Vredige gewesten bestaan niet meer – dankzij Merkel!

Screenshot_82

Het stadje Plauen in het Duitse Vogtland.

(Door: Jörg Meuthen – Vertaling: E.J. Bron)

Het mooie, vredige platteland, waarin de wereld nog in orde is – dat bestond tientallen jaren lang in Duitsland, maar dat is dankzij Merkel nu voorbij. De desastreuze migratiepolitiek van deze zogenaamde Bondskanselier laat namelijk nu ook zijn effect zien op plaatsen waar de burgers zich enkele jaren geleden nog volledig veilig voelden.

journalistenwatch

“Zoals nu bijvoorbeeld ook in Plauen in het Vogtland: daar kwam het zaterdag tot een gewelddadige aanval van ongeveer 25 (!) jonge buitenlanders op ca. 15 Duitse jongeren. Daarbij raakte een 13-jarige door een steen zo ernstig aan zijn hoofd gewond dat hij in het ziekenhuis behandeld moest worden. Maar dat was nog lang niet alles: de buitenlandse aanvallers trakteerden hun slachtoffers op messen, vuistslagen en trappen. Nog eens vier Duitsers in de leeftijd van 16 en 17 jaar raakten daardoor gewond, bovendien werd een 18-jarige, die op een muur zat, van achteren van de muur afgeduwd, waardoor hij ook gewond raakte.

Duitsland 2018: dit gebeurt er wanneer men cultuur-vreemde, archaïsch beïnvloede en zodoende deels gewelddadige immigratie met selfies het land binnen lokt in plaats van deze door grensbewaking te stoppen. Mevrouw Merkel is zodoende voor al datgene verantwoordelijk wat nu in ons vaderland op grond van haar illegale grensopening plaatsvindt.

De druk op deze vrouw wordt met de dag merkbaar groter. De reden daarvoor is heel simpel: ook de lijdensdruk op de burgers door de catastrofale politiek van Merkel wordt met de dag groter, zodat steeds meer mensen zich van deze vrouw afkeren. Merkel moet uit de Bondskanselarij verdwijnen, zo snel als democratisch mogelijk is. Ik verval in herhaling wanneer ik zeg dat het aan de parlementariërs van de regeringspartijen ligt om d.m.v. van een motie van wantrouwen tegen deze vrouw een einde te maken aan het drama – ze zal niet vrijwillig vertrekken.

Parlementariërs van de CDU, de CSU en de SPD, neem eindelijk jullie verantwoordelijkheid voor Duitsland serieus! Jullie zijn geen onderdanen van de kanselier, maar afgevaardigden in dienst van de burgers.”

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Jörg Meuthen (AfD)

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Vredige gewesten bestaan niet meer – dankzij Merkel!

 1. Tanya zegt:

  Het hele zo vredige West-Europa bestaat al niet meer dankzij dit DDR monster.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Bedenk wel dat ze behoorlijk wat ‘medewerkers’ ondersteuners op ‘hoog’ Niveau heeft, …….blijkt uit bepaalde opmerkingen die de lui in z’n geheel …’uitbraken’.

   Like

 2. Lot zegt:

  In een artikel gelezen dat Merkel reclame maakt in oa Afghanistan om naar Duitsland te komen.
  Het is een onbegrepen cultuurverschil. De moslims denken jullie komen ons land binnenvallen en hier de lakens uitdelen en wij komen jullie islam bijbrengen en te veroveren. Merkel denkt zielige aangevallen mensen door moslims, wij komen jullie bevrijden en jullie mogen vredig in ons veilige Duitsland leven. Bij merkel wil het andere er maar niet in, dat anderen anders over staat en grond denken.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Moslims hebben in zijn algemeen geen nationale identiteit. De islam is hun identiteit. Het Turks nationalisme is een islamofascistisch nationalisme. De EU is blij met moslims omdat met de import hiervan de nationale identiteiten van de Europese staten van binnen uit geërodeerd wordt. Dat is hun finaal doel. Een groot deel van de bevolking die niets geeft om nationale identiteit en Brussel zonder mokken aanneemt als centrum van hun bestaan. Tegen die tijd is Brussel 100% islamitisch.

   Like

 3. Eva110 zegt:

  Ik heb vanavond met genoegen zitten kijken naar de wandelende Blanke kinderen in de avondvierdaagse en prees mezelf gelukkig nog niet in een stad te wonen waar je op elke hoek van de straat een hoofddoek tegenkomt.
  Maar ik ben bang als het importeren van de islam in dit tempo doorgaat dat het met de rust zelfs in dit kleine stadje binnen een aantal jaren ook gedaan is.
  Het ergste van alles is dat ik geen mogelijkheid zie dit tegen te houden en dat geeft een heel naar gevoel van onmacht.

  Geliked door 1 persoon

 4. kampersrene zegt:

  Politiemensen worden gedood .argeloze burgers worden neergestoken , meisjes en vrouwen worden verkracht …..maar de kiezer heeft altijd gelijk …..dat ze hun plan trekken met Mutti Merkel

  Geliked door 1 persoon

 5. Elisah zegt:

  http://www.breitbart.com/london/2018/06/05/bavarian-leader-proposes-region-bypass-merkel-deport-failed-asylum-seekers/
  Bavarian Leader: We’ll Bypass Merkel and Deport Failed Asylum Seekers on Our Own
  Bavarian Minister-President Markus Söder has proposed the region use its own aircraft to deport failed asylum seekers and illegal immigrants rather than wait for the German federal government to carry out deportations.

  Like

 6. Jan zegt:

  Gauck is een nazi geworden, want hij vertegenwoordigt ineens standpunten van de AfD:

  Het is onacceptabel dat iemand die al decennia lang in Duitsland woont geen Duits kan en dat zij hun kinderen nergens aan laten meedoen.

  Gauck begrüßte zudem die Wiederentdeckung des Begriffs „Heimat“ in die öffentliche Diskussion

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article177114800/Altbundespraesident-Gauck-warnt-vor-falscher-Ruecksichtnahme-gegenueber-Migranten.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s