De naam Mohammed verbieden

Screenshot_261

(Door: “Landerdoek”)

De afgelopen tijd is links hard bezig geweest met het wissen van de geschiedenis. Terwijl in Amerika allerlei standbeelden van bekende persoonlijkheden vernietigd worden, omdat die iets op hun kerfstok hadden, wordt in Nederland (afgezien van Zwarte Piet) door links gesuggereerd om de naam “Coentunnel” te wijzigen, omdat ook Coen niet helemaal deugde. Goed idee. Laat dan ook de naam Mohammed verbieden, gezien deze bij een nep-profeet hoort die 600 Joden heeft onthoofd, honderden oorlogen heeft gevoerd, slavernij heeft gepleegd en kinderen heeft verkracht. Maar aangezien deze naamswijziging te veel kan gaan kosten, schop ze gewoon het land uit.

Door:
“Landerdoek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Links fascisme, meningsdictatuur, Mohammed. Bookmark de permalink .

21 reacties op De naam Mohammed verbieden

 1. Flo zegt:

  Goed idee,met aanhang aub ,zijn we er al 90% van kwijt.

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Een goed onderbouwd stuk waar ik het helemaal mee eens ben. Gewoon het land uitschoppen dus.

  Like

 3. spoorinmiddelsbijster zegt:

  GEWELDIG!!! Het mooie is het zijn stuk voor stuk hele goede argumenten om de naam mohammed te verbieden. Want in vergelijking met mohammed waren onze Coen, de Ruyter etc. hele kleine jongens. Vooral gezien het geit dat er nu in onze tijd nog steeds gruwelijke misdaden gepleegd worden uit naam van deze mohammed en de invloed van Coen b.v. is al honderden jaren 0,0, ik denk zelfs dat menig Nederlander niet eens weet wie Coen was.

  Like

 4. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Geit moet zijn feit, een verschrijving😁

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ spoorinmiddelsbijster 25 januari 2018 om 17:20

   Een begrijpelijke vergissing gezien het feit dat we elke dag met aan ons opgedrongen geitenneukers worden geconfronteerd.

   Like

 5. Anneke zegt:

  Zou heel mooi zijn, geen reclame meer voor deze moordzuchtige pedofiel. Verbied de islam, allah de maangod is diepe duisternis en verderf.
  Ik vrees zeer binnenkort een bloedige oorlog, de spanningen tussen de joods-christelijk humanitaire cultuur en die van de duistere, middeleeuwse maangod lopen op. VEROORZAAKT door de allah-trollen/ NWO huurlingen en de psychopatische politici !!! DOODZIEK is Europa…Amerika hopelijk ietwat genezende, onder Trump !!!

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Juist.
  Zo is het helemaal Landerdoek.
  En lekker goedkoop ook nog es.
  Alléén dat benen breken nèt over de grens niet vergeten.
  Daarna kunnen ze naar huis teruglopen.

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  De enigste aanpak in deze is de wet aanpassen.
  Zolang de wet zelfs wordt gewijzigd in voordeel van deze hele exodus, zolang de wet gebruikt wordt ten nadele van de oorspronkelijke bewoners die deze basiswet hebben samengesteld, zolang regeringen dit systeem bevorderen en uitbreiden, en zolang de elite en foute burgers hierop blijven stemmen om deze hele bende in stand te houden ………is het vechten tegen een meerkoppige draak.

  Like

 8. Merel zegt:

  Coen is een achternaam, en laat ze a.u.b. blijven de helden van toen, in woord en beeld

  Like

 9. de sluwe vos zegt:

  Eigenlijk is het geven van de naam Mohamed een provocatie. Elke keer dat deze naam aan een pasgeboren jongen wordt gegeven is dit een bewuste en expliciete uitdaging naar de autochtone bevolking toe, een signaal van “weeral een zoveelste moslim erbij” en wacht maar want straks zijn wij in de meerderheid en de baas. Het is echt irritant. Zou men geen quota kunnen opleggen?

  Geliked door 1 persoon

 10. Rookmelder zegt:

  “schop ze gewoon het land uit”, inderdaad de enige en juiste oplossing, maar je kunt het ………tig keer roepen en schrijven, het gebeurt toch niet, een loze kreet dus die alleen bij het roepen of tikken een virtuele opluchting geeft !

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Hier past een onvoorwaardelijke veroordeling van justitiegeweld; het is sharia in actie.
   Als de rechter hier geen onvoorwaardelijke vrijspraak en veroordeling van het openbaar ministerie uitspreekt is het hek van de dam.

   Straks worden we veroordeeld voor de bewering dat de aarde een bol is.
   In de koran staat namelijk dat de aarde zich uitstrekt als een tapijt en ze is dus volgens de islamgeleerden vlak.

   Oude tijden herleven. Copernicus durfde ook pas na zijn dood te publiceren dat de aarde rondom de zon draaide.

   Like

 11. Bagul zegt:

  Het zijn allemaal mensen. En onder andere omstandigheden zouden ook deze mensen andere beslissingen nemen. U uitnodigen voor het avondmaal. Een fijn gesprek aangaan met u. Op de thee. Enfin, noem maar op. Waarom ze zoveel moorden en levens nemen met geweld dat iedere beschrijving tart, dat blijft voor mij ook een raadsel. Overtuiging en geloof zijn er 100 procent debet aan. Ah,ziedaar het antwoord! Resumé houdt dit in dat ook ik ervoor kies om,liever vandaag nog dan morgen, afscheid te nemen van deze mensen. Deze groep kiest ervoor om, ondanks dat ze alle mogelijke middelen tot hun beschikking hebben om een fijn leven te genieten, door te blijven gaan met de samenleving te ontwrichten. Iedere keer weer problemen. Iedere keer weer onrust. Iedere keer weer gedoe. Iedere keer weer ……noem maar op. Feit is dat we voorlopig zo blijven door kabbelen. Het systeem is er op ingericht. Het is bepaald voor ons. Ingesleten. Vastgelegd. Onaantastbaar. Er is maar één oplossing die alles verandert. Deze zal zich vanzelf aandienen. Mijn advies aan u…sterk u mentaal! Dan kan het nooit een verrassing worden en misschien…blijft u dan in leven.

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Een creatief idee met gezonde basis.
  Onbegrijpelijk dat de moslims deze bloederige naam zo waarderen.

  Like

 13. Jean zegt:

  Geachte Landerdoek, 1.000% met u eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s