Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

Screenshot_59

De Belgische staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).

(Door: Sam van Rooij)

‘Wie islam zaait, zal sharia oogsten,’ stelde de ons helaas ontvallen Nederlandse arabist Hans Jansen. Daarmee is eigenlijk alles gezegd: een land, zoals België, dat decennialang moslims (en dus de islam) importeert, met tienduizenden per jaar, wordt vroeg of laat geconfronteerd met de sharia of islamitische wet. Het islamiseren van de samenleving totdat de sharia geldt (voor moslims én voor niet-moslims) is inherent aan de islam: het staat zo in de islamitische bronnen en de eeuwenoude geschiedenis van de islam is daarvan één langgerekte getuigenis.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Doorbraak.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Staatssecretaris Francken, waarom blijft u de sharia importeren?

 1. Trucker zegt:

  S C H I T T E R E N D artikel waarin haarfijn wordt geduid dat deze Francken Theo (door de mainstream media geheten) “populairste”(*) politicus, niet meer is als een blinde kip die in feite de handlanger is van de islam(ieten) invaders.
  (*) hahaha dit ranzig kereltje is dixit de mainstream een populaire maar geen populist… hoe zou dat nu toch komen ?
  Retorische vraag 🙂
  Francken Theo is voor het partijtje van de volksverlakker De Wever Bart het goudhaantje en de openbare omroep BRT in belgie is zijn beste PR bureau.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leo zegt:

  Theo Francken is N-VA en hij pleit voor een verbod op partijen als ‘islam’ Helaas heeft ook België te maken met een enorm links blok wat alles uit de kast trekt om partijen als N-VA dwars te zitten..

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Zulke mensen als Francken zijn bijna nog gevaarlijker dan de islam zelf. Hij heeft niets tegen de islam op zich en wie vrijwillig een hoofddoekje draagt hoort er wat hem betreft perfect bij.
  Het is door idioten als Francken die dan ook nog eens op de verkeerde post zitten, dat onze maatschappij volledig wordt uitgehold en gecorrumpeerd.

  Overigens kon onze Dijkhoff van de VVD er ook wat van met zijn laagdrempelige toelatingsbeleid van de 50.000 Syrische moslims die wij nu in onze straten moeten dulden en de druk op de autochtone Nederlander verder doet toenemen.
  Belgie is waarschijnlijk al veel verder geislamiseerd dan Nederland, maar het is slechts een kwestie van tijd dat dat verschil is rechtgetrokken.

  Like

  • A.Ruygrok zegt:

   Francken e.a. zijn oneindig gevaarlijker dan de moslims , zij zijn misdadig naïef wat verschrikkelijke consequenties tot gevolg zal hebben.., zoals de” lieve ” misdadig naieve Engelse premier Chamberlain en vele anderen de Architecten van de 2e Wereldoorlog zijn geworden.
   A.Ruygrok, Monster.

   Like

 4. Wachteres zegt:

  https://doorbraak.be/een-eerlijk-gesprek-over-de-islam/?utm_source=newsletter-372&utm_medium=email&utm_campaign=Dagelijkse+Dosis+Doorbraak

  Othman El Hammouchi
  Een eerlijk gesprek over de islam

  De reactie van een moslim? op het bovenstaande artikel van Sam van Rooij.

  Like

  • Pietersen zegt:

   En…raad eens… de moslim beweert het tegendeel ? Dus toch weer taqiyah. Wat een eerlijk gesprek was dat. (hh cynische modus aan)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s