Merkel dreigt onverholen dissidenten in de vluchtelingenpolitiek

Screenshot_178

(Vertaling: E.J. Bron)

. . . en als je niet gewillig bent, dan krijg je geen geld . . .

Tijdens het debat gisteren in het Duitse parlement stuurde Merkel onverholen een dreiging richting de Visegrád-landen. De verdeling van EU-subsidies aan de verschillende landen zou er ook van moeten afhangen in hoeverre men zich aan de door Merkel bepaalde richtlijnen in de vluchtelingenpolitiek onderwerpt.

Die Freie Welt

Ieder land heeft het recht om zelf te bepalen wie zijn grens mag overschrijden en binnen mag komen – en wie niet. Daaruit resulteert eveneens dat ieder land zelf mag bepalen aan wie hij het verblijf op zijn territorium toestaan en aan wie niet. Dat gold in ieder geval tot nu toe en niemand betwistte deze quasi vanzelfsprekendheid. Tot Merkel gisteren het spreekgestoelte beklom en in haar regeringsverklaring onverholen in de richting van de Visegrád-landen dreigde dat die zich hebben te onderwerpen aan de richtlijnen van Merkel in de vluchtelingenpolitiek. Als ze niet voor deze richtlijnen buigen, oftewel geven ze niet hun zelfstandigheid, hun aanspraak op onafhankelijke beslissing bij dit thema op, dan zou er minder geld worden verstrekt uit de EU-potten.

Merkel formuleerde het in haar rede uiteraard iets volmaakter: men zou de subsidies aan de bereidheid van de solidaire vluchtelingenopname willen vastknopen. Maar in principe betekent het niets anders dan dat Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije moeten afzien van elementaire rechten en zich in de vluchtelingenpolitiek onvoorwaardelijk moeten onderwerpen aan de richtlijnen van Merkel. Als ze op hun rechten zouden blijven staan, dan zouden ze op aanzienlijke consequenties moeten rekenen.

Vanuit historisch oogpunt bekeken, is het niet verwonderlijk dat men juist en vooral in Tsjechië en Polen uitermate geïrriteerd en gepikeerd op ultimatieve eisen uit Duitsland reageert.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, EU-critici, EUSSR, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

30 reacties op Merkel dreigt onverholen dissidenten in de vluchtelingenpolitiek

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Merkel is een halve gare met een IJzeren gordijn afwijking.
  Erdogan een megalomane mafketel met een Ottomaanse natte droom.
  Macron een koukwous met een oedipuscomplex.
  En Rutte een aseksuele Pinokkio.

  Zie hier, Europa’s hoop in bange dagen.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Deutschland über ALLES – immer wieder | toodlessss

 3. T.Troubadour zegt:

  De geschiedenis herhaalt zich eerst door inlijving nu dooreconomische chantage

  Geliked door 1 persoon

 4. zwartschakel zegt:

  Kan net als nu ,de laatste tijd ,geen beoordeling of like “geven ??

  Like

 5. Mr D. Umass zegt:

  Nicht die DDR hat sich angeschlossen bei West Deutschland sondern West Deutschland bei der DDR… so siehts aus.

  Geliked door 1 persoon

 6. Merel zegt:

  Nou ze stopt die subsidies maar in dr .reet, we willen die zogenaamde “vluchtelingen” niet
  Ze kosten alleen maar bakken geld en ellende voor jaren en jaren, wie wil dit??
  Holland first fights back..

  Geliked door 1 persoon

 7. Flo zegt:

  Hoop van harte dat de coalitie daar niet door gaat, zijn we gelijk van dat wijf af .

  Geliked door 3 people

 8. Cathja zegt:

  Merkel wordt met de dag brutaler en onbeschofter! Denkt ze soms met een groep kleuters te maken te hebben, of spreekt ze tegen soevereine lidstaten?
  Wie geeft haar trouwens zoveel macht dat zij altijd en overal het woord doet, en de richtlijnen uitzet waaraan iedereen zich moet houden?

  Laat dat mens haar DDR-trucjes maar voor zich houden. We zijn een ‘democratisch’ Europa, en dan past het op geen enkele wijze om lidstaten de maat te nemen.
  Merkel is persoonlijk verantwoordelijk voor de ellende die we nu in Europa meemaken, dus zal ze moeten slikken dat sommige landen hun deuren dicht gegooid hebben.
  Als je bezoek uitnodigt, en achteraf blijkt dat je hebt misgerekend, dan zul je de consequenties daarvan moeten dragen.

  Wie zijn gat verbrandt……

  Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Hoe zou Europa eruit zien als Junckers zou vervangen worden door E.J.Bron ?

  Geliked door 2 people

 10. travor zegt:

  Merkel = ondergang EU

  Like

 11. biebie zegt:

  Wat hebben uitspraken over het verdelen van EU-subsidies in het Duitse Parlement verloren.
  Of is dit een duidelijke boodschap dat in het Duitse Parlement het EU beleid gemaakt wordt.
  Hopelijk wordt het SPD referendum binnenkort NO-GROKO dan heeft dat monster weer enkele spijkers voor haar doodskist klaarliggen.

  Like

 12. Bob Fleumer zegt:

  Dat een Angeltje als Merkel zoveel macht kan uitoefenen zegt wel erg veel over de Duitsers als volk, dat ze zich naar de afgrond laten leiden door een DDR vrouwtje is zo beschamend dat er nauwelijks woorden voor zijn om mijn afschuw van deze dame te uiten.

  Like

  • fleckie zegt:

   Merkel heeft een mandaat( bewijs van GOEDKEURING) van o.a. regeringsleiders,( welke namen komt men niet aan de weet . Hoeveel elk land moet ‘bijdragen’ aan de EU, en de ‘VERDEELSLEUTEL’ wordt zorgzaam vermeden dit te melden.

   Like

 13. Elisah zegt:

  Dit zijn de zgn vluchtelingen, die alleen komen om zich gratis te laten onderhouden….

  Like

 14. Mary zegt:

  Dat kan stasi Merkel dan wel vinden, de Visegard-Landen lachen haar gewoon uit!!!!, en dat moeten ze vooral blijven doen.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Hoe is eigenlijk DE TOESTAND in het ‘rustige dorp, waar Merkel eigenlijk woonachtig is? (?is dat dorp misschien ‘voor ..niet-Duitsers. hermetisch gesloten,( geweerd dus? dan wordt het tijd dat men daarop focust, dat er nog genoeg ‘herzlich willkommen asielbewerper ‘ zich er mogen vestigen?

   Like

 15. droevige mof zegt:

  Lisa Fitz: “Wanneer de dag komt dat Angela Merkel vertrekt zou ik graag het afscheidslied voor haar willen zingen.” Hier is het:
  http://www.epochtimes.de/lifestyle/unterhaltung/lisa-fitz-und-ein-abschiedslied-fuer-angela-merkelvideo-a2357325.html

  Like

 16. Williaan zegt:

  Merkel bedoelde; “Wir schaffen das andere es für uns tun”

  Like

 17. Republikein zegt:

  Ernst Albert Hooton (1887 – 1954), een Amerikaans-Amerikaanse universitaire docent, wijdde zijn leven aan “race teaching”. Hooton schreef in 1943 dat “Duits nationalisme” en “agressieve ideologie” vernietigd zouden moeten worden door niet-Duitse mensen in Duitsland te lokaliseren. Bovendien moeten de biologisch gefundeerde en aangeboren roofzuchtige neigingen van de Duitsers worden “weggedokterd” door Duitsers te kruisen met vertegenwoordigers van andere volkeren. De Duitsers moeten dus geleidelijk worden vervangen door een hoger geboortecijfer en gemakkelijker te controleren zijn.

  Waar tot nu toe alleen “NWO complottheoretici” over hebben gesproken, wordt nu openlijk toegegeven in de dagelijkse onderwerpen:
  Het “historisch unieke experiment” om een mono-etnische samenleving om te vormen tot een multi-etnische samenleving is in uitvoering, dat kan’ werken’, maar leidt tot veel’ opstanden’.

  Like

  • fleckie zegt:

   NAZI- DUITSLAND was bezig met de planning om het DUITSE-ARISCHE SUPERRAS te ‘KWEKEN’, hetende organisatie ‘LEBENSBORN,’ uit met zorg ..geselecteerde..’RAS-ZUIVERE’ SS’ERS!!( in het boek ‘de nachten van de lange messen’wordt dit o.a.ook verteld, auteur Kirst, isbn.90.225.0904.4 (CIP gegevens Koninklijke Bibliotheek Den haag. Uitg.de Boekerij, Baarn.:::’Bij de organisatie LEBENSBORN gaat het om een speciale stichting v onze SS .De Fuhrer heeft zelf het initiatief genomen. Met de volgende gedachtengang : het zuivere hoogwaardige ras moet bewust worden en voortgeplant worden ,en wel door doelbewuste wetenschappelijke verwekking van raseigenschappen nakomelingen.met terzijde schuiving van kinderachtige ,kleinburgerlijke of zelfs door kerken besmette moraal’.(pag.180 uit dit boek, ‘de nachten v.d.lange messen’.) ………Jaren 70, In Lugano wordtbeen man vermoord.Het politieonderzoek leidt naar het verleden v.h.slachtoffer en de moord lijkt politieke achtergronden te hebben…wat..DAN..aan het licht komt,zijn enkele v.d.best bewaarde geheimen v.h.Derde Rijk:.. de gewelddaden,de executies,de politieke moorden en de laaghartige machinaties die ..VOOR ..het uitbreken v.d Tweede Wereldoorlog door de lange hand v.h. FASCISME werden uitgevoerd……( locatie: bij Herrsching aan de Ammersee.)

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    De NAZIS dachten te overwinnen in het ARDENNEN-offensief en scandeerden reeds najaar 1944: ” zu WEIHNACHTEN kommen wir zuruck mit dem neuen WAFFEN”… en” HOLLAND und BELGIEN verschwinden ganz von der KARTE”…………………<<<<<<<
    Uit der SPIEGEL no.17,1987…'Der GREIF: WARNUNG VOR DER DEUTSCHEN BOMBE".(Nazi-ATOOMBOM)' Er verriet die geheimsten Projekte der deutschen ATOMBOMBEN – und RAKETENFORSCHUNGEN im ZWEITEN WELTKRIEG an die Alliierten Geheimdienste- doch die glaubten ihm nicht. Ein US- WISSENSCHAFTLER hat jetzt die Geschichte des Superspions Paul Rosbaud tekonstruiert,der unter dem Decknamen " Der Greif" bis zum KRIEGSENDE einen nie versiegenden Strom von Informationen nach London lieferteund dabei unentdeckt blieb.<<<<<<<<<<<<<<
    In de Volkskrant van ma.19.4.1982, stond het volgende bericht'..HULP NAZI'S en BONN
    ARGENTINIE. KAN. KERNBOM. MAKEN', …….( men vergete niet LEBENSBORN)
    HOGE NAZI'S…..de THULE IDEOLOGIE! Die men bij hun door ..'diverse' …'HULPORGANISATIES' verleende hulp 'meenam naar bijvoorbeeld o.a. ISLAMITISCHE LANDEN! waar zij ook…neergestreken waren!

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘ZWITSERS WISTEN AL VROEG van…JODENMOORD,.Nw.ISR.WEEKBLAD 1.2.2013.
    ‘De Zwitserse regering wist al in .1942 van de intentie v.d.nazi’s om de Joden uit te roeien. Dat blijkt uit documenten v.h.Duitstalige Zwitserse televisiestation SRE,…Dat is veel eerder dat tot nu is aangenomen, al in het jaar van de WANNSEE-CONFERENTIE in Berlijn.( januari 1942) toen de plannen voor de jodenmoord werden geformaliseerd. ..Toch bleef Zwitserland tijdens de Tweede Wereldoorlog Joodse asielzoekers uitwijzen of weigeren. Het programma werd zondag enkele uren na een rede van de Zwitserse president Uli Maurer uitgezonden,die zijn land ‘een land van vrijheid en rechtvaardigheid tijdens een donkere periode noemde,dankzij een generatie van dappere mannen en vrouwen’. …………..DRIEJoodse organisaties in de Alpenstaat veroordeelden maandag Marers woorden als ‘simplistisch en eenzijdig positief’,een voorstelling van zaken ‘die zwaktes en fouten verbergt’.In 2002 verscheen al een geruchtmakend rapport v.d.commissie-Berger waarin het Zwitsers gedrag tijdens de oorlog aan de kaak werd gesteld,met de nadruk op ..de ..betrekkingen..tussen..het..nazi.-regime en de ZWITSERSE BANKEN. Uit het rapport bleek dat de ..ZWITSERS..de DUITSE. RASSENWETTEN ..volledig..toepasten..en..actief..steunden.,bij Zwitserse firma’s op Duits grondgebied….Toen de nazi’s Duitse Joden hun staatsburgerschapbontnamen ,verklaarde de regering in Bern Duitse Joden..onmiddellijk …STATENLOOS .<<<<<<>>>>>>’HITLERS BANKIERS’ van Jean Ziegler, uitg Meulenhoff/Kritak,isbn 90.290.5519.7 voor Nl……..isbn 90.6303.721.x voor België.: op ejbron 31.8.2014: video: geef de Joden de schuld: :.’het goud uit de vernietigingskampen’.<<<<<<<<<<<<<<op ejbron 30.3.2012: ' hoofdbureau Rode Kruis

    Like

 18. Guardiacivil zegt:

  F..ck of met je geld……..helemaal niet belangrijk.
  Als het moet….echt moet……dan komen die landen er ook zonder maffiageld van Brussel.
  Trouwens nog even en de Euro ligt op z,n gat als ze zo doorgaan met dit beleid.

  Like

 19. Jan zegt:

  Merkels handlangers krijgen €4 miljoen om Duitse burgers verder te kunnen bespioneren en om bij justitie aan te geven
  (Merkel was zelf handlanger van de Stasi)

  Geldsegen für Amadeu-Antonio-Stiftung: Merkel-Regime mästet STASI-Spitzel mit 4 Millionen Euro

  Die AfD hat ein Ende der staatlichen Förderung für die Amadeu-Antonio-Stiftung gefordert. Die Stiftung werde mit Steuergeldern „gemästet“, stehe aber nicht hinter dem demokratischen Grundverständnis der Bundesrepublik Deutschland, kritisierte der AfD-Bundestagsabgeordnete Stephan Brandner.

  „Die Amadeu-Antonio-Stiftung zeichnet sich besonders durch ihre Hetze gegen die AfD und gegen jede konservative, liberale und regierungskritische Meinung aus“, beklagte Brandner. Sie hetze gegen demokratisch legitimierte Parteien, und diffamiere diese auf übelste Weise. „So etwas ist nicht tragbar und muß sofort beendet werden“, forderte der AfD-Politiker.
  ….
  http://www.anonymousnews.ru/2018/02/21/geldsegen-fuer-amadeu-antonio-stiftung-merkel-regime-maestet-stasi-spitzel-mit-4-millionen-euro/

  Like

 20. Jan zegt:

  Merkel: Ik ga GB helemaal kapot maken. “Was glauben die da eigentlich, daß die so abhauen können? Die mache ich total fertig!

  BREXIT PUNISHMENT: Majority of Germans want EU to crack the whip on Britain during talks
  GERMANS want to see the European Union deliver a Brexit crackdown on the United Kingdom during negotiations, according to a brand new survey by leading German polling firm the Forsa Institute.
  https://www.express.co.uk/news/uk/946827/Brexit-news-EU-UK-negotiations-Germany-want-tough-talks-European-Union-latest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s