Het links-islamitisch blok in Rotterdam wil dat politievrouwen hoofddoeken kunnen dragen

Screenshot_183

(Door: Lars Benthin)

Toch gek, de linkse partijen die altijd stonden voor het secularisme staan ineens zij-aan-zij met islamitische partijen. In Rotterdam is er een links-islamitisch blok ontstaan van GroenLinks, PvdA, SP en het islamitische NIDA. Dit blok heeft een islamitisch getint voorstel opgegooid: hoofddoeken moeten kunnen worden gedragen door politievrouwen. Dit voorstel werd eerst geweerd door de huidige coalitie tussen Leefbaar Rotterdam-D66-CDA en oppositiepartij VVD.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotterdam, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, SP, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

29 reacties op Het links-islamitisch blok in Rotterdam wil dat politievrouwen hoofddoeken kunnen dragen

 1. BertG. zegt:

  Het artikel begint midden in een reactie i.p.v. bovenaan.

  Like

 2. Harry Willemse zegt:

  Als het de gemiddelde Nederlander, die altijd het nieuws volgt, ik bedoel de Nos, nu nog steeds niet duidelijk is waar die linkse landverraders staan weet ik het ook niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 3. Elisah zegt:

  Een hoofddoek is hét symbool van vrouwenonderdrukking, dit past totaal niet in onze cultuur van gelijkheid en vrijheid.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Alles is er dat Pulp aan gelegen om in het pluche te plakken ,er zijn inmiddels zoveel moslims ,dat ze daar de stemmen moeten weghalen, ,alles beloven ,en Nederland in de uitverkoop zetten ..
  Het is schorem van de bovenste plank .

  Geliked door 2 people

 5. Floris zegt:

  scheiding van kerk en staat? ik wil dan ook graag Joodse keppeltjes en Christelijke kruizen terugzien.

  Like

 6. Thoth zegt:

  Ik laat mijzelf niet bekeuren door iemand met een hoofddoek om. Fuck them.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Veel [NL] TV kijk ik niet, maar gisteren wel gekeken naar de documentaire over Nederlanders die naar Canada emigreerden.
  Buiten het “NL is vol, ten dele OVERvol” wat toen het Credo was waarom velen gingen emigreren, moest ik steeds denken “wat zouden die mensen denken als ze nu terug zouden komen naar hun vroegere woonstad Rotterdam”.
  Als ik sommige reacties moet geloven is b.v. al 1/2 R’dam Zuid gehoofddoekt……………

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Smerige linkse landverraders, er komt een tijd dat jullie voor een volkstribunaal staan en denk maar niet dat jullie de dans ontspringen !

  Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  ” Het links-islamitisch blok wil dat politievrouwen hoofddoeken kunnen dragen.”
  Links-islamitisch blok, weten jullie wat ik en veel andere Nederlanders willen? Dat we een regering krijgen die jullie en andere buitenlanders van alle overheidsfuncties afschopt en terug stuurt naar jullie landen van oorsprong. Of jullie daarbij eerste of vijfde generatie zijn is daarbij van ondergeschikt belang.

  Geliked door 1 persoon

 10. Cathja zegt:

  Tot nu toe is het in NL niet toegestaan dat politievrouwen hoofddoeken dragen tijdens diensttijd.
  Dat moet zo blijven, en daar zullen plaatselijke politieke partijen niets aan kunnen veranderen.
  Tenzij……er gediscrimineerd wordt, en de moslims weer worden voorgetrokken.
  In dát geval onderschrijf ik de reactie van @Floris (hierboven), en eis ook ik dat Joden zichtbaar een keppel mogen dragen en christenen een kruisje om hun hals.

  Niet met twee maten meten, overheid!

  Geliked door 1 persoon

 11. Thomasson zegt:

  De links islamitische blok in Rotterdam herinnert mij aan de film Mefisto van de Hongaarse regisseur István Szabó. De PvdA en Groen Links gedragen zich net als de acteur Hendrik Höfgen. Hij was tijdens de Weimar Republiek een moderne “wereldburger” en multiculturalist. Toen Hitler aan de macht kwam, zag hij de voordelen die het nazi regiem hem biedt. Bliksemsnel veranderde de “wereldburger” in een man die zegt: “Freiheit was sol Ich damit?”. De pact met NIDA is een pact met de duivel. Maar de zgn. linkse blok is bereid met iedereen in zee te gaan; ook met de duivel als dat ze zal helpen meer stemmen te scoren. Ik hoop dat de Rotterdammers zouden ze massaal laten liggen. Zulke gevaarlijke partijen helpen ze naar de afgrond. El Ouali heeft zijn eigen agenda en hij heeft de linkse ezels nodig om naar het eindstreep te brengen.

  Geliked door 1 persoon

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik vond die Höfgen trouwens in zijn ‘vrijheid-blijheid-Weimar-periode een nóg grotere etter dan later, en in het boek-zelf is hij, ongelogen, nóg veel erger: IJdel, ingebeeld, egoïstisch…kortom, niet mooi meer!
   Ik heb me vaak afgevraagd: Als Auteur Klaus Mann hem in díe periode kennelijk nog “goed” en “integer” vond, wat was dat zèlf dan voor een mens?!

   Like

 12. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja maar wij, links Nederland, wil zo graag Nederland eens met ons DDR heilsysteem regeren en die akelige patriotten steken spaken in ons wiel… Dan maar met de vijand van de mensheid als we zo dan groot genoeg zijn… Lang leve grote roerganger Allah! Wat in 1979 in Teheran is gebeurd kan natuurlijk nooit hier gebeuren in het land van zichzelf overschattende carnavallinkse ego’s.

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Links heeft maar één doel voor ogen: Globalisering en multikul, en dat ze bereid zijn, zelfs hun vroegere principes daarvoor opzij te zetten (en daartoe dan weer van de weeromstuit met oogkleppen te gaan lopen) wisten we nu eenmaal al.
  En van NIDA hoefde je al helemaal niets anders te verwachten, want dat zijn evengoed moslims als DENK. Dús…
  Niets moeilijks aan: Gewoon blaten laten, die schapen plus wolven-in-schaapsvacht en poot stijf houden, dát is het devies. Voorál geen discussie van maken.

  Like

 14. boorzalf zegt:

  Een gevaarlijke ontwikkeling, dat linkse blok. Op 28 januari 2017 lazen we in de media dat steeds openlijkere een alliantie tussen links en de islam de Westerse beschaving wil vernietigen’ en dat het toppunt van hypocrisie is, dat zaken waar ‘links’ jarenlang voor streed, zoals rechten van vrouwen en homo’s, nu totaal ondergeschikt worden gemaakt aan de islamitische haatideologie.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Boorzalf
   Links is al decennialang levensgevaarlijk. Maar de linksen (en de hele multiculturele bende) wisten decennialang hen monsterachtige karakter op gewiekste wijze te verbergen. De duivelse plannen omtrent het land en haar bewoners worden nog steeds bedekt met zalvende woorden. Echter met het verstreken van de tijd en constante vertrouwen van de kiezers, acht men als instemming om verdere stappen te nemen. Beetje bij beetje komt de kop van de multiculturele gifslang boven het zand. Nu acht men de tijd rijp te laten zien waar men voor staat: en pact van verraderlijke linkse partijen en de islam.
   Het is een stap verder met de Kalergi-Plan: te beginnen in Rotterdam en eindigen in heel Nederland.
   Wat NIDA ambieert is bijna vanzelfsprekend. Ze wil zo veel mogelijk hoofddoeken bij de politie, justitiële instanties en gemeente. Overal waar zo’n kop met hoofddoek zich nestelt, betekent vrije toegang tot politiebestanden, gevoelige data op justitiële computers en natuurlijk – niet te vergeten – data zoals de bevolkingsregister enz.. In de tijd van James Bond 007 hadden de Sovjets gewiekste hoog intelligente spionnen uit de KGB school nodig om aan westerse informatie te komen. Tegenwoordig heeft men aan zo’n kopvod met MBO, niveau 3, plus positieve discriminatie genoeg om aan nodige data te komen. Zij kan haar criminele broers en hen matties uit de Moccro maffia of Turkse bendes op tijd waarschuwen voor politieacties. Natuurlijk verschaft ze ook de nodige informatie aan de imam van de moskee die gelinkt is aan de Moslimbroederschap, Erdogan, ISIS, Al qaida, Hizb ut Tahrir en andere gajes uit de islamitische wereld.
   LANG LEVE DE MULTICULTURELE SAMENLEVING.

   Geliked door 2 people

 15. leefbarbaar zegt:

  Linxe partijen vallen in de valkuilen, die hun eigen media gegraven hebben. Ze hebben geen idee dat de islam een gevaarlijke, extreemrechtse ideologie is. En doordat ze een blok vormen met de islam vergroten ze de tegenstellingen tussen de bewoners van Rotterdam en die kloof wordt onherstelbaar vergroot.
  Ze zullen elkaar snel het kot uitvechten als de baantjes verdeeld worden, maar intussen weten we hoever linx wil gaan om hun zetels te behouden. Te ver.

  Like

 16. Karel Dokter zegt:

  Dat ellendige linkse blok,lees: Nieuwe NSB, in de Rotterdamse raad mag vanalles willen, de politietop in casu Grapperhaus heeft vorig jaar besloten dat hoofddoeken bij de politie definitief taboe zijn.
  De hoofddoek is een VLAG. Het is de VLAG van het nieuwe nazi-fascisme.!!
  https://fubar.mobi/2015/01/28/de-islamhoeren-van-de-npo-nu-ook-met-hoofddoekje-van-uw-belastinggeld/
  Wanneer breekt het massale verzet uit in dit land?

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Karel Dokter
   “Wanneer breekt het massale verzet uit in dit land?” Antwoord: Wanneer wij met zijn allen denken dat het tot nu toe mooi was geweest. Dat wij niet willen dat deze situatie voortduurt. WIJ MOETEN DAT WILLEN.

   Geliked door 1 persoon

 17. Stef zegt:

  Het zal zo ver moeten komen dat er iemand opstaat die de geschiedenis van 80 jaar geleden doet herleven. Hoe lastig dit ook te bespreken is. Als het alles of niets betekent is de mens tot alles in staat.

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Dit zei ik op t
  Twitter:
  Er zijn nog genoeg Nederlanders die niet geloven in de islamisering van dit land, nou het islamitisch blok in Rotterdam wil hoofddoekjes………het eind is zoek in Nederland……en onze cultuur wordt bewust vervangen, dat u het weet!
  En op de volgende twitter zei ik:
  Alles is een constatering door realistisch te kijken wat hier in onze maatschappij gebeurt, dus het is geen enkele vorm van racisme dit te vermelden.

  Like

 19. kampersrene zegt:

  Hoe kan dat nu , een moslimagente met hoofdoek . In de tijd dat ik nog straatagent was werd door de getinten ons gezag niet aanvaard. Het gebeurde als ik een getinte de bon op slingerde dat hij mij bedacht met het woordje “racist” Stel je voor dat in de ogen van een getinte een vrouwelijke hoofddoek-agente een opmerking over hem maakt .De vrouw is in de ogen van de Islam een minderwaardig wezen Dat gaat die getinte niet aanvaarden zeker niet als zij haar boekje bovenhaald , dan kunnen we spreken over een “eremoord”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s