Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

Screenshot_55

Niet alleen in Engeland zijn de gevangenissen grotendeels al door de islam overgenomen!

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Gevangenissen zijn broedplaatsen voor rekrutering van jihadisten

Men kan er niet meer bij wat we nagenoeg dagelijks allemaal lezen over de islamisering in Europa. En hoe blind hiervoor – of opzettelijk en berekenend – de politieke elites deze islamisering negeren, respectievelijk nauwkeuriger gezegd, deze massief stimuleren en begunstigen. Nu komen er berichten uit Engeland, waarover ik in vergelijkbare vorm reeds vanuit Duitsland bericht heb:

Engelse gevangenissen zijn verworden tot kiemcellen van de islamisering. Complete gevangenissen worden beheerst door de islam, ooit seculiere moslims tot radicale moslims omgeturnd, en niet-islamitische gedetineerden óf tot bekering óf tot betaling van een dhimmi-belasting (“ongelovigen-belasting”) volgens de Sharia gedwongen.

Michael Mannheimer Blog

Jouwatch bericht hierover in een actueel artikel als volgt:

“Britse gevangenissen zijn overgenomen door de islam. Niet-islamitische gevangenen moeten zich bekeren of de Djizya, de islamitische protectiebelasting, betalen om ongedeerd te blijven. Dat bericht een christelijke geestelijke, die jarenlang in gevangenissen heeft gewerkt en nu onder vuur genomen werd vanwege zijn “extreme” christelijke opvattingen.”Wie in de gevangenis zit en enigszins in vrede wil leven, moet zich bekeren. Sommigen worden daar zelfs toe gedwongen”, bericht Pastor Paul Song, die meer dan 20 jaar als gevangenis-aalmoezenier in Britse gevangenissen heeft gewerkt.

De 48-jarige christelijke geestelijke uit Zuid-Korea, die meer dan 20 jaar in Britse gevangenissen heeft gewerkt, lag onder vuur omdat er tegen hem beschuldigingen werden geuit dat hij een moslim als “terrorist” bestempeld zou hebben.

“Zoiets heb ik niet gezegd, ik zou zoiets ook nooit zeggen”, probeert Song zich te verdedigen. Hij vindt dat hij wordt gediscrimineerd omdat hij christen is en weigert in andere gevangenissen dienst te doen zolang zijn naam niet is “gezuiverd”.

“De moslims in de gevangenis waren vreselijk tegen me. Door één werd ik geslagen, maar ik was vroeger politieman in Seoel, ik kan ermee omgaan. Ik heb er verder geen punt van gemaakt, ik wil geen ruzie met de gedetineerden. Ik ben heel boos over de discriminatie van de christenen in de gevangenis. Zij hebben daar niet dezelfde rechten”, aldus Pastor Song. Maar zelfs als hij dit gezegd zou hebben, zou hij daarmee in geen geval verkeerd gezeten hebben.

Dat dit alles geschiedt voor ons aller ogen, dat niemand ingrijpt, dat de Engelse autoriteiten daarbij net zo onledig toekijken als ze het deden bij de Pakistaanse seks-bendes in Engeland (o.a. Rotherham), dat alles toont aan hoe kapot de westerse samenlevingen zijn gegaan aan de beide belangrijkste infecties islam en socialisme:

“Alleen al in de Noord-Engelse provinciestad Rotherham (graafschap Zuidelijk Yorkshire) werden tussen 1997 en 2014 meer dan 1400 kinderen slachtoffer van seksueel geweld. Voor een deel werden 11-jarige meisjes achtereenvolgens met alcohol en cadeaus gewillig gemaakt, en daarna ontvoerd door meerdere mannen, geslagen, geïntimideerd en verkracht.

In het midden-Engelse graafschap Oxfordshire werden meer dan 370 “aan de lopende band” misbruikt, zoals de Londense krant “The Times” het voorstelt. Bureaus van jeugdzorg, die zich over de slachtoffers ontfermden, spreken van een “onbetwistbare”samenhang met mannen van Pakistaanse herkomst. Eén bericht houdt de “islamitische cultuur” verantwoordelijk voor de misstanden. (Bron)

De daders waren zonder uitzondering moslims, meestal criminele bendes van Pakistaanse immigranten

Destijds is er een controverse ontbrand over de vraag welke rol de islamitische cultuur en religie zowel als de vrouwen verachtende instelling van veel mannen bij de misdrijven speelt. Dikwijls kwamen de daders er ongestraft mee weg, want sommige autoriteiten deden beide ogen dicht om niet de verdenking van vreemdelingen- en islam-vijandigheid op zich te laden.

Dit debat heeft niets opgeleverd, zoals te verwachten viel: Want ook in Engeland is het taboe om op de ware inhoud van de islam in te gaan. En bij de autoriteiten, die jarenlang toekeken en uit angst om als “racisten”te worden afgeschilderd niets deden, werd eveneens geen mens bestraft vanwege begunstiging van zware misdrijven en/of lijdelijkheid in functie.

Een toestand, die ook in Engeland, zodra het de beide epidemieën islam en socialisme overwonnen mocht hebben, moet worden gezuiverd naar het voorbeeld van de processen van Neurenberg van 1945:

Niemand van de schuldigen, die thans worden gedekt door het politieke establishment, mag daar zonder kleerscheuren van afkomen.

Terug naar de gevangenissen: De ware rol van de gevangenisimams

Overal in de Europese gevangenissen willen imams toegang tot de aldaar gevangen gezette islamitische gedetineerden. De reden: die zouden behoefte hebben aan “geestelijke en psychische bijstand.” Bijna geen imam wordt dit verzoek geweigerd. Maar hoe deze “bijstand” er uitziet, daarover hullen de gevangenisdirecties zich in stilzwijgen. Hen kan onmogelijk zijn ontgaan,

 • dat met de imams het aantal bekeringen in de westerse, ook Duitse gevangenissen, met sprongen omhoog ging
 • dat de gevangenissen steeds meer onder de controle van de islam raakten
 • dat niet-moslims door islamitische gevangenen worden mishandeld, werden gedwongen tot bekering of tot betaling van een ongelovigen-belasting.

Zo is voorzichtigheid geboden als bijvoorbeeld Ramazan Demir, leider van de islamitische gevangenis zielzorg in Oostenrijk, van de kant der politiek actie eist:

De secretaris-generaal van de islamitische gevangenis zielzorg, Ramazan Demir, vreest dat gevangenissen verworden tot broedplaatsen voor radicale islamisten. Er is in Oostenrijk maar één professionele zielzorger, dat is te weinig. “We moeten iets doen om de radicalisering te stoppen, want het probleem wordt groter”, zei Demir tegen de “Vorarlberger Nachrichten” in november 2017. (Bron)

Ik persoonlijk geloof geen woord van wat deze imam zegt. Ik geloof niet dat hij tegen de door hem aangemaande radicalisering zal ingaan – maar deze veel eerder, zoals bevolen door de islam, zal verscherpen.

De islam eist de onderwerping van alle niet-islamitische landen aan de islam, hij eist zelfs expliciet de vernietiging van alle niet-moslims in meer dan 2.000 niet mis te verstane bevelen van Allah en Mohammed. Het middel om dit doel te bereiken, is precies de radicalisering van de islam – en de islamitische jihad, die tot nu toe al aan 300 miljoen niet-moslims het leven heeft gekost.

Dus waarom zou deze Oostenrijkse imam uitgerekend iets moeten doen dat ingaat tegen de basiseisen van de islam?

Alles loopt perfect voor de islam:

Juist de gevangenissen zijn voor de islam ideale broedplaatsen en perfecte logistieke centra bij zijn doel de landen van de “ongelovigen” over te nemen.

Naast de moskeeën zijn gevangenissen in werkelijkheid islamitisch bezette gebieden in de “Landen van Oorlog (dar al-Harb) geworden, zoals de islam onze westerse landen noemt.

Gevangenen zijn meestal bereid tot geweld, en deze bereidheid tot geweld hoeft dus niet, zoals bij de zgn. “gematigde” moslims, door opvoeding eigen te worden gemaakt. En deze tot geweld bereid zijnde moslims kunnen nu hun hang naar bruutheid met de zegen van de islam geheel officieel uitleven.

Niet langer bedrijvers van geweld, maar martelaren: Dat is de boodschap die ze van de imams in de gevangenissen meekrijgen, en waaraan ze zich maar al te graag onderwerpen.

Gevangenissen in de westerse landen zijn zo militaire kaderplekken van de islamitische Jihad geworden. Dat weet men van Europa, en dat kent men ook uit de VS, uit Nederland, uit Duitsland, uit Noorwegen of Zweden.

Er is maar één antwoord op deze niet te bevatten gebeurtenissen:

Het systeem dat dit toestaat, moet compleet worden ingeruild. Maar een illegaal systeem legaal afschaffen, is als de kwadratuur van de cirkel: Het lukt nooit met legale middelen – en als het al lukt, dan lukt het onvolledig.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Europa, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Groot-Brittannië: De islam heeft de gevangenissen overgenomen!

 1. Pingback: ISLAM: Een dodelijk virus | toodlessss

 2. delamontagne zegt:

  In Frankrijk niet anders, 15.000 vreemdelingen in de gevangenis, waarvan +- 40% MOSLIM.
  https://reseaulibre.org/site/wp-con

  Like

 3. Statler & Waldorf zegt:

  Den Haag, Parijs, Berlijn en Brussel zagen dat het goed was.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  Scheiden en in speciale gevangenissen beheerd door particuliere bedrijven op basis van laagste kosten en bewakers die niets met de islam van doen hebben.
  Uitermate strenge controle, geen verdovende middelen, gebruik van jammers om GSM verkeer te storen, bezoek alleen in bijzijn van bewakers etc. etc.

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Bewakers in westerse gevangenissen zijn te beklagen. Zonder voldoende geweldsmiddelen en bevoegdheid moeten ze een club moordenaars onder de duim zien te houden die het elke dag op hun leven gemunt hebben. De politiek laat hen in de steek net zoals ze de politieagenten in de kou laten staan. In de middenoosten- en aziatische landen laat je het wel uit je hoofd om bewakers te bedreigen en te molestreren of erger Daar hangen ze ja kadaver aa

   Like

 5. eva110 zegt:

  Ik vond de Britten altijd een trots en moedig volk wat zich succesvol heeft verzet tegen een bezetting.
  Wat is daar in vredesnaam van overgebleven???
  Je kunt geen artikel lezen of BBC kijken of het wemelt van islamisten, als de Engelsen geen drastische maatregelen gaan nemen kunnen ze zich binnen afzienbare tijd in Ierland melden.

  Geliked door 2 people

 6. scherpschutter1943 zegt:

  Als ik dit zo lees dan zit er maar 1 ding op, het aantal moslims zodanig reduceren tot ze ver in de minderheid in de inmiddels door de moslims veroverde , niet meer vrije westerse wereld. Ik lees ook tussen de regels door dat dit niet anders kan dan met militair geweld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s