Kansloze amok makende asielzoekers Weert overgeplaatst naar andere centra

Screenshot_103

(Door: Bas Paternotte)

Leest u mee: overgeplaatst en dus niet uitgezet

Het merendeel van de ongeveer dertig ‘lastpakken’ in het asielzoekerscentrum (AZC) in Weert is overgeplaatst naar andere centra in Nederland. Dat laat een woordvoerder van het Centraal Orgaan Asielzoekers (COA) dinsdag weten. Het gaat om kansloze asielzoekers uit veilige landen, die zich de afgelopen weken ernstig misdroegen.

Post online

De volwassenen zijn op vrijwillige basis overgeplaatst naar zogenoemde ‘extra begeleide toezichtlocaties’ in Amsterdam en Hoogeveen. Ze krijgen daar intensieve training in gedragsverandering.

De minderjarige overlastveroorzakers zijn overgeplaatst naar andere AZC’s. Het COA was al bezig met het zoeken naar andere plekken voor deze Noord-Afrikanen, maar door de ongeregeldheden de afgelopen weken is dat versneld.

De dertig maken zich in Weert al weken schuldig aan ernstige overlast door bedreigingen en diefstallen, waarbij ook met messen werd gezwaaid. In april moest de politie er dagelijks voor uitrukken.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

54 reacties op Kansloze amok makende asielzoekers Weert overgeplaatst naar andere centra

 1. Eigen volk eerst zegt:

  Dat tuig dat voor gedonder, overlast en verdriet zorgt. Dat ons belastinggeld kost voor inzet politie, verzorging en voeding wordt NIET UITGEZET? Hoe kan dat? Is dat uit te leggen aan de bevolking? Of maakt dat niet uit? Hoeft het niet verantwoord te worden aan de bevolking?

  Geliked door 4 people

  • mahoog zegt:

   Niet uit te zetten?…richt dan eens echte concentratie kampen op…of zo als de Yank het noemde in 1940, Internerings kampen omdat ze de legaal verblijvende jappen niet vertrouwden…. dit is tuig!

   Geliked door 4 people

 2. Elisah zegt:

  Intensieve training in gedragsverandering…..kunnen ze dat thuis niet doen?

  Geliked door 4 people

 3. Hendrik M. zegt:

  En weer verzaken de ons regerende labbekakken.
  Deze criminelen horen in een interneringskamp of gevangenis met een zeer sober regiem tot aan de uitzetting.
  Landen die hun geteisum niet terug willen financieel blokkeren; geen cent meer naar toe.
  Wat is daar toch voor moeilijks aan?

  Geliked door 5 people

 4. Statler & Waldorf zegt:

  “Ze krijgen daar intensieve training in gedragsverandering.”

  Nederland is echt een achterlijk land geworden.

  Geliked door 3 people

 5. flo zegt:

  Ze krijgen daar “intensieve training in gedrags verandering”??? Wanneer worden we verlost van de linkse gekken die deze waanzin verzinnen, en wat niets oplevert, ze schijten op ons die nikkers en ander bruin moslim gespuis! Er uit of dood, is feitelijk de enige remedie willen wij gaan overleven, want zo redeneert dit vuil zelf…

  Geliked door 2 people

 6. Joannes den Hollander zegt:

  1. Het gaat om kansloze asielzoekers uit veilige landen, die zich de afgelopen weken ernstig misdroegen.
  2. Ze krijgen in extra begeleide toezichtlocaties intensieve training in gedragsverandering.

  ad1. Als je uit een veilig land komt ben je geen asielzoeker, maar een handophouder. Die dienen met geweld ons land uitgeschopt te worden. Zij die zich niet niet misdroegen zullen zich in de nabije toekomst ook massaal gaan misdragen, want het is niets, het was niets en het zal nooit iets worden. Het mooiste voorbeeld daarvan zijn met name de reeds aanwezige Noord Afrikanen die al een jaar of vijftig een blok aan ons been zijn.

  ad2. Geen energie instoppen, met geweld het land uittrappen. Bovendien, het gedrag van dit satansgebroed kun je niet veranderen. Ze worden namelijk misdadig en crimineel geboren. Dat is een logisch gevolg als genetisch afval afkomstig uit gebieden waar incest en inteelt de normaalste zaak van de wereld is, met elkaar paart.

  Geliked door 4 people

 7. Steven zegt:

  Kansloze Noord-Afrikanen….. Marokkanen dus…

  Geliked door 1 persoon

 8. Henk der Niederlander zegt:

  Als er dan iets is wat het failliet van Nederland duidelijk laat zien is het dit wel.
  Maar de deugmensjes die aan de subsidietiet hangen komen 3 keer in de rondte klaar.

  Geliked door 2 people

 9. koosv8 zegt:

  Dit alles is alleen maar mogelijk door dat de zg. Machthebbers er niets van willen weten, om deze mensen terug te sturen. Maar het toneelstuk met die Turkse minister voor de verkiezingen die moest WEL terug, gelooft u die verhaaltjes echt. Want ja..Rutte hield zijn rug recht, alhoewel volgens mij heeft hij een bochel, en die zit vol met leugens dat kan niet anders. Maar het trieste is, er gaan dan heel veel mensen nog gauw effe veranderen van PVV naar VVD. En ziedaar alles wordt dicht getimmerd en iedereen MOET blijven, veilige landen, niks mee te maken we maken jou wel effe gauw beter. En wat het volk er van vindt HA HA HA .

  Geliked door 1 persoon

 10. aad zegt:

  errrr uit, nootpaspoort naar retoursland, ambassade sluiten, boek dicht.

  Geliked door 1 persoon

 11. A Ruygrok zegt:

  Oh.., als je je ernstig misdraagt.., en dan ook nog als gast in een behulpzaam land ..,diefstal,messentrekkerij,bedreigingen.., niet gering allemaal..,dan wordt je niet gearresteerd, berecht en gestraft maar krijg je een cursus.., eigenlijk wel ” grappig “..,toch.., geeft ook aan dat het ” gezag ” in NL totaal failliet is..tot in het binnenste van het merg door en door is weg gerot.
  Nou ja ..Zie ook plaatje van terrorisme / verwarde man…duidelijk toch…geen misverstand mogelijk we worden door meer dan volslagen idioten geregeerd.., dit moet verkeerd aflopen voor heel NL.
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 1 persoon

 12. Yvonne zegt:

  Natuurlijk dat zal helpen ze overplaatsen die zijn binnen de kortste keren model burgers
  Hoe komen ze de grens over als hun land veilig is?
  Hun landen nemen ze niet terug ,nee die zijn dat tuig ook zat,flikker ze maar over de grens om hier ons land te verzieken

  Geliked door 1 persoon

 13. Haksteeg Anton zegt:

  Ja uitzetten is een actie die t.a.v. asielzoekers alleen maar in andere landen echt bestaat maar in Nederland weten ze er niets van dat is inmiddels duidelijk maar Oh wee als jij op een stoepje zit dan meteen en fikse boete is het niet?

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  Ik zou hier bijna van gaan vloeken.
  UITZETTEN dit tuig.!!
  In Marokko weet de politie wel raad met dit gajes en beschikt met over stevige rubberen knuppels.
  De training in gedragsverandering vindt daar binnen tien minuten plaats.

  Geliked door 1 persoon

  • Haksteeg Anton zegt:

   Je hebt gelijk en al dat marokkaanse tuig het land uit. Ze werken nauwelijks bedreigen vrouwen en haten allen die niet moslim zijn. Den Uyl begon al met het importeren van dat “volk” maar ja hijzelf was een hitler liefhebber in zijn jeugd en z’n vrouw maaktegraag reisjes naar Argentinië

   Like

 15. Ad de Pree zegt:

  In de zestiger jaren, werden ze gewoon terug gebracht en op het vliegveld van hun thuisland afgezet. Nu in het goedmens Nederland plaatsen we ze over naar andere AZC’s. Maakt niets uit, want de belastingbetaler betaalt. Van beide zaken ben ik getuige geweest, in de zestiger jaren diende ik bij de Koninklijke marechaussee en begin deze eeuw werkte ik bij het COA. Zelden zo’n slap sooitje gezien.

  Geliked door 2 people

 16. guusvelraeds zegt:

  Ze krijgen daar intensieve training in gedragsverandering.

  Man man man, wat een luchtfietserij. Kun je toch echt niet meer serieus onder blijven.

  Geliked door 2 people

 17. Pietersen zegt:

  Training in gedragsverandering ? Hoe lang duurt zoiets wel niet, een achterlijke opvoeding werk je niet in een paar weekjes weg. Vandaag uitzetten die gasten of in een interneringskamp met zeer streng regime.
  Logisch dat de burger de politiek niet vertrouwd. Eerst wordt er geroepen ‘uitzetten’ en daarna mogen ze toch nog blijven. Walgelijk.

  Geliked door 1 persoon

 18. nicole zegt:

  En achterlijk Brussel durft niet te zeggen ; weg ermee !!

  Like

  • Lucie zegt:

   Achterlijk Brussel wil dit juist.
   Ze werken flink aan een totaal verziekt Europa,waar enkel nog chaos heerst.
   Dit is hun plan,de NWO zal en moet er komen.

   Like

 19. Johan zegt:

  Het is toch om doodziek van te worden ?
  Wat voor waardeloze regering is dit, die niet eens in staat is om een paar kansloze asielzoekers de deur te wijzen ?
  Europa staat op dit moment pas aan het begin van een gigantische instroom van Afrikaanse migranten. De schattingen variëren van 150 tot 200 miljoen ‘vluchtelingen’ vanuit Midden Afrika in de komende 30 jaar.
  Als men nu al niet in staat is, om 30 Afrikaanse aso’s Nederland uit te zetten, vergeet het dan maar voor de toekomst. Dan is dit land reddeloos verloren.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Johan 9 mei 2018 om 00:56

   Wat voor waardeloze regering is dit, die niet eens in staat is om een paar kansloze asielzoekers de deur te wijzen ?

   Alles gaat precies zoals de ‘regering’ wil! ‘Het grote plan’ moet en zal worden uitgevoerd en de ‘regering’ ligt lekker op schema. Het gaat voortreffelijk met de ‘omvolking’.
   De gehanteerde methode is briljant: je knijpt de eigen bevolking flink uit en maakt hun het leven zo zuur mogelijk, terwijl je de indringers van alle gemakken voorziet en hun criminaliteit wegwuift en misbruikt om de eigen bevolking uit te roeien.

   Like

   • Haksteeg Anton zegt:

    Je hebt gelijk. Zoals we nu allemaal wel weten is de EU en Rutte met z’n maat Pechtold de weg volkomen kwijt het is nu tijd om ze af te zetten voordat Nederland volkomen naar de bl*ksem is.
    Het is sertieus bijna te laat. Uit die vervloekte EU met z’n moslim lovers. We kunnen het niet genoeg zeggen.

    Like

 20. Zijlstra zegt:

  Gewoon met de marine terugbrengen, afzetten op het strand. Je moet niet vergeten dat de des-
  betreffende landen blij waren dat dat tuig opgerot was. In Turkye ook. Als je daar als tourist met
  gewone mensen praat, vertellen je ze dat het gajes van hun land naar het noorden is vertrokken!

  Like

 21. Wachteres zegt:

  TZal wel weer een voorschrift van de EU zijn, dat dit tuig niet mag worden uitgezet.

  Eindeloos kunnen ze – met behulp van advocaten – procederen en uiteindeijk – wat vanaf het begin al de bedoeling was – mogen ze toch blijven.

  De EU is zonder enige twijfel uit op onze vernietiging.

  Like

 22. kampersrene zegt:

  De minderjarige overlastveroorzakers van rond de dertig jaar oud , zijn overgeplaatst naar andere AZC’s….. dat trekt er al beter op nietwaar !

  Like

 23. BertG. zegt:

  Dat is nou net de reden geweest om naar Nederland te komen.
  Hier kan je namelijk alles uitspoken wat er in je opkomt zonder gevolgen.
  Dus die hele bijstuur cursus wordt een knap stukje acteerwerk.
  Die gast is helemaal nooit van plan om ze gedrag te veranderen.
  Zo iets gaat ie nooit meer meemaken ergens anders, uitkering trekken, beetje erbij dealen, wat er bij stelen, af en toe een ramkraak, los lopende weerloze vrouwen kinderen en bejaarden om mee uit te halen wat je wilt.
  En mocht je een keer betrapt worden, heerlijk even bijkomen in onze 3* gevangenis.
  En verder alle begeleiding om je op je gemak te stellen.

  Dus die gaat nooit meer weg, hij zou wel gek zijn als ie dat allemaal vergooit.

  Geliked door 2 people

  • Lucie zegt:

   Dit gebeurt ook in andere Europese landen.

   Like

  • delamontagne zegt:

   ……3*** gevangenis ?
   Ziet er beter uit dan menig Frans auto-route-hotel.
   Dit is ’t “studie-hoekje”.

   Dit zijn ze gewend;

   Geliked door 1 persoon

  • Franco zegt:

   Bert, spijker kop. En al die schattige hulpeloze minderjarige vluchtelingen uit (Noord-) Afrika en het Midden-Oosten (ook hier in Italie – totaal volgroeid, met baard, grijze haren, kalende kruinen, met rimpels – lekker een beetje moorden, een beetje stelen, een beetje verkrachten, een beetje dealen, een beetje heel graag iedereen de keel willen afsnijden) weten dat ze zich alles kunnen veroorloven. Het zijn tenslotte onschuldige kinderen! En wie gaat hier in Italie lelijk doen tegen kinderen? Nou?????

   Like

  • BertG. zegt:

   Eigenlijk is heel Nederland een soort van GGZ afdeling geworden.
   En zo wordt ook iedereen behandeld die daar een opmerking over maakt.
   Dat zo iets toch echt tussen je oren zit, proberen ze je dan wijs te maken.

   Like

 24. fleckie zegt:

  Ze kunnen toch ( voorlopig, ,tot , wel zo spoedig mogelijke uitzetting natuurlijk , in ‘leegstaande’ kastelen, (eventueel paleizen!! van …?…. eigenaren? ……gehuisvest worden, : als tegenprestatie tuinen bijhouden,., ……( waardering?: dubbelop,). :….door de Natuur kalmeert men, ( als men niet te zeer ‘afgestompt is) ‘, gezondheidsverbetering door lichamelijke arbeid, bovendien ‘werken’ ze ZELF voor hun eigen kostje! …..een win-win-situatie dus.

  Like

  • fleckie zegt:

   Is in Weert niet een D66- ‘belijdende’. BURGEMEESTER?………. HET ZOU immers D66- leden ‘SIEREN’ als. ‘voorbeeld- mensen’. even ‘herrieschoppers’! opnemen in ‘ huiselijke kring’bijv.om voor te bereiden op werkzaamheden in ‘stilte-gebieden’, waar kastelen etc. liggen, !! ……….( WIE GOED DOET?… GOED ONTMOET? , is toch ook een spreekwoord!!!?)

   Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    Marcel van Dam (PVDA) heeft toch een kasteel? Die kan wel een stuk of 20 migranten huisvesten?

    Like

   • I.K. Bennurklaarmee zegt:

    @ fleckie 9 mei 2018 om 08:45:
    By the way:
    U bent marconist of geweest?

    Geliked door 1 persoon

 25. Claudia M. zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2014388/amsterdam-gewaarschuwd-voor-belager-joods-restaurant

  “…is opgenomen in de radicaliseringsaanpak.”

  Het mag wat kosten!

  Like

  • Joshua zegt:

   De actie’s uitgevoerd door “verwarde mannen” moet kunnen bij een ander, het zou wenselijk zijn dat het huis van de islam minnende ministers ook eens kort en klein geslagen wordt door de vredelievende bevolkingsgroep vol met verwarde mannen en dat Hun kinderen ook eens slachtoffer worden(wat ik niet hoop voor de kinderen maar pa of ma in de politiek wensen dat wel voor anderen omdat het geld oplevert) want Den Haag en de EU waanzinnigen hebben een mentaliteit die nog erger is dan die “zielige” barbaren hebben.

   Like

 26. Motorrijder zegt:

  Kansloos.. ze worden uiteindelijk dus toch uitgezet.. hoop ik, dus waarom niet het proces versnellen en ze naar schiphol brengen en op transport zetten. Ik denk dat ik ook maar amok ga maken is veel leuker als eerlijk werken voor je geld .

  Like

 27. Peter zegt:

  https://cultuurondervuur.nu/bestuurselite-pasen-ontchristelijkt/

  Zie bij nr. 4 het filmpje !

  4. Verenigde Naties: het evangelie van de massa-immigratie
  Waar Nederlandse politici en Google zich hullen in stilzwijgen, gebruikt de Verenigde Naties op schaamteloze wijze het paasfeest om het fopevangelie van de massa-immigratie te verkondigen.

  Migratie is onontkoombaar, wenselijk en noodzakelijk. Dat proclameerde de Verenigde Naties op Twitter afgelopen paasdag. Het nieuwe nepevangelie van de globalistische bestuurselite.

  Als u dit filmpje gezien heeft, zult u zich doodschrikken !
  Migratie onontkoombaar ???
  WENSELIJK ???
  NOODZAKELIJK ???
  Niet in ONS ( Europees ) belang.
  Die gasten van het IOM willen de wereld hun visie opleggen die tegen het belang van Europeanen ingaat !!

  Like

 28. Elena zegt:

  Jammer dat de bootjes niet gezonken zijn met het Aapfrikaanse inteelttuig.
  WEG met die criminele PARASIETEN !!!

  Like

 29. Visje zegt:

  Dit is toch gewoon onvoorstelbaar, dat er van uit onze samenleving en geld hier deze moeite voor wordt gedaan, in eigen land wisten ze wel raad met zulke lieden, ondertussen gaat het maar door als ’n kankergezwel, vreselijk, wanneer keert het tij.

  Like

 30. koddebeier zegt:

  Overgeplaatst ?????
  Uitzetten die lieden !!!!
  Zijn ze in Den Haag nou helemaal de weg kwijt ???
  Stel idioten er uit met dat tuig !

  Like

 31. Johan zegt:

  Ondertussen organiseerde de EU de vijfde Euro-Afrikaanse ministeriële conferentie over Migratie,
  Het is de grootste leugen van dit jaar, naar buiten gebracht door de gezamenlijke ministers van de EU-landen te Marrakesh,

  Tijdens de ondertekening van dat verdrag in Marrakesh zei de Hongaarse afgevaardigde :
  “Deze verklaring omschrijft migratie als een noodzakelijk positief en voordelig fenomeen dat bijdraagt tot globale ontwikkeling. We menen dat dit een onevenwichtige benadering is die wij afkeuren.
  Ons standpunt is dat we ons moeten concentreren op de middelen om illegale migratie te stoppen in plaats van aan te moedigen”.
  De Hongaarse minister sprak ook over “een bedreiging van ons cultureel erfgoed” zonder de minste steun in de zaal te krijgen.
  Hongarije was het enige land dat weigerde te ondertekenen.

  Bron : http://www.belga.be/nl/news/details-93189059/

  Like

 32. Thomasson zegt:

  Goh! Wat leuk? De volwassenen zijn op vrijwillige basis overgeplaatst naar zgn. “extra begeleide toezichtlocaties” in Amsterdam en Hoogeveen. Ze krijgen daar intensieve training in gedragsverandering. In Amsterdam zitten de opvangpunten zeker zo dicht mogelijk bij de Wallen en shisha-loungen. Na intensief bezoek bij de hoeren kunnen ze bij de Mocro Maffia een baan scoren als huurmoordenaars. Wat gaan ze in Hoogeveen doen? Daar valt weinig te scoren. Als men ze een gedragtherapie wil aanbieden dan graag in een interneringskamp in de stijl van Kamp Amersfoor: met wachttorens, prikkeldraad, gevaarlijke honden en schietgraag mitrailleurs. Ook het voedingspatroon en strafbeleid moeten op voormalige Kamp Amersfoort of de IJzeren Man in Vught worden afgestemd.
  Dat is de beste remedie voor hen gedragsproblemen. Op het moment dat ze worden eruit geflikkerd, komen ze nooit meer terug … en hen broertjes ook niet.
  DE BOEL BLIJFT NETJES OPGERUIMD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s