De verlammende angst voor extreemlinks

Screenshot_282

(Door: “ronald dunki”)

De dominante politieke terreur van de laatste eeuw kwam noch uit christelijke, noch uit islamitische hoek, maar van extreemlinks: marxisme, communisme en socialisme, tot uiting gebracht in massale moordpartijen in communistische landen met een kleine honderd miljoen dodelijke slachtoffers, in het starre ideologische streven naar gelijkheid, in het hysterische gedram over het milieu en niet te vergeten het feminisme, dat niets met feminisme van doen heeft, maar één der meest virulente en haatvolle stromingen aan de extreme linkerzijde is geworden.

Zowel de VS als Europa worden geteisterd door deze extreemlinkse stroming, die in feite niet eens de grootste vijand is van conservatief denkende stromingen, maar veeleer van de aan hen zelf verwante Democratische liberale elite (‘the swamp’), die nauwelijks weet hoe zij zich te weer moeten stellen tegen deze uitholling van binnenuit door dit extremisme. Welkom in 2018!

Dit linkse extremisme woedt in zijn meest gewelddadige vormen in de VS en Israël en uit zich in heroïsche inspanningen om het kapitalisme, het christendom en het judaïsme te vervangen. Het uit zich in de maniakale botviering van ras en daarmee in schaamteloos racisme, maar vooral in de frontale aanval van hun naïeve romantiek op een rationele wereld. Dat deze aanval succesvol is, hoeft geen betoog: kijk alleen maar in Nederland eens naar de diepe infiltratie van het elementair en hoger onderwijs, het ambtelijk apparaat inclusief de politie, de staande en zittende magistratuur door een D66-mentaliteit, die beetje bij beetje verdrongen gaat worden door haar eigen extreme vleugel, waarbij ook pure communisten in GroenLinks aan de touwtjes trekken in hun succesvolle pogingen om via het marionetje Klaver de naïeve jeugd te manipuleren. In die Orwelliaanse wereld moeten mensen tegen elkaar fluisteren dat zij geen decadente liberalen zijn om hun baan niet te verliezen en in hun sociale leven geïsoleerd te worden; het lijkt op de Sovjet-Unie onder het communistische bewind. In de 15e eeuw moesten Spaanse Joden ook de schijn ophouden dat zij katholieken waren om niet op de brandstapel te belanden…

In Nederland is het politieke toneel steeds meer naar links opgeschoven, waarbij zelfs een VVD door de crypto-D66’er Rutte (net als de CDU door Merkel) langzamerhand alle standpunten deelt met D66, reden waarom Pechtold bijna naar huis kan gaan.

Screenshot_280

De grote motor van deze ellende huist in de VS, waar communistische onheilsprofeten als Saul Alinsky en diens discipelen Obama en Clinton het land verscheurd hebben, en Trump-stemmers (o.a. in de academische wereld) moeten vrezen voor hun baan als zij eerlijk en open zijn inzake hun politieke voorkeur. Dat is de reden dat deze extremisten zolang kunnen zwelgen in hun ‘culture-shock’ over de ‘onacceptabele winst’ van Trump, ‘omdat zij niemand kennen die Trump stemt’. Haalt je de donder, en datzelfde probleem speelt in de Nederlandse ambtelijke wereld, het (hoger) onderwijs en de rechterlijke macht om er maar een paar te noemen. Er heerst een sfeer van angst en terreur, hetgeen logisch is als een ministerie in handen valt van een activiste als onze toverkol Ollongren, maar ook daarvoor was het al één grote ellende. In diezelfde ambiance in de VS is het ‘bon ton’ geworden om de termen ‘white supremacy, neonazi’s en racisme’ te laten vallen om conservatief denkenden persoonlijk aan te vallen wanneer de rationele argumenten ontbreken om conservatisme te attaqueren.  Daarnaast is het een puike vorm van terreur om ‘andersdenkenden’ te intimideren met de dreiging van allerlei totaal onwettige en immorele consequenties, maar het gebeurt dagelijks, ook hier.

Ik heb zelf al ruim 40 jaar geleden aan den lijve ondervonden, tijdens de doctoraalfase in mijn rechtenstudie, hoe activistische ‘wetenschappelijke medewerkers’ afkomstig uit de hoek van de Coornhert-liga het strafrecht aan het ‘hervormen’ waren en ‘andersdenkende’ studenten het liefst aan een onvoldoende examen resultaat hielpen gezien hun ‘politieke incorrectheid’. Veel van hen en hun nazaten bevolken nu in groten getale het OM en de rechtbanken; vraag het aan Wilders.

In Amerika is het al gebruikelijk dat linkse vandalistische ‘lynch mobs’ huizen van conservatieve hoogleraren bekladden en familieleden terroriseren, zoals enkele weken geleden in het geval van NRA-lobbyist Chris Cox en diens echtgenote Libby Locke, waarbij hun huis met bloed werd bespoten en de ruiten volgeplakt werden. Dit vertoont gelijkenis met de op zich veel serieuzere bomaanslag in 1991 op ex-staatssecretaris Kosto (PvdA) wegens zijn immigratiebeleid door de communisten van RaRa, waarvan een actueel GroenLinks-bestuurslid genaamd Wijnand Duyvendak een actief lid was. De man heeft een strafblad en heeft ook – terecht – in de gevangenis gezeten, maar is nu één der dominante communisten in GroenLinks die het marionetje Klaver besturen om de naïeve Nederlandse jeugd te brainwashen met hun communistische activisme.

Extreemlinkse studenten terroriseren in de VS hun eigen hoogleraren op zodanige wijze dat deze zich genoodzaakt zien om hun baan op te zeggen; dat maakte ik in de jaren ’60 ook mee, toen mijn briljante hoogleraar strafrecht dermate werd tegengewerkt door de Coornhert-liga kliek, dat hij er halverwege het academisch jaar de brui aan gaf. Niets nieuws onder de zon met deze activisten die al snel evolueren in Antifa-terroristen!

Zo ook wordt de politie in de VS dermate geterroriseerd door de linkse ‘mob’ dat zij nog nauwelijks kan functioneren, waarbij in New York een communistische burgemeester de Blasio daarbij de toon zet tegen zijn eigen politie en de misdaadstatistieken omhoog schieten, terwijl de infrastructuur van de stad naar de bliksem gaat. Kijk eens naar de wetteloosheid die Van Aartsen nu introduceert!

Ruim een week geleden weigerden twee zwarte bezoekers aan Starbucks in Philadelphia een consumptie te bestellen, terwijl zij daar wél gedurende langere tijd een tafel bezet hielden, zodat de manager hen terecht liet verwijderen door de politie. Alle feiten bewezen dat de – op zich uiterst politiek correcte – manager volkomen juist had gehandeld, maar Starbucks liet haar vallen als een baksteen en sloot alle winkels in het land gedurende één dag voor het bestrijden van ‘onbewuste vooroordelen’ uit angst voor de linkse ‘mob’. Loyaliteit aan de eigen employee? Gekke Henkie!

Screenshot_281

Het probleem hier te lande is dat hondsbrutale communisten met een strafblad nog steeds in de nationale politiek actief kunnen en mogen zijn bij GroenLinks dankzij het gebrek aan integriteit en moed in politiek Den Haag, en dat in D66 ‘steeds linksere idioten’ de boventoon gaan voeren. In de VS is het identieke probleem dat de Democratische kandidaten voor de 2020 presidentiële race nu stuk voor stuk ‘nog véél grotere linkse idioten’ moeten worden dan al het geval was, omdat de moderate vleugel der Democraten gesaboteerd en gemeden wordt door extreemlinks, dat in hem zo mogelijk nog grotere vijanden ziet dan in Trump.

Navrant dat het hen ook al ontbreekt aan de elementaire moed om dit extremisme aan te pakken nu zij de controle zien wegglippen over dit monster dat zij zelf gebaard hebben.

Door:
“ronald dunki”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Intellectuelen/academici", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Communisme, D66, democratie, demoniseren, dictatuur, Elite, establishment, Feministes, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Indoctrinatie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Milieu, moralisme, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op De verlammende angst voor extreemlinks

 1. christdus zegt:

  Een lichtgetinte kudde , Een aardbol , Een Leider ,
  Loop naar de hel met je linkse waanideen stel krankzinnige drammers , dat je eeuwig moge
  rotten !

  Geliked door 2 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  de Vrijheid te vernietigen
  dat is ”het hoogste doel”
  en zij die dit voor ogen staat
  bezetten steeds meer stoel
  en wie, van de “gewone man”
  zich hiertegen verzet…
  die heeft al haast geen schijn van kans,
  want Leugenaars Wil schijnt Wet !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Zet er gewoon een keer een .50 op, probleem opgelost !
  Weg met dat linkse tuig !

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Taljaard zegt:

  @Meneer Dunki
  Wij kunnen elkaar de hand reiken als lotgenoten.
  Want 19 jaar geleden moest ook ik het bij het indienen van een proefschrift ondervinden hoe de linkse academische inquisitie werkt. Dit had drie jaar later in 2004 verregaande persoonlijke consequenties. En dat zowel voor mijn werk als voor mijn gezin. Omdat die zelfde rancuneuze linkse academische kliek hun invloed aanwendde, en met intriges en het uitoefenen van druk op sleutelfiguren, het wist te bewerken dat ondergetekende zijn baan verloor en daardoor bijna met zijn gezin op straat kwam te staan.

  Geliked door 1 persoon

 6. christdus zegt:

  Oh , en heb niet het lef om mij nog een keer je linkse drek in de strot te rammen ,want ik
  schop je totaal verrot , links kankertuig !

  Geliked door 1 persoon

 7. Republikein zegt:

  Mooi, wat die tegenwerking betreft denk ik dat het door velen ook zo ervaren wordt!
  Veel geschreeuw, weinig wol.

  Like

 8. Veel leden van Antifa hebben een dubbele agenda, niet alleen vormen ze links protest maar ze zijn inderdaad een proxy leger en agent provocateurs van de bestuurlijke elite, vraag je liever eens af waarom die lui van RaRa nooit gepakt zijn.

  Geliked door 1 persoon

 9. Saeftinghe zegt:

  RA RA is /was voor links wat voor Hitler de SA was.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s