Het is islamitische Jodenhaat

Screenshot_15

(Door: “Selberdenker” – Vertaling: E.J. Bron)

Strategie: het probleem ignoreren en de politieke tegenstander bruin maken

De haat op Joden is niet uitgevonden door Hitler. Haat op Joden is niet specifiek Duits. Haat op Joden is niet specifiek Europees. Er zijn voor haat op Joden verschillende religieuze redenen, maatschappelijke redenen, racistische redenen, die allemaal op de een of andere manier met elkaar vermengd kunnen worden. Meerdere instituten wenden voor zich alleen met deze thema´s bezig te houden en innen daarvoor geld van de staat – blijkbaar helaas zonder veel tegen Jodenhaat te bewerkstelligen.

PI News (2)

In verschillende tijden speelden verschillende oorzaken voor haat op Joden verschillend grote rollen. Haat op Joden liet zich echter altijd op de een of andere manier motiveren. In de Europese middeleeuwen mochten Joden om religieuze redenen geen eerzame beroepen” uitoefenen. Als Joden waren zij echter niet onderworpen aan het destijds voor christenen geldende renteverbod, wat Joden een bepaald voordeel als kooplieden en in de kredieteconomie opleverde. Veel joden werden zo heel rijk, waarin nu nog veel samenzweringstheorieën geworteld zijn. Wie rijk is, heeft een verbond gesloten met de duivel – aldus het vaak gebruikte vooroordeel. Oké, bij de heer Soros kun je… Alle gekheid op een stokje.

Om geld schuldig te zijn aan “de Jood” verhoogt niet echt de vriendschap, net zoals bij ieder ander wie men geld schuldig is, begrijpelijk. Er waren dus maatschappelijke, eigenlijk zeer banale redenen voor Jodenhaat, die hun oorzaak vaak in de religie hadden. “De Joden” hebben immers zoals bekend Jezus aan het kruis laten nagelen, ene judas heeft Jezus voor geld verraden. Dat past in het beeld wanneer men toch al iemand haat die men geld schuldig is, toch? Dan speelt het ook geen rol meer dat Jezus zelf een Jood was, net zoals de meesten die hem omringden. “De joden” eisten ook niet de dood van Jezus, maar de destijds heersende joodse machtskliek en haar claqueurs, die zijn populariteit in toenemende mate een doorn in het oog was.

Ook de makers van de islamitische geschriften (Koran en Hadith) waren “de Joden” een doorn in het oog, enkele honderden jaren na Christus. De joden waren de eersten die één God vereerden, de eerste monotheïsten. Ook zoiets zorgt voor afgunst. Daar kwamen de mohammedanen ook niet omheen. De islam knoopt weliswaar aan Bijbelse geschriften aan, staat Jezus ook een profeten-rol toe, schijnt echter van zijn boodschap, van zijn God- en mensbeeld, niets verinnerlijkt te hebben. De gevolgen daarvan maken we op dit moment in het voormalige “joods/christelijke Avondland” mee.

Wat in de middeleeuwen, ja, al in de klassieke Oudheid wortelt, vond in Europa tot nu toe zijn hoogtepunt in de industriële volkerenmoord onder Hitler. “Nooit meer!”- schreeuwen precies die mensen die nu massaal Jodenhaat naar Duitsland importeren en deze tegelijkertijd willen ignoreren.

We kunnen het verleden noch goedmaken noch veranderen…

… wat we echter kunnen waarnemen en ook kunnen beïnvloeden, moeten beïnvloeden, is het heden: in deze video is een islamitische Semiet te zien, die een joodse Semiet in Duitsland met een riem slaat, alleen omdat hij een Jood is. Een “Semiet” is een nakomeling van Sem, de zoon van de Bijbelse Noach. Daartoe behoren echter heel veel volkeren in het Nabije Oosten. Men neigt er heel snel toe om de verwaterende woordkeuze van de mainstream over te nemen. Men moet echter preciezer zijn. Alle media, alle deskundigen en “deskundigen” veroordelen ook het actuele geval opnieuw als een “antisemitisch voorval”. Zelfs de voor de ontwikkeling politiek verantwoordelijke Merkel:

“De strijd tegen het antisemitisme moet vastberaden gevoerd en gewonnen worden, om het even of het antisemitisme van Duitsers of Arabieren is.”

Merkel pleegt over de meeste moorden, verkrachtingen en overvallen op Duitsers door migranten en door haar persoonlijke illegale gasten in de regel te zwijgen – zij is hier immers direct politiek verantwoordelijk voor. Normaal gesproken wordt door Merkel´s hof-media verzwegen. Als dat niet meer gaat, wordt gesust, verwaterd of “cultuur-sensibel” gerelativeerd. Wie zich daarover opwindt, wie onaangename vragen stelt, geldt als rechts-radicaal. Er vinden de afgelopen tijd dagelijks overvallen plaats, meestal nog veel erger van aard, ook op joodse Duitsers. Het systeem Merkel zweeg. De huidige zaak werd echter gefilmd. Dader en slachtoffer waren duidelijk te zien – en de verspreiding van het voorval heeft zich aan de controle van het systeem onttrokken. Daarom – en alleen daarom heeft Merkel haar korte zin hierover laten vallen, door tegelijkertijd een poging te ondernemen van het eigenlijke probleem af te leiden.

Islamitische Jodenhaat als “rechts-radicaal” geregistreerd

In de massamedia verwijst men ernaar dat de meeste aanvallen op Joden in Duitsland statistisch gezien door rechts-radicalen worden gepleegd. Dat ligt simpelweg aan het feit dat aanvallen op Joden in Duitsland nog steeds principieel als “rechts-radicaal” geregistreerd worden.

Als een moslim in Duitsland dus een Jood aanvalt, komt dit meestal als “rechts-radicale aanval” in de statistiek. Dientengevolge zou ook de nu unieke aanval met een riem door de Arabisch sprekende moslim op de Duitse Jood in Berlijn een “rechts-radicale overval” geweest zijn en zou als zodanig in de statistiek zijn opgenomen en zodoende ook nog koren op de molen van de “strijders tegen rechts” geworden zijn.

Volgens deze methode stijgt in de statistiek, waarop de linkse mainstream zich beroept, de rechts-radicale Jodenhaat niet door meer rechts-radicalen of neonazi´s, maar door de geïmmigreerde islamitische haat op Joden.

Zo kunnen zij de islamitische Jodenhaat blijven ontkennen en zelfs nog comfortabel tegen diegenen gebruiken die islamitische Jodenhaat ook exact zo noemen. Want islamcritici zijn immers zoals bekend rechts-radicaal…

Wie islamitische Jodenhaat benoemt, geldt als rechts-radicaal. De effecten van islamitische Jodenhaat worden als “rechts-radicaal” geregistreerd. Daar is Orwell´s grote broer grof tegen opgetreden.

Met deze oogkleppen en met zulke verwateringsstrategieën wordt het in het land vast en zeker steeds erger – wie een probleem wil aanpakken, moet eindelijk zijn oorzaak benoemen: hier is het probleem islamitische Jodenhaat!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Selberdenker”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het is islamitische Jodenhaat

 1. roel zegt:

  een ieder die de bijbel kent weet dat de joden het volk van GOD is en datGOD dit volk nooit meer zal verlaten die GODS volk aan raakt raakt zijn oogappel aan de duivel weet dat hij nog een kleine tijd heeft je kunt het toch overal lezen de joden worden overal vervolgd en de meesten trekken naar hun eigen land terug dat kun je in de bijbel lezen en van daaruit zal GOD straks voor dit volk strijden geen enkel land kan hier tegen op

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Op zich een goed artikel en het is diep triest dat er weer zoveel antisemitisme in Europa is. Wederom is het weer Duitsland wat een kwalijke rol in deze speelt met het “Wir schaffen das” van Merkel.

  De Joden als volk stammen af van aartsvader Abraham zijn zoon Izaäk. Het land Israël werd aan Izaäk gegeven door God en alle afstammelingen zullen ooit naar Israël terugkeren. Het is hun beloofde land.

  Het Israël van vandaag de dag is maar een klein stukje van het Israël wat God bedoelde want Syrië en een stukje Turkije en een aantal andere landen horen er ook bij. Maar wie zijn Joden? Volgens de bijbel de nakomelingen van Izaäk, en de Joden hebben zelf middels de Tenach (5 boeken van de bijbel) bepaald dat dit steeds in vrouwelijke lijn is. Een kind van een Joodse moeder is Joods. Maar zijn bekeerlingen dan ook Joods? Volgens de bijbel niet maar toch zijn er veel mensen die zich Joods noemen en het etnisch niet zijn. Ivanka Trump heeft zich tot het Jodendom bekeerd na haar huwelijk met de Jood Jared Kushner maar ze is niet een afstammeling van Izaäk want haar moeder is niet Joods.

  Feit is dat de deep state van de U.S.A uit behoorlijk wat Joden bestaat en ze de nieuwe wereldorde onder Joods beheer/regering willen. Het Kalerg plan gaat van hetzelfde uit en deze Joden houden dus geen rekening met etnische Joden die wel tot Gods volk horen. Het zijn vooral deze Joden die het zionisme aanhangen en de staat Israël mede hebben opgericht. Nu weten deze Joden dat het beloofde land wat de etnische Joden beloofd is door God vele malen groter is dan wat het nu is en Israël heeft dan ook belang bij Syrië en doet mee aan de regime change in Syrië. De Syriërs haten de Israëliërs verschrikkelijk omdat ze met elkaar in oorlog zijn en het mede door Israël komt dat ze moesten vluchten en Merkel heeft de Syriërs uitgenodigd naar Duitsland te komen met als gevolg antisemitisme. Een cirkel van alleen maar heel veel ellende.

  Trump is bezig te deep state te ontmantelen en hoop dat hij de EU ook ten val kan brengen met het walgelijke Kalergie plan. Dat is geen complottheorie maar een feit en daar is een nazaat van het Habsburgse rijk de president van. De deep state is ook geen complottheorie maar ook een feit.

  Door de “Joden” van de deep state krijg je antisemitisme maar veelal zijn het helemaal geen etnische Joden maar afstammelingen van bekeerlingen, ook al zullen sommigen het niet eens weten omdat ze al eeuwenlang de Joodse religie aanhangen en/of Joodse cultuur en tradities.

  Er zijn Sefardische Joden die via Noord Afrika naar Spanje en Portugal zijn gekomen en uiteindelijk door de inquisitie van de RK kerk zijn gevlucht naar Nederland en andere landen. Daarnaast zijn er de Askenazim Joden. De term Ashkenazim wordt geassocieerd met Duitsland, Hongarije en Polen, vanwege de gedeelde cultuur en grenzen met het Khazaraarse rijk. Ook maakten deze landen een grote immigratie mee van Yiddische mensen (‘Joden’) uit het uiteengevallen Khazaraarse koninkrijk. De Joden uit het Khazaraarse koninkrijk zijn bekeerlingen en geen afstammelingen van Izaäk.

  Veel Joden uit Duitsland en de rest van Europa zijn naar Amerika geëmigreerd. Voor WOII, tijdens en erna. Ook zijn er velen naar Israël geëmigreerd maar ook dat zijn dus vooral veel Joden die niet tot het Joodse volk behoren. Er zijn daardoor vele Joden die niets van het zionisme moeten hebben. God zou namelijk de Joden terugvoeren naar het beloofde land en niet een beweging.

  Ik sta achter de Joden en heb geen oordeel over wie nu wel of niet etnisch Joods is maar de figuren van de deep state mogen wat mij betreft allemaal achter de tralies. Ze hebben gezorgd voor vele dodelijke en gewonde slachtoffers, Joden die hun land in Europa ontvluchten door antisemitisme en naar Israël gaan, wat ook een doel van de deep state is, en dat lukt ze aardig door Europa te overspoelen met islamitische gelukzoekers en ze kijken echt niet op een mens meer of minder want hun doel is een wereldheerschappij en figuren als Bush, Bill Clinton, Obama, Tony Blair, Hollande, Hillary Clinton, e.a. hielpen maar al te graag mee want geld en macht vergoed veel.

  Achter Israël sta ik ook en blijf ik ook staan maar de politiek van Netanyahu en zijn partij is net zo walgelijk als de deep state.

  Uiteindelijk zal de gehele waarheid over de deep state, het Kalergi plan en Israël naar buiten komen en hoop dat er geen haat en vervolging komt tegen onschuldige “Joden” en etnische Joden die tot Gods volk behoren.

  Like

  • Mario Schettini zegt:

   uw reactie is begrijpelijk en onbegrijpelijk. u stelt dat de Joden recht hebben op het land dat hen door HaShem is gegeven maar u walgt van Netanyahu, diens partij en dientengevolge ook diens politiek. wat zou de heer Netanyahu dan moeten doen? de andere wang toekeren? de tijd dat de Jood alles maar slikte en onderging is definitief voorbij. als men de Jood tena komt wees dan voorbereid op een vernietigende reactie, in mijn optiek, de enige reactie die er toedoet en die de aanslagpleger(s) een idee zal geven waartoe Israël in staat is. of wilt u soms dat de heer Netanyahu handelt zoals de heer Rutte? de Nederlandse bevolking laten terroriseren door islamtuig? terwijl de wetten van dit land duidelijk voorzien in een terechte – gewapende – reactie van de overheid? als u de moeite wilt nemen om hierop te reageren dan weet ik en de overige reaguurders hoe men in de toekomst uw reactie(s) dienen te lezen: met interesse of met scepsis.

   Like

 3. fleckie zegt:

  JODEN worden altijd ‘afgeschilderd’ als …rijk, of kapitalistisch, …….hoe komt het dan dat HET ..
  VATICAAN! zo.n …rijkdom…’vergaard’ heeft? …….( op 7.4.18, ejbron, onder ‘ bezit h.vatcaan 30.000 ton goud . , :’de Financien van het vaticaan’ : boek beschrijving van Corrado PALLENBERG, uitg.De Boekerij N.v. Baarn, …….verspreiding voor België Uitg. De goudvink, Schelle bij Antwerpen. …………..( zoals.. bijv. . Pag.51, ‘de AFLAATHANDEL)waarmee de geldsmijterijen van pausen werd betaald)

  Like

 4. theresageissler zegt:

  Tja, het is wat dat betreft, of men het over Nederland heeft….

  Like

 5. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Vossen verliezen wel hun haren, maar niet hun streken.

  Die rot moffen steken hun kop in het zand, zodat ze niet met de kennis van het heden naar het verleden hoeven te kijken, om daaruit lessen te trekken voor de toekomst.

  De niet zo engelachtige Krengela is dus weer bezig, de draad van 1933 op te pakken, die in 1945 in Neurenberg was doorgeknipt. Die heks hoort op de brandstapel, voordat ze nog meer ellende gaat aanrichten.

  Moffen vertellen graag mooie verhaaltjes, maar het is zo jammer, dat hun smoesjes niet deugen. En ik ben inmiddels de leeftijd te boven, om nog in sprookjes te geloven.

  Geliked door 1 persoon

 6. Thomasson zegt:

  De islamitische Jodenhaat is voor Joden vanzelfsprekend. Zij vechten tegen moslims met overweldigend succes al meer dan 100 jaar. Het begon al eerder dan mei 1948. Zij hebben de moslims, maar ook anderen, laten zien dat men kan vechten en tegelijkertijd ook ongelooflijk multidisciplinair presteren. Een land met amper 7 miljoen bewoners (inclusief minderheden) met meerdere Nobelprijs winnaars, die satellieten bouwt, ontwikkelt nieuwe wapens, landbouwproducten, techniek nieuwe medicijnen enz.. Persoonlijk denk ik dat de prestaties zijn te danken aan een zin: ‘Presteren of van de aardebodem verdwijnen’. Vredestijd zonder dreigingen van buiten af, laat de boel de boel en de dwang tot prestatie zakt langzaam weg. Wij zien in hedendaags Europa tot hoever is onze bewustzijn gedegenereerd; als het
  gaat om dreiging van buiten af.. Voorbeeld: de Secretaris-Generaal van de NAVO, een vent, genaamd Jens Stoltenberg, was in zijn vorige hoedanigheid als premier van Noorwegen, niet in staat om Noorse vrouwen, meisjes en kinderen te beschermen. Het geïmporteerde exotische bruine en zwarte ongedierte mocht (nog steeds) met lullen vol SOA-microben Noorwegen te gebruiken als eeuwig jachtveld. Onze politieke leiders zijn absoluut niet in staat om in te zien dat zij nu – precies op dit moment – zijn bezig onze vijanden een vrije toegang tot onze landen te verschaffen. Dat zij bewust een bloeddorstige Trojaanse Paarden naar binnen halen. Nog erger: ZIJ GEVEN DE TROJAANSE PAARDEN TE VRETEN EN HEN VERZORGEN VAN TOP TOT TEEN!. ..ALLEMAAL OP ONZE KOSTEN!. …’De veulentjes moeten goed eten en goed opgeleid worden ANDERS WORDEN ZIJ LATER GEEN GOEDE JIHADSOLDATEN die onze kinderen gaan uitroeien OF BEKWAME TERRORISTEN. .
  Als wij het bewustzijn hadden van de Israëliërs, dan hadden wij al gisteren de boel hier schoongeveegd en schoongeboend.
  ‘Een klein lek doet een groot schip zinken’.

  Like

 7. Aegolius cs zegt:

  In de moderne geschiedenis is het bijna voor Duitsland een “godsonmogelijke” opgave het liefde Hitler-sociaal –islam probleem te verbuigen . “Gelukkig” bezit het bestuur nog over voldoende linguïstisch/juridisch propagandakennis.

  Welk landelijk media infobron niet?!

  Like

 8. abouneenee zegt:

  Mohammed vond de Joden niet zulke fijne mensen omdat zij niet ingingen op zijn poging tot bekering, waarmee ze feitelijk de Islam afwezen, waardoor het afwijzen van de islam in de sharia wordt bestraft met de dood.

  Like

  • Mario Schettini zegt:

   Veel Joden beschouwen veel niet Joden als bijzonder onplezierige mensen.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Met welke reden dan?

    Like

   • Anneke zegt:

    Mario Schettini, wéér zo’n orthodox leugentje…Zeg maar: grote FABEL. Oorlogen(bijvoorbeeld) zijn nog nooit voortgevloeid uit het joodse volk. En vergeet niet Jezus is en blijft een jood. Een feit dat door het merendeel van de christenen over het hoofd wordt gezien. “Men weet dit gewoon niet, dankzij de verbasterde kerkleer”. Het is bijzonder spijtig dat het joodse volk nog steeds vervloekt wordt, door vele volkeren hier op de planeet.

    Like

 9. koddebeier zegt:

  Net als bij ieder ander volk zijn er bij de joden ook foute mensen, György Schwartz (George Soros) is er één van, de grootste linkse smeerlap aller tijden !! Door oa.. het promoten van de islamisering
  verraad hij z’n eigen volk/afkomst !

  Geliked door 1 persoon

 10. Aegolius cs zegt:

  Nu geeft ook Merkel zelf toe: antisemitisme in Duitsland toegenomen door komst van Arabische vluchtelingen

  Was het een losse flodder of gaat de Duitse regering nu daadwerkelijk overstag en raakt zij overtuigd van het feit dat het “Wir schaffen das”-beleid een hoop problemen heeft veroorzaakt? Met alle voorzichtigheid van dien: het lijkt er toch op te wijzen dat Duitsland gaandeweg wakker wordt uit de vluchtelingenroes. En begint te beseffen dat massa-immigratie ook massa-import van problemen uit de landen van herkomst betekent.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/nu-geeft-ook-merkel-zelf-toe-antisemitisme-in-duitsland-toegenomen-door-komst-van-arabische-vluchtelingen/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s