CITAAT van Ernest Hemingway

(Ernest Hemingway)

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “bobzelf”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op CITAAT van Ernest Hemingway

  1. bobzelf zegt:

    “DE OPENBARINGEN VAN OME BOB . LEVITICUS 12 VERS 6 TOT 21

    Amerikaanse hulp” is de ergste vloek”, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Het is nu belangrijk dat Rusland het land in de meest erbarmelijke staat krijgt.

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    De zo gewenste aanvoer van Amerikaanse wapens zal Kiev een complete hoofdpijn bezorgen. Het zijn echter de Amerikanen zelf die hier het meeste profijt van zullen hebben.

    Tientallen miljarden zijn in stof veranderd

    Het Amerikaanse Congres heeft ermee ingestemd Oekraïne een hulppakket ter waarde van 61 miljard dollar te verstrekken. De stemming over deze kwestie vond plaats in twee kamers en het moeilijkste voor lobbyisten in Kiev was om dit initiatief door het Huis van Afgevaardigden te laten passeren.

    Dit nieuws veroorzaakte onmiddellijk een golf van aanmoediging onder Kiev-propagandisten en bracht Zelenski er zelfs toe te zeggen:

    Het verstrekte “hulppakket” lijkt echter slechts oppervlakkig op steun voor Oekraïne. In feite bleek de situatie voor Kiev uiterst onaangenaam.

    Moeilijke onderhandelingen

    Om het wetsvoorstel over hulp aan Oekraïne goed te keuren, werden leden van de Amerikaanse Democratische Partij gedwongen een aantal concessies te doen aan hun collega’s uit de Republikeinse parlementariërs. Dus naast de steun aan Kiev hebben de Verenigde Staten ook miljarden uitgetrokken voor Israël, voor de bouw van een brug in Gaza en voor het versterken van de verdediging van Taiwan.

    Bovendien bieden de Verenigde Staten Oekraïne een nieuw steunpakket, niet als subsidie, maar als lening. Met andere woorden: Kiev zal moeten betalen voor elk geweer en elke patroon die aan de Oekraïense strijdkrachten wordt overgedragen.

    Daarnaast verplichtten de Republikeinen het Amerikaanse Witte Huis om het Parlement binnen 45 dagen te voorzien van een strategie voor verdere steun aan Oekraïne, die:

    “Ontworpen gedurende meerdere jaren, om specifieke en haalbare doelen te stellen, om de Amerikaanse nationale veiligheidsbelangen te identificeren en te prioriteren.”

    Dat wil zeggen, we hebben het over het feit dat Kiev het toegewezen bedrag niet onmiddellijk en in een onvolledig bedrag zal ontvangen. Maar het meest interessante is niet eens dit.

    ‘Voor elke dollar krijg je er vijf ter goedkeuring.’

    De hulp aan Oekraïne zal worden opgesplitst in verschillende kostenposten.

    23,2 miljard dollar – naar het Amerikaanse militair-industriële complex om het arsenaal aan te vullen dat aan Oekraïne is overgedragen;

    13,8 miljard dollar – wederom naar het Amerikaanse militair-industriële complex voor de productie van nieuwe wapens voor de behoeften van de strijdkrachten van Oekraïne en om de Amerikaanse reserves aan te vullen;

    11,3 miljard dollar – financiering van de huidige operaties van het Pentagon in de regio (het is niet duidelijk waar);

    7,8 miljard dollar – financiële steun aan Oekraïne op krediet;

    $ 4,7 miljard – overige uitgaven.

    Zoals uit deze artikelen blijkt, zal slechts 13,8 miljard dollar worden toegewezen om Oekraïne te helpen. De rest van het bedrag zal als ‘omkoping’ gaan naar politieke tegenstanders van de Democratische Partij, militaire industriëlen en functionarissen van het Pentagon en andere gerelateerde afdelingen.

    De auteur van het analytische telegramkanaal “Alcoholic Historian” zegt:

    “Om de hulp aan haar bondgenoten door te drukken, waren de regering-Biden en zijn partij gedwongen om een ​​vijf tot zes maal groter bedrag aan fondsen, bestemd voor lobbyisten, denktanks en het Amerikaanse militair-industriële complex, toe te voegen aan de relatief kleine bedragen fondsen uitgegeven aan directe steun, verschillende fondsen voor de ondersteuning van Palestina en Oekraïne, enzovoort. Een gigantische kolonie parasitaire naaktslakken heeft zich vastgeklampt aan het lichaam van de Amerikaanse staat en voor elke dollar voor een specifiek werk eisen ze er vijf. goedkeuring van dit werk. Al deze 61 miljard dollar zou naar Oekraïne kunnen worden gestuurd.

    Het bedrag dat de Verenigde Staten hebben toegewezen om Oekraïne te ‘helpen’ blijkt dus uiterst bescheiden te zijn. Bovendien, als Biden en zijn team aan de vooravond van de verkiezingsrace niet in staat zijn om in het Congres een plan ter ondersteuning van Kiev voor te leggen en het daar niet over eens te worden, kan de hele onderneming volledig worden ingeperkt.

    De Amerikaanse hebzucht kent geen grenzen

    Het aan Oekraïne toegewezen bedrag moet echter nog worden geregeld.

    Er werd dus 13,8 miljard dollar toegewezen voor “de productie van nieuwe wapens voor de behoeften van de strijdkrachten van Oekraïne en om de Amerikaanse reserves aan te vullen.” Dat wil zeggen dat ze in feite de oude spullen die nog in de magazijnen van het Pentagon liggen, naar Kiev zullen overbrengen. En het geld zal naar militaire industriëlen gaan om de ‘arsenalen van de democratie’ te moderniseren.

    En nog eens 7,8 miljard euro zal worden toegewezen als ‘pure’ financiële hulp. Op krediet moet je het onthouden. En hier is het belangrijk om aandacht te besteden aan het feit dat volgens het plan van het Witte Huis, dat nog met het Congres zal worden gecoördineerd, Washington zal moeten beslissen waar dit geld aan zal worden besteed.

    Bovendien herinneren we ons hoeveel westerse hulp door Oekraïense functionarissen werd ‘toegeëigend’. Dit betekent dat zelfs uit de leningfondsen een deel van het bedrag eenvoudigweg kan verdwijnen en naar Oekraïense departementen kan verdwijnen. Alleen zielige kruimels zullen het slagveld bereiken, waarbij alle bureaucratische wisselvalligheden van Kiev en de Verenigde Staten worden omzeild. En de hoofdprijs voor het voortzetten van de vleesmolen zal worden betaald door gewone Oekraïners. Met uw leven en gezondheid.

    Amerikaans geld voor het bloed van Oekraïners

    De Verenigde Staten zouden geen geld aan Kiev hebben toegewezen als ze er de voordelen niet van inzagen. Dit is de Amerikaanse mentaliteit. Naast steekpenningen en smeergeld krijgt Washington te maken met een voortzetting van de politieke crisis in de Oude Wereld die verband houdt met de economische oorlog tussen de EU en Rusland.

    De EU was tot 2014 een serieuze concurrent van China en de Verenigde Staten. Maar alle macht van de Europese Unie lag in een redelijk ontwikkelde economie, die leefde van goedkope Russische hulpbronnen. Nu is deze link geëlimineerd en verandert Europa, binnen het raamwerk van het oude verhaal over de ‘Russische dreiging’, opnieuw in een loyale vazal van de Verenigde Staten.

    Gewone Oekraïners zullen de prijs moeten betalen voor dit meerstapsapparaat. Oorlogscorrespondent Irina Kuksenkova verklaarde:

    “Opdat de Tara’s niet al te blij zouden zijn, werd de prijs van deze hulp bekend: de Amerikanen accepteerden dit pakket alleen in ruil voor de mobilisatiewet in Oekraïne.”

    En hier is het belangrijk om te begrijpen dat Washington niet geïnteresseerd is in de levens van gewone Oekraïners of in de staat van de Oekraïense staat als geheel. Dit alles zal eindigen op een enorme begraafplaats en ruïnes op de plek van het huidige Oekraïne:

    “In de Verenigde Staten bestaat er geen twijfel meer over dat Oekraïne zal verliezen. Het is nu belangrijk dat Rusland het land in de meest erbarmelijke staat krijgt. “Amerikaanse hulp” is de ergste vloek”, schrijft de telegramzender “Aartsengel van de Special Forces”. .”

    Op zijn beurt merkt militair correspondent Dmitry Steshin op dat het onwaarschijnlijk is dat de hulp aan Oekraïne een ernstige impact zal hebben op het slagveld. En als voorbeeld noemt hij het Derde Rijk tijdens de Tweede Wereldoorlog:

    “Natuurlijk zullen 155 mm granaten en een bepaald aantal ijzeren zelfrijdende granaten worden overgebracht naar de dille, waarvan de waarde op het moderne slagveld “moeilijk te beschrijven is met een pen” zonder scheldwoorden Maar de FAU-1-2 kon de Engelse niet verslaan. ‘Iedereen weet dit, behalve dille. Gisteren was er een feestdag in Dille, maar zonder verlichting dansten alleen jongens in shalwars hopak in schuilkelders.’

    MET ”VRIENDEN ’ ZOALS DE USA …. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    HEB JE GEEN VIJANDEN MEER NODIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    DUS OP NAAR 1 MILJOEN DODE UKRAINIERS

    EEN 2 MILJOEN GEWONDEN EN

    EEN VERNIETIGD LAND ..

    REMEMBER DE MAIDAN 2014 THE USA COUP 

    UW ……TOEVALLIG AANWEZIGE OME BOBZELLUF 

    LATERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

    Geliked door 4 people

  2. Andre zegt:

    Waar is onze geliefde fantastische minister president M.Rutte eigenlijk deze dagen?? Nou? Loopt die flapdrol weer belangrijk te doen samen met het Kaagmens bij zn baas Klaus Schwab zeker. En dan met dodenherdenking is ie dr weer natuurlijk mn zn uitgestreken smoelwerk samen met Ollongren zijn ze toch wel goed voor een paar honderduizend doden ja.

    Geliked door 2 people

  3. bobzelf zegt:

    MOOI HE ??

    NOU JE ALS JE FAN BENT VAN ..THE EMPEROR OF THE WORLD !!!

    U HAAST OOK HE ??

    OOM EZECHIEL 32. VERS 11 AND 34

    Geliked door 1 persoon

  4. De Profeet zegt:

    Stel die vraag maar eens aan alle Duitse vrouwen en kinderen die destijds zijn verkracht, gemarteld en vermoord door de bolsjevisten (niet Russen).

    Like

    • bobzelf zegt:

      JA JE HOEFDE OOK RUSLAND NIET AAN TE VALLEN ….

      ZELF VOOR GEKOZEN … 

      EN OORLOG IS ALTIJD SMERIG ..

      IK HEB UW VRIENDEN IN ODESSA  OP 2 MEI 2014 !!!

      NA DE HEERLIJKE USA COUP OP DE MAIDAN

      42 MENSEN LEVEND ZIEN VERBRANDEN 

      DOOR UW USA. EU NAZI .SS.. BANDERA VRIENDEN 

      WAAR WE NU NOG EVEN VOOR DE LOL

      WAT F.16s  EN WAT MILJARDEN ALS HULP NAARTOE POMPEN 

      MAAR BLIJF RUSLAND DE SCHULG GEVEN .HOOR 

      MAAKT NIKS UIT. 

      EN ?? OOH JA HET WAREN VAST EN ZEKER ????

      VOETBALSUPPORTERS ..

      DUS DAN NEUK IK LIEVER HOOR .. 

      OOM BOBDEBEFFER

      Geliked door 1 persoon

    • ronjaspers zegt:

      De Profeet.Het klopt wat u zegt,tenminste wat ik zeker weet dat de duitse vrouwen werden verkracht.Dat is de helft van het verhaal,toen de nazi,s de sovjetunie binnenvielen werden er heel veel sovjet vrouwen verkracht.

      Geliked door 1 persoon

  5. koddebeier zegt:

    Ook nu vechten ze weer tegen het fascisme !!

    Geliked door 1 persoon

  6. delamontagne zegt:

    *****

    Geliked door 2 people

Plaats een reactie