Betonblokken Amsterdam vervangen door definitieve objecten

Screenshot_81

AMSTERDAM – Amsterdam gaat structurele maatregelen nemen om aanslagen met voertuigen op drukke plaatsen verder te verhinderen. De betonblokken die zijn vorig jaar zijn geplaatst op plekken waar een aanslag met een voertuig voorstelbaar is, worden vervangen door definitieve veiligheidsmaatregelen, meldt de gemeente.

De Telegraaf

Na de aanslagen in West-Europa heeft de stad met lokale ondernemers en hulpdiensten onderzocht welke maatregelen konden worden genomen om de drempel voor een aanslag te verhogen. De betonblokken werden geplaatst op onder andere de Dam, het Rokin en ter bescherming van de wachtrij bij de Heineken Experience op de Stadhouderskade. Er zijn ook maatregelen genomen die niet zichtbaar zijn.

De tijdelijke betonnen blokken worden in 2019 en 2020 omgezet in definitieve inrijbeperkende maatregelen, aldus de gemeente. Het kan gaan om stevige verzinkbare palen, terrashekken en fietsnietjes. „Deze maatregelen worden niet alleen genomen op plekken waar al betonnen blokken staan, maar ook op andere locaties in de stad. Naast fysieke maatregelen worden er ook preventieve maatregelen genomen, zoals het inkorten van wachtrijen bij musea en zorgen voor goede vluchtroutes.”

Volgens de gemeente, die meldt dat een aanslag nooit uit te sluiten is en wil zorgen dat de stad niet verlamd wordt, worden ondernemers en bewoners worden geïnformeerd over het definitieve ontwerp en de realisatie van de inrijbeperkende maatregelen in hun buurt. „Met een goede combinatie van verschillende maatregelen willen we zorgen dat de locatie minder kwetsbaar wordt, maar tegelijkertijd ook gebruikt kan worden zoals bedoeld was.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “BertG.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Barbarisme, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Betonblokken Amsterdam vervangen door definitieve objecten

 1. koddebeier zegt:

  Nederigland wordt steeds leuker !

  Like

 2. scherpschutter1943 zegt:

  In plaats van betonblokken had je er ook het amsterdamse college van B en W neer kunnen zetten en de Amsterdamse gemeenteraad. Allemaal zo star als beton en een plaat voor hun kop. Knappe jongen die daardoor heen komt.

  Geliked door 5 people

 3. Henk der Niederlander zegt:

  Dan kun je een optelsom gaan maken wat dat Finse gebroed ons kost.
  Hier word gesproken van alleen Amsterdam maar andere steden zullen in rap tempo volgen.
  Het probleem met deze Finse terroristen is alleen dat ze ook gewoon een rugzak vol kunnen laden met explosieven (zie Boston) en op die manier deze schijnveiligheid zullen ontmaskeren.
  Mischien kunnen we vragen aan onze moslim Nederlanders of ze mischien ideeen hebben.

  Geliked door 3 people

 4. Marlies zegt:

  We gaan weer terug naar de tijd van burchten en vestingen: Autochtonen binnen de muren en het ongedierte buiten. Ook handig voor target practice.
  Waar gaan we naartoe? De Middeleeuwen dus.

  Geliked door 5 people

 5. Elena zegt:

  Goh…het is zo’n lieve stad met lieve mensen.
  Nu moet ik rennen naar mijn teiltje.
  * kots *

  Like

 6. BertG. zegt:

  En je loopt nog steeds door met je geladen rugzakje, als je wat van plan bent.
  Elke supermarkt is een gelegenheid.
  Dit valt maar op 1 manier op te lossen, door alles wat schadelijk is te verwijderen.
  Je kan de wereld niet beveiligen tegen compleet gestoorden, waarvan niemand weet wanneer iemand het in ze bol krijgt.
  Behalve dat het een keer gaat gebeuren.

  Geliked door 1 persoon

 7. Claudia M. zegt:

  Dit is nog maar het begin. Over enige tijd worden wijken afgesloten met bewaking zowel overdag als ’s nachts. Als de rest niet heel snel wakker wordt, hoeft het niet meer. Dan is het te laat, als het al niet te laat is.

  Like

 8. roelientje zegt:

  het zijn verkeerde maatregelen de zogenaamde vluchtelingen moeten er uit gezet worden dat zou een structurele maatregel wezen dat zou de drempel van de aanslagenzeker verlagen

  Geliked door 1 persoon

 9. Merel zegt:

  Ze vergeten het allerbelangrijkste: grenzen dicht en verdachte personen eruit. Heel die Mocromaffia kunnen we toch ook missen als kiespijn met hun geschiet. Daar is het gat van de deur zeiden ze vroeger.

  Like

 10. Haksteeg Anton zegt:

  En plaats een camera met een automatische zoeker die een mitrallieur automatisch op de bestuurder van het voertuig richt scheelt een hoop zoek werk en bespaart het gerecht een hoop tijd en werk voor die zgn. verdedigings advocaten.

  Like

 11. Thoth zegt:

  Zo ook in Groningen :

  https://pbs.twimg.com/media/DbjO1SuXcAAQ21C.jpg:large

  In elke stad komt er zoiets… om de moslim-terroristen tegen te houden.

  Dus weg met de islam, weg met de moskeeën.

  Kijk eens naar Zuid-Korea en Egypte : beide hadden een belabberde economie in de jaren ’50. Nu is Zuid-Korea booming en gelijk aan Westen, Egypte is heeft nog steeds dezelfde economie, namelijk miserabel.

  Like

 12. Guardiaangel zegt:

  Nieuwe vangconstructies voor moslims?
  Zo iets als dit?

  Like

 13. P. Puk zegt:

  Zet van Aartsen er maar neer; daar gaat iedereen met een grote bocht omheen!

  Geliked door 1 persoon

 14. Cathja zegt:

  Waren er geen moslims, dan zouden al deze stomme voorzorgsmaatregelen niet nodig zijn! Weg is onze vrijheid. Straks lopen we overal tegen betonnen blokken en palen op. Bovendien herinneren deze obstakels ons steeds opnieuw aan aanslagen met vrachtwagens etc., en dat is niet bepaald bevorderend voor een ontspannen uitstapje, en al helemaal niet voor een bezoek aan een terrasje.

  Het mooie is overal vanaf. Ik vermaak me thuis wel.

  Geliked door 2 people

 15. Joannes den Hollander zegt:

  Proberen om met allerlei kunstgrepen risico’s te verkleinen is zinloos. Het is als water naar de zee dragen.
  De beestmensch hoort niet thuis in een moderne beschaving en dient volledig uit Europa verwijderd te worden, dan is dit soort problematiek snel opgelost.

  Like

 16. M. zegt:

  Men moet zich nog behoorlijk beveiligen tegen de nep vrede.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s