Trump blaast Iran-deal op

Screenshot_104

De Amerikaanse president, Donald Trump, trekt de stekker uit de Iran-deal. De impact van die beslissing is bijzonder groot, want het akkoord maakte tijdelijk een einde aan het kernwapenprogramma van Iran. Trump kondigt ook zware economische sancties aan.

‘Amerika zal zich terugtrekken uit de Iran-deal’, zei Trump op een persconferentie. ‘Als ik toelaat dat deze deal van kracht blijft, zou er snel een kernwapenwedloop in het Midden-Oosten ontstaan. Deze deal schiet op alle vlakken tekort en beperkt Iran niet in zijn nucleaire ambities.’

‘Als we niets doen, weten we exact wat er zal gebeuren. De bloederige ambities van Iran zijn alleen toegenomen’, gaat Trump verder. ‘En ik kom mijn beloftes na. Dit is een lange termijn oplossing om de nucleaire bedreiging van Iran tegen te gaan en de terroristische activiteiten te stoppen.’ Iran is volgens Trump de grootste sponsor van terrorisme. Hij beschuldigt het land ervan Amerikaanse ambassades te bombarderen en landgenoten te kidnappen en te folteren.


(h/t video: “Klaas”)

Lees verder>>>
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Iran, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

80 reacties op Trump blaast Iran-deal op

 1. Jade zegt:

  “het akkoord maakte tijdelijk een einde aan het kernwapenprogramma van Iran.”
  Zelden las ik zo`n stukje Taqiyya in Optima Forma…

  Geliked door 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Die Trump heeft gewoon gelijk!

  Geliked door 2 people

  • theresageissler zegt:

   Dat heeft hij meestal, maar zodra hij in de ogen van de meeste reaguurders hier eens een ‘faux pas’ maakt, d.w.z. een andere manoeuvre dan zijzelf in gedachten hadden, wordt hij meteen weer volop verketterd.
   Bedenk, dat ook deze man geen ijzer met handen kan breken! Hij doet in ieder geval aantoonbaar zijn best om zijn beloftes na te komen.

   Geliked door 4 people

 3. Goede aktie van Trump ! Slechte reactie van Europa, zijn allemaal de weg kwijt !

  Geliked door 3 people

 4. Sabeltant zegt:

  Eindelijk een gezond verstand oplossing, het gezonde verstand dat met Barack Obama en zijn marxistische democraten verdwenen leek.
  Onze EU-propaganda kanalen zullen wel weer vuur spuwen richting Trump.
  Morgen maar eens de zure reacties lezen, heerlijk!
  Wát een leider, daar kunnen sukkels uit Brussel en Den Haag een punt aan zuigen.
  Lekker voor Europa! Weg met die bloedmiljarden die Iran betaald voor ONZE westerse technologie.
  Technologie die door Iran ooit tegen ons gebruikt gaan worden. Terroristen zijn nooit te vertrouwen.
  En als Iran nog een grote smoel heeft mag Trump er van mij nog een flink aantal bommen op de paleizen van de ongekozen Iraanse “leiders” pleuren.
  De EU kan zich beter druk maken om wattenstaafjes en plastic zakjes in de winkels.
  Wat een scherts vertoning is het toch ook. Ik schaam mij voor de stompzinnigheid van de EU.

  Geliked door 3 people

  • Sabeltant zegt:

   Die haatbaarden in Iran waren des duivels ze verbranden in hun eigen plenaire zaal Amerikaanse vlaggen. https://twitter.com/itvnews/status/994132847291224064
   Echt lachen mensen, ze staan te trappelen om de brandende vlag aan te raken.
   Waar je opgewonden van wordt zullen we maar zeggen. Over IQ en niveau zullen we het deze keer maar niet hebben.
   Ze zouden qua stompzinnigheid prima in het Europese parlement passen.
   Zelfde domme gedachte en allemaal ongekozen.
   Macron heeft vanmorgen gebeld met de Iraniërs om vooral geen domme besluiten te nemen, kennelijk heeft hij toch niet zoveel vertrouwen in werkwijze van de handelspartner van de EU.

   Geliked door 1 persoon

 5. Eric zegt:

  Ik weet niet of dit de juiste beslissing is. Ik weet wel dat de Iran-deal door Obama was geratificeerd en dat Obama de meest boosaardige president uit de Amerikaanse geschiedenis is, wat dus veel zegt over deze deal. Anderzijds trekt Trump slechts tegen één duivel ten strijde, terwijl zijn bondgenoot Saoedi-Arabië een nog grotere schurkenstaat dan Iran is. Trump zou beter een bom op Mekka en één op Medina droppen, dan was het in twee klappen voorgoed afgelopen met de islambarbarij en konden de leiders van beide terreurzaaiende landen tegelijk hun boeltje pakken en naar de 72 hoeri’s zweven, waarvan ik overigens hoop en vermoed dat het om evenzovele sadistische harpijen gaat.

  Like

 6. dutchdl zegt:

  Dit is op dutchdl herblogd.

  Like

 7. Jan zegt:

  Reactie landverrader Kerry:

  Former Secretary of State John Kerry exploded on Trump after the president exited the Iran nuke deal on Tuesday.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/john-kerry-furious-after-trump-exits-iran-nuke-deal-dragging-the-world-back-to-the-brink/

  Obama Releases Statement on Junk Iranian Deal – Says It’s Working Despite PROOF That Iran is Cheating

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/obama-releases-statement-on-junk-iranian-deal-says-its-working-despite-proof-that-iran-is-cheating/

  Landverrader Mogherini
  Mogherini calls others to honor Iran deal after Trump pulls out

  “I am particularly worried by the announcement tonight of new sanctions,” Mogherini said. “The European Union is determined to preserve it,” she said of the world powers’ 2015 agreement with Tehran. “Together with the rest of the international community, we will preserve this nuclear deal.”

  https://www.jpost.com/Middle-East/LIVE-World-reacts-to-Trumps-Iran-deal-decision-554823

  Hij is blijkbaar een beetje aangebrand

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Jan,, bedankt en het is prachtig om te zien hoe Trump de deep state oprolt.

   De CIA had in 1953 een rol in de coup in Iran. In 1951 werd Mohammad Mossadeq de minister-president van Iran, maar hij werd in 1953 nadat hij de oliebedrijven genationaliseerd had, afgezet door een Amerikaanse staatsgreep, onder de naam Operation Ajax.
   Dat de CIA ook nu of nog altijd sinds 1953 een rol in het land speelt zou zomaar kunnen want als het Afghaanse leger en het Amerikaanse leger samen de Moedjahedien vormen dan kan de CIA ook samen met het Iraanse regering een verbond hebben. De CIA zit overal op de wereld met hun tentakels en dat breekt Trump af omdat ze het in het belang van de deep state doen.

   Like

 8. Harry zegt:

  Trump speelde hoog spel met Noord Korea .
  Dat heeft voorlopig goed uitgepakt .
  Eerlijk gezegd beter dan ik had verwacht .
  Laten we hopen dat dit gedoe met Iran nóg succesvoller wordt .

  Maar stél dat dit op een conflict uitdraait óf op “capitulatie” van Iran , dan zou dat de positie van Saoedi Arabië mogelijk versterken .
  Iran helpt Assad . De soenni’s steunen Isis .
  Hoeveel beter zijn we dan af ? Totaal niet , toch ?
  Dan kunnen de soennieten nóg meer hun gang gaan !
  En is dat niet de ergste soort moslims ?

  Like

  • Taljaard zegt:

   @Harry
   Trump heeft de Saudi’s omgekocht in de hoop de Sunni’s daarmee wereldwijd de tanden uit te trekken en de islamisten tegen zichzelf te kunnen verdelen. En nadat de kroonprins de troon overneemt zal SA, althans de hofkliek van steenrijke olieboeren, een neutrale houding jegens Israel en een pro Amerikaans beleid voeren. Het is wel jammer, en eigenlijk hoogst betreurenswaardig, dat Yemen en haar inwoners daartoe als ”wisselgeld” op het slachtblok van de Saudi’s worden gelegd. Opdat de Saudi’s de totale controle over de ingang van de Rode Zee en de wateren rondom de Hoorn van Afrika zullen verkrijgen.
   Dan heeft Egypte niets meer aan haar monopolie over het Suez Kanaal, wat de Saudi’s al sinds 1956 een doorn in het oog was.

   Trump hoopt zo van SA een soort van pre-revolutionair Iran en een bondgenoot in het MO te kunnen maken. En zo ook de Palestijnen, die so wie so nooit zo populair waren op het Arabische schiereiland, internationaal verder te isoleren. Vooral dat laatste is tegen het zere been van linkse Europese Israel-haters als Mogherini, die daarom nu dan ook moord en brand schreeuwen. Sigrid Kaag, Frans Timmermans en anderen zullen wel niet veel anders doen. Maar ze kunnen gillen en schreeuwen zo hard als ze willen.

   De Iraanse mullah’s zitten niet zo stevig meer in het zadel, want veel Perzen willen maar al te graag van die islamitische republiek af. En het opblazen van Obama’s Iran deal, drijft deze shiitische islamisten zowel nationaal als internationaal nog verder in het nauw.
   En het blaast tevens hun nucleaire ambities van tafel. Moskou heeft weliswaar direct strategisch belang bij goede relaties met Teheran (al sinds de tsarentijd trouwens), maar Rusland zal zeker geen kernmogendheid aan haar grenzen dulden.

   Geliked door 2 people

   • Harry zegt:

    Taljaard ,
    Het is te hopen dat je helemaal gelijk krijgt !
    Maar ik ben bang dat je Trump nog héél ver vóóruit bent !
    Als het allemaal waarheid wordt , vind ik het héél knap van je .

    Maar , een moslim blijft een moslim .
    Ze zullen blijven donderen .
    Slechts elimineren zal het recept zijn voor een normalere samenleving .
    Vertrouw ze nóóit !

    Geliked door 2 people

  • Eric zegt:

   ’t Is niet dat het een beslissing van Trump is dat we er geen bedenkingen bij mogen hebben. Met bovenstaande van Harry ben ik het volledig eens. Ik ben akkoord met Trump zo hij Iran keihard aanpakt, zolang hij nadien maar hetzelfde (en harder) doet met Saoedi-Arabië. En ik houd in mijn achterhoofd: 90% van de terreuraanslagen wereldwijd is soennitisch van oorsprong, uitgevoerd in opdracht van het wahabistisch regime (zoals ook 9/11 trouwens). Daarover zou Trump ook eens mogen nadenken !

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Eric.
    Je kunt nu eenmaal niet alles hebben.
    Punt een: Noord-Korea is uitgespeeld.
    Punt twee: De Iraanse mullah’s hebben een enorm gezichtsverlies geleden.
    De mogelijkheid dat ze ooit nucleaire wapens kunnen fabriceren is definitief voorbij.
    Ze weten dat ze Israël nooit zullen kunnen vernietigen.
    Saoudi-Arabië staat neutraal tegenover Israël en steunt Amerika openlijk.
    Iran heeft niets aan Rusland en is volledig ingesloten.
    Het enige wat Iran zou kunnen proberen is samen met Turkije op te trekken maar
    Turkije staat onder controle van Amerika en heeft de grens van het mogelijke bereikt.
    Dat alles heeft Trump het afgelopen jaar bereikt.
    Het zou mij niets verbazen als Trump zich nu meer gaat concentreren op Europa om de macht van de EU te vernietigen en de organisatie om te bouwen, zodat de landen zelf de islam aan kunnen pakken via ’n doeltreffend uitzetbeleid, en de massa-immigratie te stoppen.

    Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Paul ik hoop dat je volledig gelijk krijgt en ik geloof (en hoop) dat het Prtesident Trump echt gaat lukken het is een ecvhte President en geen moslim idioot zoals die obama nog steeds is.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Haksteen Anton.
    Je bent uit het goede hout gesneden.
    Compliment.

    Like

 9. Perfide Albion zegt:

  En direct weer de partij voor de multinationals (VVD) bij monde van Stef- bonnetje-Blok partij voor de vijand kiezen. De VVD is een heel eng anti-Nederlands clubje. Voor een bordje linzen verkopen ze Nederland zo aan een stelletje soepjurken.

  Iran is een schurkenstaat. Je dealt niet met mullahs..

  Geliked door 2 people

 10. Haksteeg Anton zegt:

  President Trump heeft deze keer volkomen gelijk en inmiddels is voldoende bekenddat iran de zxaak grotelijks bedonderd wat verwacht je anders van moslim tuig?

  Geliked door 1 persoon

 11. guusvelraeds zegt:

  Duidelijk verhaal. Geen ideologisch gezwam en al helemaal geen zwarte moslim broeder die zegt “no future for those who slender the name of allah”.

  Geliked door 3 people

 12. BRAVO! We kunnen bèst trots zijn op onze President die NIET met zich laat sollen. De vorige idioot die een vliegtuig vol met cash US $ 2,000,000,000 stuurde heeft heel wat op zijn geweten. Arme bevolking die uitgemolken wordt en alleen om terrorisme te steunen en straks erger nog…

  Geliked door 5 people

  • Petra DeBoer zegt:

   @Mariette VandenMunckhof-Vedder, klopt en waarschijnlijk heeft Hillary voor het verrijkt uranium gezorgd wat Iran nu heeft. Ze heeft ook verrijkt uranium verkocht aan Rusland en de opbrengsten verdwenen in de Clinton Foundation. Bovendien deed ze het zonder toestemming van de Amerikaanse senaat.

   Geliked door 2 people

   • Geen van allen handelde in het belang van het land en de wereld en dat op lange termijn. Enkel korte termijn en puur in eigen belang…

    Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    @Mariette VandenMunckhof-Vedder, mee eens en dat geld ook voor de EU.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oké dames.
    Als ik nog even ’n advies mag geven inzake de interne communicatie tussen jullie beider maagden, laat dan dat “VandenMunckhof-Vedder” achterwege.
    Belachelijk….

    “Blauwbaard ziet gij al iets naderen…?
    Ja, het is wormvormig, kronkelt in allerlei wellustige bochten door de gang en nadert mij op middelhoogte.
    Help,wat moet ik doen….!”

    Like

 13. hans-e-pans zegt:

  Het gaat niet over het verdrag, maar om de geheime afspraken en toezeggingen die in het verdrag zijn gesloten. Dat zijn de dingen waar de gewone mensen geen weet hebben.

  Geliked door 2 people

 14. Johan van Vught zegt:

  Jij bent tenminste iemand met ballen, Trump!!

  Geliked door 4 people

  • hendrikush zegt:

   Waar ik wel bezorgd over ben is de reactie van onze europese ministeressen van defensie. Geheime bronnen melden dat ze onder leiding van marxiste Mogherini een tegenactie voorbereiden. Iets met een bombardement met maandverband.

   Geliked door 3 people

   • Oeps48 zegt:

    @ hendrikush (9 mei 2018 om 08:17)

    Dames en Heren.

    Uit niet al tegoed ingelichte bronnen heb ik vernomen, dat men denkt, dat er een vermoeden bestaat, dat het wel eens zo zou kunnen zijn, dat die bewuste deal met Iran in feite gezien kan worden, als een koehandel was met een zingend dood vogeltje. En deze bronnen vermoeden nu, dat er een valse vlag operatie met atoomwapens wordt voorbereid, waarvan Iran de schuld zal krijgen, om zodoende een legitiem excuus te hebben om grote aantallen atoombommen op een onbelangrijk doel in Syrië te gooien, die geen noemenswaardige schade zullen aanrichten. Want er zijn bewijzen, dat daar door Isis wapens voor massavernietiging zouden zijn opgeslagen, maar die inmiddels met een vrachtwagen naar elders zijn vervoerd. En dan zou Poetin WO-3 wel moeten beginnen, zodat Turkije Syrië onder de voet kan lopen voor een genocide tegen de Koerden, waarvan later zal worden beweerd, dat dat niet is gebeurd. Begint het nu een beetje te dagen, hoe de vork aan de steel zit ??? Dit is dus de logica van de hoger internationale politiek uit de achterkamertjes van de Deep State.

    Like

   • hendrikush zegt:

    De ware gelovige componeert zijn complotten op zodanige wijze dat zijn eigen ficties bewaarheid worden.
    Jammer genoeg worden complottheorieën meestal gelogenstraft door de werkelijkheid en moeten nieuwe complotten worden bedacht om dat te verklaren. Enz. enz.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Hele verpakkingen of incidenteel gebruikt.

    Geliked door 1 persoon

   • mahoog zegt:

    Mogherini heeft dat niet meer in huis denk ik….Dat lijk staat al een poosje droog…..en dan worden ze agressief.die ouwe tangen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    En dan al die spinnenwebben!
    Je zult ze met je hand moet weg doen want iets anders heb je niet bij de hand, zo in je blootje alléén met Mogherini zelf…

    Bah,oh wat griezelig!

    Like

 15. Oeps48 zegt:

  Dames en heren.

  Trump blaast Iran-deal op, waarvan akte.
  Wat is de politiek achter deze politiek ???
  Waar is Trump op uit ???
  Wat vergeten ze ons te vertellen ???
  We kunnen niet anders, dan de ontwikkelingen afwachten.
  Het hele Midden-oosten is één groot kruitvat, dat elk moment kan ontploffen.
  De halve wereld is in de beerput aan het roeren en het stinkt al behoorlijk.
  Kennelijk zijn de belangen heel groot.
  Waar gaat het conflict eigenlijk over ???
  Who are the good guys and who the bad ones ???
  Wie doet het met wie ???
  Wie is de hond, die met het been gaat lopen ???
  De kaarten worden geschud, wie heeft de troeven ???

  Geliked door 1 persoon

  • hendrikush zegt:

   Volg de conflicten via Fars, een Iraans nieuwmedium.
   Wie er dan nog iets van begrijpt mag het zeggen.
   Laat ze elkaar maar lekker afslachten; iets positiefs is er niet te ontdekken.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Oeps.
   Het Midden-Oosten was en zal altijd ’n kruitvat zijn.
   Islam is namelijk islam.
   Maar zo ingewikkeld is de situatie niet.
   Waar is Trump op uit….?
   Trump is de enige president die zijn verkiezingsbeloftes stuk voor stuk waar maakt.
   Met Trump weet je waar je aan toe bent.
   Hij heeft de dreiging van Iran en Noord-Korea vernietigt.
   Iran is compleet ingesloten en kan nooit meer nucleaire wapens maken.
   Daarvoor is de controle via Israël te groot..
   Bovendien zal Israël niet aarzelen, om als het er echt op aankomt, van Iran een grote parkeerplaats te maken.
   Dat weten de mulah’s, die zo’n groot gezichtsverlies hebben geleden dat de kans op een interne revolutie groter dan ooit is.

   De volgende doelen waar Trump zijn aandacht op zal richten zijn China, Europa en Rusland.
   Europa zal dringend gesaneerd moeten worden.
   Met Rusland moeten normale betrekkingen mogelijk zijn en China moet zijn grenzen kennen.

   Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Linksvolk ziedend over Irandeal die geen deal was.
  Intussen heeft linksvolk zich verder in de nesten gewerkt en is duidelijk dat de oligarch die zogenaamd Cohen (zie NOS-artikel) betaalde (Viktor Vekselberg (momenteel wegens omkoping juridisch vervolgd) in werkelijkheid verbonden is met de criminele organisatie van de Clintons, de Clinton Foundation en John Podesta.
  Dat de advocaat van pornoactrice Daniels geen enkel inzicht kan hebben in de boekhouding van Trump ontgaat de NYT-lezers en de hoernalist.

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/russian-oligarch-who-allegedly-paid-michael-cohen-is-linked-to-clinton-foundation-and-john-podesta/

  Maar de NOS blijft doorgaan met fake nieuws
  ‘Advocaat Trump kreeg geld van Russische oligarch’
  https://nos.nl/artikel/2231008-advocaat-trump-kreeg-geld-van-russische-oligarch.html

  Geliked door 4 people

 17. Jan zegt:

  Mogherin verkondigt fakenieuws: “Dit was een unilaterale beslissing”

  Like

 18. Jan zegt:

  Het langzaam verdwijnen van het legaat van Hussein Obama

  Wat over blijft:

  De Vlieg (die op ieder stuk stront gaat zitten)

  Top-bierbijeenkomst

  Ferguson

  Transgenderkolder

  De onberispelijke stijl van Mooch

  De moorden in Benghazi
  enz enz

  Geliked door 2 people

 19. Jan zegt:

  Op het zelfde tijdstip:

  video/1

  Like

 20. Peter zegt:

  Eindelijk iemand die niet buigt voor de islam ,zouden die jaknikkers hier een voorbeeld aan kunnen nemen

  Geliked door 4 people

 21. leefbarbaar zegt:

  Verwarde mensen geef je geen kernwapens. Terecht dus.

  Geliked door 2 people

 22. Steven zegt:

  Héél de linkse wereld staat weer op z´n kop. Want dit raakt natuurlijk weer de normale BURGERS in Iran wordt er dan op TV gezegd. Want die moeten straks hogere prijzen overal voor betalen.
  Ik zeek zowat in mijn broek van het lachen…. maken ze zich ook zo druk als hier de belastingen OMHOOG gaan..de boodschappen duurder worden en dat je belasting op belasting op belasting moet betalen….dat 70%, zo niet meer van je geld op gaat aan KOSTEN….
  Neeeee…. alleen commentaar geven als het de MOSSELS raakt…

  Geliked door 5 people

 23. christdus zegt:

  Wat nou deal ? heel simpel , als jij wapentjes wilt maken – prima – maar als je het lef hebt
  om er ook maar EEN tegen ons te gebruiken maken we – binnen een half uur – een grote
  krater van jou landje , we vegen je simpelweg van het gezicht van de aarde , begrepen
  klootzak !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Als jij wapentjes wil maken-prima…?
   Niks er van!
   Als Iran nucleaire wapens zou hebben maken ze er direct gebruik van.
   Dat is géén risico.
   Dat is een vaststaand feit.
   Mag dus nooit gebeuren, want wat heb je aan ’n parkeerplaats die Iran heet als Israël bijvoorbeeld voor de helft zal zijn weggevaagd.
   Onzin dus.

   Like

 24. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/volwassen-iran-reageert-op-einde-deal-vlagverbranding-in-parlement-ayatollah-wil-dat-slangen-trump-opeten/
  Iran vindt zichzelf het grootste en belangrijkste land van de wereld, maar komt op de dag na de Amerikaanse opzegging van de Irandeal niet verder dan puberale provocaties. Terwijl parlementsleden een Amerikaanse vlag verbrandden in hun plenaire vergaderzaal, sprak ayatollah Khamenei over wilde dieren die het dode lichaam van Donald Trump zouden moeten gaan opvreten.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Dit toont weer eens te meer hoe ongelofelijk krankzinnig die mulah’s zijn en hoe onderontwikkeld.
   ’n Volk dat onder de terreur van de islam internationaal levensgevaarlijk aan het worden was is teruggebracht naar de situatie van 624 nChr.
   De plek waar ze namelijk thuishoren.

   Heil Trump!!!

   Geliked door 1 persoon

 25. Elisah zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/05/VS-en-Isral-starten-offensief-tegen-Iran-in-Syri-nog-geen-tegenaanval
  Syrische media: Iran en Hezbollah klaar voor vergeldingsaanval op Israël – Netanyahu in Moskou voor ‘belangrijkste gesprek ooit’ met Putin

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Iran en Hezbollah….
   Stellen allebei helemaal niets voor.
   Israël zal zulke ongenadige klappen aan dat middeleeuws gajes uitdelen dat ze nooit meer zullen terugkomen.
   Ideale gelegenheid voor Israël om eindelijk eens èn definitief af te rekenen met zijn doodsvijanden…

   Heil Israël!!!

   Geliked door 1 persoon

 26. Aegolius cs zegt:

  Mohamed ElBaradie (IAEA) stond voortdurend voor verboden gebieden bij controles te Iran terwijl de meest geavanceerde centrifuges toenamen en hij de oude afgedankte mocht zien in bergen en holen. In diezelfde tijd bouwde Rusland voor Iran een kernrector en na wat jaren onderbreking werd het uiteindelijk voltooid…. Een vuile reactor dat prima in staat is kernwapenmateriaal te leveren en weinig energietoevoeging.

  De 5 islamzuilen houden het extreembestuur Iran bij elkaar en het zal u dan niet verbazen dat het Iraans “parlement”, daags na Trumps opzegging van de nucleaire deal beloonde met de toestemming intercontinentale (…) raketten verder te ontwikkelen.

  Er zal aan de islam Jodenhaat (ook islam onderling) weinig veranderen in het Midden-Oosten, wellicht de middelen en zoals ik begrepen heb, is mede een “vijand” Saudi-Arabië recentelijk voldoende wapenaankopen via de V.S. verkregen.

  Overigens propaganda van de V.S. zal menigeen zeggen:

  Geliked door 1 persoon

 27. Jan zegt:

  Trump: Ik sta niet toe dat een land dat ons de vernietiging toewenstt kernwapens zal krijgen

  Like

 28. Jan zegt:

  Net even naar het ‘neuws’ gekeken, maar dat bleek 100% nep. Aan het woord was ‘politicoloog’ Peyman Jafari en laat die nou van de terreurorganisatie Hizb-ut-Tahrir zijn. Dat is dus NOS-nieuws. Handlangers van de mullahs
  https://www.theaustralian.com.au/national-affairs/hizbuttahrir-could-be-listed-as-terror-organisation/news-story/5d3445031f66487091c05c02ab042666

  Like

 29. Flo zegt:

  Hoor net dat Merkel zich niet wil houden aan de eisen van Trump ,gaat wat worden daar ,dat wijf maakt ruzie met de hele wereld ,maar komt de Islam wordt ze week en vernacheld ze haar land, die is in no time weg ,en dat werd tijd .

  Like

  • Haksteeg Anton zegt:

   Flo je hebt gelijk en wat President Trump heeft gedaan is wat mij betreft, volkomen correct hij heeft gecorrigeerd wat die moslim Obama volkomen verkeerd gedaan heeft en inderdaad die Merkel verziekt heel Europa en daar gaat nog meer door fout en die Duitsers slikken het maar net als wij Nederlanders Rutte met z’n klootjesvolk schijnen te steunen.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @Flo, mooi dat ze zich er niet aan gaat houden. Des te eerder valt de EU.

   Like

 30. Jan zegt:

  Typische reactie van moslims als zij betrapt zijn en verlies lijden
  Khamenei: “This Man’s Corpse Will Be Worm Food While IRI Stands Strong”

  http://www.thegatewaypundit.com/2018/05/khamenei-threatens-trump-in-tweet-storm-mr-trump-you-couldnt-lift-a-finger-if-you-tried/

  Geliked door 1 persoon

 31. Jan zegt:

  Trump’s maatregels hebben effect: “Dood aan Rouhani”

  Geliked door 1 persoon

 32. Jan zegt:

  John Ketchup Kerry was wel degelijk in Parijs samen met regeringsambtenaren om het kernwapenprogramma te redden, dit terwijl Trump al president was

  After the news broke last week, Rep. Devin Nunes (R-CA) the chairman of the House Intelligence Committee called on G-men to arrest John Kerry for his treasonous acts.

  https://www.thegatewaypundit.com/2018/09/we-were-right-tgp-reported-on-kerrys-meeting-with-iranians-in-paris-his-spox-denied-it-now-we-know-it-was-true/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s