De schande van ‘mainstream media’

Screenshot_181

(Door: Ann Moella)

De reguliere massamedia zwijgen, verzwijgen, verleiden, liegen en bedriegen: ik noemde ze vroeger al ‘Gevallen Engelen’. Dát ontkennen wordt elke dag moeilijker. ‘Mainstream media’ trachten de menselijke gedachte te beïnvloeden, ons van de waarheid weg te leiden. Ze bewandelen het rechte pad van bekende feiten, verhalen die passen in hun wereldbeeld. Ze dwalen.

Traditionele media blinken uit in hun systeembevestiging: zij streven ernaar de waarde van de goegemeente uit te dragen die echter al langer uit ‘Falschmenschen’ bestaat. De Gutmensch is in al zijn deugdzaamheidsgepronk een fabeltje: ze liegen, bedriegen, zwijgen en verzwijgen, ze kijken niet om naar de échte slachtoffers. Collateral damage. De massamigratie is immers een verrijking, de multiculturaliteit is al wat telt.

In de huidige constellatie van gebeurtenissen wordt dat alsmaar meer zichtbaar en duidelijker. Dat heeft het voordeel van de groeiende bewustwording bij de burger.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Censuur, Desinformatie, establishment, hersenspoeling, Indoctrinatie, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

2 reacties op De schande van ‘mainstream media’

  1. Bastiaan2000 zegt:

    Dat wegkijken en ontkennen en de slachtoffers zelfs laten mishandelen of misbtuiken om de gutmensch een goed gevoel te geven is intens slecht. De gevallen hierboven geschreven en de gevallen die ik zelf eerder schreef, het is niet moeilijk om Oiets te stoppen, ze hadden alleen maar hun eigen morele superiteits gevoel moeten herzien en erkennen dat ze dat dus niet zijn. Hoe slecht, hoe egoistisch, hoe vals ben jedan wel niet, als ik die koppen terug zie, diezelfgenoegzaamheid, enop de minderwaardige manier hoe ze naar je keken en handelden.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Van mij mogen ze alle schuldige en ook de gene die er van afwisten en zwegen de doodstraf geven !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s