Twee hypocriete sukkels

Screenshot_82

(Door: “anoniem”)

In Amsterdam staan twee Marokkanen de politie te filmen, terwijl die een bekeuring schrijft. Het komt niet bij hen op dat het onbeleefd is en dat de politie het niet leuk vindt, terwijl ze op een vriendelijk manier haar werk doet. Maar hoe moeten ze ook op zo´n idee komen? En als ik dit zie gebeuren, en ik maak daar op afstand een foto van, dan worden de sukkels boos op mij en klagen ze tegen de politie dat ik foto’s maak. De politie wijst naar hun eigen mobieltje: “Jij doet het ook”. Wat een hypocrieten: Hun eigen recht eisen ze altijd, maar de rechten van andere hebben ze schijt aan.

Door:
“anoniem”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Amsterdam, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Marokkanen, Moslims, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Twee hypocriete sukkels

 1. BertG. zegt:

  simpel, dat zijn mossel rechten, en die gaan maar 1 kant op.
  zo is het ze geleerd.

  Geliked door 1 persoon

 2. spoorinmiddelsbijster zegt:

  U heeft nog geluk dat de politie het u niet verboden heeft. Want ook v.w.b fotograferen wordt er meestal met twee maten gemeten. Laatst filmpje gezien hoe die marokkanen tekeer gingen toen er er de buurt van een haathut op straat gefilmd werd, ze werden zelfs handtastelijk.

  Geliked door 2 people

 3. Haksteeg Anton zegt:

  En dat is pas het begin. later zullen ze je “onderhanden” nemen als je zoiets doet en dat de zgn intelligentia in Nederland niet door heeft dat hoe meer “mislam” hoe meer doden van anders of niet-gelovigen des te erger zal het worden als ze nu al durven te protesteren als iemand hun misdrijf gefotografeerd heeft. Ze komen uitsluitend om te intimideren en dit land leeg te plukken want ze zijn van mening dat ze daar recht op hebben. Nederlands koop een wapen want je zult het nodig hebben.

  Geliked door 1 persoon

 4. Steven zegt:

  Dat is nou een mooi voorbeeld van het IQ verschil.

  Geliked door 1 persoon

 5. ildiko zegt:

  omdat hier er is niemand die deze klote volk een harde lesje durft te leren. Jammer dat mijn grootvader dood is omdat hij had wel gedurfd.

  Geliked door 1 persoon

 6. boorzalf zegt:

  Die rechtse lijkt wel op kuzu. U weet wel, die van “beweging stank”

  Geliked door 2 people

  • Luna Fay zegt:

   Hahahahaha……………..schitterend.
   Heeft die man wel eens van shampoo gehoord?

   Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   Het wordt hoog tijd dat die zijn haren eens wast , ze klitten aaneen van de vuiligheid.De shampoo -industrie , ziet er wel graten in …”voor” en “na”… een goede beurd geen probleem met “all in schampoo” uw beste keuze

   Like

 7. Guardiaangel zegt:

  Diverse locale knokpartijen binnen Europa in diverse landen, dus het volk komt langzaam overeind.
  In Griekenland zal de bom het eerst barsten denk ik zelf. Ze blijven komen, vorige week nog eens 1500. En nu met ruim 1 miljoen verzameld op de Libische kuststroken, zal het nog erger worden.

  Like

 8. hans zegt:

  Komt wel hoor, we zijn er bijna! Men denkt (vooral die marokkanen) dat er niet nagedacht word over ze. Fatale mix van arrogantie en domheid! Sommige van ze komen nog net niet aan met de theorie dat de aarde plat is, maar dat schilt niet veel, daarbij heb ik ooit weleens een afghaan gekend die beweerde dat de piramides in Mexico door de CIA gebouwd zijn, ha ha!
  Dat kon alleen maar in Egypte plat zijn en die zijn namelijk helemaal niet door moslims gebouwd!
  Om te eindigen waar ik begon, daar komt een moment dat er iets knapt (niet perse in NL) en dan schiet er een 80 (om mee te beginnen) van die honden dood en ik hoop ook een flink aantal beleidsmakers die er voor buigen. de snaar zal die geraakt word zal heel simpel zijn en het zal in een middelgroot Europees land plaatsvinden.

  Geliked door 3 people

 9. hans zegt:

  correctie: – zal – er tussenuit.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Op Int. fora wordt het duidelijk dat heel Tsjechië nu weet dat er bij de politie in NL (criminele) agenten zijn met criminele vrienden. Wij wisten dit al en nu weet het buitenland het ook! Ga er maar van uit dat bij andere overheidsinstanties, ihkv INTEGRATIE, ook onbetrouwbaar volk zit. Dit is ook op div. fora al geuit ivm de Sleepwet, Veiligheidsdienst(en), het leger etc. Het dividenddebat duurt al uren. Is ook al het gesprek van maanden. Prima dat dit tot op de bodem wordt uitgezocht. Wanneer zal er eindelijk een debat gehouden worden over een onderwerp dat al 45 jaar als inktzwarte wolken aan de horizon op ons afkomt; DE ISLAMISERING van Nederland en alle relevante ellende, zoals de 500 M I L J A R D, de veiligheid, VRIJHEID etc etc die ONS is AFGEJAT!

  Like

 11. Eigen volk eerst zegt:

  Dit volk heeft een bevoorrechte positie “denken ze”…. omdat onze politici ze dat idee hebben gegeven. Maar ja, de rest van de bevolking heeft een hekel aan ze omdat ze zich als heersers gedragen. Direct discriminatie schreeuwen terwijl het zelf de grootste racisten zijn.

  Like

 12. kampersrene zegt:

  Misschien waren die twee marokkaantjes een promotie filmje aan het maken met als tittel
  “De politie en oom agent , uw vriend !!””

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/04/gaan-we-weer-politiemedewerker-geschorst-vanwege-verdenking-verduistering-witwassen-en-valsheid-in-geschrifte/
  Het is ongelooflijk, maar het is wéér raak. Er is wéér een vooraanstaande politiemedewerker geschorst vanwege alles behalve integer gedrag. Het gaat om ene Leatitia R., een oud-bestuurslid van politiebond ANPV en die zich tegenwoordig bezighoudt met sollicitanten bij de politie. Ook bekleedt ze “tal van functies” bij de Nationale Politie.

  Like

 14. Cleo zegt:

  Wat een ongelofelijke sukkels zijn de huidige Nederlandse ‘autoriteiten’: al toekijkend laten ze zich hun, en ALLE ORIGINELE NEDERLANDERS, werkelijk alles ontnemen: uitkeringen, banen, huizen, vrijheid van meningsuiting, gelijkheid voor de wet, etc., etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s