De ondersteuning door het establishment van de verkiezingscampagne van de AfD

(Door: Rainer K. Kämpf – Vertaling: E.J. Bron)

Fantastische campagneomstandigheden voor de AfD. Een geschenk van de mainstream en het politieke establishment. De AfD dagelijks in het nieuws en Chrupalla in de talkshows. Beter zouden de leiders van de verkiezingscampagne het niet hebben kunnen organiseren. Het bestuur moet de protagonisten heel deemoedig dankbaar zijn.

Ik kan niet beoordelen wat er aan de verschillende beschuldigingen tegen Petr Bystron, Maximilian Krah en Björn Höcke waar of wat tactisch geconstrueerd is. Dat speelt uiteindelijk geen rol. Wat blijft hangen, is dat in deze partij mensen bereid zijn om verder te kijken dan de inmiddels zeer nabijgelegen horizon van de politieke bestendigheid.

Wanneer de woordvoerder van het Kremlin, Dmitri Peskov, vaststelt dat het niet meer mogelijk zal zijn om “betrekkingen zoals vroeger op te bouwen”, vanuit het oogpunt van het Kremlin volstrekt begrijpelijk, moeten we blij zijn wanneer iemand onder de radar kanalen openhoudt.

Wanneer er tijdens het laatste bezoek aan China niet meer dan een “appelakkoord” als succes te boeken is, bestaat de hoop dat zeker in de nabije toekomst Duitse politici op een waardige manier in Peking ontvangen worden, die geacht en gerespecteerd worden.

Wie nu en vandaag op de radar heeft Duitsland weer geschikt te maken voor de toekomst, oriënteert zich op de toekomstige multipolaire wereldorde. Daarvoor is moed nodig, een onbuigzame ruggengraat en de liefde voor de Duitse natie om zeer moeizame wegen te bewandelen.

Toen de toenmalige bondskanselier Willy Brandt, vanuit mijn oogpunt onnodig, vanwege de Guillaume-affaire aftrad, beschadigde hij de SPD niet. Integendeel: de partij kwam er sterker uit tevoorschijn en had met Helmut Schmidt haar beste tijden.

Ik wens de AfD dat ze versterkt en geschikt voor de toekomst door dit gevecht gaat. Ik hoop dat de ter discussie staande politici de volledige en onbeperkte ondersteuning van de partij en in het bijzonder van het partijbestuur krijgen.

Wij, de leden, sympathisanten en kiezers, zullen het honoreren, toekomstige generaties zullen dankbaar zijn.

Bron:
pi-news.net
Door: Rainer K. Kämpf

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie