VIDEO: Uprise for Freedom, Free Tommy Robinson!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Uprise for Freedom, Free Tommy Robinson!

 1. Sjun Demartelaere zegt:

  Wat kennelijk niet gezien en gehoord mag worden.

  Het VK is door rechter Geoffrey Marson weer dichter bij de politiestaat gekomen. Tijd om de netwerkjes rondom zo’n mondsnoerder eens uit te zoeken om erachter te komen wat die rechter zelf te verbergen heeft of wie hem betaalt voor het creëren van een politiestaat waarin iedereen aan de beurt komt die niet de gewenste politieke mening verkondigt en fluks wegkijkt wanneer dat verordonneerd wordt.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  I’m An Englishman. Very Powerful FREE TOMMY ROBINSON

  Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Tommy Robinson’s supporters clash with police over his imprisonment

  Like

 4. Oeps48 zegt:

  Dames en Heren.

  Tommy Robinson was een luis in de pels voor de Britse heersers.

  Wat hebben de Britse heersers laten merken, dat ze robots zijn met geblokkeerde menselijke gevoelens en emoties en onder satanische mind-control staan.

  De Britse heersers zijn zo narrow-minded en psychologisch zo slecht onderlegen, dat ze niet eens beseften, dat hun gedoe met Tommy averechts uitwerkt. Ze denken een klein probleempje opgelost te hebben, maar hebben in feite een groot probleem gecreëerd. Tommy dreigt nu een volksheld en een martelaar te worden. Ze hebben het Britse volk op hun hart getrapt. Een situatie die vergelijkbaar is met de moord op Pim Fortuyn.

  Het filmpje laat zien, dat er iets in gang gezet is, dat wel eens een groter gevaar voor de heersers zou kunnen worden, dan Tommy ooit was. De massa wordt gemobiliseerd en opgeladen met gevoelens en emoties. Als dat lukt, zullen de satanisten daar een hele zware dobber aan hebben. Ze zijn bezig de dop van de fles te halen. En de geest kan nu elk moment ontsnappen. Zo ongeveer begon ook de Franse revolutie. Hela, hola, hop, de barricaden op.

  Satan wil zijn als God. Hij is idolaat van de macht. Hij wil de absolute heerschappij. Hij wil op een voetstuk staan. Hij wil aanbeden worden. Hij eist offers. Hij is wel sluw, maar niet slim. Hij wordt gedreven door obsessies en niet door ratio. Ook satan heeft zijn zwakke kant. Hij begrijpt bitter weinig van de psychologie. Hij kent geen gevoelens en geen emoties en heeft dus geen geweten en hij kent dus ook geen verantwoordelijkheid. Hij kan niet met deze typisch menselijke eigenschappen overweg. Zijn driften en instincten verzetten zich daartegen. Daarom ziet hij de mens als zijn vijand. Hij wil de mens vernietigen. Satan werkt met destructieve middelen, als list, leugen bedrog, chaos, onderdrukking, verkrachting, roof, moord, doodslag en mind-control. Dat alles in dienst van zijn obsessie, de absolute heerschappij.

  Satan wil wel van alles, maar hij weet niet hoe hij zijn doel moet bereiken. Daarom heeft hij de inbreng van slimme mensen als Richard Coudenhove-Kalergi nodig, die hem de methode aanreiken. Geselecteerde lieden, collaborateurs, alliuminati, zijn verenigd in broederschappen, die onderworpen worden aan mind-control en een zware eed moeten afleggen. Zij vormen tezamen een afgetopte 3-dimensionale piramide, waar satan, als een stralend alziend oog in een 2-dimensionale werkelijkheid boven zweeft. Satan blijft buiten zicht. Hij beveelt slechts zijn kornuiten, de illuminati, die het vuile werk op moeten knappen. Het is een heel machtig organiek systeem. De tentakels reiken ver. Men vindt ze overal. Maar wanneer de massa zich mobiliseert en zich tegen het systeem keert en de piramide uitholt, dan heeft satan daar een hele zware dobber aan.

  Een kruik gaat net zo lang te water, tot ie barst. Is, met de arrestatie van Tommy, de kruik nu wellicht gebarsten ???

  Opmerking: verwar het fenomeen satan vooral niet met het christelijke dogma van de duivel.

  Geliked door 1 persoon

 5. Laatst was ik hier in discussie op een forum voor expats uit de GB, daar gaf ik aan dat ik niet kon verstaan dat wat momenteel in Engeland gebeurt, aangaf dat de overheid zoveel toelaat en of dat de reden was dat weer zoveel Engelsen een huis kopen in Spanje of op verkenningstocht zijn. Want in 2008 gingen er weer heel veel terug naar Engeland en verkochten hun Spaanse huis aan de Costa. Toen ik het over de vele verkrachtingen had en het blijven binnenhalen van gelukzoekers werd ik door een paar als racist weg gezet, de ander die de opmerking geplaatst had werd met duimen en hartjes overladen.
  Voor mij laat het zien hoe de Engelse burgers zelf denken. Precies hetzelfde beeld als in Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s