Identitaire Beweging: Protest bij verkrachtingsproces

Screenshot_249

(Vertaling: E.J. Bron)

Sachsen-Anhalt/Dessau – Tijdens een proces in de arrondissementsrechtbank Dessau n.a.v. de groepsverkrachting door vier Eritreeërs demonstreerden gisteren activisten van de Identitaire Beweging om de aandacht te vestigen op de catastrofale gevolgen voor de Duitse bevolking van de politiek van de open grenzen.

journalistenwatch

“Sinds het openen van de grenzen in 2015 zijn terreuraanvallen, geweld en seksuele overvallen door migranten de droevige normaliteit in Duitsland geworden: meldingen van mes-aanvallen en verkrachtingen behoren inmiddels tot het dagelijks leven.”

Een “op zichzelf staand geval” zoals het proces van vandaag betreffende de brute verkrachting van de 56-jarige vrouw die lege flessen verzamelde door vier jonge “asielzoekers” uit Eritrea (hier) choqueerde het grote publiek daarom nauwelijks nog – bij de laatste procesdag, waarop het vonnis te verwachten is, lieten dan ook maar enkele vertegenwoordigers van de pers en geen enkele official hun gezicht zien. Ze zijn de slachtoffers van multiculti, hun namen, hun gezichten en hun lot vergeten”, aldus de aanklagende woorden van de activisten van de Identitaire Beweging.

“Wij vergeten niet. Wij willen niet accepteren dat dit soort misdaden normaal wordt, wij geven de slachtoffers een stem en klagen de verantwoordelijken in de politiek, de media en de economie aan. Een veilige toekomst hebben we alleen maar met veilige grenzen!”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Lügenpresse", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse media, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Identitaire Beweging: Protest bij verkrachtingsproces

  1. koddebeier zegt:

    Veruit de meeste politici hebben schijt aan de bevolking .

    Like

  2. Cathja zegt:

    Zo is het! Grenzen dicht en al dat smerige tuig eruit. De enige manier om van die dagelijkse terreur af te komen.

    Like

    • Jade zegt:

      Geloof dat maar gerust…
      Maar dit soort cijfers verzint Macron niet zelf,
      waarschijnlijk heeft hij het van horen zeggen.
      U weet wel, in de kringen van de “hoge” heren…

      Like

      • Asgard zegt:

        Dat word dan ook genoeg werk voor onze klasse Justitie, want de moorden zullen ongekend huizenhoog zijn dan in Europa, dat is dan het enige voordeel van de migratie naar Europa dat onze klasse Justitie zal verzuipen in hun werk, in Zuid-Afrika is aleen genocide bezig tegemover de blanke inwoners daar, dat zal ook plaats gaan vinden hier in Europa, Macron vieze gore Tyfeslijer krijg de tering vieze stink Jezuit!

        Like

  3. Debora sofie zegt:

    We krijgen heel veel last van die zogenaamde vluchtelingen die je ze beter niet kunt nomen die rutte laat de grenzen gewoon open dat is zijn bedoeling ook de verrader door hem gebeurd dit ook die rutte is een pluker van ons geld voor die verkrachters ze hebben niets geleerd hier

    Like

  4. Hendrik M. zegt:

    Ook voor 2015 waren de grenzen al open en de buitengrenzen der €U ook.
    Open grenzen binnen de €U was al erg zat.
    We hadden het verdrag van Dublin, iedere asielzoeker moest zich melden in het eerste €U land wat ze betraden, daar heeft zo ongeveer niemand zich aan gehouden, zodat zo ongeveer alle asielzoekers hier illegaal zijn, zelfs als ze ondertussern een Nederlands paspoort hebben; dat hebben ze onder valse voorwendselen gekregen.
    Ow ja, ongeveer alle zogenaamde vluchtelingen kwamen ons land binnen vanuit veilige landen, waren dus allang geen vluchteling meer.
    Dit grootschalig bedrog noopt ons het hele zooitje retour afzender te sturen.

    Like

  5. kampersrene zegt:

    Ik hoop dat die rechters niet besmet zijn met de islammentaliteit….van och …het is maar een vrouw
    Ik heb hier al een foto gezien met een politiefunctionaris samen met soepjurken. Het zou het niet voor onmogelijk houden dat na de uitspraak de rechters zich laten fotograferen met de daders

    Like

  6. Wachteres zegt:

    https://fenixx.org/2018/04/19/zweedse-linkse-politica-toegenomen-aantal-aangemelde-verkrachtingen-is-een-feministische-revolutie/

    Zweedse linkse politica: toegenomen aantal aangemelde verkrachtingen is “een feministische revolutie”

    Het hoge aantal seksuele misdaden heeft in Zweden altijd al bestaan, maar nu durven meer vrouwen het aan te melden, zegt Linda Snecker van de Vänsterpartij (Linkspartij).

    Die vele verkrachtingen zijn er altijd al geweest. ’t Is maar dat jullie het weten.

    Like

Plaats een reactie