Politie arresteert mannen in vluchtelingencentrum Ellwangen

Screenshot_284

(Vertaling: E.J. Bron)

Na de mislukte uitzetting van een 23-jarige “asielzoeker” uit het kleine West-Afrikaanse land Togo heeft de politie vanmorgen in het desbetreffende vluchtelingenonderkomen in Ellwangen in de deelstaat Baden-Württemberg meerdere Afrikanen opgepakt. Of de in handboeien afgevoerde mannen in het kader van hun verhoor ook gearresteerd werden, is nog niet bekend.

Vanmorgen verliet bovendien een ambulance met zwaailicht en in begeleiding van een politieauto het afgesloten terrein van het vluchtelingencentrum.

Een woordvoerder van het presidium van de politie in Aalen stelde voor later op de ochtend meer informatie in het vooruitzicht. De politie was om 05.30 uur vanochtend met een groot aantal politieagenten en speciale eenheden met tientallen voertuigen een operatie begonnen.

Screenshot_285

Afrikaanse “asielzoekers” hadden in de nacht naar maandag de uitzetting van een man uit Togo met geweld verhinderd. De politie moest de actie afbreken, omdat de situatie voor de agenten te gevaarlijk zou zijn geworden, verklaarde een woordvoerder. Ongeveer 150 zogenaamde vluchtelingen zouden volgens ooggetuigen de patrouillewagens omsingeld en de politieagenten in het nauw gebracht hebben.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Politie arresteert mannen in vluchtelingencentrum Ellwangen

 1. Thom zegt:

  Wijlen master-caller darts Fitzmaurice zei eens: “Het is zwart en eet bananen?
  Het huidige antwoord zou moeten zjjn: “Half Duitsland”.

  Fitzmaurice antwoordde destijds: “Half Londen” en werd na dat antwoord ontslagen als master-caller.

  Geliked door 5 people

 2. Johan de derde zegt:

  Waarom werken zij niet preventief de politie, vraag hulp aan het leger 150 zwarte africaantjes stuur er 300 soldaten opaf. Meteen in een veewagen gooien naar het vliegveld en enkeltje africa klaar wat is er hier zo moeilijk aan?

  Geliked door 2 people

  • Flo zegt:

   De moeilijkheid is de vele jonge linkse advocaten die er genoeg aan verdienen om ze liever hier te houden ,Continu in hoger beroep,ze weten precies wat ze doen.Beter een uitspraak,en bij uitwijzen gelijk naar het vliegtuig en weg ermee.

   Like

  • Statler & Waldorf zegt:

   @Johan de derde

   Was het maar zo simpel.

   Ze hebben geen papieren dus naar welk land?
   Stel ze hebben wel papieren dan nog moet het betreffende land meewerken.
   Ze hebben rechten en scheepsladingen aan advocaten tot hun beschikking, uiteraard op kosten van de belastingbetaler.
   Stel ze worden uitgezet dan lopen ze door naar een EU-buurland.
   Stel ze worden uitgezet naar het land van herkomst dan beginnen ze hun reis naar de EU opnieuw.

   Maar de meest belangrijke oorzaak zit ‘m in Brussel, Parijs, Berlijn en Den Haag.
   Het grote omvolkingsplan en het ausradieren van de autochtone EU-bevolking.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ paulzwueste 3 mei 2018 om 20:00

    Met minder gaat het ook al.
    Ik denk dat je echt niet weet wat de effectiviteit is van een hagelgeweer (en wat je er mee bereikt) bij gebruik van slugs (ik noem het spul Brennekes) of de brute kracht van hagel.
    Het is niet voor niets dat het pompgeweer (ik heet het gewoon “schrootbuks”) in de USA riotgun geheten wordt.
    Als ik me niet vergis heeft de politie in de US pas in de jaren tachtig pas begonnen met het gebruik van “oorlogswapens” (onder meer kaliber 5.56 (m16 denk ik) omdat ze niet meer opgewassen waren tegen de (jawel ook daar) AK47.
    Tot daarvoor was het met hun revolver/pistool en de befaamde riotgun en ze hebben daar ook toch ook hun deel gekend van zware rellen met massa’s voor zich.
    In het heden is de Amerikaanse politie uitgerust als legereenheden en hebben ze de keuze uit alle wapens zeker waar het de swat teams betreft.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Trucker.
    Ik weet het wel.
    Maar ik gaf maar wat voorbeelden.
    Hagel heb je in veel soorten.
    Speciaal bijvoorbeeld voor de jacht op “Wilde Zwijnen”.
    Loden kogel op ’n hagelpatroon.
    Diameter weet ik veel,m ca 17 mm.!
    Gouden tijden toen in Oostenrijk.
    Je kon het gewoon vrij kopen bij Das Jachtgeschäft.

    Like

  • Nemesis zegt:

   Zou zeggen, ga eens kijken (op afstand wegens gevaar) als politie of leger zo’n grote horde wilde, psychotische negers moet aanpakken. Die gasten zijn levensgevaarlijk en net als de apen oersterk. Daar wil je tegen moeten vechten. Daar helpt dus alleen een M50 of 60. Maar hoewel het uitdrukkelijk in de wet staat, hebben ze de opdracht niet te schieten. Ja, dan ben je dus nergens. Dat wilde tuig gaat door, zelfs met een paar gaten in hun lijf. Nee, normaal zijn ze niet.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Meestal gebruiken ze drugs, dus ’n gewone kogel kan ze niet stoppen.
    Maar met dum-dum-kogels lukt dat wel.
    Holow-point werkt ook uitstekend.
    Maar het mooiste effect krijg je altijd nog met die ouderwetse punt-50.
    Als je daar ’n salvo mee afvuurt zie je gewoon ’n nevel van bloed en geen neger meer.

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    Mooi !

    Het is wel prettig te weten, dat ik niet alleen zo militant ben.

    (weet iemand niet wat dat betekent, google legt het uit :D)

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 3 mei 2018 om 20:00

    Een soort siervuurwerk dus.

    Geliked door 3 people

   • Nemesis zegt:

    😀

    Like

  • King Arthur zegt:

   Dit zijn de nieuwe merkel troepen die er geen enkel probleem mee hebben om iemand de strot door te snijden. Een laag IQ van < 70 geeft ook heel lage empatische vermogens en das altijd makkelijk om zoveel mogelijk "gehate" blanken dood te maken. Politie doet dit alleen omdat ze voor de media voor lul stonden!!

   Like

 3. droevige mof zegt:

  De commentaren van het Duitse artikel in Die Welt online zijn drastisch. En dit zijn slechts de gecensureerde commentaren. Mijn indruk is dat de stemming kantelt.
  Honderdduizenden ,,vluchtelingen” zullen komen in de komende weken, naar verluidt leden van degenen die al hier zijn. ,,Das ist einer zu viel” Dat is er een te veel, zoals ze hier zeggen wanneer het geduld voorbij is.
  Dat ruikt naar burgerlijke onrust of burgeroorlog. De Duitsers zijn geen Nederlanders, ze zijn onvoorspelbaar voor zowel goed als kwaad.
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article176012361/Ellwangen-Polizei-nimmt-Maenner-in-Fluechtlingsheim-in-Gewahrsam.html

  Like

 4. kraftavilqa zegt:

  En worden de verhinderaars (wanneer men bedacht heeft hoe men orde op zaken gaat stellen) nu eveneens uitgezet? Lijkt me redelijk.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  https://fenixx.org/2018/05/03/van-het-duitse-front-tweehonderd-agressieve-invasiers-bevechten-de-duitse-politie-en-winnen-illegaal-niet-uitgezet/

  Van het Duitse front – Tweehonderd agressieve invasiërs bevechten de Duitse politie en winnen, illegaal niet uitgezet

  Like

 6. Charles Martel zegt:

  Ellwangen is een uiterst verontrustend precedent. Zodra die hordes wapens in handen krijgen (en waarom zou dat niet kunnen?), worden onze iftarpartijtjes geweldadig verstoord en zitten we in Syrië.

  Geliked door 1 persoon

 7. Thomasson zegt:

  Is zo’n actie geen goed reden om eindelijk schoon schip in de desbetreffende asielzoekerscenter te houden? Als deze verrijking begint tegen de politie te vechten, moet de hele zooi gewoon binnen 48 uur naar Afrika worden gedeporteerd. OPGERUIMD STAAT NETJES.

  Geliked door 1 persoon

 8. Johan zegt:

  Dit soort ‘vluchtelingen’ moet men oppakken en meteen het land uit keilen. Het is schorem van de bovenste plank. Weg ermee ! Wat denken zij wel ? Dat zij hier een ultimatum kunnen stellen aan de overheid ? De boom in met die bananenvreters.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  Of het “,t zelfde-gevalletje” betreft weet ik niet, tenslotte lees ik dag-in-dag-uit dergelijke toestanden.
  En dat niet alleen op het blog van de Heer Bron, maar ook buitenlandse……….
  Wat mij verbaast dat dit allemaal maar kan.
  * * *
  200 voornamelijk Afrikaans geïmporteerd ongedierte, viel een konvooi van 3 politieauto’s aan die Congolezen naar het vliegveld vervoerden voor uituitzetting uit Duitsland.
  De politie sloeg op de vlucht ???????????

  En iedereen maar denken dat de politie bewapend is ?
  Mob violence by 200 asylum seeking migrants send police fleeing after they forcibly freed their friend, prohibiting police from bringing him to airport to be deported to the Congo.

  https://voiceofeurope.com/2018/05/200-migrants-attack-german-police-during-deportation-operation-force-them-to-flee/

  Geliked door 1 persoon

 10. Jean zegt:

  Niet over ouwehoeren maar gewoon het vliegtuig op ermee richting Afrika want wij zijn dat zootje in héél Europa spuugzat net zoals we die EU troep , dé veroorzakers van alle ellende, kotsbeu zijn.

  Like

 11. Klaas zegt:

  Like

 12. Tistochwat zegt:

  Aan het gedrag van deze asieleisende ‘vluchtelingen’ is toch duidelijk te zien dat het om agressieve, mohammedaanse veroveraars gaat?

  Geliked door 1 persoon

 13. delamontagne zegt:

  Ontevreden “asiel-zoekers” vernielen en plunderen hun AZC.

  Nadat de leiding van het AZC in Nantes, Fr er achter kwam dat de jeugdige, onbegeleide “jongeren” hun maandelijkse uitkering van Euro 300.- niet gebruikten om er voedsel van te kopen, maar daar inplaats van gebruikten om Drugs te kopen, stopten zij met deze uitkering en kregen de asieligers het in natura.
  D.w.z ze kregen voesel verstrekt. Maar dat bracht nogal wat rompslomp met zich mee, want het AZC heeft [had] geen “RESTAURANT” [ à-la-carte ! ]
  De “jongeren” pikten dit niet en sloegen alles kort-en-klein.
  Ramen, meubels, computers werden vernield.
  De poitie herstelde de orde !
  https://www.francebleu.fr/infos/faits-divers-justice/revolte-dans-un-foyer-pour-mineurs-etrangers-a-nantes-1524803170

  Geliked door 1 persoon

 14. alwine kerkhof zegt:

  Vanmorgen slofte de Nigeriaan van verderop ook weer langs.
  Fietsje aan de hand, waarop 2 zwarte kinderen, 1 van zijn voorganger, 1 van hemzelf, de derde komt volgende maand ter wereld. Woont samen met een blonde gek, van 26 jaar.
  Als ze trammelant schoppen zijn ze o zo vlug, behalve als ze moeten werken.

  Geliked door 2 people

 15. Henk.V zegt:

  Togo hoort bij mijn weten niet tot de probleem gebieden in Afrika, waar oorlogen, droogte problemen of hongersnood het land onleefbaar maakt.
  Dus rijst de vraag: wat doet een man uit Togo hier? Behoort hij tot degenen die Merkel tijdens haar gesprekken met staatshoofden op dat continent opriep om Duitsland en Europa te ”verrijken” en zichzelf daarbij?
  Dat mens staat immers voor niets en alles wat zij tot dusver heeft gepresteerd is onderwerp geworden van aanklachten van rechtskundigen in haar land, die ogenblikkelijk in actie komen wanneer zij weer een wet overtreedt. Maar al hun aanklachten schijnt zij aan haar DDR laars te kunnen lappen, hoe ongelofelijk dat ook mag klinken. Het gevolg is dat de Duitse rechtsstaat volstrekt wordt ontregeld, de politie verlamd en het juridisch systeem vastloopt. Deze slechtste bondskanselier die het land ooit had, vervolgt , samen met Macron en de hele EU top haar onheilspellende, destructieve weg en zij denkt nog steeds dat zij aan een betere wereld bouwt.

  Michael Mannheimer roept de Duitsers al vaak op om EIGENHANDIGE de Duitse rechtstaat te herstellen, maar dat blijkt moeilijk, omdat – verbazingwekkend genoeg!- een aanzienlijk deel van de Duitsers dit blinde paard als een stabiliserende factor in het land blijven zien.
  Er zullen dus nog veel meer ontsporingen van de rechtsorde en krankzinnige vormen van geweldpleging in Duitsland moeten optreden, voordat het volk werkelijk doorkrijgt dat het vreseljk misgaat in het land en dat er zeer drastisch ingegrepen moet worden, met behulp van leger en politie. De huidige klink die Merkel in het zadel houdt moet worden afgezet en wat deze vrouw betreft: zij behoort levenslang in de gevangenis te worden opgesloten.

  Het spreekt vanzelf dat- na de belachelijke vertoning in Ellwangen de hele meute zwarten die de agenten bedreigden terug worden gevlogen naar Togo en boven het oerwoud worden gedropt.
  Terug naar de natuur met dat volk.

  Geliked door 2 people

 16. Eva110 zegt:

  In principe maakt het niet uit of ze uit Togo of andere achtergebleven gebieden komen, drop ze op de Afrikaanse kust en laat ze naar huis lopen, dat deden ze voor die tijd ook.

  Like

 17. Nachtkaarsje zegt:

  Stop ze in werkkampen of gevangenissen tot ze smeken dat ze weg mogen. Probleem opgelost.
  Als elk europees land dat doet is het gauw afgelopen.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  https://www.telegraaf.nl/video/1992377/zwaarbewapende-agenten-vallen-azc-binnen

  Zwaarbewapende agenten vallen azc binnen

  Gisteren, 11:43 in BUITENLAND

  De Duitse politie is donderdag een opvangcentrum voor migranten binnengevallen. Dit gebeurde in het stadje Ellwangen, in de deelstaat Baden-Württemberg.

  Like

 19. Pingback: Totaal falen: Politie zette agenten in opleiding in Ellwangen in | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s