duitsland willen bevrijden van de islamisering…
  Zien jullie dat al voor je???

  Geliked door 2 people

 28. theresageissler zegt:

  Lieve help, mensen….:
  Ik sta er uiteraard achter, dat ik dit stuk voor jullie vertaald heb, maar die verschillende gemakkelijke gevolgtrekkingen, dat het dús maar goed is, dat de PVV géén ledenpartij is, vind ik wel weer een beetje het andere uiterste:
  Goed, dat is ze niet en dat wordt ze niet. En ze heeft een strikte screening. Maar behoedt dát haar dan voor infiltratie door dubieuze figuren? Nee! Dat hebben we weer gezien aan die Hongaar van laatst!
  Geen enkel systeem blijkt waterdicht te zijn en dat besloten karakter is er nog steeds mede de oorzaak van, dat de PVV momenteel stemmen aan het verliezen is aan zo’n ‘stuudje’ als Baudet, verlies dat niet uit het oog!
  Zelf blijf ik erbij: Geen ledenpartij, dan zal de PVV ècht alternatieven moeten aanboren om de achterban meer bij het hele gebeuren te betrekken. Dat er individuen zijn, die dat nou toevallig voor zichzelf niet nodig vinden, is nog geen reden om het dan maar luchtig weg te wuiven.
  Geert daarvoor te veel in zijn vrijheid beperkt, dan heeft de PVV legio andere prominenten, die hun schouders er onder zouden kunnen zetten: Zoals ik Martin Bosma tijdens de demo frank en vrij zag rondlopen, zou die het bijvoorbeeld best kunnen aanpakken; het is alleen maar een voorbeeld.
  Maar iets moet er gewoon gebeuren, eer de PVV terrein verliest aan iemand die dat in wezen niet verdient!

  Geliked door 1 persoon

  • Voor Volk&Vaderland zegt:

   Van het keiharde en realistische werk, kun je per definitie niet zeer populair worden. De boodschap is gewoon te realistisch/hard. De bloemen zullen wel naar Baudet gaan. So what? Ik zal Geert niet vergeten.

   Like

  • Wolf zegt:

   JA! We moeten op zoek naar datgene wat ons niet kan deren , zoals deze Jakhals Wagner [ schaam je voor je je voorouders naam WAGNER ,smerige islam knuffelaar] heeft gedaan bij een partij waar je lid van kan worden. Dhr. Wilders had het 12 jaar geleden al in de gaten en Theresa houd ons nu daarbij nog steeds bij de pinken dat dat niet voor niks is dat onze PVV GEEN leden partij is! PVV houden zoals het is , WE ZIJN NIET VOOR NIKS de TWEEDE Partij in Nederland!!!!! 2,3 MILJOEN Zijn We Samen!!!

   Like

   • theresageissler zegt:

    Easy, Wolf: Ik blijf dus wel zeggen: Geen ledenpartij, dan zal er iets anders moeten gebeuren. Anders zijn we die tweede partij van het land niet lang meer.
    Er moet een nadrukkelijker band met de achterban worden gecreëerd: Het éne uiterste is op zichzelf nog geen geldige reden om dan maar in het ándere te vervallen en dat is, wat de PVV tot nog toe wèl gedaan heeft.
    Ook zou het misschien helpen, als Geert in de toekomst, behalve in de kmer, ook tegenover de pers iets meer op zijn woorden let: Interviews, waarin je openlijk je provincie ban herkomst in de hoogte zit te steken t. o. v. de rest van Nederland en zelfs breeduit zit te verkondigen, dat je je eigen kiezers niet vertrouwt, zijn zacht uitgedrukt niet erg verstandig, laat staan bevorderlijk. Ikzelf blijf achter hem staan, maar dat ding in de Limburger destijds heeft me behoorlijk kwaad gemaakt; daar ga ik niet over huichelen.
    Een béétje beseffen, wat je zeggen of zwijgen moet, is toch wel noodzakelijk, óók voor een politicus.

    Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    KAmer.

    Like

   • BertG. zegt:

    Kamerleden van de PVV blijken zich de ogen uit het hoofd te schamen over het gepruts met kandidaten voor hun eigen partij voor de gemeenteraadsverkiezingen. „Er melden zich de grootste debielen aan voor de PVV-klasjes”, zegt een Kamerlid van de partij. „De minst erge springen er dan positief uit. Maar het blijven debielen.”
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/1589463/wat-een-debielen

    Like

  • Wolf zegt:

   Totaal EENSCH met de zeer wijze diep doordachte uitleg van Mevr. Theresa Geissler!!!! De PVV is na al die jaren op het punt aangeland dat het hoog tijd wordt om LID te kunnen worden. Stel u voor ,2,3 miljoen mensen die lidmaatschap betalen en zich MEER gaan inzetten voor de PVV! 100% inzetten voor de PVV zou een Godsgeschenk voor [mij] zijn om leden te werven en er trots op kunnen zijn om in de Gemeenten ECHT de linkse klieken aan te pakken, en om die FVD het gras voor de voeten weg te maaien. Maak van onze PVV een LEDENPARTIJ !!!. Dan hebben we een ijzeren roestvrijstalen fundament in de partij die staat als een BUNKER tegen de slappe theelurkers. FPÖ, FN, VB, Liga Nord, Polen, Hongarije Brittaniaië ……. Alle de oprechte partijen in Europa en vergeet de VS [ TRUMP] niet , zijn dankzij LEDEN die zich met een enorme inzet in een enorme opmars bezig zijn.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Wolf 26 januari 2018 om 01:17

    Dhr. Wilders had het 12 jaar geleden al in de gaten en Theresa houd ons nu daarbij nog steeds bij de pinken dat dat niet voor niks is dat onze PVV GEEN leden partij is!

    Wolf 26 januari 2018 om 08:16

    Totaal EENSCH met de zeer wijze diep doordachte uitleg van Mevr. Theresa Geissler!!!! De PVV is na al die jaren op het punt aangeland dat het hoog tijd wordt om LID te kunnen worden.

    Kunt u zich ook zélf een mening vormen, Wolf, of heeft u Theresa Geissler hierbij als lichtend voorbeeld nodig?
    Het spijt me dat ik het even kwijt wil, maar ik vind uw reacties nogal ‘gekunsteld’.
    Ik meen dat de heer Bron een tijd geleden hetzelfde opmerkte.

    Like

   • Rookmelder zegt:

    @Wolf, ik begrijp het werkelijk niet wat een lidmaatschap van de PVV zou toevoegen aan mijn steun en support voor Wilders, ook in mijn leefomgeving ! Wilders kan nu al niet eens fatsoenlijk mensen krijgen voor een gelikte start naar de GR verkiezingen 2018, laat staan een ledenorganisatie op zetten en ook -nog- onderhouden. Nou, dan moet Geert dat maar delegeren en overlaten aan anderen ? Nee ,nee, zelfs Hero Brinkman, nota bene zittend in de TK voor de PVV, ontpopte zich -heel- laat als mol, kortom, Geert heeft gewoon gelijk, niet aan beginnen !!

    Like

  • monalisa64597182 zegt:

   Maar iets moet er gewoon gebeuren, eer de PVV terrein verliest aan iemand die dat in wezen niet verdient! ja daar had ik je al voor gewaarschuwd met die 1000 man in Rotterdam. De PVV is Dood jammer voor die 1,2 miljoen mensen, de PVV hold achteruit maar dat doet Geert Wilders ZELF, zijn kiezers lopen over naar Baudet PROOST.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ theresageissler 25 januari 2018 om 19:51

   Geen enkel systeem blijkt waterdicht te zijn en dat besloten karakter is er nog steeds mede de oorzaak van, dat de PVV momenteel stemmen aan het verliezen is aan zo’n ‘stuudje’ als Baudet, verlies dat niet uit het oog!

   Nee, dat verlies ík in ieder geval níét uit het oog! Het ‘stuudje’ (had ik die benaming hier niet voor Baudet geïntroduceerd?) ís al flink aan het winnen. Het vuur is eruit bij de PVV. Het klootjesvolk haakt af.
   Kom maar op met je ledenpartij, eens kijken of het dan beter gaat. Na meer dan tien jaar vechten tegen de bierkaai en aan een dood paard trekken, blijkt het ‘stuudje’ met de van Geert gestolen ‘lichter gemaakte’ standpunten aan de haal te gaan.
   Het klootjesvolk laat zich liever leiden door een zoetgevooisde zemelaar dan door iemand die van dik hout planken zaagt.
   Hoe dan ook: de PVV zal in dit verdwaasde land op geen enkele manier meer iets bereiken, leden of geen leden.
   Ik zal Geert in ieder geval blijven steunen door op de PVV te blijven stemmen (= om de vier jaar je kunstje mogen vertonen in deze dictatuur).

   @ Geert Wilders

   Bedankt Geert, voor wat je allemaal hebt gedaan en nóg doet. Je hebt alles gegeven wat je had en daarom heb ik je nooit willen bekritiseren. Waar haal je toch de kracht en de energie (nog) vandaan?

   Like

   • theresageissler zegt:

    @Tistochwat; Ja, dat begrip “stuudje” heb ik inderdaad van jou, of vriendelijker geformuleerd: die inspirátie heb ik van jou. Wat waar is, is waar; ere, wie ere toekomt.
    En verder, wat lees ik hier zowaar: “Kom maar op met die ledenpartij”? Is het waarachtig?
    Nou, als dat zónder enige ironie (en dat idee heb ik zomaar wèl) door één van de meest overtuigde Geert-aanhangers hier wordt uitgestoten, pleit dat bepaald gunstig voor de kracht van mijn argumentatie, moet ik zeggen!
    Dank je wel hoor: Mooi compliment!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ theresageissler 28 januari 2018 om 13:06

    Ik ben niet blij met een ledenpartij – en ik verwacht er geen lor van – maar zoals het nu gaat, komt er ook niets van terecht, ondanks Geerts harde werken.

    Bedankt, ‘stuudje’ Baudet! Je hebt helemaal door hoe je het klootjesvolk moet kneden en inpalmen.
    Ik heb geen greintje respect voor deze misselijkmakende corpsbal.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    En nu ik tóch bezig ben: ik baal onuitsprekelijk omdat er in de gemeente waar ik woon geen PVV komt.
    Er waren wél plannen in die richting, maar het is niet gelukt.

    Het enige waaruit gekozen kan worden, is Groen Slinks, Partij voor de Allochtonen, Vereniging Van Dieven en enkele lokale sufferdjes.

    Geliked door 1 persoon

   • Rookmelder zegt:

    @tistochwat, precies hoe ik erover denk, ik hoef helemaal geen lid te zijn om Wilders te steunen en te supporten, dat laatste doe ik ook al en nog steeds in mijn leefomgeving !

    Like

 29. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.
  Als een prominent lid van de AFD zich bekeert tot de islam, zegt dat heel erg veel over de AFD. Eerlijk gezegd, heb ik al geruime tijd geen goed gevoel bij deze Partij. Mijn vinger kon ik er nog niet achter krijgen, maar ik voelde aan mijn water, dat er iets niet klopte. Ze maken wel veel propaganda, maar ik zie geen wapenfeiten. Wat hebben ze tot dusver gepresteerd ??? Direct na de verkiezingsoverwinning beginnen ze met onderling ruzie te maken. Krengela, die Merkelse Hekse, wringt zich in allerlei bochten, om vooral geen kabinet met de AFD te hoeven vormen. De AFD wordt dus, ondanks een hele goede verkiezingsuitslag, gewoon aan de kant geschoven. Maar de AFD protesteert niet. Waarom eigenlijk niet ??? En nu loopt de prominent partijlid zo maar over naar de vijand en wordt niet op staande voet uit de partij geknikkerd. Kennelijk is de AFD dus in werkelijkheid niet zo anti-islam als ze ons deden geloven. Het zou mij niets verwonderen dat de AFD is opgezet, om de anti-islam elementen te vergaren en vervolgens buiten spel te zetten. En het zou mij ook helemaal niet verbazen, als Krengela of Schulz daar achter de schermen een flinke hand in heeft gehad, of nog heeft. Het moment, waarop dit bericht naar buiten wordt gebracht, geeft ook te denken. De formatie gesprekken tussen CDU en SPD (Krengela en Schulz) vlotten niet echt en nieuwe verkiezingen zijn nog niet uitgesloten. Schulz wilde eigenlijk helemaal niet met Krengela verder, maar is na lang aandringen toch met haar gaan praten. Is hij echt overstag gegaan, of speelt hij een vals spelletje ??? Juist op het moment, waarop knopen doorgehakt moeten worden, komt het islam-aapje uit de mouw van de AFD. Als er nu nieuwe verkiezingen zouden worden uitgeschreven, zal de AFD heel waarschijnlijk heel veel stemmen gaan verliezen. Daar zullen ongetwijfeld andere partijen profijt uit trekken. Of ik het goed zie, is moeilijk in te schatten, Maar we zullen het gauw genoeg weten. Dit muisje kon nog wel eens een flinke staart hebben.

  Politiek is een hard en gemeen beroep.
  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  Verdeel en heers.
  Pappen en nathouden.
  Liegen en bedriegen.
  Zet je tegenstander op het verkeerde been.
  Wacht op het juiste moment en sla je slag.
  Alles is toegestaan, dat het doel dient.

  Like

 30. laura van der storm zegt:

  Ik heb geen zin om alle stukken te lezen. Hij zal lopen neuken met een moslima en wil daar niet mee stoppen. Dus wordt hij moslim. Gelijk er uit flikkeren!

  Like

  • Harry zegt:

   Ik heb er niet zoveel verstand van , Laura , maar doen ze dat lopendeweg ?
   Bij honden heb ik dat wel eens gezien , dat is waar ……………….

   Like

  • theresageissler zegt:

   Dat lijkt MM dan min of meer te zijn ontgaan. Overigens hoeft men er niet vreemd van op te kijken als de Telegraaf berichten uit het buitenland weer eens kort door de bocht overneemt, want dat doen ze bepaald niet voor het eerst:
   Zoals nu weer dit: Extreem-rechts, wat is er nu weer extreem-rechts? De AfD is, GVD, gematigder dan de PVV!
   Als ze voor mijn part nu nog spraken van “populistisch”, maar nee: “extreem-rechts.”
   Dat zegt toch wel iets, als je het mij vraagt.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Thom 25 januari 2018 om 23:57

   Maar volgens Kalbitz had hij niet af hoeven te treden. „Er was geen druk vanuit de partij. Wij staan achter de vrijheid van religie.”

   “Wij staan achter de vrijheid van religie”?????
   Hallo? De islam ís niet eens een ‘religie’!

   Like

 31. Wolf zegt:

  Deze Volksverrader kon wel een broer zijn van timmerfrans de EU GEK!

  Like

 32. Bagul zegt:

  Dames en Heren alhier.

  Er moet meer achter zitten dan u allen en ik weten. Geld? Beloften? Paradijs? Bedreiging? Intimidatie? Afpersing? Een verschijning van Allah zelf aan dit heerschap? Alles kan. Misschien even off-topic maar ik ben in een redelijk ver verleden diverse malen met Willem Holleeder in aanraking geweest. Vanuit mijn baantje destijds. Tot op de dag van vandaag heb ik spijt waarom ik nooit met hem ben gaan praten. Gewoon een gesprek. Had hij mij zeker toegestaan want er was een klik. Dan was mijn hoofdvraag geweest “waarom maken alle zware criminelen, uiteindelijk ,elkaar af”? Ik bedoel…als je samenwerkt aan een doel waarbij je allebei een mooie profit maakt of met meerdere in een groep. Een criminele bende, ja. Waarom? Ik weet het allang! Omdat het nooit genoeg is. Het zit in de natuur van de mens. Graaien. Bestelen. Roven. Doden. Nog meer en nog meer. Ik kan het mij niet voorstellen. Maar het gebeurt! Dus ook in een politieke partij. Een club die denkt samen sterk te staan. Een individu die plots niet blijkt te zijn wie hij is. Hetzelfde liedje met politie informanten. Ik zou ze ruiken. Het fascineert mij. Als ik ooit in de positie zou verkeren van Rutte dan zou niemand in dit land afhankelijk zijn van de voedselbank. Niemand zou analfabeet zijn. Niemand zou zich onveilig op straat voelen. Niemand zou mij vertellen wat ik moet doen. Er is niet veel voor nodig om een fijne samenleving te creëren. Deze man…waarom? Wat heeft hem bezield? Wat een ‘eye opener’ deze omgedraaide jas! Laat het wederom een les zijn..

  Geliked door 1 persoon

 33. Cleo zegt:

  Arabische olie-dollars of polygamie, of beide hebben deze profiteur over de streep gehaald. Direct uit de AfD gooien is de enige juiste oplossing.

  Like

 34. kampersrene zegt:

  Moslim worden betekend ook 5 maal per dag bidden..matje uitrollen , kont omhoog en Allah bedanken voor zijn goedentierendheid… zelf midden in een Afd vergadering.dat is allemaal geen probleem voor die nieuwe partij die Duitsland moet redden…Onozelaars….

  Geliked door 1 persoon

 35. Pingback: Nieuwe inzichten betreffende islam-bekeerling Arthur Wagner (AfD) | E.J. Bron

 36. Rookmelder zegt:

  @Wolf, ik begrijp het werkelijk niet wat een lidmaatschap van de PVV zou toevoegen aan mijn steun en support voor Wilders, ook in mijn leefomgeving ! Wilders kan nu al niet eens fatsoenlijk mensen krijgen voor een gelikte start naar de GR verkiezingen 2018, laat staan een ledenorganisatie op zetten en ook -nog- onderhouden. Nou, dan moet Geert dat maar delegeren en overlaten aan anderen ? Nee ,nee, zelfs Hero Brinkman, nota bene zittend in de TK voor de PVV, ontpopte zich -heel- laat als mol, kortom, Geert heeft gewoon gelijk, niet aan beginnen !!

  Like

 37. Harry zegt:

  Onbegrijpelijk !
  Net als bij ons , lieten ze een islamitische Pakistaanse atoomgeleerde in een faciliteit werken waar ie zich kon verdiepen in de materie en de geheimen jatten .
  Dat is toch net zo stom als die truc met het paard van Troje !
  Inmiddels 1500 jaar verder en nog geen donder geleerd .
  En onze islamitische vijanden ?
  Die liggen met hun IQ van 75 of zo dubbel van de lach omdat wij met een gemiddelde van 100 er gewoon kop-vóór instinken !
  Evenzo met machtsbekleders , Aboutaleb en Marcouch en véle véle anderen !

  Het moet wel kwade opzet zijn , want zó stom kunnen we toch niet zijn ?

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s