VIDEO: Metro Moskou versus Parijs . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Aranka M.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Metro Moskou versus Parijs . . .

  1. Thomasson zegt:

    De metro van Parijs lijkt meer op een dierentuin met wijd openstaande deuren

    Geliked door 4 people

    • delamontagne zegt:

      Tot in de jaren ’60 reden in de metro van Parijs nog treinstellen uit begin vorige eeuw.
      De deuren werden hydraulisch dichtgeduwd van buitenaf en binnen in de coupé viel er dan een hendeltje in ’t slot en was de deur dicht, die je onder ’t rijden wel weer open kon krijgen.

      Like

  2. spoorinmiddelsbijster zegt:

    Moskou versus Parijs. Als je geluid en mobieltjes wegdenkt had de kop ook Amsterdam 1975 versus Amsterdam 2018 kunnen zijn. Een mens wordt er toch treurig van en als ik dit zie dan verlang ik ook naar ‘die goede oude tijd’. De tijd dat wij Nederlanders overal in het land in de meerderheid waren, dat je je nog veilig voelde op straat of bv op het station. Dat we gewoon onze feesten mochten vieren zonder voor rascist te worden uitgemaakt, dat onze blanke mannen nog niet uitgemaakt werden voor witte rascistisch griezels en dat wij meiden lekker hotpants en minirokken konden dragen en topless konden zonnen zonder voor hoer uitgemaakt te worden. En dat wij ons ook niet hoefden te schamen dat bv onze zeeheld De Ruyter ook een Nederlander was en dat wij niet verantwoordelijk werden gehouden voor de slavernij waar zelfs onze grootouders al niets mee van doen hadden. En zo kan ik nog wel even doorgaan……

    Geliked door 4 people

    • fleckie zegt:

      Wie waren het er het eerst OOK, ( behalve dan Arabieren ) als de kippen erbij, om mensen in slavernij te brengen? …….( PORTUGEZEN, SPANJAARDEN! ENGELSEN: ? Dus ……. diegenen feitelijk die allereerst de ‘vreemde werelden gingen ontdekken’) daarom , als er weer ‘slavernij-beschuldigingen’ voorkomen, moet men maar eens bewijzen of Nederlanders hun voorouders hebben ‘weggehaald ‘ uit. het. ‘Getinte.’ Landen-continent,

      Like

    • Orelius zegt:

      Helemaal met je eens spoorinmiddelsbijster . het verlangen naar de tijd van touwtjes uit de brievenbus. Ze hebben van het paradijs de hel gemaakt. Met dank aan die psychopaten van een merkel ,soros , junker,timmermans,verhofstad verbalen etc etc etc.
      Een heel Europees volk en cultuur proberen uit te wissen .Hoe geestelijk gestoord ben je dan . Doet me wel aan iets denken .van 73 jaar geleden.

      Like

  3. ildiko zegt:

    westerse leiders mogen allemaal de doodstraf krijgen !

    Geliked door 2 people

  4. Thoth zegt:

    Kijk eens aan, het zijn allemaal Afrikanen. Btw, ik geloof zo langzamerhand dat ik naar Rusland moet verhuizen. Ik hoor hier niet thuis. Maar enfin, dit gevoel had al een kwart van de mensen in Nederland.

    Geliked door 1 persoon

  5. flo zegt:

    Walgelijk en beangstigend ook, al die nikkers en getint schuim, waar gaat dit heen!!?
    Overigens waar gáán al die suwarten naar toe eigenlijk?? ZUM KOTSEN is het, grotendeels door de merkel hoer en de ten dode opgeschreven EU troep, en waarom “verdient” een beschaafd continent dit?

    Geliked door 1 persoon

  6. Flo zegt:

    Dat bedoel ik nou,met de NPO ,wanneer laten ze nou eens dit soort beelden zien.De Nederlandse tv is de spreekbuis van Juncker en Merkel ,er komt echter een dag dan liggen al die ‘objectieve’ Journalisten aan de geeuwhonger ,en ik kan er geen traan om laten .

    Like

  7. Mary zegt:

    Tsja wij hebben Rutte en Co, Merkel, Macron, Juncker etc. met rampen als gevolg voor de Europese bevolking, de Russen Putin en daar zijn ze ook heel tevreden mee………

    Like

  8. hendrikush zegt:

    Nepnieuws; een beetje Parijs zwart lopen maken; foei.

    Like

  9. Tistochwat zegt:

    Doe mij Moskou maar!
    Daar heb je, zo te zien, (nog) geen last van brullende mohammedaanse halfapen die de hele boel bevuilen.
    Wat een heerlijk gezicht, al die blanken. Dat geeft een vertrouwd gevoel en rust, zo te midden van je eigen soortgenoten en je eigen cultuur.

    Het is toch ook verschrikkelijk voor kippen als ze worden gedwongen om vossen in hun ren binnen te laten?

    Geliked door 2 people

  10. Pingback: Asielzoekers, illegalen – het prachtige Frankrijk is niet meer… | toodlessss

  11. Sabeltant zegt:

    Hoe zei die hoge geestelijk gestoorde Iraanse pief dat ook weer eens?
    Een kankergezwel van kankervolk met een kankermentaliteit uit kankerlanden. (K.K.K.K)

    Like

  12. Straks alleen nog zombies in Europa.

    Like

Plaats een reactie