Zo wil Italië de EU beroven van honderden miljarden euro’s

Screenshot_96

(Door: Reginald Melchers)

De Camorra aan zet

Een klein Italiaans drama is aanstaande. Wat is het geval? Onder de bezielende leiding van de nieuwbakken premier, voormalig jurist (de meest populaire baan in Italië) Dhr. Giuseppe Conte (foto), wil het land een geheel nieuwe koers gaan varen. Het idee? Als aperitief neemt Europese Centrale Bank onder leiding van de Italiaan Mario Draghi naar men hoopt 200 miljard euro van de schulden van het land over; de inkomstenbelasting gaat naar een zeer laag tarief van mogelijk 15%, Conte droomt van miljarden aan nieuwe investeringen (infrastructuur), etc ,etc, etc. Voorts is het plan opgevat om iedereen die niet werkt een basisloon te geven; ook is het illustere plan opgepakt om de pensioenleeftijd te laten zakken en de uitkeringen mogelijk op te hogen. Bijzonder detail: pensioenfondsen zoals wij die kennen, kent het land nauwelijks. Voor pensioenen is niet gespaard!

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ECB, euro, EUSSR, Italië, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zo wil Italië de EU beroven van honderden miljarden euro’s

 1. Statler & Waldorf zegt:

  Onder Liegen III blijft Nederland in de EU.
  Het maakt het kabinet niks uit dat Nederland meer gaat bijdragen aan Brussel en daarmede via een omweg aan de ECB en haar opkoopprogramma, de Nederlandse pensioenpot (1400 miljard) is al in handen van de EU en het Noord-Europa – Zuid-Europa nivelleerfeest gaat gewoon door.

  Like

 2. King Arthur zegt:

  Er ligt 1200 miljard aan NL pensioenen klaar voor deze Italiaanse ratten.
  En de partij v/d AFGROND zag dat het goed was, want “NL-ers zijn toch rijk zat”.
  Dussssssssss NEXIT en wel zo snel mogelijk!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Peter zegt:

  Eruit flikkeren en snel !

  Like

 4. Flo zegt:

  Je portemonnee aan een italiaan geven,,dan moet je niet zeuren als je hem leeg terug krijgt .
  Mensen we worden giga genaaid door Brussel .

  Like

  • King Arthur zegt:

   We zijn al veul eerder zwaar genaaid door ene (k)luns eikel:

   Gratis gas voor Italië

   Ook werd de gasbel in het gebied ingezet voor geopolitieke zaken. Molenaar: “Italië kreeg van Nederland heel goedkoop, bijna gratis, gas geleverd. De reden daarachter was dat de Sovjet-Unie geen handelspartner mocht worden van een NAVO-land. Italië had gezegd te overwegen Russisch gas in te kopen. Nederland wilde dat vermijden.”

   Volgens Molenaar was de lage prijs vooral het idee van Joseph Luns, destijds minister van Buitenlandse Zaken, lid van de Katholieke Volkspartij (KVP). “Luns stond op de nominatielijst om secretaris-generaal van de NAVO te worden. Met deze deal zou hij goede sier maken.” Volgens de biograaf is de gang van zaken geen geheim, maar wordt er liever niet over gesproken. “Dit heeft Nederland de afgelopen jaren honderd miljard euro gekost.”

   https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2021401-het-gasdebat-van-1967.html

   Like

 5. Bas zegt:

  De film over de Maffia ging trouwens jaren geleden in première. Na vele voorstellingen nu ook in de praktijk.

  Like

 6. Eric zegt:

  Ik kan de Italianen wel begrijpen: ze nemen wraak op de EU omdat die hen met miljoenen zwarten en moslims die de Middellandse Zee vanuit Libië zijn overgestoken opgezadeld heeft. Sarkozy heeft Khaddafi laten ombrengen, zodat Libië een zeef werd, waarna tante Merkel die miljoenen paria’s uitgenodigd heeft om over te komen. En de Italianen waren de pineut. Nu nemen ze wraak: erg menselijk moet ik zeggen. Maar ze hadden beter de Comorra op het duo Sarkozy – Merkel afgestuurd om het voor eens en altijd het zwijgen op te leggen.

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   Ja ze moeten de hele EU compleet leegplukken en alles en iedereen aan de bedelstaf brengen. Dan weten de figuren die op Rutte en Pechtold hebben gestemd wat er dan gebeurt door achter hun toekomstige EU Pinoccio premier Rutte aan te kopen,

   Like

 7. Pingback: De Camorra en de EU | toodlessss

 8. Let op, ik heb er eerder voor gewaarschuwd, de financiële markt staat op instorten…….hoe lang nog weet ik niet……maar het zit er aan te komen…….de volgende crisis.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s