Reactie op mes-aanvallen: Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken nog strenger

Screenshot_120

(Vertaling: E.J. Bron)

In Oostenrijk kijkt het ministerie van Binnenlandse Zaken onder minister Kickl (FPÖ) naar de nieuwste serie mes-aanvallen als voorzet om de wet aan te scherpen. Concreet moeten crimineel geworden asielzoekers na het uitzitten van hun straf onmiddellijk opgesloten worden om uitgezet te worden. “Wanneer asielzoekers in de gevangenis zitten, moet de procedure zo snel mogelijk worden afgerond”, zei Kickl op een persconferentie. Bovendien kondigde hij meer razzia´s door de politie aan in de Weense “hotspots” zoals de Praterstern en de Brunnenmarkt.

Duits - Zuerst

De minister klaagde er in dit verband over dat politieke tegenstanders en NGO´s uitzettingen naar Afghanistan zouden verhinderen. Dat zou “geen gemakkelijk hoofdstuk” zijn. Er zou sprake zijn van “veel weerstand”. “Ik doe er alles aan om zo restrictief op te treden als mogelijk is. Maar we hebben te maken met weerstanden”, gaf de minister van Binnenlandse Zaken toe. Volgens hem zijn de Afghanen in Oostenrijk na de Syriërs de op één na grootste groep asielzoekers.

Voor de fractievoorzitter van de FPÖ in het Oostenrijkse parlement, Johann Gudenus, zijn de nieuwe maatregelen van Kickl in het grootste belang van de veiligheid van de Oostenrijkers. “Eens temeer is deze dagen te zien wat de voormalige SPÖ-bondskanseliers Werner Faymann en Christian Kern dit land en zijn bevolking hebben aangedaan. Met de onbeperkte en ongecontroleerde massa-immigratie werden criminaliteit en vele andere problemen naar Oostenrijk geïmporteerd. Als men destijds al naar de FPÖ had geluisterd en de grenzen had gesloten, zou ons veel bespaard zijn gebleven”, benadrukte Gudenus.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, NGO´s, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Reactie op mes-aanvallen: Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken nog strenger

 1. Republikein zegt:

  Staatshotels zijn duur dus gelijk deporteren.

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste Republikein, een gevangenis exploiteren hoeft niet duur te zijn. Schaf alles af in de bajes, zoals radio, tv, telefoon,lezen, bezoek, sport- en spel, recreatie. HELEMAAL NIETS. Niet uit de cel, dat scheelt een hoop personeel. Voerbak
   door het luik en geen eetzaal. Medische verzorging alleen in het alleruiterste geval en niet bij elke scheet een dokter laten komen want dat werkt misbruik in de hand. Zoals u ziet, ziet mijn gevangenisvoorstel er zodanig uit dat het niet alleen goedkoop is maar zeer afschrikwekkend werkt. De gutmenschclubjes zoals amnestie, hebben hier ernstige bezwaren tegen want dat is tegen de menselijkheid. Die kunnen wat mij betreft op dak gaan zitten want een moordenaar hoort de doodstraf te krijgen, evenzo iemand die andere levensdelicten pleegt. Zo kan ik nog wel even doorgaan. De gevangenis, daar ga je voor straf naartoe en het is geen vakantieoord. Ik weet dat ik niet zo humaan ben als de meeste lezers hier maar als het aan mij lag werden er ook lijfstraffen toegepast. De
   meeste moslims weten donders goed wat dat betekent want die straffen worden in hun thuislanden op grote schaal toegepast. Om die reden hebben ze minachting voor de westerse maatschappij want ze zien ons westerlingen terecht als lafaards die niet voor zich zelf op durven te komen. Gelijk hebben ze.

   Geliked door 2 people

   • Republikein zegt:

    De beschrijving van een nor.

    Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    scherpschutter1943 zegt:
    18 maart 2018 om 12:27
    ……………………………………………………………………………………………………………………………
    Strak plan.

    Like

 2. Wolf zegt:

  Dit te lezen vervuld [ mij ] en ik denk iedere PVV,er met GROTE vreugde. Ook wij zullen het zo moeten aanpakken hier in Nederland wanneer we bevrijdt worden van het Eurofiele juk en de rest van de linkse stinkzwammen met hun islamisten schorem. Hulde aan het Oostenrijksche,Italiaansche, Amerikaansche ,Russische Japansche, Poolse ,Hongaarsche [ de hele Visegrad gebieden inclusief] en Franse Volk waarmee we samen gaan optrekken om links voor eeuwig en altijd hun brutale bekken te snoeren!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Dat ideaalbeeld mag er nooit komen Wolf.
   En ach, het is noodzakelijk om oppositie te houden.
   Dat houdt je scherp en bij de “realiteit”.
   In zoverre wij in staat zijn “realiteit te kunnen beoordelen als zijnde “realiteit”.
   Of “waarheid”.
   Ook zo’n uitdrukking van absolute werkelijkheid, onaantastbaar en voor geen discussie
   mogelijk.
   Maar beste Wolf, wat is “waarheid” en wat is “realiteit”?
   Realiteit is nog redelijkerwijze te analyseren.
   Realiteit is datgene wat wij ervaren als zijnde de levensechte beleving c.q. ervaring van hetgeen wij als ècht meemaken, en wel volgens natuurkundige en medisch verantwoorde wetmatigheden.
   Maar nu over naar de waarheid.
   Let wel, de èchte waarheid.
   Want dáár gáán we voor.
   Niet de waarheid van ’n vier-stuiversroman, ’n aflevering van de Boeket-reeks, maar van de Bijbel zèlf.
   Ons Heilig Boek dat onbetwistbaar de ruggengraat is, en altijd zal blijven, van onze westers Joods-Christelijke samenleving.
   Als er ooit ’n boek is samengesteld met verhalen, avonturen, fantasieën, hersenspinselende-verzinsels, mythen, fabels en waardevolle adviezen… is het wel onze eigen Bijbel.
   De meeste verhalen zijn spirituele verpletterende werkelijkheden die geen tegenspraak dulden, maar integendeel hoop, zekerheid en zelfrespect geven.
   Dàt mag ook wel eens geschreven worden op ’n Site als van de Heer Bron.
   Dewelke een van de rotsen in de branding is van de door onze politici ontketende islamitisch-chemische vervuiling die onze samenleving teistert.
   Maar er zijn ook hoofdstukken die hoofdschuddend gelezen worden.
   Die gaan over wraak en vergelding, en later over het toekeren van de andere wang…

   Momenteel leven wij in het tijdperk van deel II, zijnde Het Nieuwe Testament.
   We hebben het bijna uit.
   Kijk om je heen en zie de brokstukken van de roodgloeiende wangen.
   We realiseren ons dat we heel erg nodig onszelf opnieuw zullen moeten uitvinden.
   Dat gaat komen.
   En als we onszelf weer terug hebben gevonden, onder het wakend oog van de Heer der heerscharen, die ons toe zal staan elk ons aangedaan onrecht en leed te wreken….
   Dan zullen wij die linkse oppositie hard nodig hebben om datgene waarin wij geloven ook oprecht en zuiver te houden…

   Like

   • Cathja zegt:

    @ paulzwueste om 20:01

    Wat heb je dat mooi beschreven Paul!

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    @Paulzwueste, Heel mooi geschreven! Zeer evenwichtig . Ik behoor bij de gelovigen gemeenschappen die NIET het N.T. lezen maar alleen het O.T. Wij accepteren Jezus alleen als Profeet en God als Enige God en GEEN!! andere god dan de ene God! Wij geloven niet in de wang toekeren maar in Bloed om bloed Zwaard om zwaard , Kind om kind etc.

    Geliked door 1 persoon

   • Wolf zegt:

    P.s, Had al om 9.00 uur vanmorgen in bed moeten liggen na mijn nachtdiensten op het werk , maar kan het nooit laten om TOCH even E.J. Bron door te nemen met alle nieuwe Blogs etc. ik duik er nu snel in, het licht doet pijn aan de ogen. Vanavond weer lekker fit om 23.30 uur heerlijk werken. Zijt gegroet allen.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Dank, dank, dank Cathja en Wolf.
    Goede keus dat O.T. Dit is de kern. En zo mooi geschreven!
    Prachtige teksten!

    Like

 3. Thomasson zegt:

  Mensen voor wie de veiligheid van hen eigen bevolking niet belangrijk is, of niet belangrijk genoeg, vallen onder de noemer 5de Colonne en verraders. Hun weerstand tegen het uitzetten van islamitische terroristen en moordenaars maakt hen GEVAARLIJK VOOR DE STAATSVEILIGHEID. De NGO’s moeten onmiddellijk buiten de wet worden gesteld en status krijgen van terreurorganisaties. De politici moeten terecht staan voor landverraad en lange detentie jaren krijgen. Zij verschillen in niets van de mensen van Quisling, Mussert of Degrelle. Het is treurig dat men buitenlandse moordenaars en terroristen niet direct uit het land mag uitzetten omdat de linkse vijand en de Kalergi-Plan adepts een heel land in hun tengels houden.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Beste Thomasson.
   Die NGO’s worden door ons zelf betaald via belastingen loterijen en een aantal ook door George Soros.
   Het komt eigenlijk hierop neer, dat als die NGO,s niet afgebroken worden door aan te tonen dat het criminele organisaties zijn die nooit opgedoekt kunnen worden.
   Ten eerste omdat wij zelf geen baas zijn over ons belastinggeld en daardoor diezelfde NGO,s dus prachtig misbruikt kunnen worden door de verschillende regeringen.
   Als voorbeeld geef Ik even deze middelandse zee taxi,s die voor een groot deel uit belastinggeld betaald worden en de rest door Soros.

   Like

   • Henk der Niederlànder zegt:

    Vervolg.
    Dus het komt hierop neer als een regering zegt wij willen minder ”immigranten” en ze subsidieeren dit soort NGO’s zijn ze je dus zonder meer aan het beliegen ten gunste van het Brusselse plan om de Europesche bevolking genetisch te devalueren.

    Like

 4. Pietersen zegt:

  Klinkt als een tamme aanpak waarbij NGO’s en ‘weerstanden’ in de weg zitten.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Goed bezig in Oostenrijk! Verdient navolging in alle EU-lidstaten.
  Het zal wel een wens blijven. Men gaat niet snel over tot daden, want oh oh, wat voelen moslims zich snel gediscrimineerd.
  Kijk bijvoorbeeld naar hoe het er in de Tweede Kamer aan toe gaat. KUZU met name beklaagt zich bijna elke dag over het ‘feit’ dat DENK achtergesteld wordt, vaak wordt onderbroken, kortere spreektijden krijgt, enz.

  Dus als er keihard opgetreden gaat worden tegen illegale (moslim-)immigranten, die permanent strafbare feiten plegen, dan schreeuwen moslims het hardst dat er gediscrimineerd wordt.
  En dus wordt er weer bijna niets gedaan om meer ellende te voorkomen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Cathja.
   DENK is één gore smerige islamitische tumor die door schurk Erdogan in de Nederlandse democratische wetgeving werd geïnjecteerd om haar via de islam te vernietigen.
   Alles wat DENK doet en zegt is leugen en bedrog.
   Daar kunnen ze namelijk nooit aan ontkomen omdat ze op bedrog en misleiding gegrondvest zijn.
   Gemakkelijk, niet…?
   Vandaar dat je alles wat ze doen en zeggen als leugen moet waarderen.
   DENK is bezig om opzien te baren in haar door inteelt en onderontwikkeling geteisterd islamitisch kiezers potentoneel.
   Daarbij schuwen ze misleiding en bedrog niet.
   Oostenrijk kun je niet vergelijken met Nederland.
   In Oostenrijk is datgene mogelijk wat in Nederland nooit mogelijk zal zijn.
   Oostenrijk is zelfverzorgend door haar ligging tussen oost en west.
   Nederland,aan de rand van het water, moet er op uit om te blijven bestaan.
   Vandaar ons rijk koopmansverleden.
   Vandaar onze gedoogcultuur.
   Met vrienden kun je handel blijven drijven etc., met vijanden niet.
   Maar we hebben al eens 80 jarenlang bewezen dat we die “vrienden” als vijanden zullen vernietigen als het moet.

   Het verschil is alléén dat bij ons het water eerst aan de lippen moet staan.
   Dus nog even geduld.

   Like

   • Cathja zegt:

    Okee, maar hoe oud moet ik dan worden als ik de omkeer nog wil meemaken, Paul?
    Volgens mij staat het water ons nog láng niet aan de lippen, gelet op het relatief ontspannen leventje wat vele landgenoten leiden…
    Ze zijn met veel zaken druk, behalve met het feit dat het net van de islam zich langzaam maar zeker gaat sluiten. Dat zien ze niet of dat willen ze niet zien.
    Want dat het net zich gaat sluiten, daarvan ben ik overtuigd. Let op de vele signalen die moslims uitzenden.

    Ik hoop dat ik enorm ongelijk krijg!

    Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Paulzwueste, ik hoop dat u gelijk krijgt met uw opvatting over de verdedigingsdrift van het NL.volk. maar geloven doe ik het niet. Het nl.volk is laf en lijdt aan jansaliegeest.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Cathja.
    Het water staat ons nog niet aan de lippen…
    Tsja, dat ligt aan dat verdomde kereltje dat zijn duimpje maar niet uit dat gat in de dijk wil trekken.
    Dáár moeten we wat aan doen.
    En wat tijd betreft, ik denk toch dat we het mee gaan maken.
    Desnoods laat ik me invriezen.

    Like

 6. Jan zegt:

  In een bivakhut boven 4000m onderbrengen. Na 1 winter is er plek voor de volgende lichting

  Geliked door 1 persoon

 7. Wolf zegt:

  Er wordt Schoon Schip gemaakt ! Eindelijk. Overal in Europa wordt men wakker. DOOD aan de islam.!

  Geliked door 1 persoon

  • abouneenee zegt:

   Als het Vaticaan valt, vallen alle religies.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Abouneenee.
    Ik geloof er niet in dat het Vaticaan zou vallen.
    Je moet niet vergeten dat de RK-Kerk zo ontzaglijk rijk is dat ze desnoods alle
    olie-producerende landen kan opkopen en er daarna witte vlekken op de landkaart van kan laten maken.
    Die witte vlekken zijn in werkelijkheid zwarte vlekken, maar goed.
    Dat laten ze dan Nucleair doen snap je.
    Dat is dan ook de enige oplossing van het islam probleem, en daar gaan we onafwendbaar naar toe.

    Geliked door 1 persoon

 8. abouneenee zegt:

  En zo moet het zijn, de nieuwkomer moet en zal zijn plek weer weten, gelijk wij allen geacht worden onze plek te weten – in ieder geval in de ogen van vrouwe Justitia! Het toestaan van onderscheid daarin is de enige vorm van discriminatie die strafbaar hoort te zijn, aangezien ambtenaren – die neutraal behoren te zijn – zich eraan bezondigen. Dat een minderheid van de Nederlandse samenleving zo graag Geert Wilders wil wegstoppen achter de tralies komt doordat zij de begrippen “discriminatie” en ook “racisme” maar wat graag gebruiken als elementen om de samenleving te sturen. Dat is voor links namelijk het enige waarvoor zij leven; om anderen hun wil op te leggen, zie D66 die de hete kastanjes uit het vuur mag halen voor Rutte, de democratie-hatende despoot en handlanger van de illuminati. Misschien denkt hij dat niet te zijn, zo onnozel schat ik hem ook nog wel in, maar dan leeft hij in een kunstmatige werkelijkheid. Eens zullen al deze figuren met een titel, adelijk of anderszins, wakker worden in de harde werkelijkheid en dan zouden zij zeker gewild hebben dat ze het anders hadden gedaan toen zij daartoe de mogelijkheid hadden, “maar” toen waren zij verblind door … Allerlei smoesjes om te ontkennen dat zij het hadden kunnen weten; ich have es nicht gewußt.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   D66 maakte een enorme fout door in een regering samen met Rutte te stappen.
   Wilders zou die fout nooit maken.
   Hij riep alléén héél hard dat hij buiten de formatie gehouden werd om het volk er op te wijzen dat er allang geen democratie meer bestaat in Nederland.
   Je zult zien dat D66 er vanavond achter komt dat ze in belangrijke mate verlies heeft geleden.
   En wees gerust, D66 zal zich nooit meer herstellen.
   Daar krijgt ze de tijd niet meer voor.

   Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    Ik zie niet in hoe Pechtold de fout in gaat door met Rutte in zee te gaan, ze zijn immers van hetzelfde laken een pak. Beide heren hebben een groot deel van hun politieke carrière gestoeld op het (antidemocratische) bestrijden van Wilders, o.a. via het welbekende cordon sanitaire. De kartelpartijen PvdA, CDA, D66 en VVD hebben dit land geleidelijk aan de vernieling in geholpen ter meerdere glorie van vreemde mogendheden (o.a. EU), die onze ‘leiders’ steevast als grotere goden aanbaden. Dat gras hè… Ik zie een stel politieke pubers die zonder rijbewijs in de auto van hun vader (als analogie met Nederland) gaan joyriden. In dat opzicht moeten de ‘leiders’ niet verbaasdheid veinzen over Turkije die de EU zou gijzelen: buiten verkiezingstijd gijzelt en minacht Rutte openlijk een heel volk. Eeuwig zonde is het dat dit volk dusdanig verslaafd is aan bewustzijn verlagende middelen (alcohol, TV, wifi, muziek op 440Hz i.p.v. 432Hz) dat het zich slaafs naar iedere slachtbank laat leiden waar de ‘leiders’ kansen zien, alsof de dienstplicht nooit is weggeweest.

    Geliked door 1 persoon

 9. kampersrene zegt:

  Dat die NGO’s en dergelijke laag IQ .. zogezegde menslievende organisaties zouden verplicht moeten meeereizen naar Afghanistan en dergelijke prachtlanden om die messtekers te beschermen en te betuttelen en regelmatig te voorzien van verse pampers Als ge het noodzakelijk vind om dat soort krapuul te beschermen dan ben je zelf een mogelijk nog groter krapuul of je hoort thuis in een gesloten inrichting

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Cathja zegt:
  19 maart 2018 om 22:14

  Volgens mij staat het water ons nog láng niet aan de lippen, gelet op het relatief ontspannen leventje wat vele landgenoten leiden……………………………………………………………………………………..

  IKlopt. k hoorde vanochtend op het nieuws dat 9 van de 10 Nederlanders gelukkig zijn.
  (ja, vast)

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Eerste zin moet zijn. Klopt. Ik hoorde ………………………………….

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Ninja,
   Wel eens van nepnieuws gehoord…?
   Overigens staat het water het NL-volk niet aan de lippen, maar dat kan van de ene op de andere dag veranderen.
   Bovendien hebben wij op 14 mei 1940 Duitsland niet aangevallen omdat Hitler zo’n bedreiging voor ons was, maar heeft Duitsland ons per verassing aangevallen.
   De georganiseerde islam zal ons aanvallen.
   Begrijp je…?
   En dat zal opnieuw de ogenopener voor het volk zijn.

   Trouwens, het zal het water niet zijn wat ons tot aan de lippen zal staan, maar het bloed…!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s