Het einde van deze rechtsstaat: 200 Afrikanen bevrijden een Afrikaan onder dreiging met geweld uit handen van de politie

Screenshot_276

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Ongeveer 200 zogenaamde vluchtelingen schoolden samen om de uitzetting van een Afrikaan met geweld te verhinderen. De politie moest de man laten gaan. De “rechtsstaat”, die het geweldsmonopolie blijkbaar uit handen is geglipt en capituleert voor agressieve goudstukken, laat op dit moment een eclatante ontwikkeling zien. Velen zouden het falen van de staat of verzet tegen het openbaar gezag noemen, de vicepresident van het presidium van de politie Aalen spreekt van de “kalmte bewaren” en uitzonderlijke situatie.

politikstube

Het is een voorproefje op de “rooskleurige tijden” die Duitsland nog te wachten staan. Nu waren het er nog maar 200, hoe zal de situatie escaleren wanneer er 1000 of 1500 ongenode gasten zich verzetten tegen de politie? Anarchie? Is deze gewild?

[…] De poging om een uit te zetten vluchteling uit een onderkomen in Ellwangen in de deelstaat Baden-Württemberg te halen, eindigde in de nacht naar maandag in chaos: de agenten hadden de 23-jarige man uit Togo tegen 02.30 uur al naar een van de beide patrouillewagens gebracht, toen zich ongeveer 50 bewoners solidair verklaarden met de man. Ze eisten agressief diens vrijlating, omsingelden de auto´s en ramden er met hun vuisten op. Om een “enorme escalatie” te verhinderen, gaven de politieagenten toe – en lieten de uit te zetten vluchteling lopen! Sindsdien is de Afrikaan spoorloos!

Later schoolden er ongeveer 150 zogenaamde vluchtelingen samen. De politie stelde een onderzoek in, o.a. wegens het strafbare feit van gevangenenbevrijding, maar ook wegens de verdenking van landvredebreuk en andere delicten.

Er werd eveneens gemeld dat de migranten een Security-medewerker als tussenpersoon naar de agenten gestuurd hadden, die de agenten een ultimatum stelde.

De eis: de politie zou de 23-jarige man binnen twee minuten van zijn handboeien moeten ontdoen, anders zouden ze de poort bestormen. Daarop zou de politie besloten hebben om de Security-medewerker een sleutel mee te geven om de man uit Togo te bevrijden van zijn handboeien.

De vicepresident van het presidium van de politie Aalen, Bernhard Weber, wijst erop dat de strafbare feiten van landvredebreuk en gevangenenbevrijding het gerechtvaardigd zouden hebben dat de politie ook met geweld ingegrepen zou mogen hebben. Hij gaf echter te bedenken: “In zo´n agressieve en tot geweld bereide uitzonderlijke situatie de kalmte bewaard te hebben, daarvoor kan ik alleen maar groot respect hebben voor mijn collega´s.”

“Het is echter ook heel duidelijk dat de rechtsstaat zich door een agressieve menigte niet laat afbrengen in de uitvoering van de handelwijze betreffende diezelfde rechtsstaat. Het recht zal gehandhaafd worden, daar staan wij voor. We zullen onze opdracht  consequent blijven uitvoeren.” […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Duitsland, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Het einde van deze rechtsstaat: 200 Afrikanen bevrijden een Afrikaan onder dreiging met geweld uit handen van de politie

 1. Hendrik M. zegt:

  Wat een gruwelijke afgang!
  Stel voor dat hele zooitje maar uit te zetten.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Peins dat dat te laat is Hendrik het zijn er al te veel.

   Geliked door 1 persoon

   • theresageissler zegt:

    Te veel? Kom toch op, zeg!
    Als de regéring maar bevel zou willen geven tot massale uitzetting, zou het altijd kunnen: De regéring, weet je wel, Mèrkel! Maar uitgerekend díe verdómt het!

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 3 mei 2018 om 01:53

    Mee eens. Bovendien krijgen de mohammedanen alle steun van hun grote groep beschermers: de vele linkse ‘deug-idioten’ die hen van harte welkom heten.
    Deze ‘deug-idioten’ zouden de eigen bevolking liever kelen dan de mohammedaanse negers uitzetten.

    Like

 2. Kun je verwachten van de tribale horden. Als de medicijnman oproept tot de strijd gaan ze de speren invetten en even dansen en dan hup, naar de verkrachterijparty.

  Geliked door 4 people

 3. Cathja zegt:

  Niet te geloven!!
  Het is overduidelijk wie er vanaf nu de heersers in Duitsland zijn. De politie heeft het nakijken. Het is een smoes om te stellen dat dit optreden ‘respect’ verdient, omdat er een escalatie is voorkomen.
  Deze gebeurtenis gaat er voor zorgen dat nog veel meer uit te zetten migranten op soortgelijke wijze zullen worden bevrijd. De politie zal met schaamte moeten toekijken en vaststellen dat zij niets, maar dan ook NIETS meer te vertellen hebben in hun eigen land!!

  Geliked door 5 people

 4. Joannes den Hollander zegt:

  @ De vicepresident van het presidium van de politie Aalen, Bernhard Weber, wijst erop dat de strafbare feiten van landvredebreuk en gevangenenbevrijding het gerechtvaardigd zouden hebben dat de politie ook met geweld ingegrepen zou mogen hebben. Hij gaf echter te bedenken: “In zo´n agressieve en tot geweld bereide uitzonderlijke situatie de kalmte bewaard te hebben, daarvoor kan ik alleen maar groot respect hebben voor mijn collega´s.” @

  Als die collega’s alle 200 overgepigmenteerde wilden een kopschot hadden gegeven hadden ze meer respect gehad. En wel van de meerderheid van alle Europese volkeren. En niet alleen van een onbekende en nietszeggende Bernhard Weber.
  Maar ja, wat nog niet is kan nog komen. En met stukjes en beetjes zijn we toch goed op weg.

  Geliked door 1 persoon

 5. Sabeltant zegt:

  Ik kan mij er niet meer druk over maken.
  De politiek, onze nep-leiders hebben blijk gegeven dat ze er niets meer aan willen doen.
  Je moet als burger zelf zorgen voor je eigen veiligheid.
  Het is wachten totdat islamitische bendes, net als in islamitische landen, de steden straat voor straat overnemen.
  Ik hoop tegen de tijd dat het onleefbaar is geworden nog weg te kunnen komen.
  Het is erger gesteld dan men doet vermoeden, de politie ook in ons land heeft al niets meer te vertellen, ja voor ons, een bekeurinkje uitschrijven dat lukt nog wel, maar bij de maffia doen ze niets meer. Een telefoontje naar de arme drommel is voldoende om hem een straatje om te laten rijden.

  Geliked door 2 people

  • Margareta zegt:

   Weg te kunnen Sabeltant? Waar denk je na toe te kunnen gaan? Nog even en ze hebben de halve aardbol gekaapt.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Pools of Hongaars leren en dan is het niet zo ver.
    Beetje verder is er Japan, China en de beide Korea’s.
    En Israël, en dat krijgen ze NOOIT in handen.

    Like

 6. hslot4 zegt:

  Dit is wat de EU importeert en dus ook onze regering ga er maar eens goed voor zitten ook jij bromsnor die zo hardt strijd tegen discriminatie en voor immigratie en de Nederlandse burger naait .
  The Cannibal Warlords of Liberia (Full Length Documentary)

  Geliked door 1 persoon

 7. Elena zegt:

  Die smerige analfabete dobbertneuqnegerts zijn de baas.

  Zij gebruiken geweld…dus is gebruik van geweld tegen die smeerlappen gerechtvaardigd.
  Het leger inzetten en knallen maar.

  Geliked door 1 persoon

 8. Hendrik zegt:

  Als ik dit lees is mij duidelijk dat wij burgers ons moeten bewapenen, de politie gaat je niet redden tegenover een meute kultuurparels.

  Geliked door 1 persoon

  • Margareta zegt:

   En dan redden wij het nog niet Hendrik. Zij zijn geroutineerde en geboren stijders. Eer dat wij onze wapen zouden pakken zijn wij er al geweest De enige remedie om ze buiten de grens te houden, hebben wij al verspeeld.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Margareta 3 mei 2018 om 16:18

    Niet overdrijven hé het zijn echt niet allemaal “geroutineerde en geboren strijders”, half Afrika die komt die neger islamieten zijn heel veel klaplopers die komen parasiteren in de breedste zin van het woord.
    En bij de miljoenen islamieten die hier zijn of komen zijn het ook geen legioenen “geroutineerde en geboren strijders” die allen vuurwapenkennis beheersen én wapens hebben.
    Niet panikeren is hier wel een beetje op zijn plaats.
    Niet uit het oog verliezen dat er ook in eurabia (heeel wat) mensen zijn die wat van (vuur)wapens afweten… en dan praat ik niet over overheidspersoneel.

    Like

   • Trucker zegt:

    AAAAAAAAAAAAAARH zetduivel of keyboard is halve tekst italic, dat was niet de bedoeling 😦

    Like

 9. Charles Martel zegt:

  En stel je voor dat deze roedels aan wapens geraken. en dat zal gebeuren, eerder vroeg dan laat.

  Geliked door 3 people

 10. jungleelephant zegt:

  Ik had ze allemaal op een kogel getrakteerd!

  Geliked door 2 people

 11. sharita zegt:

  Danzij dat leeghoofd van een Merkel moet Duitsland als verloren worden beschouwd, het ergste is nog dat door de EU zonder grensbewaking die paar miljoen profiteurs hier met een paar uur kunnen zitten en kraken en jatten enz

  Geliked door 2 people

 12. Republikein zegt:

  “We zullen onze opdracht consequent blijven uitvoeren.”
  De tranen springen in me’n hol.

  Geliked door 1 persoon

 13. Trucker zegt:

  vicepresident van het presidium van de politie Aalen, Bernhard Weber KWAAKT volgende (blijft voor mij het meest relevante lijntje):

  “…In zo´n agressieve en tot geweld bereide uitzonderlijke situatie de kalmte bewaard te hebben, daarvoor kan ik alleen maar groot respect hebben voor mijn collega´s…”

  Fout over heel de lijn, met dit niet ingrijpen heeft de politie het verkeerde signaal.
  Het is duidelijk dat politie met dit (NIET) optreden bij zware rellen en zware “onregelmatigheden” met negers/islamieten een patroon volgt dat zich verspreid over heel eurabia.
  Het beperkt zich al lang niet meer tot louter een kanton of provincie of regio, nee het gaat over landgrenzen en is net als de islamisering onderhuids en sluipend als gif.
  Ik kan me niet herinneren dat politie (waar dan ook) nagelaten heeft om in te grijpen bij zware rellen met voetbal hooligans of betogingen die uit de hand liepen.
  Om de scherpslijpers voor te zijn waar er geen islamieten verenigd met extreem links opmarcheerden.
  Dit is fout over heel de lijn want islamieten/negers zien dat er niet ingegrepen wordt, mag je gif op innemen dat het niet bij deze éne keer zal blijven.
  Dat “escalatie vermijden” retoriek is omdat ze opdracht hebben van de korpsleiding (en die uiteraard van de hoogste pief in de regering : minister van binnenlandse zaken), het waarom is vrijwel zeker omdat ze weten dat ze het niet meer in de hand hebben, dat is pas angstaanjagend.
  Politie met twee of meer had hun Cal 12 (met slugs of hagel maakt niet uit) uit hun autootje moeten halen doorladen (dat geluid kent zelfs een neger uit weet ik veel waar) en dan zien of ze nog zin hadden om voor te dringen.
  Het stevent op tijden af dat de politie zich genoodzaakt zal voelen dat er vuurwapens gaan aan te pas komen, dat is iets dat ik héél zeker van ben.

  Geliked door 1 persoon

  • Margareta zegt:

   Voorlopig hebben zij nog de opdracht om geen olie op het vuur te gooien en terwijl de bendes alles kort en klein slaan, staat de politie enkel toe te kijken. Een goed voorbeeld was de rel in Brussel, na een voetbalwedstijd. Niemand schijnt nog te beseffen, dat deze softe actie alleen maar tot nog meer geweld gaat leiden.

   Geliked door 2 people

 14. Johan zegt:

  Straks zijn het er geen 100 meer, maar duizenden of tienduizenden.
  Wat we nu zien, is nog maar het prille begin van een gigantische aanval op Europa door hordes primitieve zwarte Afrikanen.

  Geliked door 4 people

 15. kampersrene zegt:

  Duitsland had een machtig leger , een goed georganiseerde geheime politie die de stuipen op je lijf jaagde , nu slagen ze er nog niet in om een neger te arresteren .

  Geliked door 3 people

  • Margareta zegt:

   Hoe zou zo’n actie in Nederland zijn verlopen? Precies op de zelfde manier. Tegen een aanval van 200 oersterke mensen is geen kruid opgewassen. En inderdad, als zij vinden dat de tijd er is, kunnen zij met hun smartphone binnen no time duizenden anderen bij elkaar trommelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Margareta 3 mei 2018 om 16:29

    “…Precies op de zelfde manier…”… als ze NIET mogen ingrijpen.
    Wordt er opdracht gegeven om vuurwapens te gebruiken is het geen probleem dat er daar 200 oersterke mensen staan te jengelen.
    Hoe denk je dat ze dat in de USA zouden aanpakken, in veel staten lossen ze dat op voor er politie er aan te pas komt (Second Amendment weet je).
    Komt de politie hebben ze voor je het weet hun Glock in hun handen en wees zeker wordt de Remington of (vaker daar) Mossberg ook uit de wagen gehaald.
    Heb je al gezien wat gaten een slug (Brenneke bv) maakt ?, zelfs die 200 oersterke mensen gaan niet wachten tot ze half of helemaal aan flarden gereten worden.

    Like

 16. Jan zegt:

  vicepresident van het presidium van de politie Aalen, Bernhard Weber
  ‘…daarvoor kan ik alleen maar groot respect hebben’

  Ihr sollt euch ruhig verhalten, damit wir leichter und schneller dieses Land kaput machen können.

  Like

 17. hans zegt:

  Echt orders van bovenaf, want er is echt wel iets aan te doen, we zijn echt niet zwak.
  Je knalt er zes neer en slaat bij de rest de stront er uit. kijk maar naar hoe de Russische OMON dat doet! Het is een KEUS, daarom!

  Geliked door 2 people

 18. King Arthur zegt:

  Maak je buik maar vast nat allemaal, want er komen er de komende jaren nog minimaal 100 miljoen van dit soort hondsbrutale leipo’s bij in Europa. De debiele alcoholist in het Brusselse gaat het taxibedrijf op de middellandse zee 4x zo groot maken, dus dan weten we het wel. Tenzij de wal in Italie het schip keert!!!

  Geliked door 3 people

 19. kampersrene zegt:

  breaking news …….er is een nieuwe wet in de maak ! vooral voor vrouwen die door een opdringerige handtastelijk islamiet worden lastig gevallen en hem een klap in zijn smikkel geven waarbij hij gekwetst raakt, Volgens die nieuwe wet ,valt het kwetsen van asielzoekers onder “dierenbescherming” en zijn de straffen minder zwaar .De politie is zeer tevreden over die wet , want ook zij kunnen ervan profiteren !

  Like

 20. Eva110 zegt:

  We zullen onze opdracht consequent blijven uitvoeren.”
  Welke opdracht?
  Zoveel mogelijk alle indringers ontzien en ze los te laten op de maatschappij?
  Als dat de opdracht is dan is het goed gelukt, dit soort waant zich nu onaantastbaar door het geweldige poliieoptreden het wachten is nu op de eerste burgerslachtoffers,

  Geliked door 3 people

 21. Pingback: Politie arresteert mannen in vluchtelingencentrum Ellwangen | E.J. Bron

 22. Steven zegt:

  Dit wordt natuurlijk een mond op mond reclame naar Afrika… kom met z’n allen in opstand, sloop politieauto’s en gebruik grof geweld..dan laten ze je gaan.
  Zo’n volgende actie gaat uiteraard op dezelfde manier verlopen..en dat gaat straks met alles zo.
  U krijgt nog geen mooie eengezinswoning want die zijn er nog even niet… ohh wacht even roept de afrikaan…en komt een uur later terug met 200 man om het gebouw te slopen. Dan komt de directeur in actie en zegt dat er toevallig NET een mooi huis met zwembad vrij is gekomen!!

  Geliked door 1 persoon

 23. Tistochwat zegt:

  Ze hadden die dolle meute meteen moeten neerknallen!
  Daarna versnipperen en injecteren in landbouwgrond.
  Daar hadden die mohammedaanse negers iets van kunnen leren.

  Wat ze nú hebben geleerd, is dat ze de baas zijn.

  Geliked door 1 persoon

 24. Pingback: Totaal falen: Politie zette agenten in opleiding in Ellwangen in | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s