Totaal falen: Politie zette agenten in opleiding in Ellwangen in

Screenshot_125

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat een catastrofe, wat een onverantwoordelijk handelen. Je kunt toch geen onervaren jonge mannen ergens naartoe sturen om mensen te overmeesteren bij wie het geweld er met de paplepel werd ingegoten. Het persbureau dts meldt:

journalistenwatch

De politie heeft bij de eerst mislukte uitzetting in Ellwangen in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg agenten in opleiding ingezet. Dat zei de voorzitter van de Duitse politievakbond afdeling Baden-Wurttemberg, Ralf Kusterer, woensdag. De terugtrekking voor de bedreigende mensenmenigte in het vluchtelingencentrum zou daarom “de enige juiste beslissing” geweest zijn.

Alleen zo zouden de aanwezige politieagenten in opleiding effectief beschermd hebben kunnen worden. Als de leerlingen van de politieschool iets zou zijn overkomen, dan zouden ze geen vergelijkbare bescherming als politieagenten in hun proeftijd of vaste agenten hebben, aldus de vakbond. “In de regel krijgen politieleerlingen, die zo zwaar verwond werden dat ze niet meer geschikt zijn voor de politiedienst, geen aanstelling na de opleiding”, zei Kusterer.

De vakbondsman kritiseerde dat bij de totaal overbelaste personele situatie bij de politie steeds meer politieleerlingen “aan het front ingezet” zouden worden – zonder dienovereenkomstig gedekt te zijn. De uitzetting op 30 april vanuit het eerste opvangcentrum voor vluchtelingen (LEA) was mislukt, omdat de bewoners de man die uitgezet moest worden te hulp schoten, zodat de politie hem eerst weer vrijliet. Dagen later kwam de politie met veel meer agenten terug en pakte meerdere personen op.

Het politiek gewilde personeelstekort bij de politie is een catastrofe voor ons land. Zo kunnen Duitsland en zijn burgers niet beschermd worden. Maar dat schijnt politiek zo gewild te zijn.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Totaal falen: Politie zette agenten in opleiding in Ellwangen in

 1. Elisah zegt:

  Wanneer deze geweldagige figuren aangepakt zouden worden, dan wordt de boel, zoals altijd, omgedraaid en zijn ze zomaar plotsklaps het zielige slachtoffer…
  Ze worden zelden gestraft, of alleen belachelijk laag, terwijl zo’n politieagent bij het minste of geringste kapot gemaakt zal worden, dat geldt trouwens voor iedereen die zich verdedigd.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   “…Arrestant vezet zich hevig, maar de agenten hebben het gedaan…”

   ik ga niet op alle slakken zout leggen en weet ook niet wat die man heeft gedaan wat dus de aanleiding is tot dit optreden maaaar
   wat die schoft met die handboeien in zijn klauwen doet is alles behalve correct handelen.
   Nekklem (met de boeien in zijn poten/meermaals het knietje gebruiken en de vuist gebruiken als het een in een boksmatch is.
   Ik heb in mijn jeugd meermaals het geweld geproefd van agenten én rijkswacht maar nooit op de wijze van dit schofterige schijterige agentje.
   “…Arrestant vezet zich hevig…” het is niet de eerste keer dat schijters bovenmatig geweld gebruiken, deden ze maar als het echt nodig is bij de islamieten dus.

   Geliked door 1 persoon

   • Elisah zegt:

    Precies, wat agenten doen ligt onder een loep, daarom durft men amper nog op te treden.
    Het is niet goed te verstaan maar ik heb het idee dat de man de agent ook uitscheldt en beledigd en de agent daarop reageert.
    Als de man normaal had meegewerkt zoals het hoort, dan was het geweld niet nodig geweest.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Het is bovendien duidelijk te zien dat de neger de agent in het gezicht spuwt.
    Trucker, alles wat je hier zwart ziet rondlopen werkt niet, want anders zou je ze niet zien rondlopen.
    Bovendien is het allemaal het grootste en goorste tuig van de richel dat het heel gewoon vindt om te moorden, te roven en te verkrachten.
    Wees blij dat we hebben kunnen zien dat de geslachtsorganen van dit stuk zwart ongedierte eens goed geplet werden.
    Ik hoop dat het bloed er uit spuit.
    Weet je, we moeten wel konsekwent blijven.
    Als we eindelijk eens zien dat zo’n neger datgene krijgt wat hij in z’n eigen land elke dag kan zien moeten we die edele verontwaardiging maar eens onderdrukken.
    Die agent deed prima werk.
    Prima kerel!!!

    Like

   • Trucker zegt:

    Blijkbaar is dit lijntje aan de aandacht ontsnapt :

    “het is niet de eerste keer dat schijters bovenmatig geweld gebruiken, deden ze maar als het echt nodig is bij de islamieten dus.”

    het is niet de eerste keer dat schijters bovenmatig geweld gebruiken, deden ze maar als het echt nodig is bij de islamieten dus.
    Wil het voor de duidelijkheid nog maar eens schrijven ik heb vandaag de dag nog nul nada respect voor politie (behoudens de weinige integere) en dit om meer dan één reden.
    Nog maar eens een keer over het buitensporige geweld door de schijter met de handboeien in zijn klauwen, dit is excessief geweld dat niet nodig was.
    Er zijn al feiten genoeg (ook in belgie) waar politie zo veel gexeld gebruikt dat er slachtoffers vallen, meestal zijn het de doden die de pers halen net de zwaar gewonden.
    Ik kan er echt niet bij dat reagerders het politie geweld in dit filmpje toejuichen ZONDER de achterliggende feiten te kennen.
    Ik ben de laatste om een een schuldige te verdedigen maar heb in mijn jongere jaren nooit iemand toegetakeld louter om de fun of zonder dat er een reden was.
    In capitals omdat het niet overgeslagen zou worden:
    DEDEN ZE DAT MAAR ALS HET ECHT NODIG IS BIJ DE ISLAMIETEN DUS .” maar nee daar gaan ze liever gaan vreten on kontlikken en o ja bij mensen die ze gemakkelijk kunnen (aan)pakken zoals in het filmpje.
    Die rotschoft in zijn uniformpje heb er als hem niet veel tegengekomen in mijn leven, is natuurlijk pure frustratie hij schijt in de broek bij de islamiet maar durft wel lekker losgaan op een mannetje twee koppen kleiner.
    En paulzwueste hoeveel “jongeren” hebben al gespuwd naar de schijter waar hij zijn kak intrekt en met gebogen hoofd wegloopt denk je.
    Man man wat een echt stuk vreten.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Elisah zegt:10 mei 2018 om 22:24

    “…U weet de achtergrond?…”

    Retorische vraag, ik plemp hier geen filmpje waar ik geen bal van afweet, niet weet waarom schoften (toch éne) van schijters hun/zijn, boekje te buiten gaat in excessief geweld om een man staande te houden die amper 1m50 groot is.
    U plaatst dit filmpje in een artikel over politie die niet kan/durft wat ze zouden moeten doen in de context van islamieten invaders om ik weet niet welke reden!!!!!!!!!
    Dat is dus van twee zaken één maken, ik heb het daar niet zo op begrepen dat u dan (om het plaatsen van het filmpje te “rechtvaardigen”) aan het suggereren gaat als hier (10 mei 2018 om 14:17) “..ik heb het idee dat de man de agent ook uitscheldt en beledigd en de agent daarop reageert.
    Als de man normaal had meegewerkt zoals het hoort, dan was het geweld niet nodig geweest…..”

    Toch opmerken als een schijter (ik heet die stampende schoppende kerel geen agent) de controle over zichzelf verliest omdat er (althans volgens uw “idee”) “de man de agent ook uitscheldt en beledigd” reeds een reden is om iemand in elkaar te trappen… tja dan hoeven ze geen opleiding meer te geven en strenge selectie normen door te voeren bij de aanwerving van politie lui, ze gaan naar een boksschool en nemen iedereen mee die goed kan stampen want zelfbeheersing … is iets voor watjes.
    Twee, ik blijf er bij dat u wild gist en de aanleiding niet weet waarom ze in die man zijn oren staan te gillen, ik heb er in een eerdere reactie op gewezen dat er ook onschuldige mensen meer als eens staande gehouden worden en het dan uit de hand loopt door excessief politie geweld.
    Zal voorbeeld geven, als ik op straat loop en er komt ineens een politieman op mij af en die zegt identificeer uzelf en ik weiger dat te doen omdat er geen reden toe is, wat mogen ze dan doen volgens u (?) zoals in het filmpje (?)
    Dan is het bijvoorbeeld zo’n schijter die op zijn fluitje blaast of in in zijn radiootje gilt en opeens staan er vijf man rond mij die gillen dat ik mijn moet identificeren.
    Omdat éne schijter zijn boekje te buiten gaat door mij om GEEN reden te verplichten om mij kenbaar te maken (ook als ik niks fout doe) en hij denkt ‘ik ben politieman ik heb die pet op mijn kop en ik doe wat ik wil’.
    Als schijters als die schopper zich mogen permiteren om alles en iedereen (zonder duidelijke reden) staande te houden en bij niet onmiddellijk opvolgen van geschreeuwde bevelen (alsof die schijter op een vismartkt staat te gillen tegen dove kooplustigen) er maar direct op los mogen beuken zijn we in een dictatuur beland.
    Ik weet de aanleiding niet en constateer dat ik twee politiemensen bezig zie waarvan één (meer als) zijn boekje te buiten gaat om een iemand staande te houden.
    Ik zou dan ook niet dit filmpje in deze topic smijten en gnuivend (zonder de achtergrond te kennen) poneren “..Als de man normaal had meegewerkt zoals het hoort, dan was het geweld niet nodig geweest…..”

    Like

   • Elisah zegt:

    Ik heb het filmpje geplaatst om te laten zien als voorbeeld van hoe de politie onder een loep ligt en iedereen commentaar op ze heeft.
    Als ze niks doen is het niet goed, als ze wel wat doen is het ook niet goed.
    U bent degene die hier allerlei conclusies trekt en er eindeloos over door blijft gaan.
    Ik heb geen hekel aan de politie, er zitten overal foute mensen dus ook daar.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Interessant filmpje.
   Wou dat ik elke dag zulke perfecte beelden kon zien…

   Like

  • Trucker zegt:

   @ Elisah zegt 10 mei 2018 om 14:17

   “…Het is niet goed te verstaan maar ik heb het idee dat de man de agent ook uitscheldt en beledigd en de agent daarop reageert…”

   Een idee (hebben) hebben over een gebeurtenis waar je de achtergrond niet van kent is niks mis mee, wel fout als u op grond daarvan verkeerde conclusies trekt.
   Ik zou niet meewerken met politie(*) als ze zonder duidelijke reden iets verlangen van mij (kan wel zeggen dat ik weet tot hoever hun bevoegdheid gaat) en al helemaal als het om mijn eigen fysieke integriteit gaat.
   (*) Ik heb het over politie in belgie.

   Like

  • Elisah zegt:

   Filmpje komt, zoal men kan zien, van The Post Online, daar kan men ook de reacties lezen!
   Daar zie je dat men verschillende meningen heeft, en niet iedereen hetzelfde reageert op de situatie.

   Like

   • Trucker zegt:

    @ Elisah zegt:11 mei 2018 om 09:42

    “…Ik heb het filmpje geplaatst om te laten zien als voorbeeld van hoe de politie onder een loep ligt en iedereen commentaar op ze heeft…”

    Ik zou bijna zwijmelen van uw goede bedoelingen ware het niet dat niet uit altruïsme is dat u dit filmpje plaatst, getuige uw reactie naar paulzwueste.

    @ Elisah zegt:11 mei 2018 om 09:52

    “…De agent verliest de controle….?…”

    Deze “agent” is dus volgens u het schoolvoorbeeld voor op de politie academie, werkt interpellant niet mee trappen maar schoppen én vooral gillen als een viswijf.
    Het is zo dat ik een probleem heb met onduidelijkheden en daar is dit filmpje een sprekend voorbeeld van, u KWAAKT zo maar wat en trekt uw staart in om de reden dat u het filmpje hebt geplaatst, het is plots om “opvoedkundige” reden…
    Dat ik daar blijf over doorgaan is mijn goed recht en voor de goede orde ik hoef geen leugenachtig gezwam als het uwe.

    Like

   • Elisah zegt:

    Beste Trucker of vrachtwagenchauffeur,
    Zijn we nou klaar met het oeverloze gezever over een filmpje en het steeds weer nieuwe dingen proberen te vinden, uit te lokken en erbij te halen ?
    We weten hier nu wel dat u een hekel heeft aan de politie/justitie, daar zal u wel een of andere reden voor hebben, maar reageer dat ergens anders af!
    Agenten zijn ook maar gewoon mensen die hun werk proberen te doen, en er zijn tegenwoordig steeds meer figuren die de politie en hulpverlening agressief benaderen, uitschelden en bespugen, dan kan de maat wel eens vol zijn.
    U probeert vanalles bij elkaar te zwetsen om uw frustraties maar af te kunnen reageren op een ander. U heeft verwijten over een agent die de controle verliest, maar zelf verliest u de controle al zónder dat u bespuugd, beledigd, aangevallen of uitgescholden wordt……
    U heeft zo te zien tevens een probleem met mensen die een andere mening hebben, en blaft die vervolgens af.
    Andere reacties van reageerders, die ook niet in uw straatje passen, negeert u echter volkomen en dat geeft de indruk dat u misschien niet alleen een probleem heeft met gezag en met mensen die een andere mening hebben, maar ook met vrouwen?
    U schrijft nl:
    – “Ik blijf er bij het niveau van politie in eurabia is zo laag geworden (korpsen moeten aangevuld worden dus de lat heel erg naar benden) dat de dametjes en potloodlikkers er ook bij kunnen” -.
    Wat is er verkeerd aan deze dames, u noemt ze denigrerend “dametjes”, bij de politie?
    Hoezo heeft u een probleem met die vrouwen…..ik ken mannen van een bepaalde religie die dat ook hebben!
    Ik hoop dat u nu klaar bent verwijten en ruzie zoeken, het begint namelijk ziekelijke vormen aan te nemen.
    Zoek iemand van uw eigen geslacht om u op af te reageren, en laat mij verder met rust!

    Like

   • Trucker zegt:

    Trucker is mijn nickname dat impliceert niet dat ik heden nog steeds an een stuur ruk..
    Ik gebruik argumenten die u met gezwam omzeilt.
    Als een agent zich niet kan beheersen is hij niet geschikt voor die functie, er zijn genoeg mogelijkheden voor agenten om hun “frustraties” af te reageren buiten hun werkomgeving (of zelfs daarbinnen.).
    Als u (mijn) argumentatie gezwets heet is het niet louter toevallig, kan je alles mee negeren.
    Zo gefrustreerd ben ik echt niet, of bent u ook zo’ Madame Blanche zoals er hier al enkele op de blog voorbijgekomen zijn die menen te weten welk psychologisch patroon er kleeft aan een reageerder.
    Dat ik het met iedereen niet volledig akkoord ben is maar goed ook, een eigen mening hebben is waardevol anders ben je net als lemmingen, er vertoeven er hier op deze blog zo enige 🙂
    Ik “blaf” niemand af, in dat geval zou ik al een waarschuwing gekregen hebben van de webmaster, ik ben niks diplomatisch maar dat ben ik in het echte leven ook niet dus niks nieuws onder de zon.
    Dat ik een probleem (of niet met gezag heb) is in deze niet aan de orde, ik pen al meerdere jaren op deze blog zoek mijn schrijfsels op en u weet waar ik voor sta (of net niet).
    Ik ben compromisloos wat zeer goed functioneert voor mij, minder voor anderen (maar dat is niet mijn probleem) en dat is dan te zien met de verzuurde reacties als de uwe.
    En dan…dan krijgen we het geniepige achterbakse (u bent ook in dit niet de enige op deze blog) suggestieve geneuzel dat ik een probleem met vrouwen heb.
    Ik heb een bepaalde “hobby” die ik al meer als veertig (meer…bijna vijftig 🙂 ) jaar doe, deze geeft me de mogelijkheid (vroeger meer als nu) om politiemensen uit verschillende korpsen en diverse brigades te ontmoeten, ik weet dus wel een beetje wat er leeft op het “terrein”.
    Los van dat, ik heb dat al vaker geschreven, weet ik nog van aanwervingsvoorwaarden min 1m74 voor rijkswacht, nu is het 1m64, wat denk je dat een dametje van 1m64
    gaat doen als er een interventie moet gebeuren met twee of meer straalbezopen (straat)vechters en zij moet interveniëren?
    Heeft u nog nooit de (talloze) video’s bekeken waar er rellen of ander rotzooi op te zien is en hoe sommigen in de “falank” dan reageren.
    Ik weet dat er vrouwen bij de speciale eenheden zitten maar die doen geen interventies want ze missen de (noodzakelijke) kracht en snelheid die in speciale eenheden nodig zijn.
    Ze doen schaduwwerk, (achtervolgingen), observaties en bewaking maar de echte taken die de SE hebben niet, zal dus wel een reden hebben (of niet volgens u)
    Ik heb het overigs ook niet op potloodlikkers begrepen, heb er al meerdere tegengekomen in mijn leven het soort die zich steeds verbergt achter een ander.
    Ik “verwijt” niet en zoek nog minder ruzie en waar u het “ziekelijke” uithaalt is mij een raadsel, ik argumenteer maar u danst behendig rond de hete brij (gebruikt riedeltjes en nietszeggend geneuzel) en u weet zich gesterkt doordat ik niet de meest populaire reageerder ben op Heer Bron’s blog.
    Dat laatste lig ik echt geen nanoseconde van wakker, ben hier dezelfde als in de echte wereld en de meeste laten mij daar links liggen.
    Dat laatste lijntje is echt een mooie om in te lijsten, alé stuur een mailtje naar de webmaster of hij me een ban geeft.
    Wat een geleuter van uw zijde, op een forum is het van geen tel of ik met een man of vrouw van gedachten wissel, moet ik Heer Bron vragen of ik met de vrouwelijke reageerders kan van gedachten wisselen, u praat onzin.
    Geen probleem u bent verworden tot quatité negliable tot u u in mijn vizier komt (figuurlijk 🙂 )

    Like

   • Trucker zegt:

    “tot quatité negliable” is quantité negliable (lelijke schrijffout).

    Like

 2. flo zegt:

  Bewuste keuze? Zodat het barbaarse nikker continent Afrika kan zien hoe makkelijk het beschaafde, niet meer aan fysiek grof geweld gewende Europa is over te nemen….

  Geliked door 1 persoon

  • Wolf zegt:

   Zelfs de verfoeide subsidie slurpers op dat extreemlinkse pvda/vara joop prut neemt het soms nog voor de politie op en niet voor de nikker. En hier heb je nog ergens iemand die TEGEN de de politie is en voor de nikker. Lees de draad hieronder en u ziet snel genoeg WIE er buiten de boot valt.

   Like

   • Wolf zegt:

    De draad hierboven ook trouwens.

    Like

   • Trucker zegt:

    @ Wolf 10 mei 2018 om 15:18

    Ik pen hier op deze blog, ik peins zo’n jaar of vijf, u komt een paar maanden hier neuzelen en denkt de maat van mij te kunnen nemen.
    Tegen wie of wat ik ben heb ik al die tijd zeer duidelijk omschreven en uw lijntje
    “…hier heb je nog ergens iemand die TEGEN de de politie is en voor de nikker. ..” is … suggestieve vuilspuiterij op niks onderbouwd.
    Beter ware het mijn inbreng te negeren ipv van onderhuids achterbaks verderzetten met wat u nu doet naar mij toe want ik krijg een zeer slecht gevoel wat u betreft en dat is niks prettigs aan.

    Like

 3. kampersrene zegt:

  Als ze dan maar eens goed op die cultuurverijkers kloppen , normaal kan niemand het hun kwalijk nemen want ze hebben geen opleiding gekregen. Na hun opleiding ziet het er anders uit …en ik kan daar van meespreken , je moet beleefd blijven , je moogt slechts in uitzonderlijke omstandigheden geweld gebruiken ,je moogt niet dit , je moogt dat , maar altijd beleefd blijven , zelfs als ze op uwe kop scheiten

  Geliked door 1 persoon

 4. Gerrit zegt:

  Het klopt dat de bezuinigingen bij politie en leger bewust politiek beleid is. Wanneer hier in europa de burger oorlog uitbreekt zijn de autochtone burgers weerloos overgeleverd aan de strijders van allah. En het restant wat over is van politie en leger zal de kant van de islam kiezen, zo als ze in de tweede wereld oorlog de kant van de nazi’s hebben gekozen. Wanneer je dit werkelijk laat bezinken
  ben je met stomheid geslagen. Dit is al honderden jaren van te voren gepland, de grootste genocide die de mensheid ooit heeft mee gemaakt, en zal mee maken. En alles en iedereen heeft hier aan mee gewerkt, het koningshuis, de media, de politiek, en niet te vergeten ‘onze intellectuele’
  En voor de ateisjes onder ons; in Bijbelse termen, De grote verdrukking. Daarom voelen al die marionetten op het wereld toneel zich ook zo verheven. In de GOD van De Bijbel geloven ze niet, en een tweede Neurenberg zal er niet komen. Zei denken werkelijk in hun hoogmoed dat hun god lucifer gaat winnen. Kan iemand mij eigenlijk vertellen hoe ik twee puntjes op de i krijg..?

  Geliked door 1 persoon

 5. renato zegt:

  Doet mij een beetje denken aan het gebrek aan kannonnenvoer in de nadagen van WO II, waarin de Hitlerjügend werd ingezet. Een wrange bijkomstigheid die de Duitsters ongewild doen terugkijken naar het verleden. Met dit verschil dat zij nu worden overrompeld wegens een totaal andere aanleiding. Hert is jammer dat de Rijn niet langs Nieuweschans de Waddenzee inloopt.

  Like

 6. Trucker zegt:

  Wat en gezwam, wat een gezever, wat een geleuter, wat een afgang zelfs voor “…agenten in opleiding…”.
  In mijn jeugd waren de “agenten in opleiding” al geen doetjes meer en zeker bij de rijkswacht waren het al mensen die zeer goed wisten met wat ze bezig waren.
  Ik blijf er bij het niveau van politie in eurabia is zo laag geworden (korpsen moeten aangevuld worden dus de lat heel erg naar benden) dat de dametjes en potloodlikkers er ook bij kunnen.
  “…agenten in opleiding…” weten ook als ze een hok binnenstappen vol met islamieten die een bedreiging vormen ze zelf moeten beslissen wat te doen en dat is EERST zich wapenen met wat ze bij zich hebben dus dienstpistool (zal ook in kreng Merkel’s de klassieke 9mm zijn) en (ik verwed er een vinger onder dat alle politie wagens standaard de CAL12 (Remington of andere) aan boord hebben.
  Ze zitten een week na dato nog steeds excuses uit te vinden waarom er niet gewaperderhand is opgetreden.
  Ik heb het al heel veel gepend; de overheid in eurabia faalt in één van hun kerntaken en die is de burger vrijwaren van gevaren.
  Wie nog één nanoseconde denkt dat de overheid hem/haar zal beschermen (of daar nog toe in staat is) is aan het dwalen.

  Like

 7. ieznogoedh zegt:

  Ook agenten in opleiding met een machinegeweer op pad sturen als ze naar zo’n verzamelplaats van pigment moeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s